Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:24:14
|
|
|
|
lex
|
rebeca moje sožalje ja nič grem malo pospravit, pol pa na kofetek h kolegici, grem malo pupo gledat. Popoldne imajo pa v vrtcu predavanje iz govora otrok in grem poslušat, da svojega tasta naučim govorit z otroki. Ker 1x se mi bo samo odpeljalo, ker mi imamo pomarančice, pa čičkamo, hlačo (hlače), skratka za znoret, pa tak govori z Aleksom. in se mu ful pozna na govoru. Alina ko ni bila tolk z njim (zarad bajte ker je veliko pomagal) ful lepše govori. Tako, da punce govorite s svojimi otroki tako kot govorite z možem in ostalimi, da se otrok ne nauči dveh govoric. (pač malo v premislek)
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:26:06
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 rabn kak fajn preverjen recept za božične piškote, prosim!!! jaz tudi
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:26:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
liju, za dohtarje, da so le pogruntal, kaj je blo narobe & ustrezno ukrepali. dzanika, dobr nasopingirajte! lunica, kateri lolek te je ze navsezgodaj zjutraj spravil v slabo voljo? Mater vola (sori izrazu) ... in ja, vse se vraca, vse se placa, ceprav pri enih smotkotih res ne vem, kdaj se bo to zgodil Blacky ... okraski: http://images.google.si/images?um=1&hl=sl&q=xmas+tree+hanging+decoration http://images.google.si/images?hl=sl&q=wire%20angel%20for%20xmas%20tree&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Mal se pri stricku Googlu poigraj (slike) in vtipkaj podobne kljucne besede k sem jih jaz, pa ti bo ven vrglo vse sorte ... pa sporoci, kaj boste naredili.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:29:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
Super, Misa, led je prebit, dobrodosla med nami!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:29:54
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 maja, a ti na atopijskega kaj vpliva mraz al pa suh zrak? Ma vse živo vpliva,ka pa pr teb?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:32:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ma, ja, jaz mam seboroicnega po obrazu in sem zdaj cist lisasta. Evo, glih jutr grem k dermatologinji. Tud zarad nohtov, k se mi spet slabsajo in bolijo k
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
miša pk! bravoooooooooo in lepo pozdravljena. kako kaj Luka? Mimgrede, super ime flower:_ ma ne vem kaj je s tem spanjem, a bo tako še par mesecev ali kako. mislim čudno, da eni normalno spijo, drugi se pa kar tko zbudijo. jaz upam za vse nas, da se to čimprej porihta. metuljček: mail je bil bolj osebne narave, niti ne morem sem gor pisat, če kdo slučajno koga pozna.je pa tako kot si rekla: eni ljudje so res ampak vsaj spoznaš to pravi čas! dzanika: iiii ful dobro, dej komaj čakam pisemček ne vem, če ne bomo še mi za hec napisali. lex: žal nimam pojma za piškote, sem pa vesela, da se spet več javljaš. te rada berem. sem koga pozabila? eno vprašanje: luka izkašljuje sluz, zgleda se je zdaj končno začelo čistit. baje da toplo krpo z nečim daš na prsi. kaj je tisto nekaj? da bo lažje izkašljal? hvala papa zaenkrat
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:38:18
|
|
|
|
3jeMi
|
Dobro jutro! A smo kaj spali... smo nekaj... naš se je odločil, da bo s petjem zaspal in s petjem vstal, tudi ponoči, ko čaka flaško poje... ne morem, da se mu ne bi smejala. Lunica... a si mogoče že poskusila s spalno vrečo? Jaz našega kar dam notri, ker se je ravno tako začel obračat. Za enkrat je še ne obvlada, da bi se lahko v njej okol obračal. mojcek... pa tvoja pupa zgleda prav živahno. A si že poklicala P? blacky... kolk fajn, da imajo toliko aktivnosti v vrtcu ... glede materialov in izdelkov sem pa jaz bolj tako tako, tako da ti ne morem kaj dosti svetovat... ... nam bo verjetno dedek pomagal pri takih stvareh. rebeca... misa... helouu! zdravniki... no comment... včeraj sem se prav zjokala, pa še Lovra sem imela v naročju in sem ga tako stisnila k sebi, da je revček kar malo zajokal... zdravniki se lahko zmotijo, saj so samo ljudje, ampak dokler ne gre za tvojega otroka ali svojca... jaz imam dobre in žal tudi slabe izkušnje... ahhh, komaj čakam, da danes pridem domov in objamem očeta in mamo, pa še sestrico... Oooo, pevček se je oglasil... Šibava. Uživajte...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:46:13
|
|
|
|
lex
|
miša haj lunica bom zdaj spet več z vami ko mamo zatišje na bajti in hitrejši računalnik. sem morala kar lep cajt prosit da so mi ga na novo naložili ker mi je strani odpiralo za popi.zdit počasi
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:46:58
|
|
|
|
maja24
|
Miša PK dobrodošla Štruška1 javi se
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 9:57:52
|
|
|
|
glugluglu
|
