Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 6:00:17
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čaki, grem poiskat pogodbo. Malica je 0,95 EUR, kosilo za 1.-5. razred je 2,38 EUR, za 6.-9. razred pa 2,74 EUR. Estrella: Kosilo 1,75eu Malica 0.60eu pop.malica 0.42eu Cene pri nas 6-9. razred: Kosilo 2,75€ Malica 0,94€ joj, punce, upam da vaši hroščki kmal ozdravijo . Kar srce me stisne ko berem kako so bogi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 6:01:52
|
|
|
|
Katina
|
Na koncu vam voščim še DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:10:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobri jutro vsem skupaj! KATINA: hvala za kavico . Sama sem trenutno pri eni veliki skodelici sadnega čaja, kavica pa tudi še pride na vrsto. Evo včeraj zvečer ko sem se poslovila iz RR prideva z mojim v spalnico in čez 5 minut akcija (pa na žalost ne midva, Manca seveda ). Manca se je prebudila v joku in ne nazaj zaspat v svoji posteljici. Če sva jo imela na rokah je spla, v kolikor sva jo odložila v posteljico pa jok. In tako smo ponavljali vajo celo uro, da je potem le zaspala nazaj in potem spala do 5.30 Zdej grem pa mal za nazaj brat
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 21.11.2008 7:17:55 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:14:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor. se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 (sem ga že včeraj izkoristila . za uspešno opravljen zagovor. Zagovor česa pa, če lahko vprašam? Diplome, magisterija, ...???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:17:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: pa si vrečkico namontirej Ma tud če bi si dala od Mance plenico gor, na kateri piše 9-18kg, ne bi nč pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:18:59
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** za uspešno opravljen zagovor. Zagovor česa pa, če lahko vprašam? Diplome, magisterija, ...??? Magisterija in to ravno na dan, ko bi moral biti naš star 1.leto. K sreči nas je potem kmalu razveselila novica o in imamo čudovitega hroščka .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:27:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** za uspešno opravljen zagovor. Zagovor česa pa, če lahko vprašam? Diplome, magisterija, ...??? Magisterija in to ravno na dan, ko bi moral biti naš star 1.leto. K sreči nas je potem kmalu razveselila novica o in imamo čudovitega hroščka . Še 1x iskrene čestiteke za zagovor magisterija. Me je kar zmrazilo, ko sem brala tvoje vrstice o . Vendar pa moram priznati, da si magistrirala na zelo lep dan , ki ti zagotovo pomeni še toliko več zaradi vsega!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:42:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo maša miša maša jee spila 180ml mleka in mrknila, ta da gaz si grem pa v miru kavico skuhat pa Manci hohte postriči, ker ima že daljše kot jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:43:14
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor. se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 (sem ga že včeraj izkoristila . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina: just for you Hvala, da si držala pesti. K sreči pa tokrat nisem imela nobene treme in je bilo prav luštno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 7:59:45
|
|
|
|
Katina
|
Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle in , ki sta navijala zame .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:01:26
|
|
|
|
Katina
|
Naty* hvala . Zdaj veš zakaj ta teden nisem imela časa šibat na vaš konec. Naslednji teden pa z veseljem pridem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:14:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro. za vse, pa še en verz. "Prijatelj zaupni po vrednosti življenje samo skoraj prekosi, saj življenje se z novim rojstvom prerodi, prijatelj pa ne vznikne kar sredi noči." in vic IGRAČA Mala Polona si je zaželela sestrice in je to povedala svoji mami. "Toda, Polona, dojenček ni igrača!" "Saj vem, ampak z očkom bi vama pa tudi prijalo malo zabave, kajne!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:23:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle in , ki sta navijala zame . sta se pa res potrudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:27:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Madonca kakšno mrtvilo je danes tu na RR, kaj vas vse vreme daje Grem Manci delat družbo na kavč, ke ni nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:27:24
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle in , ki sta navijala zame . O kolk lepo , tole je blo pa poleg uspešnega zagovora sigurno najlepše ane ... No super, da se zdej vidimo. Madonca si sploh ne predstavljam kak velik projekt imaš za sabo, res še enkrat čestitke!!! ss midva sva mela tud striženje nohtov glihkar. Kavico grem pa zdele spit, upam, na še mal mira .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:27:27
