|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 13:16:07   
tally
Dannn!

Kolk ste napisale ve ste čisto nore user posted image ! Emilija spi ati je šel v službo jaz pa imam mal časa za RR. Pol ko se zbudi greve mal na sončka.

EStrella, SS, kasso, naty* hvala za slikice. So user posted image user posted image user posted image

Hijenca user posted image user posted image user posted image za prodan avto. Upam da kmal dobiš drugega.

Estrella user posted image user posted image user posted image za dan brez cukra, ko pojem to čokolado, ki jo imam doma se ti pridružim user posted image . Pa lepo si seznam uredila user posted image , hroščki so zakon.

Katy user posted image user posted image user posted image za -7kg. Bravo punca.

Valentina samo da je Matevž boljše. Še malo user posted image user posted image user posted image

Tilči user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz imam pa fotoaparat...popravljen polnilec in ze dela..

Čakam na kakšno dobro fotko v bundi in japonkah................user posted image

Pa lepa pojstlica, Omar je pa tut fejst dedc.

Špeiln@ user posted image user posted image user posted image za pospravljanje. Jaz sem včeraj danes me še čaka likanje.
Aja pa jaz moji tut dajem Linote in  sicer (riž-banana- jabolko, riž koruza in koruza) Pa vse poje mlečnih kašic pa ne mara.

< Sporočilo je popravil tally -- 18.11.2008 13:17:51 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.11.2008 13:16:21   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, midve sva nazaj iz sprehoda. Je prav pasalo se svežega zraka nadihat.
Ma da vam povem danšnjo štorijo: peljem Manco po poti dol proti vasi in srčem sosedo, ki že na daleč zažene vik in krik. Ja a ti ne veš, da otroka v takem zebe, da se bo prehladila, da jo bo v rokice zeblo, da je zunaj mraz, ..... oh in sploh panika. Pa sem jo mela napravljeno kot Eskima, sedela je na dekici v vozički, pa še zimsko vrečo je imela čez nogice (ki se resnici na ljubo pri straneh pri PP vozičkih ne zapre prav dobro).
Manca pa vsa zadovoljna uživala v vozičku.

Pa sem ji samo rekla, da naj ne zganja panike, da ni mius 15stopinj na soncu ampak +15.

To se je men tut enkrat zgodilo, me je ena soseda vidla ko sem šla z Emilijo vn, pa še ni bilo tolk mraz, pa mi eče a gresta vn, pa pravim jaz ja, ona pa men a ni mal mrzlo za take male.user posted image Kaj bomo pol celo zimo mogle bit not al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 427
18.11.2008 13:17:31   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tale je svetoven user posted image

user posted image user posted image user posted image Tole mi je pa znanouser posted image

Tole me še čaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.11.2008 13:19:50   
tally
A kdo ve kje je naša nina7?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
18.11.2008 13:20:23   
kasso

KASSO: full luštne slikice, a mi jih lahko pošlješ še na mail prosim?

Estrella, pa še ti, če lahko prosim?

ni problema, samo pošlji mi tvoj e-mail na zs
bom pa kasneje ali jutri, ker grem zdaj v PO in me ne bo do večera

Neposredna povezava do sporočila: 430
18.11.2008 13:22:10   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tale je svetoven user posted image

user posted image user posted image user posted image Tole mi je pa znanouser posted image

Tole me še čaka user posted image user posted image user posted image

pri nas je vsak dan tako, samo da sem jaz bolj glasnauser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.11.2008 13:22:55   
tally

ss: bom poslala, ko bo mala spala 2 rundo, po 15huser posted image  Je pa naša ene čudne sorte, ima raje zelenjavo kot mlečne kašeuser posted image Pa saj si jo vidla kako zmaže kosilo, kaše pa par žlic in še to se zmduje

Koliko pa Alja poje napr. zelenjavne kašice? Emilija je včeraj pojedla cca 120g kašice (cvetača-krompir-korenček) in je bila po 1,5 uri lačna in še zmazala 130ml AM.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
18.11.2008 13:23:48   
kasso

ss: bom poslala, ko bo mala spala 2 rundo, po 15huser posted image  Je pa naša ene čudne sorte, ima raje zelenjavo kot mlečne kašeuser posted image Pa saj si jo vidla kako zmaže kosilo, kaše pa par žlic in še to se zmduje

ja tudi Varja se je danes zmrdovala nad banano, kašico...zdaj pa sem ji skuhala krompir, bučko in cvetačo...pa je zmazala ko velikauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 433
18.11.2008 13:29:47   
tally

No zdej pa kuham rižeka in bučke za Manco, kaj bodo pa voši hročki danes papali?

Cvetačo pa bučke.

Neposredna povezava do sporočila: 434
18.11.2008 13:30:28   
Soncnica Sandra ***

A kdo ve kje je naša nina7?user posted image

si mi z jezika vzela kje je

najbrž lovi sonček po gorenjskem user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.11.2008 13:30:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

KASSO: full luštne slikice, a mi jih lahko pošlješ še na mail prosim?

