|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
21.11.2008 6:00:17   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Čaki, grem poiskat pogodbo.

Malica je 0,95 EUR, kosilo za 1.-5. razred je 2,38 EUR, za 6.-9. razred pa 2,74 EUR.
Estrella:
Kosilo 1,75eu
Malica 0.60eu
pop.malica 0.42eu

Cene pri nas 6-9. razred:
Kosilo 2,75€
Malica 0,94€

joj, punce, upam da vaši hroščki kmal ozdravijo user posted image user posted image user posted image . Kar srce me stisne ko berem kako so bogi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.11.2008 6:01:52   
Katina
Na koncu vam voščim še DOBRO JUTRO!

user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.11.2008 7:10:52   
Soncnica Sandra ***
user posted image Dobri jutro vsem skupaj!

KATINA: hvala za kavico user posted image . Sama sem trenutno pri eni veliki skodelici sadnega čaja, kavica pa tudi še pride na vrsto.

Evo včeraj zvečer ko sem se poslovila iz RR prideva z mojim v spalnico in čez 5 minut akcija (pa na žalost ne midva, Manca seveda user posted image ). Manca se je prebudila v joku in ne nazaj zaspat v svoji posteljici. Če sva jo imela na rokah je spla, v kolikor sva jo odložila v posteljico pa jok. In tako smo ponavljali vajo celo uro, da je potem le zaspala nazaj in potem spala do 5.30

Zdej grem pa mal za nazaj brat

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 21.11.2008 7:17:55 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.11.2008 7:14:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor.user posted image
user posted image se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z user posted image držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne user posted image . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 user posted image (sem ga že včeraj izkoristila user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen zagovor.
Zagovor česa pa, če lahko vprašam? Diplome, magisterija, ...???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.11.2008 7:17:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: pa si vrečkico namontirejuser posted image

Ma tud če bi si dala od Mance plenico gor, na kateri piše 9-18kg, ne bi nč pomagalo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.11.2008 7:18:59   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen zagovor.
Magisterija in to ravno na dan, ko bi moral biti naš user posted image star 1.leto.
K sreči nas je potem kmalu razveselila novica o user posted image in imamo čudovitega hroščka user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.11.2008 7:27:41   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen zagovor.
Magisterija in to ravno na dan, ko bi moral biti naš user posted image star 1.leto.
K sreči nas je potem kmalu razveselila novica o user posted image in imamo čudovitega hroščka user posted image .

Še 1x iskrene čestiteke za zagovor magisterija. Me je kar zmrazilo, ko sem brala tvoje vrstice o user posted image . Vendar pa moram priznati, da si magistrirala na zelo lep dan user posted image , ki ti zagotovo pomeni še toliko več zaradi vsega!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.11.2008 7:42:20   
Soncnica Sandra ***
Evo maša miša maša jee spila 180ml mleka in mrknila, ta da gaz si grem pa v miru kavico skuhat pa Manci hohte postriči, ker ima že daljše kot jazuser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.11.2008 7:43:14   
Naty*

user posted image se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z user posted image držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne user posted image . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 user posted image (sem ga že včeraj izkoristila user posted image .

Katina: just for youuser posted image

Hvala, da si držala pesti. K sreči pa tokrat nisem imela nobene treme in je bilo prav luštno.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.11.2008 7:59:45   
Katina
user posted image

Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle user posted image in user posted image , ki sta navijala zame user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.11.2008 8:01:26   
Katina
Naty* hvala user posted image . Zdaj veš zakaj ta teden nisem imela časa šibat na vaš konec. Naslednji teden pa z veseljem pridem.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.11.2008 8:14:05   
Srčekgirll
Jutro. user posted image za vse, pa še en verz.

"Prijatelj zaupni po vrednosti
življenje samo skoraj prekosi,
saj življenje se z novim rojstvom prerodi,
prijatelj pa ne vznikne kar sredi noči."

in vic

IGRAČAuser posted image

Mala Polona si je zaželela sestrice in je to povedala svoji mami.
"Toda, Polona, dojenček ni igrača!"
"Saj vem, ampak z očkom bi vama pa tudi prijalo malo zabave, kajne!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.11.2008 8:23:28   
Soncnica Sandra ***

user posted image

Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle user posted image in user posted image , ki sta navijala zame user posted image .

user posted image user posted image user posted image  sta se pa res potrudila user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.11.2008 8:27:14   
Soncnica Sandra ***
Madonca kakšno mrtvilo je danes tu na RR, kaj vas vse vreme daje user posted image

Grem Manci delat družbo na kavč, ke ni nikjer nobene user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.11.2008 8:27:24   
Naty*

user posted image

O kolk lepo user posted image , tole je blo pa poleg uspešnega zagovora sigurno najlepše ane user posted image ... No super, da se zdej vidimo. Madonca si sploh ne predstavljam kak velik projekt imaš za sabo, res še enkrat čestitke!!!

