Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:20:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: Tud naš je dons čist v elementu... no zdej je že neki časa tih, mogoče je zaspal... sam sem pa bla pr nemu x krat... o ja, se že oglaša. Sem ti poslala na mail, pa da se navš ustrašla. _Bom pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:20:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Enako čaka da pade kaka sočna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:21:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Ne vem kaj bi se same pogovarjale naslednjih 6 in nekaj strani. Evo to vedno pali Ko napišem ta stavek, je kuj par postov objavljenih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:21:41
|
|
|
|
tally
|
Nina kakšne barve sedež si kupila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:22:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Jah ne da se mi ga vlačit do bajte,ker ga še ne bomo uporabljali.Pride na vrsto januarja al pa februarja. Ma mel so sam črno, sivo pa plavo. Pa sm vzela plavo,bo naslednji mogoče fa+ntek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:23:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran A metla spet deluje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:23:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:24:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo moj je prišel domov in je spet poo starem Mami ima malo več časa za RR Ja se zvećer fajn pozna, ker ima Aljo, da se jaz lahko prosto gibam naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Kakšen je pa vaš? Priori,un k je v akciji v sparu Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:24:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:25:02
|
|
|
|
jana81
|
men je pa kr hudo, ker našega avtosedeža še ni, ker se Nejc že tak matra v jajčki, da raje nikamor ne grem...no prej smo šli z atijem zapravljat za krst, smo nabavili hlače,pulover, trenerko...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Ne vem kaj bi se same pogovarjale naslednjih 6 in nekaj strani. Evo to vedno pali Ko napišem ta stavek, je kuj par postov objavljenih Magične besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:25:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Jah ne da se mi ga vlačit do bajte,ker ga še ne bomo uporabljali.Pride na vrsto januarja al pa februarja. Ma mel so sam črno, sivo pa plavo. Pa sm vzela plavo,bo naslednji mogoče fa+ntek ops, punca, da si ne boš mogla še kakega sposodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:26:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:26:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Itak, nek se vidi raskoš Tipičen dec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:27:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke Kaj a ti tud fantka trucaš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:28:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet Jaz sem se pa enkrat tut v šparu zaj.... k sem pajacke kupila od od3-6m pa so ji bili glih za glih ona je pa bila 3m . Zgleda da majo manjše št.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:29:06
|
|
|
|
jana81
|
ANITKA FUUUUUUUUL LEPO STA NAREDILA.....HVALA VAMA ŠE ENKRAT IZ SRCA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:29:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke Kaj a ti tud fantka trucaš?? Ma kar bo bo sam da bo zdravo, moja skrita želja pa je še ena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:29:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:30:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdaj bova celo 193 stran popisale??? Danes očitno nobena ni pri volji za čvek Sej jest sm,pa ne vem kaj naj napišem Zakaj je maxi cosi še zapakiran in kake barve je??? Kakšen je pa vaš? Priori,un k je v akciji v sparu Se bom še jest uštulla... Kerga maxi cosi si pa kupla??? Tud naš je še zapakiran Ne, jest sem Tobija kupla... a ti maš priori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:31:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke Kaj a ti tud fantka trucaš?? Ma kar bo bo sam da bo zdravo, moja skrita želja pa je še ena Ju že vidim, kičasti kot novoletni jelki, a????Pri punčkah imaš več maneverskega prostora, kot pri fantih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:31:10
|
|
|
|
valentina2006
|
Bom kr slikco prpopala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:31:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru ma se vedno tako na široko nasmeji odkar ma zobke, sklece pa že trenira.. Emilija ima tudi tak body z mravljicami, čeprav je bolj za fantke eh to pa nikjer ne piše da je za fantke...sem se mal zaj... pa sem kupila 80, pa mu je malo velik še...sem pozabla da ima HM kr točne številke, ne pa kot sparky ko morem vse večje vzet vaja dela mojstra Cifre so čist mim Alja ima večino bodyjev 80, en je 74 pa je večji od vseh 80 Emilija ima 2 body-ja iz C&A št. 62 in so ji rokavi še vedno preveliki, zadnjič sem pa tut v C&A kupila št. 68 pa so ji prav . Kdo bi vedu?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?