Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 20:56:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip. A majo vsaj kakšno opozorilo za to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 20:58:07
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 20:58:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej bom pa res popi...ila Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj porazna Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila..... To bo atijeva princeska . Naša je tut danes štrajkala, spet ji zelenjava njšla v rit, sadje pa ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 20:59:29
|
|
|
|
barbaw
|
A obstaja kak nadomestek za vodo pri hujšanju? Jaz sem včasih spila velikoooo vode, potem pa je naenkrat nisem mogla več, ker mi je kar obležala v želodcu. Me ful boli, če jo pijem. Pa tale iz pipe meni ni dobra, vsaj tukaj ne. Kupovat mi jo je pa glupo zaenkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:00:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Razen, če imaš tako dolgo na oknu, da ti slikco sonce zapeče. potem pa vzameš nož za steklokeramično in čohaš tako kot sem jaz v nedeljo. Se je tud to že zgodilo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:00:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej bom pa res popi...ila Grem v jedilnico in kaj vidim: skledca z Alinim kosilom je skoraj porazna Seveda frklja je pojedla pri atu dobrih 200g. Matr ji bom ušesa navila..... To bo atijeva princeska . Naša je tut danes štrajkala, spet ji zelenjava njšla v rit, sadje pa ja. Jaz sem pa danes juhico skuhala za prazen nič. Niti cele žličke ni probala. Me je strah, da bomo imeli probleme z njo. A katera pozna kakega otroka, ki ni hotel GH jest pa ni bilo problemov pri recimo 10-ih mesecih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:01:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. Jest sm se pa zdele kruha najedla,sm ga spekla k mi je SS lušte nardila. Polnozrnatega. Sam jest ga dam v pekač kruha, da mi ga zgnete,pol ga pa spečem v pečici. Sm bl na komot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:01:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Razen, če imaš tako dolgo na oknu, da ti slikco sonce zapeče. potem pa vzameš nož za steklokeramično in čohaš tako kot sem jaz v nedeljo. Se je tud to že zgodilo... Ne vem, če si videla, ampak tiste trgovine v MB ni več. ostane še skrinja pa Prometej na Glavnem trgu in Art v Europarku. Je pa meni osebno bila Skrinja najboljša, ker so imeli vse barve. Pa ni boljše kot so od Marabuja. Pa en set, ki jih ima recimo Špar tudi niso slabe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:03:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:03:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P. So mu pregledali kri in vodo, poslušala od spredaj in od zadaj, 2x mu je gledala v ušeska, v usta, a neke diagnoze nisma dobila. Kri in voda sta super, pljuča čista, edino kar bi lahko bilo je, da je kakšno blago vnetje v ušesku, ampak ker ima zelo ozek sluhovod ni mogla prav videt, koliko je pa vidla, pa bi naj bilo OK. Dala nama je kapljice za v uho in v kolikor bi bilo še slabše stanje, morama takoj poklicat in prit nazaj. Vročina je ponovno 38 C. Termometer sem zamenjala, sedaj imamo od Diafita Omron, ko sem mu merila temperaturo v ritki, odštela 0,6 in potem zmerla z novim v ušesku, in temperatura je bila povsem enaka , danes dela tako kot je treba . Zdaj si pa grem skuhat kavico. za Vidka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:05:07
|
|
|
|
jana81
|
joj sem besna, se pol ure trudim da mali zaspi, me roke bolijo za crknit, pa ga dam v postlco in se moj prireži v spalnico in valjda se mali predrami, zdej sem ga pa za kazen kar njemu dala, pa ga nej on uspava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:05:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj sem besna, se pol ure trudim da mali zaspi, me roke bolijo za crknit, pa ga dam v postlco in se moj prireži v spalnico in valjda se mali predrami, zdej sem ga pa za kazen kar njemu dala, pa ga nej on uspava. Čisto prav si naredila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? To tud mene zanima Jana a veš da bo naša babi za miklavža Gaji kupla vrečo za voziček . V Kamniku v BC sploh nimajo tiste k jo maš ti. Barbaw a v Sparu majo tud barve?