metuljcek321
|
Cau! Cist na kratko se javljam po dveurnem sprehodu (soncek je tudi na Barju odgnal meglo - 3 x hura )... pa bi mogla delat ... ampak saj veste, da ne morem brez vas - tale RR cloveka res zasvoji Mala je na mini obisku pri mojih starsih (spodnji stuk), jaz pa moram nujno dodelat par malenkosti pri mojem doktoratu, ker ga moram do konca novembra poslati mentorju - res cisto, cisto koncno verzijo. Itak ga zdaj dve frendici se lektorirata - ena angleski, ena slovenski del - tko da mam se mal casa Cez 5 minut zacnem - res! Ej, ful mi je zanimivo, kako razlicno bodo nosili decembrski mozje. Pa tko sem se narezala tistemu, da je Dedek Mraz "ta rdec" -- ja, ja, nase stare mame se zdaj tko mislijo. Komunizem, pa to. za vse nove zobke in praznovanja (tudi 5 in 6 mesecev ze imamo - noro!) Blacky, hvala za pohvale za fotkico. Tvoja ideja o tem, da se nekdo iz family preoblece v Bozicka, mi je pa tko prisrcna - komaj cakam fotkic! In se to: a nogavicke in zokne pri vas ni isto? Razlozi mi razliko, prosim. Pri nas je to isti stos. Pa se stumfi. Evo - 3 za 1 rec. Likanje - ful se trudim, da sproti popedenam - je tko fajn, ce se ne nabere kup, pri katerem te zvije, ko ga zagledas. Vsem "likacicam" pa srecno - dobr & predvsem hitr popeglajte. In se to: a likate vsa oblacila? Pa za nase otrocice? Vse? 24julij, tocno take zganjava midva z Gregatom (moz, mislim, vam ga se nisem predstavila po imenu, a ne?), k ta mala zganja razne zvoke, grimase, itd. Se mi zdi, da kar za nekaj cm zrasteva, tko sva ponosna, kaj vse ze zna nasa decva. Smo vsi taki, a ne? Nasi otroci pa najvecji cukrcki. soncika - imas se kaj izcedka? Si kaj klicala? Ilatic, kako Tarik? Je kaj boljse? Evo, sibam mal razmigat mozgancke, se prej pa vsem posiljam en sadni cajcek ... tkole zgleda priblizno pri meni, ja:-) Apcih ... Septolete & cajcki laufajo k pr norcih.