|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
10.12.2008 11:12:55   
tatly
TIA ČESTITKE ZA PRVI MINI ROJSTNI DAN
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 551
10.12.2008 11:15:12   
petra *k
dan!

Tia se vam zahvaljuje za čestitke. sma meli zaj obisk, deja je bla pri nama, je Tii jajčko posodla za teden dni, ker je najna šla na popravilo. zaj pa se grema počasi kopat, da bo lepa popoldne pri doktoru.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
10.12.2008 13:22:11   
trezika
tako...čiščenja je konec...spet se vse lepo svetiuser posted image user posted image user posted image  

zdaj pa grem malo počivat...sn pikeca očitno preveč zmatrala...me križ nekaj boli...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:55:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
10.12.2008 18:43:05   
petra *k
ojla
mi smo s posvetovalnice, zrasla je 3cm, zredila pa za 1150g, jih ma zaj 4220g. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.12.2008 19:33:17   
Anonimen
bravo tia, lepo rastešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
10.12.2008 19:36:54   
Anonimen
evo nas:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 19:41:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
10.12.2008 20:01:01   
trezika
deja vidim, da ste bli na božičku...mi tudi...pa te nisem kje vidla...sam je pa bla kr gužva...ste dobli coca-colo?user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.12.2008 20:05:58   
Anonimen
dobili smo balon pa smo šli, ker je bil kaos. kaj so potem še coca colo delili? že za te balone je bila norišnica- po moje je bilo kar slabo organiziranouser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
10.12.2008 20:06:28   
Anonimen
jaz tebe tudi nisem vidla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
10.12.2008 20:47:55   
trezika
ma ja, folk je bil čist nor...za tiste coca-cole so se stari in mladi grebli... še čudež da je vid kaj dobiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 21:12:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
10.12.2008 21:19:12   
meta21
Da se še jaz malo javim-vas zadnje čase bolj samo beremuser posted image

Tia, čestitke za obmesečnico in prvo posvetovalnico.

Vidim, da ste bli na cocacola božičku. Očitno je bilo res slabo organizirano, če ste se tak gužvali. Jaz tolk ne maram teh prireditev kjer bi se ljudje pobili za eno malenkost. Coca cola v trgovini stane pol evra tam bi se pa pobili zanjouser posted image . Ko smo imeli podelitev diplome je bila po prireditvi še bolj fina pogostitev s šampanjcem, jagodami, kanapeji in majhnimi torticami v tistih papirčkih za mufine. Ljudje so se tak grebli, da sem mislila da se bojo pohodili. Ko sem že 10 min čakala, da se prerinem do kozarca vode mi je ena mama, ki je imela v roki krožnik poln papirčkov in ostankov (torej je že dosti požrla) rekla: Kak se rinejo, ne?user posted image user posted image user posted image  Sem se kar pobrala in naše peljala v prvi lokal na pivo!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.12.2008 9:02:21   
Anonimen
Dobro jutro!

joj sem prehlajena! pa še fino me je začel danes zob bolet!user posted image
morrak, smrekice nismo krasili(to so delali otroci) smo pa delali neke okraske za vrtec, da so malo okrasili.
ja ljudje se res včasih obnašajo kot živali. včeraj prav nisem mogla verjet. res so se grebli za tiste balone kot,da so ne vem kaj. anej pa se je skoraj jokal ko ga v treh rundah ni dobil in je začel bona(prevod:balona) pa se je dedek na koncu brez njega porina med gužvo pa mu končno dobil en balon. so pa meli eni otroci(10-15let) vsak po 3 v rokiuser posted image no in potem smo kar šli.user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
11.12.2008 9:43:11   
trezika
dobro jutro!
Madonca, sn se komaj iz postelje skobacalauser posted image user posted image  zadnji čas pa neverjetno veliko in dobro spim...morn hitro potrkat, da tako ostaneuser posted image user posted image  Lačna sn pa kot volk...si grem pripravit nekaj za jest, potem pa grem malo nad diplomo, da si obudim spominuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.12.2008 9:45:08   
trezika
aja, sn pozabla povedat, da sva z dragim včeraj dobla po pošti naročen babyfon z zvokom in sliko...ful dobra forauser posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.12.2008 9:47:55   
trezika
tako da morava zdaj samo še tiste malenkosti nabavit...ko sem že pri tem...kje ste ve nabavljale recimo stekleničke, dude, kremice in podobne zadeve? kr je tega že povsod polno in nimam pojma kje naj to nabavimuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.12.2008 9:49:58   
ada2
dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Tia.

