|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
15.12.2008 15:16:22   
tatly
petra user posted image user posted image bosceki maliuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 651
15.12.2008 15:42:46   
petra *k
ja tatly isto za stello, pa da čimprej ozdraviteuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 652
15.12.2008 15:47:18   
ada2
jaz sem s pregleda, vse je ok, dobila sem že papire za porodniško, pa predlog za bolniško do porodniškeuser posted image

sem čula kaj se je zgodilo, samo ne vem za koga se gre, trezika lahko še meni ZS pošlješ... saj veš, babja radovednost.

tatly in petra, za vajini princeski pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.12.2008 15:50:01   
tatly
hvala ada in petra...
ada-zdaj pa hitro na porodnisko.
saj nevem kaj se naj napisem...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.12.2008 16:03:43   
Anonimen
jaz sem se pa spravila čistilno delat in sem komaj aneju igrače pospravila in postelnino zamenjala(petlek in postelja) pa me že tako križ boli, da sem mogla it počivatuser posted image če bom tak pucala bom 3dni en prostor pospravljala

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
15.12.2008 16:05:04   
Anonimen
pa predlog za bolniško do porodniške

ada a mi lahko razložiš? ker meni je rekla g, da moraš vsak mesec podaljševatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
15.12.2008 16:08:30   
ada2
saj meni tudi ni najbolj jasnouser posted image zdaj imam do 17.12, na list mi je napisal 1 mesec, potem pa rekel, da naj se z osebno zdravnico zmenim, da naj napiše do porodniškeuser posted image zdaj pa ne vem kako to zgleda, bom jutri vprašala, ko nesem k osebni. če pa bo samo za 1 mesec bom pa se zmenila za dopust v službi, saj mi je starega še ostalo toliko, da bo šlo skozuser posted image , drugače mi itak propade.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.12.2008 16:21:48   
suncicica
hej ada sorry za danes. sem bla v mb po nakupih. to z bolnisko pa verjetno ni nikomur jasno,ker je prezapleteno. jaz sem tudi vsakic zmedena ko mi podaljsajo.

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 658
15.12.2008 16:34:43   
ada2
nič hudega suncicica, sva se z miro dobiliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.12.2008 16:35:11   
ada2
kaj pa si lepega kupila?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.12.2008 21:24:36   
meta21
Tatly in petra, upam, da se vajini pupiki čim prej pozdravita. Drugače pa vsem priporočam baby vac za čiščenje noska. Naroči se po netu in stane 13 eur. Za vse, ki ne poznate, je to napravica za čiščenje noska ki se priklopi na sesalec. Vem, da se sliši grozno ampak jaz sem na sebi probala in je super. Če imajo spucan nosek lažje spijo pa še vnetja ušes ne dobijouser posted image .

Deja, kaj pa ti praviš na dejanje v Mihovcih? Mene je skoraj na rit vrglo, ko sem zvedla za koga gre. Pa taka faca je bil vedno!!!!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 661
16.12.2008 7:56:29   
TinaV*
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za cestitke

tatly in petra naj se vajini srcici cimprej pozdravita user posted image user posted image  drzimo pesti...
ponujav vam mocno kavo da se dobro prebudite user posted image
kaj se pa vcerajsnjega dne tice oz UMORA na nasem koncu pa uzas ..katastrofa kaj se vse ne dogaja...kar srecna sem da sem se preselila na ptuj...zadnje cajte jim po ormoskem koncu kar dogaja...pa podgorci so redno na seznamu policije koliko cujem...user posted image user posted image user posted image  
ne morem verjet kaj se je zgodlo....jaz nje nisem poznala,njega pac..ne zamerite ampak upam da zgnije v zaporu...ker to ni blo prvic da so "orali" le da je tokrat blo zadnjic....
ne razumem kak  lahko kdo to naredi,res se trudim pa ne gre...
ada nevem kaj je mama castla,nekaj je ziher ....user posted image user posted image user posted image user posted image
zaj je pa resena z dojencki,dobro da sma samo dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim za en cas resena)
Mi pa mamo navado postavljat smrekico na bozicni vecer,od malega sem tak navajena pa sem to navado obdrzala...in je super,pac kakor komu pase...
sem mogla lep cas citat da sem vse precitala,odgovorila pa itak nisem vsem ker si vsega nisem zapomnila...

a cajek se ...ja tatly nebi blo slabo ce bi ga pila ker je tudi na adaptiranem,ampak ce noce kaj naj...nasa ne poliva samo zvija jo...
pa se nekje sem za ad3 kaplice vidla...moje so letele direkt skozi okno....
neke avstrijske mi je napisala P ki se doplacajo...kao manj krckov majo po njih ...ja pa k**** nasi se je mesalo pa sem ji samo 3x dala

