nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: aaaaaaa bi pa teh nekaj minut, ki jih imam na voljo-dete in možek že spita-izkoristila za to, da vsem decemberskim januarčkom res iz srca zaželim: vse najlepše in najboljše ob prvem rojstnem dnevu, naj bo naslednje leto, kot tudi vsa nadaljna polno zdravja in veselja, lepih trenutkov, smeha in sreče. Lepo je bilo spremljati ves vaš razvoj do današnjega dne. Vsi, od prvega do zadnjega ste nekaj posebnega in upam, da se boste tega zavedali na vsakem koraku svojega življenja . Hvala aaaaaaa . Vse ki imate dva in več otrok...mene zanima nekaj. Vedno bolj ko razmišljam o otrocih in o tem,kako imate nekatere dva in več otrok,se sprašujem,če bi slučajno jaz imela še enega...bi znala imeti enako rada?Bi delala razlike?Ne vem...tega se res bojim,da bi bilo tako. Ne me narobe razumeti,ampak tako razmišljam,ne vem,če se je kateri tudi postavljalo toliko vprašanj glede ljubezni do otrok,ko ste imele enega sončka doma,drugega v načrtih,trebuhu...Upam,da me ne boste imele za čudno,ampak to se sprašujem že ves čas odkar imam Klemna,ker ga imam neskončno rada in je res najbolj zaželjen otročiček pod soncem in če bi prišel npr.še eden...ali bi bilo enako??? Klemen je spal zelo dobro od pol9h zvečer do 5h zjutraj,potem pa ammm. Vsako jutro ko se zbudi,je prva njegova beseda in misel am.In treba je hitro naredit jesti,drugače govori samo am am am am...dokler ne dobi . Saj nimam več kaj napisat,grem na zavod,pol pa k delodajalki,upam,da me še hoče pri vsej tej krizi...če ne pa ne bom jokala. Potem grem še v C&A pogledat,če imajo kako trenerko za mojega Klemna,spodnji del,pa v Mullerja in domov. Lep dan vsem.