Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** .......... kaj te vem, da ni neke vzgoje oz. pravil, delaš, kakor ti otrok naroča. ..... Ja, pa kaj še Saj sem napisala, da ne vem, to pomeni, da sem napisala približno, kaj mislim. Zato pa sem dala link, da so si punce lahko same prebrale. Nisem nobeni besed v usta polagala. vidiš, tut to je napačno mišljenje. jst o tem ne bom oziroma nebi rada razpravljala, saj vem, da je tu gor ogromno punc, ki bi me spluvale in me narobe razumele. Tudi to ni lepo, da imaš o nas tako mnenje. al pa imele glede tega totalno napačne komentarje, tko da s tem boljše da zaključimo. Če pa si zdaj ti začela s tem! Jaz nisem dala komentarja, glu3x ni nič komentirala, almera tudi ne, ne vem....me se nismo imele namena začet kregat. Smo se lepo ognile debati! naj vsak vzgaja tako kot čuti, da je prav. jst delam po svoje prav in vidim, da sm pri tem uspešna. če pa katera misli in dela drugače, pa mene nič ne briga. Ne vem, zakaj meniš, da se moraš zagovarjat, saj te nobena ni obtožila ničesar, poleg tega jaz sploh nisem povedala svojega mnenja o zadevi in ga tudi ne nameravam. morš prebrat kako knjigo o tem, se dobro seznanit in potem vidiš, da to je vzgoja. ima pravila. in ni res, da te otrok "okoli vozi". Knjig o vzgoji in nasploh o otročkih ne berem, ker se ravnam po svojem instinktu in jaz nisem rekla, da te otrok okoli vozi, jaz sem rekla, da je bilo na forumu Povezano starševstvo mnenje večine mamic, da je to razvajanje. Jaz nisem tega rekla zase, poudarjam, pripovedovala sem o nekdanjih sporih na RR. Sledi...... konec debate. Točno tako! (citiram zato, da bomo čimprej na 200. strani )
|