Aurea
|
Še enkrat dobro jutro Kakšen sonček imamo danes medve bova prav kmalu šibale ven IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss a me prosim dodaš, ker ne vidm tvojga albuma Mene tudi, prosim! Naty, luštne slikce! Vidim, da Žana tudi zanima glasba, lepo, lepo. Katera je pa gospodična zraven? A ni on z Anjo-Tio? IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ooooojoj.....Upam in želim vama da zdajle prav lušno pančata Hoj Čmrlika,ja, sva kar potegnili do 10h. za bundo, to je res najslajše, ko dobiš tobro zadevo za tako znižano ceno. ****, a nimate odejice z lokom? Potem je pa verjetno res fino, če bi kupila kakšne viseče igračke... In tudi tebi za šoping. Estrella, a lahko še mene dodaš za gledat album, prosim! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti. Se podpišem. Za spodbudo: Špelin@, a vaša noč je bila potem tudi bolj tako tako Ja, naša tudi sovraži flaško, zato moramo vse dajati po žlički... jih pa vsaj odvajati ne bo treba IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem zdaj zdrgnit WC, O groza, a si me morala spomniti Tana7, potem nam pa skuhaj kakšnega tle gor, meni se včasih čajček namesto kave prov prileže Hm, kakšna fora s tem umivanjem zob... ne vem, če bi pri meni kaj zaleglo, verjetno bi samo zobno pasto prej porabila .