|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 9:02:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eatrella: sem pogledala se tvoje fotke... ene gospe sploh ne poznam...pa ti sploh nisi tako grozno okrogla kot govoris...

Pa Naty...mejdunej kaksna macka si spet...user posted image  tud teb se nosecnost nic ne pozna.

Daraga moja 86kg7160CM POVE VSE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.11.2008 9:06:58   
Estrella*
Naty: user posted image  luškan fantič, pa sploh mi ne deluje buco. Jaz bi temu rekla glih "ta prav". Men so otročki in dedci bolj všeč, če so malo konkretnejšiuser posted image Z Manco, bi bila luškan paruser posted image ( ss, ne me tepstuser posted image )

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.11.2008 9:07:51   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SS- vedno te pozabim vprašat, pa sem slabo sledila tiste dni, kako je bilo z nameščanjem urinske vrečke? So ti moji svetovni nasveti kaj koristili? user posted image

Jaz pa zmer hočem napisat, pa pozabim user posted image
Prvo sem ji jo gor nalepila pa pustila jo razvito in se je polulala v nekje 10ih minutah-seveda je šlo več mimo ko v vrečko user posted image
No pol sem ji pa še eno gor nalepila in ji še plenico gar dala, ampak se mi je po enih 15ih minutah začela tko dret, da je blo joj-zgleda da jo je tiščalo al kaj vemkaj, tako da sem ji jo dol vzela.
SEm nesla uno, ko je blo res malo notri, pa mi je v laboratoriju rekla, da itak rabijo sam eni dve žlički, tako, da sploh ni panike.

Uglavnem rata je na pol user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.11.2008 9:08:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ss koga imaš med prijatelji vidiš, če greš v album, spodaj levo imaš pošlji prijatelju, potem spodaj oznaćiš (tisto ki je prazno) prijateljem iz ringaraje in se ti odpre seznam prijateljev.
Zaklepanje albuma...greš v album, uredi album, v kdo lahko vidi ta album si označiš možnost.....

ja sej to vem. samo kako pa lahko potem naknadno še komu pošlješ, ker jaz vas nimam vseh med prijatelji, pa sem zdejle naknadno kontakte notri dajala???

evo, študirajte še zraven, ker sem bolj klampasto napisala.

ss a na zadnjem srečanju pri estrelli nisi slikala, ker jaz vidim le iz prejšnjega čveka, ko me ni bilo.
sem slikala, sem.
sem ravno vabila poslala, ampak tebi ga še nisem, ker te še nisem imela med kontakti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.11.2008 9:08:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Naty in ****: poskusita sedaj!!!

Še zmer ne vidim user posted image ...

Zdej sem ti poslala vabilo, zdej poglej user posted image

Hvala! A boš še Manci pokazala, da vidmo, če bo zdej vredu user posted image ?

Moja Manca zdele panča, sam pol ko se bo pa zbudla, ji bom pa kuj pokazala pa jo vprašala, če se je un "ka se samo plazi" kej popravu, pa če bo zdej vredu dečko user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.11.2008 9:08:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

evo sem popapala en kaki ravnokar, pa se spomnim, da ste ne že dajale user posted image ...
Kako ste pa gga pripravle? Me zanima, verjetno ga lahko dat spasiranega tud zmrznit.? jih mama za izvoz, Taja pa ga papa kot velika...bi ji rada še kdaj kasneje dala...user posted image

jaz sem ga samo olupila in s paličnim zmiksala, samo ji ni bil všeč, ker je presladek

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.11.2008 9:09:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naty in ****: poskusita sedaj!!!

NIC... vidim 9 albumov ampak tega pa ni.user posted image user posted image

Ma pol pa ne vem, bom probala še neki sčarat če bo kej boljš.

Joj kolk me jezi odkar so prenovili stran, so same piz**** s temi slikami user posted image

tudi jaz ne najdem albumauser posted image

tudi ti imaš vabilo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.11.2008 9:10:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: user posted image  luškan fantič, pa sploh mi ne deluje buco. Jaz bi temu rekla glih "ta prav". Men so otročki in dedci bolj všeč, če so malo konkretnejšiuser posted image Z Manco, bi bila luškan paruser posted image ( ss, ne me tepstuser posted image )

ja, ampak samo v primeru, da bo Žan tako prišel naslednjič na čvek user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 358
18.11.2008 9:11:36   
Soncnica Sandra ***

Jaz sem dala v album slike. A jih katera vidi?????Čvek pri Alji 1 ni zakljenjen, 2ka pa je.

jaz sem dobila povabilo user posted image

Super so!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 359
18.11.2008 9:12:34   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naty...sem pogledala Žana user posted image .Imate pa tak stol, ko pri nas, samo da je naš star že 3 leta in znamke Giordanni,katera mislim, da sploh ne obstaja več

Mi smo mel pa ležalnik Giordanni, pa se je prav super obnesel user posted image . Ta stolček je pa bby, pa sm tud zaenkrat zelo zadovoljna.

