karamela6
|
Ojla pupe! Tudi jaz žalujem z Bastian111! Sploh ne morem verjeti, da se to dejansko dogaja v realnem življenju in ne samo v filmih. Jaz žal ne poznam nobenega psihologa. maja24, čestitke za zmanjšanje kg. Itak, "mn žri" je še zmer deloval! Bom mogla jst tud začet. Mi mamo pa prvič plenični izpuščaj. Vsaj mislim, da je. Že cca. en teden je tako, vmes blo mal boljš, zdaj pa spet. Zakaj se že to nardi? Ker previjamo se dovolj pogosto in do zdaj ni bila niti malo občutljiva. Če gledam na spremembe, ki sem jih naredila, bi lahko bila kriva nova kremca? Sem kupila Penathen kremco za ritko, samo ne vem, če je ravno to krivo, ker sem jo samo parkrat namazala. Je pa ritka tko flekasta, rdeča in pikasta, še najbolj pa ustje nožnice. Ne vem, kaj naj. Še dobro, da imamo jutri cepljenje, da vprašam. Čeprav, najbolj pa sumim vlažilne robčke - mi je zmanjkalo Pampers, ki jih skoz uporabljam. Ker sem bila ravno med previjanjem, sem vzela ene Hoferjeve, ki jih imam zase pri wc školjki. No in potem sem jih kar uporabljala. Mislite, da je to krivo? Plenice imamo iste, vse isto, razen kremce in teh robčkov. Zdaj mažem z Bepanthenom, pa bomo videli, če se bo kaj izboljšalo. Zobar je mimo - groza! 50 min sem imela odprta usta!!! PRekleta šestica, baje najbolj zaje.ban zob. No, zdaj je ok. So ble pa muke. Malo je čuvala prijateljica. Ravno spi ... je blo 10 sekund joka, verjetno spet kaj takega sanja. Bomo videli. Pri nas je tako glupo vreme, da ne moreš verjet. Ne bau, ne mau! Komaj čakam, da bo spet poletje! Se bom načakala, ne? Novo leto - verjetno pri mojih. Malo doma, malo pri mojih. Se morava še zmenit. Vmes bomo šli malo zaplavat - to pa komaj čakam. A ima katera izkušnje z otroškim bazenom v Čatežu in v Podčetrtku? Imam oboje drugače v malem prstu, razen otroških bazenčkov, tem do zdaj nisem polagala prav nobene pozornosti. Na plan z izkušnjami, prosim! Jaz bom Nini za miklavža verjetno kupila od Tiny Love kužka Freda. Moram ga še prečekirat, ampak baje je zlo fajn. Ima tako harmonik telo, pa melodije, pa hitrost premikanja lahko naštimaš. In pol se lepo sprehaja po stanovanju in s tem otročka vzpodbudi, da začne puzat. Po določenem času se ustavi in ko otroček pride do njega in se ga dotakne, spet hodi naprej. Zanimivo, pa še v BC je zdej znižan iz 26 na 17€. Mi je všeč tudi od Tiny love glasbena skladanka v obliki slončka - podobno, ima žogice, ropotuljice, obroče, melodije in utripajoče lučke ...je tudi znižano iz 19 na 15€. Vse to pa gledam v novem BC katalogu. Res so luštne stvari. Drugače pa še kakšno stvar po potrebi - cunjce, pa tko. No, zdaj pa je tapravi alarm. Šibam.. se beremo
|