Rebeca, moje sožalje, joj to kar se dogaja zadnje dni je pa res grozno no
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:01:56
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 rabn kak fajn preverjen recept za božične piškote, prosim!!! na kulinariki imaš na forumu odprto temo o tem
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:02:18
|
|
|
|
karamela6
|
Ej, bejbe, če rabi katera slučajno: - Antiflat tropfen, 100ml, rok uporabe do 10.2010, jih je še cca. 3/4. - Gas Bimbi, 30 ml, rok uporabe do 2. 2012, jih je tudi še cca. 3/4.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:09:20
|
|
|
|
Netta
|
na kulinariki imaš na forumu odprto temo o tem men danes kulinarika noče delat pa glih takrat ko se hočm spravt delat piškote
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 10:11:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:12:00
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica glede škornjev sem se jaz tako lansko leto pri Nini zafrknila, po dveh tednih mi je začela jamrat, da so premajhni in smotani, v trgovini so bili pa najlepši . Pa sem ugotovila, da zato, ker enostavno je bilo težko nogo not potisnit in zapet. Letos je morala v trgovini vse sama in sem jo 3x vprašala, če si lahko normalno obuje in zapne, pa so čevlji sicer kar podobni tistim lanskim. Pri fantih je s tega vidika zadeva lažja . Lunica, recept mojih babic je da v krpico daš kamilice, ki jih prej na hitrco popražiš na olju. Samo pazi, da ne bo prevroče. Ma moram se pohvalit, sej vem, da najbrž ne bo to trajalo, ne vem ali je pomagala žlička in pol riževe kašice v večernem mleku ali kaj, Tian je spal celo noč brez hranjenja .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 10:13:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:35:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
rebeca - moje sožalje za dedka
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:52:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rovarka, uboga pikica Tia. Ena zanjo. Kako je danes tvoja malcica palcica? Better? In ful sem se narezala tistemu, k si napisala, da si misnla, da je kidajoci nagi angelcek moj moz Ta bi bla dobra, ja. Si ne predstavljam, da bi bingljal naokoli .... Tia je vredu. Hvala na vprašanju Sicer je ful slabo spala danes, oziroma se mi zdi, da zdaj že ene 3 dni tak čudno spi. Sem se s tako muko vstala zjutraj, sem si prav misla, joooj, kaj bi dala, da bi lahko zdaj 3 ure skup spala, pa da me noben ne dira Ja, bogi oni, kera žena ga je napizdla, da je kidal taki. Je ziher pljučnico fasal Samo ko tak študiram bi komot lahko mojega napizdla (pijanega, treznega ziher ne ), ga slikala, pa dala gor sliko - sej noben ne bi vedel
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:55:15
|
|
|
|
rovar_ka
|
liju - boga, grozna zgodba... Še dobro, da so nazadnje le ugotovili kaj je..
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 10:56:40
|
|
|
|
lejla969
|
Rebeca- sožalje Miša PK- nekaj podobnega se je dogajalo z mano. Nisem in nisem našla poguma, da se javim. Zdaj sem pa tudi bolj rezervirana. Ne vem zakaj. Redno pa prebiram moje julijke in se sem pa tja tudi javim. Imam jih pa vse ful rada. Včeraj zvečer sem zbrala pogum (pa tudi znala nisem mi je Inigo pomagala) in sem poslala tudi slikico mojega srčka in slikico iz praznika čokolade. Javi se še kaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 10:57:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 11:04:12
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla pupe, pri nas je bila živahna noč ... od 4. ure dalje me je mali zbujal, ker se je oglašal in sem mu vračala dudo. Zato sem zdaj čista koma. Spijem kavo, podojim malega in upam, da greva potlej malo ven, nato pa še malo odspat. Za jutri se menim, da bova pri mami, pride še ena prijateljica, ki je rodila septembra in je fajn, da se malčka spoznata. Komaj čakam Rebeca, moje sožalje ob tvoji izgubi Aha, dolgujem še novice glede moje tete. Ker ima starostno sladkorno, se ji je zgleda v telesu pričela nabirati voda. Ni več tako hudo, počasi prihaja k sebi, samo se ne ve, ali bo šla domov ali morda v dom (enkrat je za nekaj časa že bila), ker bo treba skrbeti zanjo, njen mož ima pa dve levi roki No, glavno da je v redu ...
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 11:25:45
|
|
|
|
sončika84
|
br dan. matija je spal od 20h do 6.00. pojel pol flaške se pokakal in pol se je menil in zabaval v svoji postlci še eno uro,jaz pa sem zadremala. je pa zaspal ob 8h in spal do 9h, potem malo ojedel in bil sitn. hripav še vedno. roko v usta,jok,sitnoba,ne jest ne pit,ne nič.sem ga dala spat in zdej spi že 1h. prej se je mal zbudil pa je naredil par požirkov čaja in zaspal dalje. se bojim,da bo bolan. dzanika,rebeka, obema iskreno sožalje. mojcek,kako jw z Živo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?