|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
15.1.2009 9:44:48   
*monchy*
o pol pa je res dobra user posted image pol midve ne bi skup pasale niti za pol ure ne user posted image

moja tašča pa je zmešana na aktivito in na naravna zdravila ki kao nimajo nič strupenega v sebi, in čiščenje telesa in bla bla...

in poslušaj to.. moj mali nima železa v krvi in mi je doktor predpisal legofer ki sem mu ga dajala.. in je prišla ona in mi natvezla vse mogoče o nekih kapsulah ki so naravnega izvora in imajo not sok rdeče pese ki full poviša železo .. in je kao njena kolegica to jemala in se ji je po tednu dni zvišalo železo. in jaz kura neumna grem to verjet in sem mu zdaj dajala skoraj 2 meseca ta prah in grem včeraj za železo na kontrolo in se mu niti za pikico zvišalo! user posted image še danes sem tak huda ko user posted image user posted image user posted image ne morem verjet. in sem jo klicala pa sem ji rekla da ni nič pomagalo pa še me ona vedno prepreečuje user posted image ne morem verjet. sem raje prekinla ker sem mela lase v luft! user posted image

tak da mislim da bi s tvojo taščo našle neke skupnega user posted image user posted image user posted image

u ze sem pa si dala duška tudi jaz user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
15.1.2009 9:50:28   
katka37
Timon je malo več kot mesec starejši od Tina, kako kaj spi ponoči?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
15.1.2009 9:50:57   
mamamajča
sta tu nekje, ja.
Moja je tudi na naravna ne vem kaj, ...
Pa vse ve! Mislim, s takim tonom mi odgovarja, pa take strokovne besede uporablja, kot da jaz pa res nič ne vem.
Ful jo zanima jo zvezde, pa horoskopi, pa psiha, pa take stvari.
Jaz mam ful rada črno barvo. Ker mi je lepa in ker mi paše.
Zato mam večino cot črno.
Ona pa je prepričana, da to izvira iz moje psihe in da jaz v sebi nekaj ful skrivm in "tlačim, " torej da je z mano nekaj narobe, in da se zato skrivam v črni barvi.
Halooooo?
In ona ma skoz nesnago po hiši, groza! Jaz pa ne, pač pucam, če se mali 90% dneva na tleh špila.
Ja in mi je rekla, da je to ful bolezen, če si s čistočo zasvojen.......

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 15.1.2009 9:52:10 >

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
15.1.2009 9:52:35   
*monchy*
mamamajča pol je pa res mimo malo odpelana.. mojapa skoz puca ampak ma vedno nesnago user posted image

katka res? ma spanja midva po noči nimama že od začetka.. vsako uro se zbudi.. malo podua pa nazaj zaspi. kak je pa vaša pri spanju?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
15.1.2009 9:54:58   
mamamajča
Monchy, kaj že razmišljaš kaj o tem, da prekinete to špilanje ponoči?
Nimata nič od tega, veš?
Zdaj se ti zdi, da sta se navadla in je ok, samo ko ti bo celo noč spal, boš vidla, kak škoda, da nisi že prej tega naredla...
Pa nič ti ne pametujem, samo povem, ker sma midva tudi do 14. meseca to delala. Te pa smo se odločli, da konec špilarije. Ker če on v 10. sekundah na zizi zaspi, očitno ne rabi, ampak to dela iz navade. pa smo se odvadili

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
15.1.2009 9:57:04   
*monchy*
mamamajča veš kak dolgo že načtrujeva da bi naredla to ampak nisem dovol močna da bi ga lahko pustla da se joka. user posted image ker mi je tak hudo pol user posted image
ampak vem da nima ne en pa ne drug nič od tega.. samo matrava se. saj se mi zdi da sem se tdaj navadla ampak ti verjamem da ko bom naredla to si bom mislila zakaj nisem že prej.

ampak ne vem kak se naj poleg spravim pa sama sebe prepričam v to, da bi potrpela 2 noči pa bi blo pol bolše

Neposredna povezava do sporočila: 4731
15.1.2009 10:02:22   
mamamajča
Ja naš se ni nekaj dosti jokal.
Hehe, sem že 100x pisala o tem.
midva sma se zmenla, da žrtvujemo en vikend, ko lahko zjutraj dolgo spimo.
Zveečer sma se podojila, je zspal.
Ko se je ponoči zbujal, je ati vstajal. Ker če bi jaz, veš kak bi se končalo.
Pa sta se malo cartala, noslia, zibala, jokal se je res par minutk, ne pa eno uro.
pa knjigico kako pogledata, da se mali zamoti, pa tak zaspi nazaj.
No, mi smo se res brez problema odvadili. Sicer smo se potem preselili, dodatni šok, tak da sma se še nekaj dni dojila pred spanjem, potem pa čisto nehala.
Pa od takrat tudi sam zaspi v svoji sobi, in od prvega dneva, ko smo nehali, prespi celo noč
Super je, velika razlika

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
15.1.2009 10:03:55   
mamamajča
monchy, najprej moraš ti biti 100% prepričana v to. Ker če ne, je brezveze, da se sploh mučite pa probavate.
Pa vso srečo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4733
15.1.2009 10:05:12   
*monchy*
verjamem da je vlka razlika!

voljo mava ampak samo pogum še morma dobit da se nama nebo smilo če bi se joko pa bo user posted image
ker so dnevi ko sem tak zmatrana da se kot cota. zdaj pa je tako obdobje ko ni pri miru 1min.. samo hodi okoli in moreš bit 24ur na razpolago. tak da bomo res mogli nekaj naredit user posted image
hvala za nasvet!