Estrella, pa še ti, če lahko prosim?

ni problema, samo pošlji mi tvoj e-mail na zs
bom pa kasneje ali jutri, ker grem zdaj v PO in me ne bo do večera

imaš ZS

sam ti pa res ne moreš bit nič doma, a? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 436
18.11.2008 13:31:41   
Soncnica Sandra ***

No zdej pa kuham rižeka in bučke za Manco, kaj bodo pa voši hročki danes papali?

Cvetačo pa bučke.

naša se pa nad zelenjavo zadnje čase nekaj zmrduje, tako da ji jo kar malo v rižeka uturim pa je .

zdej morem pa musako it nardit

papa

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.11.2008 13:35:10   
hijenca
ss mislim, da je tvoja user posted image , je pa taka lepa user posted image user posted image user posted image

Midva pa kuhama telečjo juhico s korenčkom. Upam, da bo jedo, ker pri meseku se kar nekaj zmrduje.

Je pa moj "eskimček" že doma. Prišel je poln energije in se sedaj igra. Mama je pa v tem času posesala po stanovanju pa malo pospravla, sem zopet kavč našla, pa kuhinjsko mizo, ker je ponavadi vse polno naloženo. Če imaš malo stanovanje je pač vsak kot že poln.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 438
18.11.2008 13:38:44   
Estrella*

Koliko pa Alja poje napr. zelenjavne kašice? Emilija je včeraj pojedla cca 120g kašice (cvetača-krompir-korenček) in je bila po 1,5 uri lačna in še zmazala 130ml AM.user posted image

Poje med 150g in 200g, čez 2h pa flašo mleka , ponavadi 150-180user posted image Res čudno, zvečer pa ponavadi je bolj malo.

nina7: nimam pojma kje je. Mogoče je pa kaj zamerilauser posted image Samo jaz ne vem kaj bi to lahko bilo.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.11.2008 13:39:53   
Anitka
Tako midva sva nazaj, pa mojega nečaka imamo malo na obisku, pa se zdaj malo z Galom ukvarja, seveda pod mojim budnim očesom (je star 4 leta)user posted image user posted image .

Naš je pa danes papcal malo Milupine mlečne kašice riž-banana, prej sem mu dala pa še doma narejeno kašico jabolko-banana, pa je tudi nekaj pojedel. Čez kaki dve uri pa mu bom ponudila še kaj od zelenjave pa da vidimo kake frise bo spet pokaluser posted image user posted image

**** ti pogledi na japonke in bundo pa morajo biti svetovni. Čakam slikicouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 440
18.11.2008 14:42:29   
*Tiana*
Živjo,

hvala vsem za pikepoke. Malo boljše smo spali, ampak res samo malo boljše. Zbujal se je na 2 uri ali manj, se podojil in spal naprej. Enkrat smo pa tudi sluz črpali in jokali.

Aurea vidim da tud vi niste glih dobro spali. Upam da sta nadoknadili.

SS, Estrella, Kasso super slikce. Vsi hroščki so ta pravi cortki. Komaj čakam da jih vidim v živo. Kdaj bo spet kakšen čvek?

Naty srček je tvoj Žanko, pa tak močen fant.

Čmrlika super da ste spet malo uživali na sončku. Pauser posted image za nakup.

Kasso upam da tudi tebi rata dobit želene bunde. Včasih je kljub veliki ponudbi težko kaj najdit. Jest moram tud v nabavo, ampak samo za športno bundo, za ta lepš in za službo imam plašče, čeprav bi tud to že morala mal obnovit.

Tilči upam da vam zobek čimprej pririne ven in boste bolje spali. Pauser posted image za P.
Jaz sem tud za ta velko v nedeljo kupila zimske zadeve - kapo, šal, rokavice, nekaj ma pa še od lani.

Špelin@ pri nas je pa zadnje dni, ko je prehlajen, ravno obratno, po žlici ne, po flaši pa. Pa res je dober smajli. user posted image

tana čajni junkie user posted image . Jaz jih tud rada pijem, samo ne v takih količinah. Eno al pa dve šalčki na dan pa res. Pa dobra ideja za dieto, to je treba probat, ker je res logično.

**** super posteljica in prav fleten fant. Naš tud drobi svoje obroke, večkrat pa po malo, hoče bit šlang user posted image .

hijenca, ko boš dobila drug avto, boš prvega prebolela. user posted image

SS, a je še kej musake ostalo? Se kar povabim na kosilo user posted image . Men pa noben nič ne reče da je premal oblečen, pa tud ni glih eskimček. No ja, kakšna soseda se je že najdla pametovat, sam jim čist lepo dam vedet da ne mislim tako kot oni in so potem kar tiho. Na vasi se pa to verjetno večkrat zgodi.

valentina user posted image za Matevža, dobro opravita pri P.

nina KJE SIIIIIII?????? Ajo je katera že kej za rokav pocukala? Ma ni ona nič zamerla, ona že ni taka, vsaj meni ne deluje.

