|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
15.12.2008 16:08:49   
mala pikica
Jaz sem bila danes pri sestrični, pa me je malo potolažila, pa še z Galom sem se pocartala user posted image Pri Gašperju pa ni samo to, da bi hotel dol, kaj več nisem hotela težiti, ker že tako veste, kako in kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ej,punce nismo se še odločili za enega user posted image !!Samo razmišljamo,vidim da ste vse narobe razumele.To je še vse v povojih.

Jaz sem pa že hotela napisati, da sem zelo vesela, da ste se odločili še za enega sončka. Pa saj te bomo še prepričale user posted image

urssyy upam, da kmalu najdeš varuško. Pa poljubček Vivien!

Maruša upam, da je roka cela user posted image

Nina tudi zate en user posted image

martinca http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3468322 si lahko prebereš več o Karuni in voščilnicah user posted image   Spet ne morem nikakor napisati 'tukaj' user posted image

mml čudovite slikice. Ste pa se nasledkali, ko ste imeli kar tri torte user posted image Mi bomo kar eno razdelili med vse user posted image

lusa fajn, da je Dašika že boljša. Upam, da bosta lahko šli v vrtec, cepljena pa bo že. Poljubček tudi Daši user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.12.2008 16:31:38   
klaja
Nisem vas nič kaj dosti čitala za nazaj, tako da se opravičujem, če kateri ne bom kaj odgovorila.

Jakobu želim vse lepo ob 1. rojstnem dnevu!!!user posted image user posted image

Mala pikica danes bi pa midve bile za skupaj, jaz že cel dan nekaj user posted image , sploh se ne morem pomirit. Vse skupaj me je vrglo iz tira, konec porodniške, zavod,.... najbolj pa to, če bi slučajno mogla moji pikici dat komu neznanemu v varstvo. V soboto pa me je še tašča spravla v slabo voljo, je rekla, da bo do maja našparala denar, da potem pa je že čas da se poročima, ker ima ona dovolj tega.
Eh ne bom vam več težila, grem dalje user posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.12.2008 17:01:38   
nana35
urssyy,upam,da najdeš varuško,držim pesti!

mala pikica,nihče me ne more prepričat za user posted image ,samo jaz se moram odločiti in pa seveda moj dragi,ker on že ima dva otroka,tako da bo bolj težka...Drugače pa ne bom silila,ker imam Klemna,tako da nisem brez.Samo tako težko mi je zapustiti mojega otroka vsak dan in ne biti z njim.Služba me veseli, sploh zaradi neodvisnosti pa da imava s Klemnom "svoj" denaruser posted image ,čisto zase..
Jaz pa sploh ne znam narediti linka in napisati TUKAJ.Kako to narediš?

klaja,ne vem,a bi se ti res takooo rada poročila?Zakaj?Pa saj ste skupaj,ste srečni,imate en drugega,radi se imate...kaj še hočeš lepšega?Vse imate. Poroka bi bila samo pika na I ki pa res ni tako nujna.Mogoče se bo tvoj dragi 1x že opogumil...Jaz ga razumem...moj se tudi noče poročiti,ima svoje razloge, tehtne ali ne,on ne vidi nekega posebnega smisla v tem.Jaz se z njim strinjam,zakaj bi ga silila.Mogoče 1x na stare dni pa vendar rečeva "da".Nič ne maraj, bo že prišel čas...saj zaročena pa sta ,kajne?
In upam,da si že nehala jokati.

user posted image

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.12.2008 17:40:09   
mml
klaja ne jokat zaradi "tašče", če sta vidva zadovoljna tako kot je, po tem naj se v to nihče ne vtika in ne nerga...sploh pa bi bilo mogoče boljše, če bi tašča to omenila svojemu sinu, ne pa tebi...

mala pikica mi smo imeli 3 praznovanja in vsakič je bilo treba pihat svečke, pa tudi torte niso bile tako velike, kot jih delaš ti, zato so bile pa 3 user posted image

lusa tudi če Daša ni cepljena, jo morajo vzeti v vrtec!!!! Saj obstajajo otroci, ki zaradi alergije na jajca ne smejo biti cepljeni s cepivom OMR, pa vseeno hodijo v vrtec...tako da to je samo čista formalnost, ti se kar malo razburi in postavi zase...

urssy  držim pesti, da najdete varuško za čas, ko še ne boš imela vrtca

spanje čez dan Matic je še vedno zaspanček in čez dan vsaj enkrat, včasih tudi 2x spi...v opoldanskem kosu spi tam 1,5 do 2,5 ure...popoldan pa zaspi za kakšnih 15 minut...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.12.2008 18:54:19   
koala
Klaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če sta tako zadovoljna se ne dajta, me kar jezi ko se kdo vtkuje v familijo.