Eatrella: sem pogledala se tvoje fotke... ene gospe sploh ne poznam...pa ti sploh nisi tako grozno okrogla kot govoris...

Pa Naty...mejdunej kaksna macka si spet...user posted image  tud teb se nosecnost nic ne pozna.

Hvalauser posted image  ****... Sicer je pa tole začasno stanje, ko bom nehala dojit bo šlo pa spet po starem vse gor. Al bom pa že naslednjič noseča user posted image user posted image user posted image !

Estrella ti pa nehaj jamrat, a veš, da je moj že prvič ko smo se srečal pred Mečkatorjem reku, da si ful simpatična user posted image . On namreč men zmer pove, če se mu zdi kera dobra baba user posted image user posted image .

ss in Estrella zdej sm pa vidla slikce, kolk so dobre user posted image user posted image user posted image !!!!! Ful so luštn naši hroščki, prav vsi po vrsti .user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.11.2008 9:17:09   
Naty*

Hvala, hvala user posted image . Sicer se mi pa zdi, da mava midve kr podoben okus glede dedcev ane user posted image user posted image !

ja, ampak samo v primeru, da bo Žan tako prišel naslednjič na čvek user posted image

Da se ne boš čudila, ko bo res prišel z user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 361
18.11.2008 9:24:45   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

estrella user posted image user posted image user posted image  za dan brez sladkarij. Meni tole še ni uspelo. Gledj, da ne boš podlegla do spanja.

Glejte, da ne boste napisale toliko da bomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom in njihovim mamicam

Jaz danes tud ne bom sodelovala, grem mal druge stvari porihtat. Ju3 sem pa inuser posted image

barbaw: smo že na -1user posted image

tiana, jaz sem jih po porodu nabila gor natanko 19kg, sedaj me čaka to zbijanje in še dodatnih 6, ki so mi ostale po porodu: reci, piši min. 25kguser posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da en dan brez cukra ne naredi nič. Sem pa full ponosna, saj iskreno povedano nisem verjela, da mi bo ratalo.

user posted image user posted image user posted image  za tisti - pa dan brez cukra.

Katy sem vesela zate, da si se imela lepo in da ni bilo kregarije. user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image  za kile. Kaj bi jaz dala za to. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, pa ste končno prenehale z večernimi maratoni user posted image  Vseeno je kar dosti za prebrat, ampak vsaj izvedljivo je user posted image  

To je bilo samo včeraj. user posted image user posted image user posted image  Zato, da lahko vse prebereš, danes pa gasa. user posted image

Estrella jaz skoraj nobene ne poznam. Bi mogle počasi piat pod slik katera je katera. user posted image  Prepoznala sem Aljo in ANjo in Edinoos, ostale pa ne. user posted image  Se vidi, da me ni bilo na skoraj vseh srečanjih. user posted image
Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. user posted image  Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 362
18.11.2008 9:26:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Hvala, hvala user posted image . Sicer se mi pa zdi, da mava midve kr podoben okus glede dedcev ane user posted image user posted image !

Da se ne boš čudila, ko bo res prišel z user posted image  user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image  pobralo bi me od smehauser posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.11.2008 9:26:55   
Soncnica Sandra ***
kasso: imaš povabilo za album

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.11.2008 9:27:52   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Itak da je za mano spet ena bedna noč... user posted image  Ko bi ta otrok vsaj 2 uri v kosu spal brez zbujanja!!!!!!!!

Poleg tega je Gregi že nekaj dni orto tečen, ko postane zaspan in se prav ostudno dere, dokler ne mrkne. Pa ga pocrkljam in vse, ampak on se očitno mora zdreti, ker se tako upira počitku...

