|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
20.11.2008 10:02:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Daj še teh 6 postov sklofiuser posted image

Čmrlika bo zdaj za nalašč zavlačevala s temile preostalimi posti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
A je Gregor že auf????
Naša spet tečka. Bi bilo bolje, če je bi previla, ker neznansko uživa v polni pleniciuser posted image

Spal je točno 15 minut... Sem ga že pred kuhanjem druge kave prestavila v ležalnik, kjer še zdaj pretepava igrače user posted image
Pazi, da ne bo usekalo iz plenice - meni se ponavadi to, da malega ne previjem takoj, ko se pokaka, "štrafa", ker ga moram potem celega preoblačit... user posted image

Babnca je že previta, zato je pa sitnauser posted image user posted image Naša je tud pretepavala igrače v priceju, sedaj jepa pri men v naročju in mi pomaga pri postihuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.11.2008 10:07:33   
špelin@
sedaj jepa pri men v naročju in mi pomaga pri postihuser posted image

--jk gmnb  hb m n mmmmjkg   ghfnb8989jzerssdgd  bh gcnvcbbgšu7zuuhbttht ft jh nuiohjkzub zgb7jmilpšpčhjnjmm

Tudi Gregor pomaga user posted image  In še "space" tipko je izčupal iz tipkovnice user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.11.2008 10:16:07   
tally

--jk gmnb  hb m n mmmmjkg   ghfnb8989jzerssdgd  bh gcnvcbbgšu7zuuhbttht ft jh nuiohjkzub zgb7jmilpšpčhjnjmm

Tudi Gregor pomaga user posted image  In še "space" tipko je izčupal iz tipkovnice user posted image

user posted image user posted image Kako mu je pa to ratalo?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.11.2008 10:17:49   
tally

Daj še teh 6 postov sklofiuser posted image

Čmrlika bo zdaj za nalašč zavlačevala s temile preostalimi posti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
A je Gregor že auf????
Naša spet tečka. Bi bilo bolje, če je bi previla, ker neznansko uživa v polni pleniciuser posted image

Spal je točno 15 minut... Sem ga že pred kuhanjem druge kave prestavila v ležalnik, kjer še zdaj pretepava igrače user posted image
Pazi, da ne bo usekalo iz plenice - meni se ponavadi to, da malega ne previjem takoj, ko se pokaka, "štrafa", ker ga moram potem celega preoblačit... user posted image

Babnca je že previta, zato je pa sitnauser posted image user posted image Naša je tud pretepavala igrače v priceju, sedaj jepa pri men v naročju in mi pomaga pri postihuser posted image

Jaz sem danes malo počakala in glej ga zlomka sem jo mogla celo preoblečiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.11.2008 10:18:55   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Moram pohvalit našega sončka. Spal je od 18.20 do petih ob 5.30 pojedel in zaspal ob 6.20 in še spi user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno ena kraaaaaaaaaaasna noč user posted image

Toooooooole je pa dooooooolga runda spanja bravo Inti.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.11.2008 10:28:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image Kako mu je pa to ratalo?

Če bi videla, kako divje grabi po tipkah, bi ti bilo vse jasno user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.11.2008 10:36:01   
Estrella*

user posted image user posted image Gregi!!!Moja je malo omejena kar se tega tiče, ker mam laptopauser posted image user posted image
Je pojedla kuhano jabolko s cimetom in riževimi kosmiči in sedaj je letela v posteljcouser posted image

Grem še pod tuš in mal kuhinjo odkidat, da se bo dalo kaj skuhatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.11.2008 10:40:31   
Estrella*
Dajt napisat (tiste, ki še niste)kdaj imate naslednjo posvetovalnico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.11.2008 10:43:56   
špelin@
Dajt napisat (tiste, ki še niste)kdaj imate naslednjo posvetovalnico.user posted image

Jaz sploh ne vem user posted image  Nimam še nobenega datuma, ker je ves čas bolan in ga potem sploh ni več naročila... Rekla je samo, naj pokličem, ko bo zdrav - zaradi cepljenja. Pa mali spet kašlja in mu sluz potuje gor in dol... user posted image  Bom kar poklicala, da vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.11.2008 11:13:49   
špelin@
Malo so pozabili na naju user posted image  Tako da sva zdaj dobila datum 27.11. za 6-mesečni sistematski.

Aja, sem se odločila, da danes poskusimo s skutko, samo če bom uspela priti do trgovine, da to nabavim user posted image Mleka namreč mali res ne mara več, včeraj je v celem dnevu spil le 100 ml... Ostalo je jedel mlečne kašice in pil razredčen sok. Ej, čaja tudi noče - sem mu dala instant sadni čaj, ki je sladek, ampak on raje pije svojo jabolčno kislico user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.11.2008 11:15:13 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.11.2008 11:14:22   
Estrella*

Jaz sploh ne vem user posted image  Nimam še nobenega datuma, ker je ves čas bolan in ga potem sploh ni več naročila... Rekla je samo, naj pokličem, ko bo zdrav - zaradi cepljenja. Pa mali spet kašlja in mu sluz potuje gor in dol... user posted image  Bom kar poklicala, da vidim.

