|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
12.12.2008 13:53:29   
trezika
joj ada, si mi lušte naredla s temi knedlni... si mi pa dala idejo za jutrišnje kosilouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.12.2008 13:55:52   
ada2
a ti zavijem pa pošljem? 2 sta še ostala, moj jih pa itak ne je, bo dobil rižoto.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 15:12:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 15:14:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
12.12.2008 17:22:52   
tatly
ada-ene bol kratke verze bi rabla..joj ce se mi nic ne dopade

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 605
12.12.2008 17:37:12   
ada2
Veliko sreče in lepih sanj
naj vam prinese božični dan
in novo leto naj zaživi
radosti polno, brez solz in skrbi.

saj to ni dolg, pa meni je ok, ali pa:

Rdeč nosek, svetleče oči -
jelenček Rudolf po zraku leti.
V saneh, ki jih vleče, Božiček sedi,
lepo vas pozdravlja, vesel božič želi.

ali

Naj bo zanimivo leto, ki prihaja, vseskozi naj zdravja obilo oddaja,
prinese uspehov naj zvrhano vrečo, skupaj z ljubeznijo ustvari naj srečo.

in moj letošnji favorit:

Staro leto je minilo,
ne oziraj se nazaj,
novega pa ne priganjaj,
presenetiti se daj!
(Svetlana Makarovič)

lahko pa narediš kot svakov sodelavec in napišeš 
SNL
to je še najbolj kratkouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.12.2008 17:40:08   
ada2
Ada kaj si obljubila Adamu,

ničuser posted image , pred cca 1 tednom sem ga vprašala, če bo ponoči povedal ko bo moral lulat, pa je rekel ja in potem je cel teden tako delal, včeraj sem pa rekla, da probamo brez plenice in je šlo. itak pa še pričakujem kake nesrečeuser posted image imamo jogi zaščiten, pa rezervno posteljninjo takoj pri roki in rezervne pižameuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.12.2008 17:41:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Če jih ne bo trezika se prostovoljno javim, saj OBOŽUJEM cimet user posted image

ja, samo meni je cimeta sfalilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 608
12.12.2008 17:43:11   
ada2
jaz tudi pupko pa mamomajčo pogrešam, pa barbaro, pa suncicico...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.12.2008 17:43:54   
ada2
pa mojo službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.12.2008 17:47:22   
mihi78
trezika, sem s Ptuja, s polno sorodnikov iz Velike Nedeleje in Ormoža, ker je mami od tam.
ada, hvala za dobrodošlico! Ja, ime Ema pa mi je bilo od nekdaj všeč, mož je sicer navijal za Neli pa sem rekla, da bo on lahko pri drugem zbiraluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.12.2008 17:47:57   
mihi78
Nedelejeuser posted image , se raume Nedelje oz. nedle

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.12.2008 17:48:43   
mihi78
Grem še hitro malo poštimat po stanovanju, ker od kar imam Emo je prava bomba, kaj šele bo ko bo večjauser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.12.2008 18:13:56   
Anonimen
mihi dobrodošla!

jaz sem tudi včeraj razmišljala, da so se nam punce, odkar smo šle na drugi del, nekam izgubileuser posted image ne vem ki mamamajča hodi-mogoče ji je pa spet rač. crknil.
Tatly mi nič ne pošiljamo, tak, da ti ne morem pomagat.

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
12.12.2008 18:15:06   
Anonimen
Grem še hitro malo poštimat po stanovanju, ker od kar imam Emo je prava bomba, kaj šele bo ko bo večja

ja to pa iz prve roke- pri nas je vedno bombauser posted image - pa če pospravljem ali ne je vedno enako, tako da,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
12.12.2008 21:11:11   
trezika
Čer!
Midva sva glih prišla domov...sva bla na dveh ognjemetih: v gorišnici pa na ptuju...je blo ful lepouser posted image  Pol se je pa obema še kitajske hrane zaluštalo in sva šla seveda na večerjo...sn se najedla za tri noreuser posted image ...samo kaj, ko pa mi je ta hrana ful všečuser posted image ...pa za novoletno darilo sva dobla ful luškan koledaruser posted image  zdaj pa smao še pod tuš pa spat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.12.2008 21:41:41   
meta21
trezika, hvala!user posted image

adam, bravo!user posted image user posted image user posted image

mihi, dobrodošla in čestitke! Glede polivanja-ne vem ali dojiš ali ne, ampak mojemu Lovru je pomagalo čim bolj počasno hranjenje (majhna luknja na dudi) in čim več podrtih kupčkov (3 na stekleničko). Na AD3 kaplice pa ni nič reagiral, tak da je prvo stekleničko že skoraj spil.

Glede čaja oz. druge tekočine-Lovro tudi ni preveč navdušen nad čajem, vsaj Hippovim ne, mu pa pri vsakem obroku dam pribl 10ml vode več v mleko. Že zaradi prebave... 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.12.2008 21:46:37   
meta21
mihi, jaz sem imela za punčko tudi ime Ema pripravljeno. Drugače pa je moj doma iz Velike Nedelejeuser posted image user posted image user posted image , čeprav so potem živeli pri Tomažu.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.12.2008 22:40:01   
Barbara111
Dober večer!
Dolgo vas že nisem brala ,vidim ,da ste vse super.Mihi tebi pa čestitam za Emo,tako je bilo ime moji mamici.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.12.2008 9:13:14   
ada2
dobro jutro!

spet ena suha nočuser posted image

barbara pozdravljena, ali je res, da je S. rodila punčko? zdaj ko ne delam dobim bolj malo informacij iz službe.

trezika jaz bi tudi kitajsko....

aja, pa da ti povem, da sta moja otroka čisto navdušena nad tistim linkom, ki si ga dala, tam, ko so čisto vsi junaki iz risank (coloriez), smo že vse pregledali, pa za sobe sta si izbirala, da jima bom na steno prerisala, ampak do tja je še dolgo, pa si bosta verjetno še premislila, nekak pa so v ožjem izboru smrkci, garfield, snoopy, pony, barbapapa, pujsa pepa in tom& jerryuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.12.2008 9:16:12   
trezika
Dobro jutro!
Madonca, vsak dan bolj dolgo spimuser posted image
Ada, .emi so tiste pobarvanke tut ful všče...potem, ko bom odstranla te božične, bom si še tiste naredla za našega pikeca...user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.12.2008 9:27:42   
Barbara111
ja s ima punčko težko skoraj 3700g in veliko 51,čeprav sem blizu bolnice doma ne bom šla k njej naj si odpočije ne bom pa pisala javno zakaj ,da nebo me spet kira opozarjala kaj pišem

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.12.2008 9:28:54   
Barbara111
za s pa sem bla tak vesela ,da sem se zvečer kar jokala od sreče,da je rodila punčkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
13.12.2008 10:35:37   
trezika
sicer ne vem katera s je rodila, ampak čestitke si vseeno zaslužiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
13.12.2008 10:37:12   
ada2
trezika to je moja sodelavka s, ki jo tudi barbara poznauser posted image

jaz sem bila tudi ful vesela, ko sem zvedelauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?