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:06:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally kje se potepaš? Vidim da si me missala . Nč dopoldan smo bili ene 2 urce odzuni potem smo jedli po kosilu pa smo vsi trije zadrnjohali , potem je prišu moj fotr na obisk............................... Kda jutr pribremzaš ?Okvirno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:07:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Razen, če imaš tako dolgo na oknu, da ti slikco sonce zapeče. potem pa vzameš nož za steklokeramično in čohaš tako kot sem jaz v nedeljo. Se je tud to že zgodilo... Ne vem, če si videla, ampak tiste trgovine v MB ni več. ostane še skrinja pa Prometej na Glavnem trgu in Art v Europarku. Je pa meni osebno bila Skrinja najboljša, ker so imeli vse barve. Pa ni boljše kot so od Marabuja. Pa en set, ki jih ima recimo Špar tudi niso slabe. no to nisem vedla da je ni več, oni so imeli barve Gonis, ki so bile fajne za risat, čist lepo so se odlepile in nič prosojne niso bile, neki časa sem kupovala v Prometeju, sam nisem bla zadovoljna z barvami, zdej pa kupujem v Art-u, so sicer vredu, sam take prosojne od fun&fancy....Skrinje pa ne poznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally kje se potepaš? Vidim da si me missala . Nč dopoldan smo bili ene 2 urce odzuni potem smo jedli po kosilu pa smo vsi trije zadrnjohali , potem je prišu moj fotr na obisk............................... Kda jutr pribremzaš ?Okvirno. Tm enkrat okol enajstih, dvanajstih. A boš mela čas takrat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:08:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... za mere. Pri nas tudi lepo je samo količinsko pa se mi zdi tut malo, glede na to koliko ostali hroščki pojejo pa že kr neki časa papamo GH. Kok pa poje Emilija na obrok? Al ji daš pol še kej mleka al ji je dost GH? Poje tam od 80-120 g. Po tem noče nič ne mleka ne čaja . Šele čez 1,5 -2 ure popije mlekeca spet svojo dozico 100-130 ml, večinoma 100ml.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:08:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? To tud mene zanima Jana a veš da bo naša babi za miklavža Gaji kupla vrečo za voziček . V Kamniku v BC sploh nimajo tiste k jo maš ti. Barbaw a v Sparu majo tud barve? V ta velikem ja. Za manjše pa ne vem. Pa L.Eclerc jih tudi ima. V šparu so imeli tudi posamezno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:09:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally kje se potepaš? Vidim da si me missala . Nč dopoldan smo bili ene 2 urce odzuni potem smo jedli po kosilu pa smo vsi trije zadrnjohali , potem je prišu moj fotr na obisk............................... Kda jutr pribremzaš ?Okvirno. Tm enkrat okol enajstih, dvanajstih. A boš mela čas takrat? Ja. Itak bova jutr mal dlje spale. Upam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:09:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? ja, pustila sem si samo after eight in baci (še zaprt), ki sem se jih pol nažrla tisti večer, ko sem ponoči potem bruhala, tako da so zjutraj letele še te v smeti. Mela sem pa cel predal sladkarij (čokolad, bombonier)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:10:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Razen, če imaš tako dolgo na oknu, da ti slikco sonce zapeče. potem pa vzameš nož za steklokeramično in čohaš tako kot sem jaz v nedeljo. Se je tud to že zgodilo... Ne vem, če si videla, ampak tiste trgovine v MB ni več. ostane še skrinja pa Prometej na Glavnem trgu in Art v Europarku. Je pa meni osebno bila Skrinja najboljša, ker so imeli vse barve. Pa ni boljše kot so od Marabuja. Pa en set, ki jih ima recimo Špar tudi niso slabe. no to nisem vedla da je ni več, oni so imeli barve Gonis, ki so bile fajne za risat, čist lepo so se odlepile in nič prosojne niso bile, neki časa sem kupovala v Prometeju, sam nisem bla zadovoljna z barvami, zdej pa kupujem v Art-u, so sicer vredu, sam take prosojne od fun&fancy....Skrinje pa ne poznam. Skrinja je imela veliko izbiro barv. Od takih za steklo do svilo.... pa še darilni program imajo. Taka luštna trgovinica za pogledat. Aja pa za risanje imajo tudi material. Mi je pa fajn, ker se da vse zmenit in ti tudi kaj naročijo. tudi v prometeju. Naš je manj obiskan in ti gredo ful na roko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:10:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se tudi lahko pohvalim, da danes nisem pojedla nobene sladkarije. jst se pa nisem mogla zadržat v trgovini pri blagajni...doma sem pa itak vse stran zmetala... Kam si zmetala? V smeti??? To tud mene zanima Jana a veš da bo naša babi za miklavža Gaji kupla vrečo za voziček . V Kamniku v BC sploh nimajo tiste k jo maš ti. Barbaw a v Sparu majo tud barve? [/quote super, pa sej lahko jo pa v Celju naročijo za v Kamnik, no mislim jo pošljejo v Kamnik.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?