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Katina, kaj nisi povedala!!! Bi tudi jaz fajn navijala ISKRENE ČESTITKE IZVIRNO SPOROČILO: Katina Sem mogla poslikat. Ko bi ve vidle in , ki sta navijala zame . O, kako lepo No, jaz pa danes pogledam v Gregorjeva usta in me skoraj kap: očitno ima soor, ker ima na notranji strani ustnic debele bele obloge, isto po jeziku... Ni čudno, da mu je včeraj šlo na bruhanje in da je ponoči ves čas nekaj cmokal Ob 9h greva k P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:28:59
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz pa danes pogledam v Gregorjeva usta in me skoraj kap: očitno ima soor, ker ima na notranji strani ustnic debele bele obloge, isto po jeziku... Ni čudno, da mu je včeraj šlo na bruhanje in da je ponoči ves čas nekaj cmokal Ob 9h greva k P. O bogi , upam, da bojo dal kaj kar bo hitro pomagalo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:35:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor. se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:36:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz pa danes pogledam v Gregorjeva usta in me skoraj kap: očitno ima soor, ker ima na notranji strani ustnic debele bele obloge, isto po jeziku... Ni čudno, da mu je včeraj šlo na bruhanje in da je ponoči ves čas nekaj cmokal Ob 9h greva k P. o ti bošček mali..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:38:05
|
|
|
|
jana81
|
naty veš puzle so bolj dobre kot vsaka GH... ma no vse igrače so ful dobre... SS tud naš ga je včeri mal sral, se je po pol ure zbudu in ni hotu nazaj zaspat.. srčekgirl pa kje jih pobiraš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:39:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Na koncu vam voščim še DOBRO JUTRO! Hvala enako!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:41:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Ja, polet je neki druzga... jest ga zdej kr ne upam vn vozt ... P je rekla, da mor bit sonček, pa kr neki ° zuni Midva sva pa kar prisiljena ne glede na vreme vsaj 2x na dan ven - nimam druge variante, če hočem malo piko spravit do vrtca in nazaj domov. Saj ga fino zakomotam, ampak tale veter danes je ubijalski Ja jest prsilena glih nisem... zdej bova še kakšen dan notr... ko bo prilika pa greva zih vn... sam pravjo, da mraz full slabo nardi bolnikom z bronhitisom MI nismo hodili ven, ker je zaradi mraza dobil napad kašlja. Boš preizkusila in sama videla. Kašelj poslabša tudi napor. Tole še morm skomentirat... ja sem slišala, da majo več težav v tem jesenskem času, pozim, skratka ko je bolj mraz. Tud kar se napora tiče, se strinjam... HVALA ti še 1X... kdo pa ima oz. je imel pri vas bronhitis??? Ta odgovor pa jut3 preverm... dons sem že čist kaput. Če bom rabla kakšen nasvet - a se lahko nate obrnem... no sej si mi že itak velik svetovala Pri nas in pri Estrelii sta imela ta večja dva bronhitis. Nisem še čisto ziher, da ga je prebolel. Na žalost je tako, da ko začne s kašljanjem takoj uporabimo pumpice. Od prejšnje zime smo se ga spretno ubranili in upam, da ga ne bo več imel. Pa ugotovili smo, da mu daljši stik s psom povzroča napade kašlja (verjetno je alergičen). Če boš rabila kako pomoč kar vprašaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:41:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi Za vaju obe da se tako trudita. Vidim, da se je Špelin@ že sprijaznila s tem, Estrella ti se boš pa še mogla. Jaz pa se ne sekiram kar se tiče zelenjave, ker mi je škoda živcev, pa še čas je na moji strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:41:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa danes en tako zatežen dan Upam, da bo ju3 bolje. Sewm pa slabe volje ko se spomnim, da bom od torka do četrtka zvećer sama z obema , ker gre gospod ponovno v Švico Mi kar tlak dvige, ker kao šparajo in ne delajo vsak drug petek, za plače ne, za take stavri imajo pa denar Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kdaj boš povabla na kofi in fešto , ti daš samo plac jaz pa uletim s košarico dobrot Špelin@: Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji?? Tole je pa že mal sumljivo , uf sem kasneje prebrala, da je šlo le za eksces z blond barvo za lase . Še dobro, da nisem blond.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 8:42:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih... Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo... Jaz pa cakam.... stara je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega... Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene... Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico. a tud to obstaja? Ja obstaja. Če ga ne bi poznala ne bi verjela.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?