Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Jaz sem danes , spala skoraj nič. Ob 12 ponoči se je Videk že zbudil, sem ga dala v mojo postlo in sma spala do 3, se zbudi cel vroč, ga grem preoblečt, previt, zmerim temp. in zopet 39 C, Zaspima in je ista pesem ob 7, 8, ob 9. zopet 39 C, opet svečko, kličem P in sma ga že šibala k njej na pregled. Njej se niti malo ni sanjalo, kaj bi mu blo, še vedno sumi eno uhico (levo), da bi lahko bila vneta, ampak nič ne more videt. Sedaj sma dobila Calpol sirup in Voltaren svečke, sirup mu moram dat 3 x po pol žličke v čaj, da bo čez cel dan pil. Voltaren svečko pa dobi, če bo še temperatura naraščala. Jutri kontrola. Opozorila me je, da glede na to, da ima pogosto vetrove, se mu lahko kuha kakšna prebavna viroza. Jaz bom po***. Aja, potem, sem izpadla kot budalo, kot da ne znam merit temperature. Po novem moram merit pod pazduho, samo z elektronskim termometrom in ne v ušesu in ne v ritki,.... Razkurla me je 100 na uro. Zdaj pa grem, Videk se je zbudil, je še kar v jajčki spal. Najboljše je pa to, da sma se sedaj brez avta in lahko vsak dan fehtam dedeja, da naju vozi okrog kot dva grofa. o gocega vidva oba. sam P te pa res lahko s kakšno tako izjavo spravi v slabo voljo, kao češ: sej mu niti vročine na znaš zmarit za dedija, da vama pomaga
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|