Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:32:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80 Emilija ima 2 body-ja iz C&A št. 62 in so ji rokavi še vedno preveliki, zadnjič sem pa tut v C&A kupila št. 68 pa so ji prav . Kdo bi vedu? Pomoje so kitajci narobe listek zašil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:32:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke Kaj a ti tud fantka trucaš?? Ma kar bo bo sam da bo zdravo, moja skrita želja pa je še ena Ju že vidim, kičasti kot novoletni jelki, a????Pri punčkah imaš več maneverskega prostora, kot pri fantih Ja itak roziki ,pa še po možnosti s tako čupco kot jo ima Emilija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Kakšen je pa vaš? Priori,un k je v akciji v sparu Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran Ne, jest sem Tobija kupla... a ti maš priori Aja ja sm mal čudn napisala,ja jest mam Priori. Sm jest tud najprej razmišljala o Tobiju,sam je bil ta zdej dost ugodno,pa pravjo da je ok,pa smo tega vzel. Ma dons vse neki zmedeno pišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:34:12
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:34:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80 Emilija ima 2 body-ja iz C&A št. 62 in so ji rokavi še vedno preveliki, zadnjič sem pa tut v C&A kupila št. 68 pa so ji prav . Kdo bi vedu? Mah men se zdi, da so tko različne cifre... jest mu morm že kr 80 kupt... 74 je že zlo na knap.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:35:38
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Kakšen je pa vaš? Priori,un k je v akciji v sparu Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran Ne, jest sem Tobija kupla... a ti maš priori Aja ja sm mal čudn napisala,ja jest mam Priori. Sm jest tud najprej razmišljala o Tobiju,sam je bil ta zdej dost ugodno,pa pravjo da je ok,pa smo tega vzel. Ma dons vse neki zmedeno pišem Sej mogoče sem jest tud mal prehitr pogledala... sem tud čist out... in z glavo drugje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80 Emilija ima 2 body-ja iz C&A št. 62 in so ji rokavi še vedno preveliki, zadnjič sem pa tut v C&A kupila št. 68 pa so ji prav . Kdo bi vedu? Pomoje so kitajci narobe listek zašil Ampak ko vidim tisto made in kambođa, al tam nekje vsakič pomislim da niso to kakšni bogi otroci delali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Bom kr slikco prpopala... A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:37:25
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Joj barbaw sem jest zaposlila ... kar se pa stolčkov tiče... Tobi ma naramnice na fedr kao, pa baje da je mal izboljšana različica Priorija. TO JE VSE BAJE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:37:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80 Emilija ima 2 body-ja iz C&A št. 62 in so ji rokavi še vedno preveliki, zadnjič sem pa tut v C&A kupila št. 68 pa so ji prav . Kdo bi vedu? Mah men se zdi, da so tko različne cifre... jest mu morm že kr 80 kupt... 74 je že zlo na knap. Nam je večina 74 prekratka v žvotu, 80 ji je prav in ima še mal placa, samo rokavi o ji pa par cm predolgi in v ramenih se vidi, da je predrobna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:38:08
|
|
|
|
jana81
|
valentina našmu je iz HM 80 še prevelika, ker je suhcen, ma pa dolge noge in trup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori A veš da sm to tud jest hotla vprašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:39:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Kdaj planirate dat iz lupinice v avtosedež???Jaz po novem letu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:39:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Juhu, evo še mene tu! No naj se pohvalim, da sem danes končno naredila vse 3 adventne venčke. Ma je blo kar dela. HB sta bila še moja ati in mami pri nas, da sta malo Manco zamotila. No sedaj sem pa še par odgovorov za nazaj dolžna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Joj barbaw sem jest zaposlila ... kar se pa stolčkov tiče... Tobi ma naramnice na fedr kao, pa baje da je mal izboljšana različica Priorija. TO JE VSE BAJE Aha vidla. A sam to? Cena pa ni sam Kaj pa dela Barbaw?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:40:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Bom kr slikco prpopala... A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil? Tud jest mam voziček bolj črn... pa se mi mucke ne poznajo ... za stolč sem pa rekla, da bom prevlekco itak kupla... mi je bil ta tak univerzaln... če bom mela še kakšno punčko ... kakšen roza al pa moder dodatek in smo zmagal. Bil pa je 140 € v Turbo limaču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:40:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori A veš da sm to tud jest hotla vprašat Čarovnica A si dobila projektor??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:40:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Kako si vedla, da mam noge na mizi. A imam kamero vklopljeno. Majo spravljam spat ja, pa še pravljico sem vmes prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:41:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdaj planirate dat iz lupinice v avtosedež???Jaz po novem letu. Naša ima novo pridobitev montirano v mojem avtu od nedelje naprej, ker ji je bila lupina že ful kratka. Je mela nogice že čisto na sedežu. Pa na živce ji je šlo, ker je mogla nazaj gledat, zdej je pa ful zadovoljna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:41:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo draga moja ****, tu na poroki sem imela 59kg in sem bila glih ta prava Tu na Djerbi pa 72kg, pa še tud ni bilo take katastrofe Prvi cilj mi je prilesti vsaj pod 70kg Ful si bla lepa nevesta . In punca moja, še vedno si lepa, zapomni si to!!!!!! Kaj tam na drugi sliki je Andraž zraven? Ja, star je bil 2 leti kAJ PA KAKŠNE stare mame in tete, si ti kaj solile pamet, da bi se prej mogla poročit kot pa otroke imet? Trenutno sem jaz deležna takih nasvetov Ne a veš, da mi ni nihče nič težila ali pa namigoval. HB, me res čudi. Eh, daj pusti te čarovnice, poroči se takrat ko bo tebi pasalo. A sta že določila datum???A se jaz prav spomnim, da sta se zaročila ko si bila še Mah sej se ne sekiram zaradi teh " starih veš". Nimava še točno določenega datuma, ampak najbrž druga polovica avgusta 2009 Zaročila sva se pa potem, ko sva že imela Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:41:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdaj planirate dat iz lupinice v avtosedež???Jaz po novem letu. jst pa takoj ko ga dobim, čez teden do dva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:41:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdaj planirate dat iz lupinice v avtosedež???Jaz po novem letu. Ma nimam pojma, še avtosedeža nimamo. Sm rekla mojmu da gremo tega v špara kupit pa je reku da bomo že kam se mi mudi. Sej tale maxi cosi lupinica je kr velika in ma še dosti placa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdaj planirate dat iz lupinice v avtosedež???Jaz po novem letu. Jest tud tm nekje,mogoče februarja,bomo videli kok ji bo lupinca še ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:42:58
|
|
|
|
Estrella*
|
valentina ima 2221 postov, jana pa 2220
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:43:08
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina našmu je iz HM 80 še prevelika, ker je suhcen, ma pa dolge noge in trup Jest sem mu prejšn teden kupla 2 puloverčka v H&M 80, pa sta mu k ulita... žabce ma tud 80... pa flis tud 80 in nč ne visi na njemu. 74 je pa zlooooo na knap, mu kr prekratki rokavčki ratajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?