Zdej pa morem še jaz mal v akcijo po stanovanju. Čeprav mene nered niti ne moti toliko. Se mi zdi da pol manj pospravljam kot ve, ampak mi je ravno do Pakistana pa nazaj, če ni vse po predalčkih. Likam pa sploh ne. Ja, lenoba sem, res.

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 18.11.2008 14:44:40 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.11.2008 15:06:43   
Estrella*
tiana: si pa zelo nezahtevnauser posted image "malo bolje na 2huser posted image "Jaz bi znorela in bi verjetno obležala, saj ne bi imela ne moči, ne voje za rruser posted image Čvek, pa ne vem kje naj bi bil, verjetno naslednji teden.

Danes je naša orto tečka, je tako kot Erazem user posted image večkrat po malemuser posted image  in spala je samo 2h dopoldanskega spanja. Sedaj dobi flašo in v mižakle, upam, da nadoknadi še za dopoldan. user posted image user posted image Še v vozičku je težila kot gluha svi...

Danes je pa dolgčas tu , se vidi, da je sonček zunaj

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.11.2008 15:10:09   
Anitka

Danes je naša orto tečka, je tako kot Erazem user posted image večkrat po malemuser posted image  in spala je samo 2h dopoldanskega spanja. Sedaj dobi flašo in v mižakle, upam, da nadoknadi še za dopoldan. user posted image user posted image Še v vozičku je težila kot gluha svi...

Danes je pa dolgčas tu , se vidi, da je sonček zunaj

Sorry Estrella user posted image user posted image user posted image ampak jaz sem se zdaj tako nasmejla tej izjavi - kot gluha svi...user posted image user posted image user posted image Še nisem tega slišala.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 443
18.11.2008 15:10:52   
Anitka
Joj jaz še kar nisem začela pakirat in nimam pojma kje naj se spravim zraven, da kaj ne pozabimuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
18.11.2008 15:14:47   
jana81
hej hej

no midva sva nazaj s plavanja in potepanja po H&M-u, sva zaprla spet 80€, ampak je pa Nejc dobil kopalni plašček, čeveljčke, bodije in trenirkico..

zdej je ravn pojedel krompirček in zelenjavo, jst pa grem delat polnjene palačinke za atija in mene.

no včeraj mu nisem dala keksolina pred spanjem, in se je zbudil že po 2 urah, sicer sem mu dala samo čajček, pa je spal naprej še 2 ure, ampak se pozna tale keksolino za večerjo..

anitka ti si me spraševala s čim ga mešam če se prav spomnem?
jst mam od milupe biscuit v katerem je že mleko zraven, unega prav keksolino, ki se meša z melkom, pa sem zmešala z riževim mlekom, 1x pa s svojim, sam svojega nimam več za izvozuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
18.11.2008 15:15:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Joj jaz še kar nisem začela pakirat in nimam pojma kje naj se spravim zraven, da kaj ne pozabimuser posted image user posted image

če boš kaj pozabila, boš pač tam kupila, vzami kar potrebuješ čez dan doma, ne preveč komplicirat.
A greste v apartma ?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.11.2008 15:17:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Zdej pa morem še jaz mal v akcijo po stanovanju. Čeprav mene nered niti ne moti toliko. Se mi zdi da pol manj pospravljam kot ve, ampak mi je ravno do Pakistana pa nazaj, če ni vse po predalčkih. Likam pa sploh ne. Ja, lenoba sem, res.

hvala enakouser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.11.2008 15:18:45   
Čmrlika
Madona ga klofate......user posted image
midve sva tud ble na sončku...pa mraz niti ni tak kot so napovedovali, je blo za zdržat...user posted image  sem tud malo WC poštimala...- pa kaj je danes dan za čiščenje stranišč...user posted image  pa perilo obesla malo po stanovanju pobasala stvari na svoje mesto...user posted image

Zdaj pa pikec mali spi, jaz pa sem dobila nečakinjo ravno skoz vrata...user posted image  bom malo šla poklepetat znjo.

Aja, fotke s srečanja ...zelo lepe, user posted image , sem vam pa favš za tako široka srečanja...user posted image  vas je lepo pogledat na slikcah...

Pa lušni so ti vašo hroščki...Ful.....user posted image user posted image user posted image

Aja, kaj mi še katera malo pove za kaki...Manci ni bil všeč to sem zasledila...
Please, kr drugač pa se bom mulila.......user posted image  da sem bla spregledana...
Hijenca- a gre mlekec v promet? pa kako je mali? Sta zdrava že? user posted image -za avto...Kako se bomo pa zdaj kaj dobili na kavici? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.11.2008 15:22:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

če boš kaj pozabila, boš pač tam kupila, vzami kar potrebuješ čez dan doma, ne preveč komplicirat.
A greste v apartma ?

Ne ne saj se bom potrudila, da ne bom kompliciralauser posted image . Gremo pa v hotel.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.11.2008 15:23:13   
Čmrlika
Punce, kakšno mate kaj mnenje o hojicah? Že uporabljate, al sploh boste, al ne? Mene ni prepričala...user posted image  po moje je ne bom nabavla....
Jana, Nejc jo uporablja, ne? esem vidla slikico....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?