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.12.2008 8:00:07   
TinaV*
mihi78 malo pozno ampak vseeno dobrodosla med nas...pa seveda cetitam za emo..lepo ime ima

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
16.12.2008 8:23:05   
TinaV*
zaj pa ko spi,da mam koncno malo casa za vas pa nobene nikjer...uhh..
user posted image user posted image user posted image
ker mi namrec ze lep cas ne spimo vec podnevi skoraj nic,vecer pa je tak zmantrana da komaj zaspi,pa se krci....upam da se bo nehalo pocasi...no ja ko bo pa tega konec bomo pa zobke pocasi dobli pa spet ista pesem

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.12.2008 8:23:23   
TinaV*
ja kaj se nismo na novi strani?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
16.12.2008 8:44:17   
ada2
dobro jutro!

saj sploh ne morem prav razmišljat še, grem si zajtrk napravit, pa bo boljšeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.12.2008 8:44:54   
TinaV*
Dobro jutro ada in seveda dober tek

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.12.2008 9:08:05   
trezika
Dobro jutro vsem skupajuser posted image user posted image user posted image  Mi smo že po zajtrku...zdaj pa grem še dokončat pisanje voščilnic...madonca se jih je nabralouser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.12.2008 10:03:48   
Anonimen
Deja, kaj pa ti praviš na dejanje v Mihovcih? Mene je skoraj na rit vrglo, ko sem zvedla za koga gre. Pa taka faca je bil vedno!!!!

jaz sem bila tudi šokirana ko sem zvedla za koga se gre. si nebi mislila!

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
16.12.2008 10:42:07   
tatly
meta-na sesalec?ni sans!!!!!!jaz mam baterijskega pa mi je pediater ze tega odsvetoval ker lahko sluznico ven potegne!ampak vseeno hvala!
tina-jaz ji zdaj ko je prehlajena ne dajem ad3 bo ze počakalo,čaja p'a res ne prenese,ko ga spije kar leti venuser posted image
kak pa je larisa?pa daj eno miceno slikco da jo vidimo saj ti je nebomo vzeleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.12.2008 13:20:21   
mihi78
Dan!
Kako ste kaj? Nisem mogla nič na rač, ker moja pupa pač čez dan nič kaj ne spi oz. ma 30 min dremeže tak, da tisti cajt hitro kaj naredim al pa vsaj kafe spijem - danes sem še v pižami user posted image . Čakam, da pride moj s službe, da jo predam pa se porihtam.Pa večer pred polnočjo ponavadi tudi ne gremo spat. Zdaj pa mi spet na rokah spiuser posted image .
Hvala še vsem za dobrodošlico in čestitke.
Moja žaba tudi ne mara čaja, zato ji dam vodo z malo laktoze, za prebavo, ker težko kaka.
Če bo mela še katera težave z ad3 jih laho zamenja z OLEOVIT D3, ki ne povzroča krčev. Jaz sem jih naročila v homeopatski lekarni v Škofji Loki, ti jih drugi dan dostavijo. Pa majo en kup homeopatskih zdravil za bebice - za prehlade, infekcije, težave pri izraščanju zob,...Jaz sem par tednov pred rokom jemala eno stvar za pripravo na porod - menda je pomagalo, ker je šlo, za prvič, zelo hitro, dobri 2 uri pa smo se že cartali.
Grem še malo za nazaj prebrat, kaj ste načvekaleuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.12.2008 13:23:16   
mihi78
ada2, jaz sem bla na bolniški od 8. tedna - ginekolog mi je vsak mesec napisal potrdilo, osebni pa je vse skup poslal na komisijo. So mi skoz podaljšali pa nikol nisem mela kontrole. 

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.12.2008 13:25:02   
mihi78
tina, vidim, da smo glede spanja na istem - saj bo boljšeuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.12.2008 13:34:10   
tatly
je bila patronazna sedaj pri meni in je rekla da ji lahko ze dajem ghuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.12.2008 13:34:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

meta-na sesalec?ni sans!!!!!!jaz mam baterijskega pa mi je pediater ze tega odsvetoval ker lahko sluznico ven potegne!ampak vseeno hvala!

user posted image Saj sem rekla, da se grozno sliši ampak je tak narejeno, da čisto malo vleče. Jaz sem prvič isto reagirala kot ti. Pol sem pa na lastnem nosu sprobala. Moji kolegici je pediatrinja rekla, da je punčico to rešilo pred vnetimi ušesi. No, saj te ne prepričujem... user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?