|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
21.11.2008 15:11:49   
Čmrlika
Hvala, Hvala za zvezdico!  user posted image  user posted image  user posted image

Ne, zdaj pa resno, da ne bom dobla z valjarjem po glavi...

Študiram pa študiram pa ne morem prit gor kaj moji pupi ne ogovarja ponoči, se že kr nekaj časa preuja skoz, pa včasih zajoka večino krat pa gundra, jamra...pol jo pa popravljam pa skačem s postle ko nek trotl...sem žalostna, ker tega prej ni blo in me jezi tud user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.11.2008 15:15:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Študiram pa študiram pa ne morem prit gor kaj moji pupi ne ogovarja ponoči, se že kr nekaj časa preuja skoz, pa včasih zajoka večino krat pa gundra, jamra...pol jo pa popravljam pa skačem s postle ko nek trotl...sem žalostna, ker tega prej ni blo in me jezi tud user posted image

Ko boš ugotovila, kaj to je, še meni povej, ker je pri nas enako... user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4. zvezdico!!!!!!!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.11.2008 15:20:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej hej mačkice en pozdrav od zgubljene duše,mam kr slabo vest k se nč ne javljam sam te dni nisem utegnila pa še menzes sem mela in sem bla tko zmatrana da sem spala ko se je le dalo.

Kaj se dogaja sploh ne vem vam ne utegnem sledit zato se bom kr nekje vmes uštulilauser posted image sam moram še prej mal sčekirat kaj dogaja

Men je pa dons mala padla s postelje HB ji ni nič sam ustrašle sva se obe k nore.Sem klicala P pa mi je dala napotke kako naj malo spremljam pa zaenkrat kaže da bo vse ok.

Kile mi stojijo tko da bo treba resno telovadit in se še bolj vzet v rokeuser posted image

Vas grem mal sčekirat pa se kasneje vrnem

Boga Larauser posted image . Naša je tud slabe pol ure padla z ležalnikom vred na tlauser posted image user posted image . Imela je srečo, da je je ležalnik zakočkal med mizo in foteljem. Se ni udarila, samo ustrašila HB. Sem se odločila, da ležalnik odstranim iz uporabe, samo ne vem kam naj jo dam, ker sedi še ne čisto sama, če je na tleh se začne drt po kaki dobri minuti, edino stolček za hranjenje mi še ostane za kake pol urce.

A kile stojijo, ker si se pregrešila?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.11.2008 15:22:16   
Čmrlika
Men je pa dons mala padla s postelje HB ji ni nič sam ustrašle sva se obe k nore.Sem klicala P pa mi je dala napotke kako naj malo spremljam pa zaenkrat kaže da bo vse ok.

Ojoj, pa saj bo vse ok...user posted image user posted image

Si me spomnila, sem pozabila povedat....

Sem se  ravno kakih 10 dni nazaj hvalila, da se nam še ni nič takega zgodilo...in kaj je blo zdaj v nedeljo?

Se Taja skopa in čiča lepo na sedežni....... zraven nje, tik ob njej user posted image  pa ati, pa neka igračka...mami pa iz kuhinje prihajam pa iz enih štirih metrov zakričim PAZI!, ker sem videla kaj bo....user posted image  in je že blo...čuf direkt z glavo dol, pa na srečo na tepih, ga je zadela.... user posted image  za 2cm mimo bi bla na parketu...sreča naša user posted image ...

Se je začela naprej nagibat pa ne vem kaj je vidla hotla, ker nič tAKEGA NI BLO PRED OČMI, NO GLAVNO DA JE BLO VSE OK,(ups, ne kričim,sem zgleda caps lock drmnila zraven user posted image ) , jo je pa prevagalo tak da je strmoglavla...user posted image user posted image user posted image
pa je malo jokcala, pa niti rdečo ni blo...Ampak ati pa je dal v trenutku ko jo je gor pobral pa stisnil k sebi svetovno izjavo...user posted image  Ja mama! Grrrr...on pa zraven sedi pa bulji v ladota pa v zrneca in onga našega auerja...user posted image  jaz pa bi jo naj prijela s štirih metrov oddaljenosti, ker sem vidla kaj bo...user posted image  Dedci! user posted image user posted image user posted image
No glavno da je blo vse ok...pa saj vem, ponavadi se ravno zgodi ko si čist zraven...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.11.2008 15:26:08 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.11.2008 15:23:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naša je tud slabe pol ure padla z ležalnikom vred na tlauser posted image user posted image . Imela je srečo, da je je ležalnik zakočkal med mizo in foteljem. Se ni udarila, samo ustrašila HB. Sem se odločila, da ležalnik odstranim iz uporabe, samo ne vem kam naj jo dam, ker sedi še ne čisto sama, če je na tleh se začne drt po kaki dobri minuti, edino stolček za hranjenje mi še ostane za kake pol urce.