Poleg tega je pravi sovražnik mleka po flaški user posted image  Včeraj je en sam obrok popil po flaški, drugače sem mu morala vsakič zmešati AM s keksolinom, da je gospod pomalical po žlici user posted image
Zjutraj smo pa pri -2 veselo marširali v vrtec - ej, tale smajli mi je res dober user posted image

Pogledala sem vse fotke, ful so lepe, tako tiste od Aljinega čveka user posted image  kot Žanove.
edinaos, a je tisto slavni "un"???

Aurea, zgodnja igra tole pri vas... Upam, da si potem lahko še malo "potegnila" user posted image

kasso, o, danes smo pri nas krepko v zimskih oblačilih user posted image

Naty*, ti sama najbolje veš, kako bo prav za vaju z Žanom, kaj menijo drugi ne šteje user posted image

****, a si spet zapravljala user posted image

Čmrlika, res si fino poceni dobila bundo user posted image

tilči, moje sožalje za smotano user posted image  noč... Daj mi povej, ko ravno omenjaš Kik, koliko pa si dala za bundici za otroka v Kiku?

No, pa ste končno prenehale z večernimi maratoni user posted image  Vseeno je kar dosti za prebrat, ampak vsaj izvedljivo je user posted image   

To je bilo samo včeraj. user posted image user posted image user posted image  Zato, da lahko vse prebereš, danes pa gasa. user posted image

user posted image

Grem zdaj zdrgnit WC, mogoče se mali vsaj še 5 minut ne bo zbudil - spi že celih 10 minut... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.11.2008 9:29:33   
Soncnica Sandra ***

Estrella: dej mi prosim kako v paintu oz. slikarju pomanšaš sliko.

SE vidi, da sem blond da ne znam user posted image

Ko sliko uvoziš, klikni v orodni vrstici  image in potem stretch/skew odpre se okno z možnostjo manjšanja in ožanja. Pod stretch imaš možnosto horizonatal in vertikal. V oba okenca vtipkaj za koliko procentov želiš zmanjšat. Jaz ponavadi najprej za 50%, če je še prevelika, pa potem ponovim postopek in obstoječo sliko zmanjšam za 30% in je potem OK. Potem pa save as..

Madonca zdele sem pa mogla mal slovar v moji glavi po dolgem času uklopit, ker mam slo windowse

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 366
18.11.2008 9:33:46   
barbaw
Špelin@ in Hijenca jaz sem kupila zase bundo v Kik-u. In nisem dala niti 15 eur zanjo. user posted image  Mi je pa ful dobra, ker je črna z belim vzorcem in podložena s flisom, tako da je res debela in topla. Je pa bila v enem katalogu mesec dni nazaj.
špelin@ to pa velja samo zate: zakaj se še mučiš s flašo? Daj mu vse na žlico, pa se boš ti manj mučila pa Gregi bo bolj vesel. user posted image  da bi se čimprej naspala in odpočila

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.11.2008 9:35:23   
Naty*

Itak da je za mano spet ena bedna noč... user posted image  Ko bi ta otrok vsaj 2 uri v kosu spal brez zbujanja!!!!!!!!

Poleg tega je Gregi že nekaj dni orto tečen, ko postane zaspan in se prav ostudno dere, dokler ne mrkne. Pa ga pocrkljam in vse, ampak on se očitno mora zdreti, ker se tako upira počitku...

Poleg tega je pravi sovražnik mleka po flaški user posted image  Včeraj je en sam obrok popil po flaški, drugače sem mu morala vsakič zmešati AM s keksolinom, da je gospod pomalical po žlici user posted image
Zjutraj smo pa pri -2 veselo marširali v vrtec - ej, tale smajli mi je res dober user posted image

Pogledala sem vse fotke, ful so lepe, tako tiste od Aljinega čveka user posted image  kot Žanove.
edinaos, a je tisto slavni "un"???

Aurea, zgodnja igra tole pri vas... Upam, da si potem lahko še malo "potegnila" user posted image

kasso, o, danes smo pri nas krepko v zimskih oblačilih user posted image

Naty*, ti sama najbolje veš, kako bo prav za vaju z Žanom, kaj menijo drugi ne šteje user posted image

****, a si spet zapravljala user posted image

Čmrlika, res si fino poceni dobila bundo user posted image

tilči, moje sožalje za smotano user posted image  noč... Daj mi povej, ko ravno omenjaš Kik, koliko pa si dala za bundici za otroka v Kiku?

user posted image

Grem zdaj zdrgnit WC, mogoče se mali vsaj še 5 minut ne bo zbudil - spi že celih 10 minut... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za težko noč! Joj res ste boge, ko se vaši otročki tolk upirajo hrani user posted image ....

