petra *k
|
posvetovalnica... vse ok, tia se je zredla za 980g, tak da jih ma zaj 5200g, drugače je pa vse ok. alergijo mamo, še naprej jo morem mazati s to smrdečo kremo po obrazu, pa nič mlečnega,čokoladnega in svežega sadja jesti, ampak bomo preživeli aleš pa dela na adk v dolanah, si verjetno že čula? tudi od deje M dela tam. za vun pa zaj res ni, pa ne zaradi snega, ampak zaradi temperatur, nam je patronažna rekla,da če je več kot -2, naj nebi šli ven. no mi se nebomo ozirali zaj glih na -2, ampak je pa res zaj malo premrzlo.mi pa fejst fali kaki sprehod. mi živimo zaj v ormožu direkt nad trgovino borovu na trgu,veš verjetno ki je to? sma pa melo leto dni v tem stanovanju, ko je bil rok da se tia rodi, se pravi 9.11. ma velko stanovanje je, 70 kvadratov, 2 fejst velki sobi( spalnica, pa tiina bodoča soba), wc s kopalnico,ki je kar majhen, bi ga lahko malo večjega naredli, in v enem prostoru kuhinja, jedilnica ter dnevna, vse full velko, pa še ko stopiš notri v stanovanje, je full velki hodnik, nič praktičen- bi ga jaz naredla praktičnega, če bi se dalo to stanovanje kupti, kar pa se žal ne da.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|