hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk že dve uri spi kot polhek, se je skril v kinderpet, pokril preko glave z odejo in ga ni . Mama je bila vmes v knjižnici (20 minut za sebe sem si vzela), se z skregala, ker sem mu rekla, da moram hodit peš, pa nimam bunde in me zebe, on pa meni, ja 100 € si gor zalepi, pa te naj greje. Mislim, zelo okusna, ko trenutno res nikamor ne morem, še za obisk P fehtam dedeja, da naju pelje. Potem mi je pametnjači, da to ni normalno, da Videku ne pade temperatura, da naj grem še kam drugam na pregled , divja sem kot . Sem v jezi 3 stroje cot speglala, vsaj nekaj pametnega. Zdaj pa pijem kavico, ki mi jo je mama prinesla že pred pol ure in je prav mrzla, bom še bolj lepa, ker mrzlo kavo pijem. Sem pa malo razmišljala, pa pogrešam edino, kam se nam je skrila???? Ne se mi smejat, ampak čigava pupika je Nia???? edina kuha Anji kosilo HIjenca a krvna slika ni nič pokazala??? Vse je OK, kri, voda, pljučka, edino v levo uhico slabo vidi, ker ima ozek sluhovod.