Ja to je pa res za en user posted image . Saj ni čudno, da ga tečka daje, če je pa buban. Kuhinja je odkidanauser posted image , stroj pere, kremenatelci se tajajo, men se pa spet nič ne da.

Kaj boste kuhale hroščkom za kosilo???Sem brez idejuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.11.2008 11:16:34   
Estrella*
Špelina, koliko stanejo kosila in malica na vaši OŠ???

Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.11.2008 11:16:35   
špelin@

Iz enolončnice bom pobrala primerno zelenjavo zanj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.11.2008 11:17:42   
Estrella*

Iz enolončnice bom pobrala primerno zelenjavo zanj user posted image

To pri men odpade, ker ne bo enolončnica, si bom pa zabeležila za naslednjičuser posted image Hvala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.11.2008 11:20:39   
špelin@
Špelina, koliko stanejo kosila in malica na vaši OŠ???

Čaki, grem poiskat pogodbo.

Malica je 0,95 EUR, kosilo za 1.-5. razred je 2,38 EUR, za 6.-9. razred pa 2,74 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.11.2008 11:21:35   
Estrella*

Malo so pozabili na naju user posted image  Tako da sva zdaj dobila datum 27.11. za 6-mesečni sistematski.

Aja, sem se odločila, da danes poskusimo s skutko, samo če bom uspela priti do trgovine, da to nabavim user posted image Mleka namreč mali res ne mara več, včeraj je v celem dnevu spil le 100 ml... Ostalo je jedel mlečne kašice in pil razredčen sok. Ej, čaja tudi noče - sem mu dala instant sadni čaj, ki je sladek, ampak on raje pije svojo jabolčno kislico user posted image

user posted image user posted image sem zabeležila. 100mluser posted image ja ga pa res biksa. Moja ga zaenkrat še zadovoljivo pije, nekje okoli 500ml na dan+ dojenje.
Naša pa ne mara najbolj sadnega malina-šipek, ma raj komarčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.11.2008 11:25:21   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo, sem nazaj od zobozdravnika in če ne bi bilo nikoli huje, bi še rade volje šla user posted image . Hvala vse za lepe želje in vse pikapoke!!!!
Manco sem peljala k moji stari mami, oziroma njeni stari-stari mami. Bila je ful pridna, nič ni jokala, lepo sta se igrali. Je pa res, da sem bila nazaj v dobri uri user posted image  ker je ultra hitro, gleda na to, da ponavadi vsaj eno uro čakam. No sedaj sem do sredime januarja frej, potem pa se spet začne akcija na fertik.

Danes smo se zbudili 6.15, pa sem mislila, da bo mogoče pri stari mami kaj zaspala, ampak ni bilo pogojev, vse je bilo novo in zanimivo user posted image , tako, da mi je šele na poti nazaj zaspala in sicer ob 10.45 in spala točno 30minut, sedaj pa spet akcija na puzllah user posted image . Sem mislil, da jo ne bo ene dve urci pa zgleda, da sem se pošteno zmotila user posted image

No sedaj pa grem še malo za nazaj prebrat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.11.2008 11:26:38   
špelin@
100mluser posted image ja ga pa res biksa.

Ej, lahko se na zobe mečem, ampak on noče, No, saj zdaj mi je že čisto vseeno, ker vem, da dosti dobi na tak način, da v AM zamešam razne linote user posted image  Pa še skutke bomo začeli dajat, res je fajn zdaj, ko lahko toliko različnih stvari že je user posted image  Se več ne žrem zaradi osovražene flaše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.11.2008 11:35:51   
Estrella*

100mluser posted image ja ga pa res biksa.

Ej, lahko se na zobe mečem, ampak on noče, No, saj zdaj mi je že čisto vseeno, ker vem, da dosti dobi na tak način, da v AM zamešam razne linote user posted image  Pa še skutke bomo začeli dajat, res je fajn zdaj, ko lahko toliko različnih stvari že je user posted image  Se več ne žrem zaradi osovražene flaše user posted image

Jaz pa ne vem kako ji uturit  mlečne kaše., ker si ne predstavljam, da otrok ne mara tega. Bom probala še frutolino, če ne bo šel dol, mi pa preostane čakanje do 8m, pa probam s čokolino, lešnik čokolino

A je cena kosil v OŠ odvisna od občine???Mi imamo cenejšauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.11.2008 11:36:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Evo, sem nazaj od zobozdravnika in če ne bi bilo nikoli huje, bi še rade volje šla user posted image . Hvala vse za lepe želje in vse pikapoke!!!!
Manco sem peljala k moji stari mami, oziroma njeni stari-stari mami. Bila je ful pridna, nič ni jokala, lepo sta se igrali. Je pa res, da sem bila nazaj v dobri uri user posted image  ker je ultra hitro, gleda na to, da ponavadi vsaj eno uro čakam. No sedaj sem do sredime januarja frej, potem pa se spet začne akcija na fertik.

user posted image user posted image user posted image  zate in za Manco.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.11.2008 11:38:41   
špelin@
Jaz pa ne vem kako ji uturit  mlečne kaše., ker si ne predstavljam, da otrok ne mara tega. Bom probala še frutolino, če ne bo šel dol, mi pa preostane čakanje do 8m, pa probam s čokolino, lešnik čokolino
Saj če ti pridno pije mleko, je ni treba silit s temi user posted image

A je cena kosil v OŠ odvisna od občine???Mi imamo cenejšauser posted image
Po mojem je odvisno od OŠ oz. organizatorja (izvajalca) prehrane. Koliko pa stanejo pri vas? Saj v Trbovljah, kjer je velika pika prej obiskovala OŠ, je bila cena bistveno nižja, tu pa je vse dražje, ne le prehrana user posted image  Pa samo en user posted image  hrib je vmes...

Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.11.2008 11:38:49   
Estrella*

Ojla!

Danes smo se zbudili 6.15, pa sem mislila, da bo mogoče pri stari mami kaj zaspala, ampak ni bilo pogojev, vse je bilo novo in zanimivo user posted image , tako, da mi je šele na poti nazaj zaspala in sicer ob 10.45 in spala točno 30minut, sedaj pa spet akcija na puzllah user posted image . Sem mislil, da jo ne bo ene dve urci pa zgleda, da sem se pošteno zmotila user posted image

No sedaj pa grem še malo za nazaj prebrat

A si takauser posted image ??????Samo, da je za tabo,človek kar lažje zadiha. Mam kolegico, ki parvi da gre raje še ****-krat rodit kot 1x k zobarjuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.11.2008 11:40:22   
hijenca
Dober dan!

Jaz sem danes user posted image , spala skoraj nič. Ob 12 ponoči se je Videk že zbudil, sem ga dala v mojo postlo in sma spala do 3, se zbudi cel vroč, ga grem preoblečt, previt, zmerim temp. in zopet 39 C, Zaspima in je ista pesem ob 7, 8, ob 9. zopet 39 C, opet svečko, kličem P in sma ga že šibala k njej na pregled. Njej se niti malo ni sanjalo, kaj bi mu blo, še vedno sumi eno uhico (levo), da bi lahko bila vneta, ampak nič ne more videt. Sedaj sma dobila Calpol sirup in Voltaren svečke, sirup mu moram dat 3 x po pol žličke v čaj, da bo čez cel dan pil. Voltaren svečko pa dobi, če bo še temperatura naraščala. Jutri kontrola. Opozorila me je, da glede na to, da ima pogosto vetrove, se mu lahko kuha kakšna prebavna viroza. Jaz bom po***.

Aja, potem, sem izpadla kot budalo, kot da ne znam merit temperature. Po novem moram merit pod pazduho, samo z elektronskim termometrom in ne v ušesu in ne v ritki,.... Razkurla me je 100 na uro.

Zdaj pa grem, Videk se je zbudil, je še kar v jajčki spal.

Najboljše je pa to, da sma se sedaj brez avta in lahko vsak dan fehtam dedeja, da naju vozi okrog kot dva grofa. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.11.2008 11:43:22   
valentina2006
OJLA...

Spal tko, tko... zvečer je full težko zaspal, no ko mu je le uspelo je spal do 1.30 pol pa akcija... jest sploh nisem vedla kva nej... jok, jok, jok... popil je neki soka in kašelj in bruhanje zdraven... BOGI REVČEK user posted image ... pol sem mu dala Ventolin in zgleda, da mu je nucal, ker je bil kot odrešen... no pol je pa spal do 7.00, ko sva mela spet inhalacije in prvo hranjenje... poje 150 ml AM, pol pa kašelj in vse vn vrže user posted image ... po tem zavračal hrano in zopet lačen nazaj zaspal do 9.30, ko je na silo pojedu mal frutka (sem mu naštimala kaščo z banano pa je ni hotu user posted image )... zdej je spet zapanču.

Valentina želim ti, da se tvoj pikec čim prej "pocajta". Samo vama se pa tole res vleče že na orto dolgo.
SEm videla, da sta imela donc P, a je že bla Šarfova? Prejšnji teden je ni blo, ko sva midve imele P, jo je Omejčeva nadomeščala

Ja... že ful dolg traja in tista viroza, ki jo je mel čez viken je za ta bronhitis vzrok. Zdej nč ne morem... jest maximalno skrbin zanj in bom vse nardila, da se poštima. Mi je dr. rekla, da je zgleda podvržen temu in da to pol prerastejo. Ja, bla je Šarfova.
Kero zobarco pa maš?

Me je kar pri srcu špiknilo user posted image  Mišek mali... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem pa to prebrala, me je kr stresl in solzne očke sem dobila. HVALA... Kaj so pa takrat po RTG Gregiju rekl (vem, da si napisala, pa sem pozabila)?? Kako pa je zdej z njim??

user posted image user posted image

user posted image

Čestitke tud z naše strani...

Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.11.2008 11:44:26   
kasso

Joj, sploh se ne morem spravit, da bi kaj naredila... Tako sem zbita, da si grem skuhat še eno kavo. Tokrat ta pravo, ker prej sem divko pila user posted image

Enako, kar prekladam seuser posted image Sem pa naredila 50trebušnjakov in skoraj dušo spustilauser posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?