klepetka kako je Maruša????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.12.2008 19:02:52   
klaja
Hvala, da me tako tolažite! Saj meni je čisto vseeno za poroko, če je al pa ne (še skoraj raje vem, da je ne bi bilo). Moj bi se sicer ful rad poročil (ker je tudi tako vzgojen), ampak ker nikakor ne spravima skupaj tega denarja, mi nič ne omeni. Pa ko je tašča razlagala vse skupaj ni rekel niti mu. Pa tudi ta dva dneva mi nič ne reče glede tega. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.12.2008 19:11:36   
koala
Klaja jaz bi vztrajala pri svojem, če sta tako dolgo zadovoljna pa naj tako še ostane. Tašča se bo že pomirila. Jaz se recimo nikoli nebi poročila zato ker nekdo od mene to pričakuje.

Vama pa povem punci (klaja in mala pikica) da sem tudi jaz zadnjih nekja dni skozi na robu solz pa mi ni niti slučajno jasno zakaj.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.12.2008 19:18:40   
ljubljana
Drage moje januarčice najlepša hvala za vsa voščila ki jih ste mu jih napisale.

Kot sem obljibila, bom prilimala nekaj slikic mojega podviga, v katerem sem neznansko uživala. Mislim da sem sfalila poklic, zelo rada bi namreč delala torte, pa ne zaradi tega, da bi jih jedla ampak krasila.

Torta po korakih:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj še katera reče, da imam veliko kuhinjo user posted image user posted image
user posted image

Praznovanje
user posted image user posted image user posted image

Veselje ob darilih
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 15.12.2008 19:19:59 >

(odgovor članu aaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.12.2008 19:23:02   
ljubljana
LUSA

naš Jakob ni cepljen, na potrdilu piše, da na željo staršev, pa so ga vseeno vzeli. Po novem te zaradi necepljenja otroka ne smejo zavrnit.

klaja
vprašaj svojo taščo, če se namerava poročit s svojim sinom. Poroka namreč temelji na prostovoljnem, neprisiljenem, hotenem, zavestnem, odgovornrm... DA. Če bi bila v poroko prisiljena ali pa bi se poročila zgolj zaradi materialnih razlogov, je poroka tudi v cerkvenem pogledu nična. Poroči se zaradi sebe ne zaradi otrok, tašče, staršev žlahte.........

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 15.12.2008 19:27:50 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.12.2008 19:28:17   
limma
klaja, user posted image Ne se jeziti zaradi tašče, ni vredno...

mml, krasne fotke in super torte, sigurno so bile tudi tako dobre kot zgledajo...user posted image Sem ti poslala ZS.

koala, mala pikica in vse, ki ste slabe volje - malo "cukra" za vas user posted image
Jaz nisem slabe volje, pa bom vseeno pojedla to vročo čokolado user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image

klepetka, upam, da je z Marušino roko vse v redu user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 15.12.2008 19:30:36 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.12.2008 19:38:32   
limma
Ljubljana, super fotke.. zelo lepa in barvita torta user posted image Pa luuuuštkan Jakob.

nana, jaz sem te prav razumela, ampak že, če razmišljaš o dojenčku, je lepo user posted image

sani, pogrešana si....

Lahko noč.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.12.2008 19:39:06   
ljubljana
user posted image

Za posladkat

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.12.2008 20:18:32   
Sunny Morning
ljubljana jaz imam en kup vprašanj ob pogledu na tvojo torto. Mogoče bo zgledalo, da sprašujem bedarije ampak kaj čem. user posted image

user posted image  Kaj je tole rdeče okrog torte? user posted image
user posted image  Kaj pa tole zeleno na vrhu? user posted image
user posted image  Kje si dobila tele črke, da si tako lepo napisala? user posted image

Sem zadnjič spekla svojo prvo torto in je šla za med. Naslednjo bi rada malo bolj fancy okrasila, zato toliko vprašanj.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.12.2008 20:28:22   
mala pikica
klaja en velik objem zate user posted image

nana saj vem, da je to samo vajina odločitev, nisem nič slabega mislila, še najmanj pa, da bi te v to silile.

koala tudi zate user posted image

limma hvala, ker tako misliš na nas user posted image

ljubljana  user posted image    user posted image    user posted image čudovita torta!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.12.2008 20:48:54   
Anonimen
Čer!

Golobček tvoji Nini pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi.

Klepetka kako je kaj z Marušino roko?

mml a kar 3 torte je Manca imela. A potem bo naslednje leto imela pa že kar 4?user posted image Super super. Pa fajn torte ste spekli doma. Zanima pa me kaj je to pravzaprav dobila Manca za darilo od vaju? Zgleda kot nekakšna hiška, dej mi mal bolj poslikaj ali pa link posreduj. Prosim. Hvala že v naprej. Pa kje si kupila takšne flomastre, jaz bi jih tudi rabla, ker pri nas tudi vse drugače roma v usta. Pa da ne pozabim pohvalit tvoja dva sončka, tako sta luškana!