Neposredna povezava do sporočila: 4734
15.1.2009 10:06:46   
*monchy*
ma seveda.. če neboma trdno odločena da je to to pol tak brezveze

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
15.1.2009 10:07:54   
*monchy*
nič babike.. morem vas zapustit. se je timon zbudil user posted image
lepo bodite pa se čujemo pol 1x

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
15.1.2009 10:08:43   
katka37
Tin se tu in tam zbuja zaradi dude, ampak vedno manj, tu v hiši zdaj dosti lepše spi kot v stanovanju. pred malo več kot mesecem je še pil okrog 5.00 mleko, zdaj pa ko se zbudi, pač okrog 6. 30. Mu pa ponoči nisem nikdar dajala nič za piti, tudi ko je imel obdobje nočnega zbujanja in igranja, sem ga kar pustila, je malo pojokcal in zaspal, edino dve noči se je bolj drl, pa sem se samo tu in tam oglasila, od takrat pa je mir.

Neposredna povezava do sporočila: 4737
15.1.2009 10:11:01   
mamamajča
Jaz pa sem dobla tako dobro idejo. Mislim, noro idejo, ne dobrouser posted image user posted image user posted image

Boma spekla pomfri pa hrenovke, pa šotor boma postavla sredi dnevne, preden ati pride, pa bomo meli piknikuser posted image

Ok, tiste, ki me poznajo, vejo, da sem včasih malo nora...
Tiste, ki me spoznavate, pa bote to hitro ugotovileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
15.1.2009 10:11:33   
mamamajča
joj, se vidi, da mi je dolgcajt!

Neposredna povezava do sporočila: 4739
15.1.2009 10:14:12   
mamamajča
Katka, kak dobro, da maš starejša sina tak starejša od malega.
In kak jima je blo, ko ste povedali, da bo še en?

Kdaj dobim novo user posted image , pri 500?

Neposredna povezava do sporočila: 4740
15.1.2009 10:24:45   
tatly
čvekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image ne eda se mi za nazaj bratuser posted image user posted image eh moja tasca je pa ok monchy za tvojo tasco pa tak vemuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4741
15.1.2009 10:24:49   
petra *k
uh čveke,..
tu pa jaz brezveze zraven debatiram, ker še nimam izkušenj. upam, da bote še takrat čveke, ko vas bom jaz potrebovalauser posted image

ej, majča, dobra ideja, to s šotorom.si morem zapomniti...user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4742
15.1.2009 10:25:40   
petra *k
o tatly pa si se le oglasilauser posted image  kaj ste tak dolgo spali? kak pa je stella, je  že zdrava,al še se matrate?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
15.1.2009 10:28:44   
tatly
ne mi smo ze od 8 gor no jaz samo se mi ni dalo na racunalnik..stella je superuser posted image user posted image user posted image vcerja se ni zajokala cisto nic..joj vceraj me je nazeblo da prstov nisem cutlauser posted image
vidim da mmao novo cveko-dobrodosla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
15.1.2009 10:31:23   
tatly
monchy-zs imas

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
15.1.2009 10:32:15   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Katka, kak dobro, da maš starejša sina tak starejša od malega.
In kak jima je blo, ko ste povedali, da bo še en?

Kdaj dobim novo user posted image , pri 500?

Presrečna sta bila, sta kar onadva že dolgo gnjavila. Po prvem pregledu pri g sem še njima dala en test nosečniški da sta naredila, češ da bosta vedela, kako in kaj, ko bom mogoče noseča (pa sem seveda takrat že bila  user posted image ). pa slišim iz kopalnice šepetanje-noseča je. Pride starejši iz kopalnice pa mu pod nos pomolim majčko, na katero sem natisnila POZOR BRATEC, PRIDEM FEBRUARJA. In že smo jokali od sreče. Nista mogla k sebi. In zdaj ga imata zelo rada, on  pa njiju.

Za zvezdico pa ne vem, se mi zdi da za 500.

Neposredna povezava do sporočila: 4746
15.1.2009 10:34:18   
petra *k
tatly ki pa si stello mela v tem času?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
15.1.2009 10:34:43   
mamamajča
petra, če pa se mi tak nič ne da....
te pa dušan pride ob treh, se najemo, pospravimo, je ob 4, te pa se dve uri špilamo in se Mark že gre kopat.
Pa se z atijem tak malo špilata. Mislim, saj se, samo tisti dve urici...
Pa sem se tak odločla, in bomo vsi trije malo bedarije zganjali.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
15.1.2009 10:35:43   
katka37
tatly, hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 4749
15.1.2009 10:36:25   
mamamajča
Katka, kak si dobro to naredla!
Vsak čast!!!user posted image user posted image user posted image

Tatly, dober dan!

Tako, jaz pa Marki pa šibama na sneg!
Se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?