ss midva sva mela tud striženje nohtov glihkar. Kavico grem pa zdele spit, upam, na še mal mira user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.11.2008 8:27:27   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Katina, kaj nisi povedala!!! Bi tudi jaz fajn navijala user posted image

ISKRENE ČESTITKE user posted image

user posted image

O, kako lepo user posted image user posted image user posted image

No, jaz pa danes pogledam v Gregorjeva usta in me skoraj kap: očitno ima soor, ker ima na notranji strani ustnic debele bele obloge, isto po jeziku... user posted image  Ni čudno, da mu je včeraj šlo na bruhanje in da je ponoči ves čas nekaj cmokal user posted image  Ob 9h greva k P.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.11.2008 8:28:59   
Naty*

No, jaz pa danes pogledam v Gregorjeva usta in me skoraj kap: očitno ima soor, ker ima na notranji strani ustnic debele bele obloge, isto po jeziku... user posted image  Ni čudno, da mu je včeraj šlo na bruhanje in da je ponoči ves čas nekaj cmokal user posted image  Ob 9h greva k P.

O bogi user posted image , upam, da bojo dal kaj kar bo hitro pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.11.2008 8:35:08   
jana81
user posted image se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z user posted image držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne user posted image .

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.11.2008 8:36:39   
jana81

o ti bošček mali..user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.11.2008 8:38:05   
jana81
naty veš puzle so bolj dobre kot vsaka GH...user posted image  ma no vse igrače so ful dobre...

SS tud naš ga je včeri mal sral, se je po pol ure zbudu in ni hotu nazaj zaspat..

srčekgirl pa kje jih pobiraš?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.11.2008 8:39:20   
barbaw

Na koncu vam voščim še DOBRO JUTRO!

user posted image

Hvala enako!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.11.2008 8:41:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ja, polet je neki druzga... jest ga zdej kr ne upam vn vozt user posted image ... P je rekla, da mor bit sonček, pa kr neki ° zuni user posted image

Midva sva pa kar prisiljena ne glede na vreme vsaj 2x na dan ven - nimam druge variante, če hočem malo piko spravit do vrtca in nazaj domov. Saj ga fino zakomotam, ampak tale veter danes je ubijalski user posted image

Ja jest prsilena glih nisem... zdej bova še kakšen dan notr... ko bo prilika pa greva zih vn... sam pravjo, da mraz full slabo nardi bolnikom z bronhitisom user posted image

MI nismo hodili ven, ker je zaradi mraza dobil napad kašlja. Boš preizkusila in sama videla. Kašelj poslabša tudi napor.

Tole še morm skomentirat... ja sem slišala, da majo več težav v tem jesenskem času, pozim, skratka ko je bolj mraz. Tud kar se napora tiče, se strinjam... HVALA ti še 1X... kdo pa ima oz. je imel pri vas bronhitis??? Ta odgovor pa jut3 preverm... dons sem že čist kaput. Če bom rabla kakšen nasvet - a se lahko nate obrnem... no sej si mi že itak velik svetovala user posted image

Pri nas in pri Estrelii sta imela ta večja dva bronhitis. Nisem še čisto ziher, da ga je prebolel. Na žalost je tako, da ko začne s kašljanjem takoj uporabimo pumpice. Od prejšnje zime smo se ga spretno ubranili in upam, da ga ne bo več imel. Pa ugotovili smo, da mu daljši stik s psom povzroča napade kašlja (verjetno je alergičen).

Če boš rabila kako pomoč kar vprašaj. user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.11.2008 8:41:49   
barbaw

tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega user posted image

Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sirenouser posted image  Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h.

Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem user posted image  A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči user posted image  Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi user posted image

Za vaju obe user posted image user posted image user posted image  da se tako trudita. Vidim, da se je Špelin@ že sprijaznila s tem, Estrella ti se boš pa še mogla. Jaz pa se ne sekiram kar se tiče zelenjave, ker mi je škoda živcev, pa še čas je na moji strani.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.11.2008 8:41:55   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Men je pa danes en tako zatežen danuser posted image Upam, da bo ju3 bolje. Sewm pa slabe volje ko se spomnim, da bom od torka do četrtka zvećer sama z obemauser posted image , ker gre gospod ponovno v Švicouser posted image Mi kar tlak dvige, ker kao šparajo in ne delajo vsak drug petek, za plače ne, za take stavri imajo pa denaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kdaj boš povabla na kofi in feštouser posted image , ti daš samo plac jaz pa uletim s košarico dobrot user posted image

Špelin@: Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji??

Tole je pa že mal sumljivo user posted image , uf sem kasneje prebrala, da je šlo le za eksces z blond barvo za lase user posted image .

Še dobro, da nisem blond. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.11.2008 8:42:05   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih...

Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo...

Jaz pa cakam.... stara  je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega...

Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene...

Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tud to obstaja?

Ja obstaja. Če ga ne bi poznala ne bi verjela.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?