user posted image user posted image user posted image  Glavno, da ni bilo hujšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.11.2008 15:24:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana; ti pa tud vse pokvarišuser posted image user posted image user posted image Na čestitke se počaka in šele zvečer napiše, če bi slučajno pozabiliuser posted image  VSE NAJBOLJŠE 7 MESEČNIKU!!!!Naša še 6 nimauser posted image

okey bom vedla pri 8 mesecihuser posted image user posted image

Meni se zdi, da boš do takrat pozabila. user posted image  A nisi isto naredila za 6 mesecev?

ne da bi vedela... mi je pa vseeno če mu nihče ne vošči,al pa vsi, važno da se midva z atijem spomniva nanjuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.11.2008 15:24:19   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Me pa še neki zanima. Tiste, ki ste že kupovale bundice ali pajace za vaše user posted image  dejte mi povedat kakšno št. nej vzamem?
Popoldan grem v KR pa bom šla mal v H&M pogledat pa Mullerja bom spet napadla (beri: plenice, AM, čaj, mlečne kašice, mehčalec, ....)

Mi imamo 74, 68 je na knap. Boš morala kar probat, ker je čisto od Mance odvisno.

mi imamo bundico 68 (je večja številka)bo še kake 14 dni v uporabi, pajaca bom kupila pa 74 ali 80, odvisno kako velike številke bojo, ker termoflis ima že 80, ostalo pa 74 vse.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.11.2008 15:24:29   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pomoč,prosim:

Kako naj iz preproge spravim ven vonj po bruhanju?

s kisom

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.11.2008 15:25:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko boš ugotovila, kaj to je, še meni povej, ker je pri nas enako... user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4. zvezdico!!!!!!!!!

smo na istem...

zdj pa morem pokakano rit previt, ker smrdi na 3 metre.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.11.2008 15:26:00   
špelin@
A ste videle tole KLIK user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.11.2008 15:26:18   
Estrella*

Ojoj, pa saj bo vse ok...user posted image user posted image

Si me spomnila, sem pozabila povedat....

Sem se  ravno kakih 10 dni nazaj hvalila, da se nam še ni nič takega zgodilo...in kaj je blo zdaj v nedeljo?

Se Taja skopa in čič lepo na sedežni zraven nje, tik ob njej user posted image  pa ati, pa neka igračka...mami pa iz kuhinje prihajam pa iz enih štirih metrov zakričim PAZI!, ker sem videla kaj bo....user posted image  in je že blo...čuf direkt z glavo dol, ap na srečo na tepih, ga je zadla za 2cm mimo bi bla na parketu...sreča naša user posted image ...

Se je začela naprej nagibat pa ne vem kaj je vidla hotla, ker nič tAKEGA NI BLO PRED OČMI, NO GLAVNO DA JE BLO VSE OK,(ups, ne kričim,sem zgleda caps lock drmnila zraven user posted image ) , jo je pa prevagalo tak da je strmoglavla...pa je malo jokcala, pa niti rdečo ni blo...Ampak ati pa je dal v trenutku ko jo je gor pobral pa stisnil k sebi svetovno izjavo...user posted image  Ja mama! Grrrr...on pa zraven sedi pa bulji v ladota pa v zrneca in onga našega auerja...user posted image  jaz pa bi jo naj prijela s štirih metrov oddaljenosti, ker sem vidla kaj bo...user posted image  Dedci!
No glavno da je blo vse ok...pa saj vem, ponavadi se ravno zgodi ko si čist zraven...

