|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
6.12.2008 10:47:15   
ada2
mene se pa neki prehlad lotevauser posted image user posted image user posted image kiham kot malo mače, pa iz nosa mi teče, pa oči so me začele pečt...

in to jaz pokasiram, ki sem samo doma, ostali v šoli, vrtcu pa ne.... samo kaj, ko se bodo pa zdaj od mene nalezli in potem bomo v začaranem kroguuser posted image

grem si čaj z medom naredituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.12.2008 10:55:36   
Anonimen
no nekak mi ne uspe pucatuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:30:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:15:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 505
6.12.2008 12:38:44   
ada2
morrak meni malo pogače pošlji - bom takoj zdravauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 506
6.12.2008 14:04:57   
tatly
mi smo prisli iz miklavza je nasa puzika kar dvakrat darilo dobla
evo malo slikic
user posted image
user posted image
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.12.2008 7:34:57   
Anonimen
Dobro jutro!

kako smo kaj? jaz bi spalaaaa!
no pa čist normalno anej se zbudi ob 7-ne glede na to kdaj je mami šla spat.user posted image
včeraj niste več nič čvekale. jaz sem mogla matjažu prepustit rač. da je igrice igral.

lep dan!

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
7.12.2008 8:47:52   
ada2
dobro jutro!

jaz sem pa včeraj celo popoldne preležala... danes pa verjetno tudi, ker se še ne počutim dobro. no, vsaj kiham ne več tako pogosto.... me pa še od včeraj vse boli od teh kihecov.... saj sploh nisem vedela kje naj se primem, ko sem kihnila, me je hkrati v križu, trebuhu in mednožju spikalouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.12.2008 11:23:27   
trezika
jutro!
ada bogi tvoj mihec, kako ga je premetavalo, ko je mami tako kihalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ti že gre na bolje...

js se spet s čokolado bašem...prav neverjetna sn zadnji časuser posted image user posted image  kosilo imamo pa dans pr matejevi babici tk da sn js dopoldan kr za učenje izkoristila...komaj čakam, da bo torek mimouser posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.12.2008 16:56:02   
suncicica
zadnje case pa smo zelo lene, nic kaj ne cvekamo.
no, meni se jutri zacne m. sola....danes smo v druzini ze dobili enega dojenckauser posted image user posted image , fantka.
se malo pa pridejo za njim pol sestricne ali bratranciuser posted image user posted image kak bo veselo drugo leto....vse polno otrok okrog nas.

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.12.2008 23:02:52   
meta21
Evo mene nazaj!
Sem spet doma v Grosuplju-super je bilo dokler je trajalouser posted image .

Pozdravljene vse skupaj, če že v živo nisem nobene srečalauser posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.12.2008 7:47:08   
TinaV*
Dobro jutro

Najprej vam ponudim user posted image  ce je se niste...vauu lepo ste naceckale 21 strani...

meni pa nekak ni,oz mi je ampak mam full malo casa,ko ga pa ze mam pa vedno kako delo najdem...al pa ce ne to pa se malo vlezem,nece vec spati podnevi user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj? ste vse ok?
razen prehlada ....ki ga je pa tak vseposod dovolj,jaz tudi nekaj kasljam pa kiham ko mace   user posted image user posted image user posted image user posted image
drugace pa nic kaj novega...madonca cajt bezi,jutri smo ze 2 mesca stari...si kar ne morem zamisliti user posted image user posted image user posted image

malo sem se vam javila da ne pozabite cisto na mene user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.12.2008 9:04:24   
ada2
dobro jutro!

jaz imam pa danes adama doma, je ponoči imel en napad kašlja, pa sem ga rajši doma obdržala, saj drugače je ok, tu pa tam malo pokašlja, se je verjetno od mene nalezel... saj sem rekla, ko eden dobi se težko rešimouser posted image

nič, pridne bodite, jaz se grem  igratuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.12.2008 10:28:12   
petra *k
dobro jutro!

