metuljcek321
|
'Dan! Ati futra malcico, jaz sem pa prisla poskilit na 4. del. Cestitke za 4 mesece! Kar nekaj vas praznuje na danasnji dan ... uzivajte. Mi smo vceraj - no, midva z atijem - v cast Anjinemu mini rojstnemu dnevu snedla crne Ferrero Rondnoir ---- OMG, ful, ful so nama bili vsec. Bojo definitivno se kdaj na sporedu. lunica, kako ste kaj pri vas doma? Upam, da je bolje! In za lisicko - res se je cist napacno usedla. Blacky, ne skrbi, ti si prava carica marica glede urejanja teh seznamov. Le v tem stilu naprej! In OMG, ene par jih je letnik 1986 in 1985 ---- dio mio, kaksne mladenke, ej! Sele zdaj sem se zavedla, kako v letih sem ze. Aha, neboglasnica, tocno na ta nacin je pri nas: Miklavz prinese nogavice, suho sadje in mandarine, Bozicek vse ta lepo, Dedek Mraz je pa v sluzbi. Hvala tudi ostalim, k ste napisale, kako je pri vas. Se priporocam za se kaksen odgovor. tims, tudi nasa je bila v kombinezoncku - danes je bilo pri nas le 5 stopinj - in je bilo prima. Je bla kot en strukelj & smo bili kar 3 x na sprehodu ... dopoldne eno uro in pol, popoldne pa se eno uro. tinky, a si ze bolje down under? In Mullerjeve plenicke pravis, da ti premocijo? Jao, jao, mi jih imamo tudi, pa so far so good ... trkam, trkam ... netki, mejte se!! majuska, hvala za yummy zajtrk. Ze pokonzumiran. frutka, kje pa ste imeli obletnico? Se je folk kaj ornk spremenil? soncika, sem se nasmejala ob stosih. Me spominjajo na vprasanja v Anteni, ki so vcasih tocno na tak stos - ke ne ves, a se en zeza al je to vse resno. mirjam, pojma nimam, kdaj bo sla mala v svojo sobico - najbrz takrat, ko bo prerasla ta kosek, v katerem zdaj spi, in bo presaltala na posteljico. Btw: a je katera vceraj gledala film na Slo 1 - Nova Francija --- nama je bil tko vsec, jaz sem jokala kot dez. In se vpr. za vse: kje so vasi malcki cez dan? Lezalnik? Igralna podloga? Ima katera stajico? Pa-pa, grem se mal igrat z mojima najljubsima. Mwa do ju3