Ja to se bo dogajalo, pa če še tako paziš, pride kak trenutek, ko te kaj zamoti in nesreča je tuuser posted image Naša je tud zgremla s sedežne na tepih, pri kake 4 muser posted image H serči ji ni bilo nič.
user posted image user posted image za Tajo

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.11.2008 15:27:45   
Estrella*

jana; ti pa tud vse pokvarišuser posted image user posted image user posted image Na čestitke se počaka in šele zvečer napiše, če bi slučajno pozabiliuser posted image  VSE NAJBOLJŠE 7 MESEČNIKU!!!!Naša še 6 nimauser posted image

okey bom vedla pri 8 mesecihuser posted image user posted image

Meni se zdi, da boš do takrat pozabila. user posted image  A nisi isto naredila za 6 mesecev?

ne da bi vedela... mi je pa vseeno če mu nihče ne vošči,al pa vsi, važno da se midva z atijem spomniva nanjuser posted image

tako se pa ne govoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.11.2008 15:29:15   
Estrella*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.11.2008 15:30:47   
špelin@
Se Taja skopa in čiča lepo na sedežni....... zraven nje, tik ob njej user posted image  pa ati, pa neka igračka...mami pa iz kuhinje prihajam pa iz enih štirih metrov zakričim PAZI!, ker sem videla kaj bo....user posted image  in je že blo...čuf direkt z glavo dol, pa na srečo na tepih, ga je zadela.... user posted image  za 2cm mimo bi bla na parketu...sreča naša user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  za Tajo!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.11.2008 15:31:31   
špelin@

user posted image

Ohoho, user posted image  za malo damico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.11.2008 15:39:52   
Estrella*
Špelin@: mene popade grozen bes ob takih postihuser posted image Ne morem verjet, da smo s tem šolstvom prišli tako daleč, da bodo očitno že otroci ućili. In na žalost je res tako, da povdarjajo samo njihove pravice, brez dolžnosti tako, da so otrokom   očitno že zrastli grebeni. Še malo, pa bomo imeli ameriške šole.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.11.2008 15:41:19   
Estrella*
barbaw: +397user posted image user posted image  Kakšno kremo pa daš???

Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.11.2008 15:41:40   
hijenca
Videk že dve uri spi kot polhek, se je skril v kinderpet, pokril preko glave z odejo in ga ni user posted image user posted image . Mama je bila vmes v knjižnici (20 minut za sebe sem si vzela), se z user posted image  skregala, ker sem mu rekla, da moram hodit peš, pa nimam bunde in me zebe, on pa meni, ja 100 € si gor zalepi, pa te naj greje. Mislim, zelo okusna, ko trenutno res nikamor ne morem, še za obisk P fehtam dedeja, da naju pelje. user posted image user posted image user posted image  Potem mi je pametnjači, da to ni normalno, da Videku ne pade temperatura, da naj grem še kam drugam na pregled user posted image user posted image user posted image user posted image , divja sem kot user posted image user posted image . Sem v jezi 3 stroje cot speglala, vsaj nekaj pametnega. Zdaj pa pijem kavico, ki mi jo je mama prinesla že pred pol ure in je prav mrzla, bom še bolj lepa, ker mrzlo kavo pijem. user posted image user posted image user posted image

Sem pa malo razmišljala, pa pogrešam edino, kam se nam je skrila????

user posted image

Ne se mi smejat, ampak čigava pupika je Nia????user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.11.2008 15:44:05   
Estrella*
Nia je od majćice iz GR nia5

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.11.2008 15:44:31   
hijenca
Čmrlika pa kako nisi mogla prijet Taje na 4 metre???user posted image  Bo Videk žalosten, če bo mela buškico, se ti naslednjič ne bo nič smejal. HB, da je bilo vse vredu.user posted image  to je pa od Vidka za Tajo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.11.2008 15:45:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk že dve uri spi kot polhek, se je skril v kinderpet, pokril preko glave z odejo in ga ni user posted image user posted image . Mama je bila vmes v knjižnici (20 minut za sebe sem si vzela), se z user posted image  skregala, ker sem mu rekla, da moram hodit peš, pa nimam bunde in me zebe, on pa meni, ja 100 € si gor zalepi, pa te naj greje. Mislim, zelo okusna, ko trenutno res nikamor ne morem, še za obisk P fehtam dedeja, da naju pelje. user posted image user posted image user posted image  Potem mi je pametnjači, da to ni normalno, da Videku ne pade temperatura, da naj grem še kam drugam na pregled user posted image user posted image user posted image user posted image , divja sem kot user posted image user posted image . Sem v jezi 3 stroje cot speglala, vsaj nekaj pametnega. Zdaj pa pijem kavico, ki mi jo je mama prinesla že pred pol ure in je prav mrzla, bom še bolj lepa, ker mrzlo kavo pijem. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne se mi smejat, ampak čigava pupika je Nia????user posted image user posted image

edina kuha Anji kosilouser posted image  HIjenca a krvna slika ni nič pokazala???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.11.2008 15:48:50   
hijenca
katy to je pa za tvojo pupiko, tudi od Vidka (samo Taji od čmrlike ne povedat user posted image )user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.11.2008 15:49:30   
Anitka