kak ste? eno vprašanje: kaj se lahko mala od mene nalezi, mene grlo boli, pa nič drugega me ne matra, nisem prehlajena. user posted image user posted image joj, pa je res zaj nebi rada prehladila, v sredo mamo prvo posvetovalnico. aja, pa še to. neke mozoljčeke je dobla po obrazu, jih ma kar dosti, pa malo jih ma po trebuščku. od česa bi to blo? moja mam je rekla, da se še ni koža sčistila. samo jaz nebi rekla da je to. ve kera kaj svetovatiuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.12.2008 10:32:38   
Anonimen
petra anej je bil tudi celi v mozolčkih. mislim, da je to čisto normalno pri dojenčkih, ker se jim koža čisti. je pa jih mel samo po obrazu.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
8.12.2008 10:50:50   
Anonimen
morrak kaj ste že dobili koledar? je že en teden okoli. kako dolgo približno traja, da pošljejo ali bomo na koncu brez ostaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
8.12.2008 12:54:24   
tatly
petra-klko vem se ji to koza cisti,sicer stella ni imela nic mozolckov je pa enkrat bla cela pikasta po telesu zarad mehcalca..po moje ce te grlo boli tudi nic ne vpliva nanjo,nevem poklici stefko

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.12.2008 13:06:41   
petra *k
bi poklicala štefko, pa nemam njene tel, ker je tisto izklopla. tatly, pozovem te čez 15  min, midvi se morema najesti previti, pa oblečti, tak da nič pred pol 2 nema šle ven.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.12.2008 13:36:56   
Anonimen
petra zaj sem se spomnila, da je meni patronažna rekla, da lahko dobi pikice če jaz jem svinjsko meso. in, da ga te naj nebi. user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
8.12.2008 15:06:48   
petra *k
saj grem zaj v imenik iskat štefkine telefonske, upam da mi bo to na netu vun vrglo. pa bom jo pozvala pa pitala. kaj pa naj druga. je rekla, da še prejšnji teden pride nas enkrat pogledat, pa je ni blo. no,saj tak hudo mozoljčkov nima, samo me vseeno zanima, kaj bi to blo, pa da nem v sredo od kolariča kregana, da nebi smela jih meti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.12.2008 15:09:21   
petra *k
pa nevem, kaj delajo tak dolgo,sma 17.11 rešla vse za otroške, pa za zdravstveno kartico, pa še zaj nisma kartice dobla, niti odrezka nemama. zaj upam da do srede to dobim. sem tatly pravla, pa je rekla, da lahko grem v tem primeru s svojo kartico, saj je tak prek mene zavarovana. user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.12.2008 15:20:46   
petra *k
evo, pa sem zvala štefko. je rekla, da se to koža čisti, pa če bi jih slučajno gnes al pa jutri še več dobla, da naj grema dol v zd, da tam neko razkužilo naredijo, pa jo s tem namažejo, drugače pa da nega straha, da bi blo kaj narobe. edino po licu je ne smem mazati zaj z mandljevim oljem, ker ji tak pore dol zaprem. tolko da veste, če bo kera mela ta problem. aja, pa za svinjsko sem jo tudi pitala, je rekla, da sem ga že v porodnišnici dobla za jesti, da naj ne kompliciram z hrano, saj ga vena teko ne pojem, pa če bi blo to krivo, al pa mehčalec, prah, bi dobla mozoljčke po prej po celem telesu, kak pa po licu. ker ma na trebuščku vena 3,4 mozoljčke, pa enega na ritki, ostalo ma po obrazeku, pa po eni uhici, pa danes jih je fasala še po glavici. bo pa v sredo te že kolarič to razkužilo naredil pa jo namazal. no, hb ni panike. hvala vam vseeno za nasvete.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.12.2008 20:44:28   
ada2
dober večer!

petra mi smo na adamovo zdravstveno čakali več kot 2 meseca. dokler je nimate urejaš vse s tisto zdr. kartico po katerem je otrok zavarovan, torej, če je po tebi potem tvojo, če je po alešu pa njegovo. za mozoljčke pa ne skrbi, skoraj ni dojenčka, ki jih ne bi dobil, saj kot si že izvedela se jim koža čisti. žal pač tako je. saj bo hitro minilo.

za otroške sem pa jaz tudi 17.11 dala novo vlogo, ker smo imeli neke spremembe, pa sem danes dobila odločbo. saj pri tebi ni panike, če v prvih 3 mesecih vložiš jih dobiš za nazaj.

trezika se pa očitno pridno uči, ko se nič ne javi... bomo jutri držale pestiuser posted image

mene pa tak mantra božično darilo.... namreč dobim vse epizode od alfa, pa so že dol potegnjene, samo še niso na cd zapečene, zaj me pa mantra, da bi jih kar na PC-ju gledala.... po drugi strani pa nočem biti špilferderber, pa gledat v naprej, če mi bo to komaj božiček prineseluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.12.2008 8:39:08   
tatly
dobro jutro.glede papirjev pa vsega za otroka sem jaz vse zelo hitro dobla.
TINA-TVOJI PRINCESKI ZELIM VSE LEPO ZA DRUGI MINI ROJ.DAN
user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.