kaj boste kuhale danes? jaz bom naredila špinačo, pire krompir in pečeno jajce, pa če bo kdo hotel je še malo govedine iz juhe od včeraj ostalo.

moj prehlad se pa izboljšuje, muči me pa suh zrak ponoči, pa kljub temu, da vsak večer mokro brisačo na radiator dam, pa da imam v spalnici radiator na minimum. za danes bom kar električni vlažilec zraka vklopla.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.12.2008 9:58:45   
ada2
trezika če si boš nabavila črpalko za mleko je poleg aventove še steklenička, oz. so take posodice v katere črpaš mleko in potem en nastavek zraven za dudo. potem si zraven kupiš samo še eno malo aventovo stekleničko za npr. za čaj ali vodo. čeprav meni osebno so bolj všeč stvari od nukauser posted image ampak pri adamu sem imela jaz aventovo črpalko, malo flaško sem pa dobila s kuponom iz ene trgovine in sem od začetka to uporabljala. edino tolažilno dudo je pa imel od nuka, ker so se mi aventove zdele take ogromne. no, ko je bil pri 10 mesecih odstavljen od prsi je pa dobil nukovo flašo za mleko. ostalo tekočino je pa takrat že pil na kozarček z nastavkom.

za kremice in ostalo kozmetiko je pa tak, da ne veš katera bo najbolj odgovarjala koži tvojega pikeca in je po moje najbolje, če si kake testerčke nabaviš ( DM ima kar nekaj, ali pa Muller), priporočljiva pa je krema mariborskih lekarn za ritko - hladilno mazilo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.12.2008 12:39:51   
petra *k
hello!

midvi sma meli zaj obisk, je bla ena iz mamine na obisku z malim. pa mi je dala nekaj idej za božična darila, bom probala naše presenetiti s slikami od Tie. jah, če pa itak nevem, kaj jim kupti, te pa vsako leto nekaj brezveze.
kaj rečete, bo potem za kaki kratek sprehod al misli deževati cel dan?? ker midvi bi mogle malo na luft, drugače boma zasmrdele tu notri.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.12.2008 12:46:03   
trezika
ada hvala za predloge...to glede kremic in testerčkov se pa čist strinjam...nikol ne veš, kako bo tvoj otrok reagiral na kakšen izdelek... bom si jih sigurno nabavla...črpalke pa si verjetno ne bom še nabavljala...kaj pa če je ne bom rablauser posted image  se mi zdi brezzvze nekaj hitet s tem...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.12.2008 14:48:04   
ada2
ja, saj imaš prav glede črpalke... prvič je jaz sploh nisem imela, no, drugič pa je bila nepogrešljiva zaradi navala mleka in najprej zaradi počene bradavice. nabavila sem jo pa šele ko sem iz bolnice prišla, ko sem dejansko videla, da jo rabimuser posted image
s flaškami pa tudi ne pretiravat, ker če boš dojila jih tako ne boš veliko rabila. jaz bom nabavila za začetek eno malo plastično za čaj + sok in eno večjo stekleno za mleko (če se kaj sfiži in ne bi mogla dojiti), potem pa če bo potreba se še dokupi. aja, pa 2 tolažilni dudi.

pa ne me zdaj napast, da se dude odsvetujejo... moja 2 sta jih oba imela nekje do leta in pol, mogoče malo dlje, pa imata ok ugrize in lepe zobke. vsi smo bili pa dosti bolj zadovoljni, da so otročki dude žvekali kot pa jokali ali se nosili po rokah za uspavanje... no, adam jo je dobil še z enim posebnim razlogom - vlekel je namreč palec, že takoj, 1 uro po rojstvu (je babica v P rekla, da se je že v trebuhu naučiluser posted image ) in sem mu načrtno dudo porinila, ker je lažje odvadit kot pa prst. sicer, če dobro pogledaš, se mu še zdaj malo na nohtu pozna to sesanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.12.2008 15:37:24   
petra *k
pa nebo nič s sprehoda... škoda

jaz sem še v Tiin album dodala nekaj slikic če kera če pogledati.
pa lep popoldan vam želim

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.12.2008 19:34:14   
Anonimen
mi2 sma že skopana pa kredi za spat, ampak anej še očitno ni zaspan. jaz sem pa že prej na kavču zadremala.user posted image pa spet mi je slabo, sem si naredla čaj z medom pa mi je verjetno po tem. grlo pa me že dosti manj boli tak da upam, da sem hitro ok.
kje pa ste čveke? nič vas ni kaj za brat.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.