Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:17:03
|
|
|
|
mamamajča
|
Mi mamo tudi 60 kvadratov, pa mi je super. Mamo dve mali sobici ( otroška pa spalnica), pa je zato dnevna večja. To pa mi je super, ker smo skoz v dnevni. Včeraj smo se šli vsi trije v Markovo sobico špilat, ker drugače se noče. Če sma midva v dnevni, si on iz sobe tja privleče igrače, da je z nama. Ni rad sam. V kuhinji samo jemo, pa že šibamo nazaj v dnevno. Zato mi ugaja, da je večja, sobe pa so res male. Jaz bi tudi marsikaj naredla s totim stanovanjem, pa ne smem. Saj bomo šli enkrat v hišo (upam)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
spet tak čevekate, da sem komaj vse prebrala. danes sam pa z anejem komaj priplužila do vrteca in ju3 naju deda pela ker tak se več ne grem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:17:44
|
|
|
|
*monchy*
|
mi pa naravne zrezke v šampinjonovi omaki in pire, pa juihico & solato
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
nič grem nekaj pojest pa se oblečt pa k frizerju . upam da so spucali parkirišča se čujemo potem!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:19:09
|
|
|
|
*monchy*
|
deja lepo bodi. pa se čujemo pol
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:19:55
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz pa bi ful prežgano juho, pa je moj ne je, te pa morem njemu še nekja posebej, te pa je to že preveč dela..... Pa špinače ne je, pa ne govedine,... Kdo ve, kaj bo še nastalo danes...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:21:16
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča jaz pa bi ful prežgano juho, pa je moj ne je, te pa morem njemu še nekja posebej, te pa je to že preveč dela..... Pa špinače ne je, pa ne govedine,... Kdo ve, kaj bo še nastalo danes... Ojoj, pa sem mislila, da so izbirčni samo ko so majhni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:21:50
|
|
|
|
*monchy*
|
uf jaz tudi špinače ne morem jest. moja dva pa jo mata full rada
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:22:52
|
|
|
|
petra *k
|
joj to znoriš!!! kak sem jezna. tia se je danes že ob 7 zbudla,pa je komaj ob po 8uri nazaj zaspala. zaj pa so začeli pod našim oknom plužiti s tistim malim strojom in tak ruži, da mi jo je zbudil. bi ga tak najrajši nahrulila dol jaz pa danes ne rabim kuhat, nisem pice jela že od 5.meseca nosečnosti in sem aleša naštimala,da bi jo danes jedla. jutri pa verjetno kako rižoto. ja fajn je da je tako velko stanovanje,samo če bi blo moje bi ga jaz preuredila. jaz pa skoro nič časa ne preživim v dnevni, dopoldan sem v kuhji, popoldan v spalncii al pa tu na rač v bodoči tiini sobici. nevem,dnevna mi nekak ni pri srcu, oz verjetno mi ne odgovarja kavč
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:23:33
|
|
|
|
katka37
|
Mi pa jo imamo vsi radi, z malo česna in dosti kisle smetane, njami.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:25:10
|
|
|
|
katka37
|
Potem pa le dopovej alešu, da si nesrečna z vajinim kavčem in da ga je treba menjati, on je tudi menjal žogo, ko ni bil zadovoljen z njo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:26:13
|
|
|
|
petra *k
|
ki pa je tatly gnes? še spijo? a pa katjakokol se je kaj javla, al se že carta?držimo pesti
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:26:39
|
|
|
|
*monchy*
|
petra niti ne govori.. timon je tudi vstal ob pol sedmih vjutro in je pred pol ure zaspal in zdaj so kot po čudežu začeli pluži tu mimo in sem ziher da ga bodo zbudli bi tudi najraje stopla dol pa nekomu glavo odvila mi se pa tudi največ zadržujemo v dnevni al pa v Timonovi sobici, ker ma tam igraš da prek padeš
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:27:26
|
|
|
|
*monchy*
|
ne vem ki je tatly že včeraj je zvečer ni blo nič ... katja pa se tudi ni nič javla še
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:28:09