Un zmrznjen smajli je pa res dober user posted image , sm vidla dons da je mrzlo, ker mava strešna okna zmrznjena, pa vse belo je okrog bajte user posted image ....brrrr....se bo treba dobr oblečt. Sicer pa že sonček sije, tko da mislm, da bo kmal bolš user posted image .

Da ti namesto edine odgovorim, ja to je "un" user posted image , dobr jo je Estrella ulovila ane user posted image !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.11.2008 9:38:45   
tana7
Dobro jutro

mi imamo danes malo obrnjen ritem - je vstala ob 6.00 in ob 8.00 ob očijevi pomoči zadremala in jedla (ja, v tej kombinaciji in zaporedjuuser posted image ) in še sedaj spi - čudno ampak finouser posted image
sem končno pojedla zajtrk v miru

ugotavljam pa, da se sem že počas odvisna od čaja - na dan si nardim vsaj kakih 5 čajev - in to velke šalce (vsaj 4dcl), čajev imava pa celo omaro različnih čajev - črnih, zelenih, belih, roobois, zeliščnih, sadni pa samo 1
moj pravi, da sem čajni junkieuser posted image

tiste sluzi na piškici potem več nisem videla - upam, da je vse OK

berem Naty in Jano, mislim, da gre Brina po stopinjah vajinih fantov - celi razbojnik je že!!!
fizično je ful močna in aktivna, čebljanje ji pa ni močna stran

zdaj se je zbudila, ampak si še ne upam na sprehod, ker vidim na travi BELO - mrrrrrrrraz!!!!!

diete
zadnjič sem od ene znanke slišala, kako se je lotla diete
po vsakem "normalnem" obroku (zajtrk, kosilo...), si je umivala zobe in če je tisti filing po umitem popustil in se ji je spet kak junk zaluštal, si je šla spet zobe umit - baje ni imela apetita s svežimi usti
hecno, ampak se mi zdi kar logičnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
18.11.2008 9:46:18   
Soncnica Sandra ***
Estrella: imaš user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.11.2008 9:48:19   
Estrella*

Estrella jaz skoraj nobene ne poznam. Bi mogle počasi piat pod slik katera je katera. user posted image  Prepoznala sem Aljo in ANjo in Edinoos, ostale pa ne. user posted image  Se vidi, da me ni bilo na skoraj vseh srečanjih. user posted image
Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. user posted image  Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti.

Samo na enemu si bila, kolikor se jaz spomnim, ampak prepoznala pa bi te tud na sred LJuser posted image

Glede samozavesti, je bolj na psuuser posted image No, ko se bom mal urihtala, bo spet zrasla pol boste rable bucke sabo nosit, da boste moj ogromennnn ego balon mal spuščale, po potrebi seveda

špelin@: ja tisto je "un", šedobro, da ga vidijo samo prijateljiuser posted image  Veš, saj vem, da ni lahko pedenat sovražnika mleka, samo tebi vsaj poje potem mlečno kašo, moja za nič na svetu. Alja je naravni sovražnik mlečnih kašic
V kiku pa sem vse bunde, majce s kratkimi in dolgimi rokavi kupovala za Andraža. Če imaš srečo jo dobiš na znižanju tud za kakih 7 eu, drugače seo med 10-25eu

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.11.2008 9:49:19   
Soncnica Sandra ***
Zdej pa grem mal pospravit, pol pa ko se bo manca zbudila pa greva ven na mraz in bova izgledali nekako takole  user posted image , sam upam, da ne bova nazaj prišli takili

user posted image  user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 372
18.11.2008 9:51:47   
barbaw

Samo na enemu si bila, kolikor se jaz spomnim, ampak prepoznala pa bi te tud na sred LJuser posted image  

Saj to me baše. No **** bi takoj prepoznala, ker po slikah vem katera je in špelino tudi, ostale pa ne.Pa mogoče Auroro tudi po slikah. Za ostale pa res ne vem katera kam spada. Bi mogle imei priponke z imeni. user posted image

Sicer bi pa jaz tudi tebe prepoznala tudi sredi NY. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
18.11.2008 9:52:21   
barbaw

Zdej pa grem mal pospravit, pol pa ko se bo manca zbudila pa greva ven na mraz in bova izgledali nekako takole  user posted image , sam upam, da ne bova nazaj prišli takili

user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
18.11.2008 9:56:50   
barbaw
Estrella ful imaš dobre barve sten. So mi ful všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?