Blacky30
|
Karamela, mi smo se odločili in našo dali cepit proti rotavirusu. Je tudi P priporočala glede na to, da imamo tavečjega v vrtcu. Cepivo pa ne more povzročit virusa oz. v takem malem %, da se za to ni za sekirat. Mirjam, glede slik nagecov, ja, tudi jaz tega ne objavljam, ker sem slišala že take štorije. Pedofili zarukani!!!!! Sluz v blatu je včasih tudi od večje količine čaja. Rebeca, jaz si bom najbrž omislila Lemi stolček za hranjenje. Ravno danes je v akciji BC na spletni strani 30% znižan, redna cena je 109,99€. Samo, ker je modre barve, ga jaz ne bom vzela, bom počakala na kakšno drugo barvo. Ti pa imaš še natanko uro in pol časa, da ga kupiš. Tukaj: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191675 Dzanika je napisala: Blacky a lahko na 4. del julijk na začetku sezname nalepiš... Ker včasih jih iščem pa potem ne vem kje so. Pa je enostavno če so lepo na začetku in ni treba brskati... Seveda, draga! Takoj bom! Mojcek, neeee, zakaj zdaj štekaš??? Daj ti lepo meni vse tri pakunge za 3 Hippe, ok? Nič mi ne šenkaj. Jaz jih itak moram kupit, ti pa jih ne boš stran metala. Pa povej mi, kak bova to zrihtali? Boš mi poslala po pošti, pa plačam paket in tebi pošljem denar po povzetju al kak? Nimam prakse.... Čuj, kaj ti imaš to tak čevlje razstavljene po poličkah v stanovanju doma? Vauu, ker lepi so itak tak, da so res za razstavo. Metuljcek, kaj pa si to napisala: Tako ali drugacno obliko driske/viroze otrocek lahko stakne v vsakem primeru - tako sta nama razlozila mozeva zena & njen moz (oba dohtarja) Khmmmm , mislim, a ste vi to mal tam swingerji al kak, pa še poročeni???? Tvoj ima 2 ženi? Pa ful dobre slikice iz Avstralije, vauu, res si že videla sveta! Almera, vauu, Nova Zelandija! Pa tudi noseča bi šla? Pa ti kar sama po Avstraliji??? Ne morem verjet, to pa jaz ne bi bila nikol sposobna. Jaz pa nisem nič popotniški tip, sem kar zapečkar in sem najraje doma. Smotka, ne? Neboglasnica, upam, da bo tvoja noga kmalu ok, ker to pa je zdaj res že katastrofa, kar eno sr... za drugim. Lex je napisala: komaj akam, da začne hodit da se bo zmatrala in tja padla. In jaz berem, pa si mislim, boga, niti na wc ne more v miru, ker si ravno pisala, kak Vita nič ne spi, potem pa preberem drugi del stavka, pa mi ni bilo več nič jasno. Potem pa ugotovila, da si se malo zmočila. Kamilija, dobrodošla med nami!!! Ja, mene so tudi vsi tak gledali v trebuh, ker sem imela ogroooomnega. In me je tudi babica na CTG-ju v P vprašala, če sem sigurna, da nimam dveh notri. Sem mislila, če je malo zmešana al kaj. No, potem pa, ko me je še babica tik pred porodom vprašala, če sem prvič tudi imela tako velik trebuh, sem pa tudi sama začela razmišljat, da potem pa mora bit nekaj na tem, da je res velik, ker babica pa vidi morje trebuščkov in če se ji je moj zdel velik, bo nekaj na tem. No, ni bilo več časa o tem razmišljat, ker je v naslednji sekundi pridrvela moja Teja ven in takoj smo vedeli, od kod meni tak trebuh - v njenih 4050g in 53 cm. Mirjam in kamilija....jaz sem menda bila edina med julijkami, ki se ji sploh ni mudilo rodit. Jaz sem kar naprej pravila, ne še, pa sploh nisem opazila, da sem že 2 dni čez rok. Meni se ni čisto nič vleklo. Še, ko se je začelo, sem hotla nazaj not vlečt. Teja se ni dala, je poletela ven v 20 min po prihodu v P. Frutka, kak vročo čokolado skuhaš??? Recept, prosim. Baby Phone, mislim, da imamo Navihančka za 30€. Čist ok. Ful lepe slikice vseh julijčkov, ki ste jih objavile. Si kar očke pasem na slikah, tak so sladki. Kar tako naprej, objavljajte jih, prosim. Pa velike, prosim lepo. Karamela lepo obvlada situacijo! Ok, sem kar veliko predelala, ostale so mi še 3 strani na stari temi, potem pa priletim sem na novo. Le glejte, da me tukaj ne bo čakalo 100 strani. Nočko.
|