|
|
|
|
petra *k
|
ja da bi lahko menjavala pohištvo je že več nebi blo. skoraj vsa oprema ki je v tem stanovanju, je last lastnika stanovanja. tak da glih kaj dosti ne smema preurejati, še posebej ne vstran metati. bomo mobli biti tak zadovoljni. pa saj se nimam kaj pritoževati, sedežna je usnjena, pa še lepe modre barve je,ampak meni pač ne odgovarja,ker je premrzla za mojo rit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:29:23
|
|
|
|
mamamajča
|
Katka, moj dragi se je že zelo poboljšal, kar se hrane tiče. Nekaj časa nazaj smo se tu pogovarjale, kak naše tašče kuhajo. Moja tašča namreč nič ne kuha (pa je cele dneve doma, nima ene živali za nakrmit, cel dan visi na računalniku, ne dela nič), če pa že kaj skuha, pa to zgleda tak, da sebi naredi eno veliko skledo mešane solate s feta sirom, za ostale ki nas je potem 5, ko še mi pridemo, se ji gladko jebe. In nam petim odraslim speče za en globok krožnik krompirja. Tak ona kuha. In mi gre zelo na živce, ker vedno pametuje in niti približno se ne zastopima. Ko nas povabijo na kosilo, sploh več ne gremo, ker če gremo, ostanemo lačni. Zato se sploh nikoli ne ubadam s tem, kaj moj je in česa ne, ker je diamanten proti temu, kakšne je njegova mama. Madona, sem se razpisala. Ampak če pa je tak!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:31:57
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajča moja tašča pa kar fajn kuha ampak vseeee naredi taaaak fejst na masti oz na olju da to res ni. iz pomfrija se kar izcedi. zato če gremo taj se tudi prej doma najem ampak moj paa ni izbirčen glede hrane hvala bogu.. sem bol jaz
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:33:45
|
|
|
|
petra *k
|
uh to pa je hudič, tvoja tašča.moja tast in tašča pa tak fenomenalno kuhata, da marsikje v gostilni ne dobiš tak dobro. res vse pohvale, z veseljem grem ta jest
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:33:58
|
|
|
|
mamamajča
|
aja še to... moja tašča je cel dan tako nezaposlena, da redno prebira vse te forume, tako da sem skoraj 90%, da bere tudi to. In me ne gane
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:36:26
|
|
|
|
*monchy*
|
hehe pol pa ma res čas pa voljo da se ji da celi dan sedet pred računalnikom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:36:59
|
|
|
|
mamamajča
|
ja moja mama se tudi ful potrudi, ko mi pridemo. No spremenimo temo, ne bi več o taščah
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:37:19
|
|
|
|
katka37
|
mamamajča, potem pa je tvoj srečen, ker ima tebe, ima vsaj normalno kosilo. Pa le razvajaj ga. Kar se kuhanja tašč tiče - vse obožujejo očitno olje. katja je pa mogoče res že šla.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:39:57
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* hehe pol pa ma res čas pa voljo da se ji da celi dan sedet pred računalnikom Pa ja, asrologija jo ful zanima in cel dan sedi pa piše na luninem forumu. Ne sprašuj, kako ma po hiši. Jaz, ko sma bla z dušanom že tak dolgo skup, da sem prvič šla te k njegovim, sem samo rekla, hvala bogu, da je bolj po atu, kot po njej. Ker ata je pa ful v redi. Sta ločena, pa smo mi prvo leto pri atu živeli, ko smo si stanovanje urejali.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:40:25
|
|
|
|
*monchy*
|
katka meni se tudi zdi tak .. ampak samo tašče ker moja mami kuha po mojem okusu full dobro, brez olja ipd mamamajča res bolše da nehamo o taščah ja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 15.1.2009 9:41:34
|
|
|
|
mamamajča
|
Katja pa je res sumljiva, po moje je sinoči kar šla, če jo je tak matralo. Al pa ne... Bomo vidli. Držim pesti, da se že carta
|
|
|
MirenaMiška2006Ste zadovoljne z Mireno? Prosim komentirajte!DA - Zakaj? (
13%)
NE - Zakaj? (
9%)
Je ne uporabljam! (
78%)
Število vseh glasov: 363Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!