Upam, da bo vse OKuser posted image , ti pa verjamem, da sta se kar obe ustrašli.

Špelin@ hvala za odgovor glede ta rdeče. Upam, da jo vkratkem dobim. Prej sem imela vedno redno na 27-28 dni.

Čmrlika user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede zbujanja male ti pa ne znam nobenga pametnega komentarja dat. Če ugotoviš kaj je vzrok pa nam le sporoči. Naš se pa tudi še kar naprej po trikrat zbudi. Ojoj tudi vi ste doživeli padec. Res sreča, da se je dobro končalo.user posted image

Pa Estrella HB, da se je tudi vaš padec dobro končal. Zgleda, da so naši hroščeki kar nevarni postali.user posted image

user posted image user posted image user posted image Vse naj naj za pol leta tudi Nii.user posted image user posted image user posted image

Špelin@: mene popade grozen bes ob takih postih Ne morem verjet, da smo s tem šolstvom prišli tako daleč, da bodo očitno že otroci ućili. In na žalost je res tako, da povdarjajo samo njihove pravice, brez dolžnosti tako, da so otrokom   očitno že zrastli grebeni. Še malo, pa bomo imeli ameriške šole.

Se strinjam. Mene je ena deklica v vrtcu kar dvakrat udarila - enkrat z vilico proti obrazu, enkrat pa z roko po obrazu.user posted image user posted image Pa poveš staršem pa nič ne zaleže - so izjeme seveda. Bom kdaj drugič kaj več o tem napisala, ker me trenutno čas preganja.

A veste kam jaz zdaj gremuser posted image user posted image user posted image ?? Na tajsko masažo z aromatičnimi olji.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.11.2008 15:50:34   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

edina kuha Anji kosilouser posted image  HIjenca a krvna slika ni nič pokazala???

Vse je OK, kri, voda, pljučka, edino v levo uhico slabo vidi, ker ima ozek sluhovod.

Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.11.2008 15:52:53   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Upam, da bo vse OKuser posted image , ti pa verjamem, da sta se kar obe ustrašli.

Špelin@ hvala za odgovor glede ta rdeče. Upam, da jo vkratkem dobim. Prej sem imela vedno redno na 27-28 dni.

Čmrlika user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede zbujanja male ti pa ne znam nobenga pametnega komentarja dat. Če ugotoviš kaj je vzrok pa nam le sporoči. Naš se pa tudi še kar naprej po trikrat zbudi. Ojoj tudi vi ste doživeli padec. Res sreča, da se je dobro končalo.user posted image

Pa Estrella HB, da se je tudi vaš padec dobro končal. Zgleda, da so naši hroščeki kar nevarni postali.user posted image

user posted image user posted image user posted image Vse naj naj za pol leta tudi Nii.user posted image user posted image user posted image

Špelin@: mene popade grozen bes ob takih postih Ne morem verjet, da smo s tem šolstvom prišli tako daleč, da bodo očitno že otroci ućili. In na žalost je res tako, da povdarjajo samo njihove pravice, brez dolžnosti tako, da so otrokom   očitno že zrastli grebeni. Še malo, pa bomo imeli ameriške šole.

Se strinjam. Mene je ena deklica v vrtcu kar dvakrat udarila - enkrat z vilico proti obrazu, enkrat pa z roko po obrazu.user posted image user posted image Pa poveš staršem pa nič ne zaleže - so izjeme seveda. Bom kdaj drugič kaj več o tem napisala, ker me trenutno čas preganja.

A veste kam jaz zdaj gremuser posted image user posted image user posted image ?? Na tajsko masažo z aromatičnimi olji.user posted image

Ti nas kar draži, ti ti lisička. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?