Nana že samo to, da razmišljata z dragim o bebaču je že fajn. Ja itak pa da se bosta sama morala za to odločit.

Klaja user posted image user posted image user posted image ampak ta tvoja tašča mi je pa hecna bla s to izjavo.

spanje čez dan naš spi še vedno 2 krat na dan, prvič spi okrog 2 uri, drugič pop pa še 1 - 1,5 uro. Je kr velik zaspanc, pa tudi ponoči spi 11 ur.

ljubljana super torta! Kje si dobila ta rdeči in zeleni preliv? A to je nekaj s cukrom povezano al kaj?

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.12.2008 20:50:28   
katee
Čer, kako ste?

Jaz sem kar OK, malo sem utrujena od aerobike.

Že dolgo nisem prilepila nobene slikice od Žan Luke, pa jih bom sedaj!

Žan Luka že zgodaj kaže potenciale gimnastičarja:

user posted image

S košem na glavi:

user posted image

Med malico:

user posted image

Po kosilu:

user posted image

Božiček:

user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.12.2008 21:05:56   
ljubljana
Čisto na hitro odgovorim na vprašanja, ker mam še cel kup stvari za zrihtat in me moj že cinično sparšuje, če vse štima na ringaraji

Zeleno je marcipan, pobarvan z jedilno barvo,
rdeče je smetana pobarvana z jedilno barvo,
črke sem pa kupila v trgovini na Brnčičevi kjer prodajajo vse za oblikovanje in dekoriranje tort.

Za dekoriranje je najprimernejša rastlinska smetana ali pa krema iz sladkorja in masla. S štirimi osnovnimi odtenki se da obarvat v skoraj kakršno koli barvo želiš. Barva se dobi skoraj v vsaki merkatorjevi trgovini. V večjih centrih pa je izbuira tudi toliko bolj pestra.

Jaz se zelo rada sprehajam pšo tisti trgovinici in sanjarim kaj naj bi še spekla. Všeč so mi razni modeli (enkrat sme naredila grad in drugič formulo, kaj več pa nisem poizkušala, običajno kar pri okrogli ostanem. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.12.2008 21:07:03   
Anonimen
Katee Žan Luka je pa res pravi gimnastičar, ampak ne samo to tudi uglajen gentelman, kako lepo si na srajci popravlja rokavuser posted image

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.12.2008 21:14:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Katee Žan Luka je pa res pravi gimnastičar, ampak ne samo to tudi uglajen gentelman, kako lepo si na srajci popravlja rokavuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.12.2008 21:31:44   
katee
Suzana  sporoča, da ima Aljaž prvi zobek!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da je seznam dokončen in sem vsem poslala še zadnjo verzijo. Se vam opravičujem, ker ste ga tolikokrat dobile, ampak podatki so na vsake toliko prišli in sem ga sproti dopolnjevala.Hvala za razumevanje!!!

< Sporočilo je popravil katee -- 15.12.2008 21:34:00 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.12.2008 21:33:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Aljaž za prvi zobek! Sedaj pa še čakamo na Patrika.

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.12.2008 21:40:55   
Anonimen
Vaney imaš ZS

Pa lahko in mirno nočko vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.12.2008 21:42:38   
Sunny Morning
Majhen fotosesion

Tako splezam na lojtrice
user posted image

Sem fenci-šmensi, imam že torbico
user posted image

Tole nam je user posted image prinesel iz Zg
user posted image

Notri je bilo pa tole
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.12.2008 21:53:26   
Sunny Morning
Aljaž user posted image user posted image user posted image  za zobek.

ljubljana hvala za odgovore.
Za to trgovina na Brnčičevi sem že slišala ampak se mi samo zaradi tega ne da vozit v Lj. Mogoče user posted image nahecam, da gremo skupaj. Pa glih v tisti konec morava, ker bova Neji za RD kupila http://www.jabooz.com/modeli/bebe01.html ali pa http://www.jabooz.com/modeli/shazzo01.html

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.12.2008 22:07:57   
dašabina
U, kakšne krasne torte in slikice, vse po vrsti....user posted image  umetnice, ni kaj in za slikanje - pa ene jambrate, da ne najdete momenta, ste dokazale vse ravno obratnouser posted image ..ostale še pridemo na vrsto...user posted image  za torte mislimuser posted image

Kar se tiče tort, smo jih mi imeli pri prvi ANi 5, user posted image  potem smo se malo umiril...

Sunny, midva imava pa namen kupiti tevečima dvema tud malo večjo varianto za RD...user posted image  jaz bi za Nejo tamalega

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?