klepetka
|
čer, pa tale veseli december je nor .Skoz se nekaj dogaja. Smo bili na božični prireditvi in je bilo ful lepo :BOm pol prilimala eno od treh!! slik , ki sme jih posnela. Kot vedno... na prizorišču prazna baterija .sama sem si kriva. limma uau, Neži je pa potegnila s spanjem .Pridna . Me že zanima, kaj mi imaš za povedat(kaj čš, če sem pa firbec ) In zelo lepo od tebe, da si kupila jopico, če je že padla iz obešalnika pa da ne bi na tleh ležala . Patrik, upam da si že bolje Martinca in nana, vedve se pa res spoznata na ribe . Jaz nimam pojma. Jih smao hranim po navodilih. SEm šla pa prej gledat , če imajo tračrne kaj izbuljene oči, pa se mi ne zdi..ali pa so, samo so skoz tako hitro plavale, da se ni videlo martinca, hvala za recept. Bom mogoče že jutri pekla. nana, a tud ti imaš mravljince? Jaz ne vem, kaj je to, amapk že par mesecev imam mravljince in tako čudno pekočo bolečino v roki ah, bo bolje stanči, mi je zelo poznano tole, ja triš, tak maser sem jaz dobila za darilo, in sprva sem tud jaz mislila, da je una metlica za stepat .Amapk je pa super, dobro dene katee, čimlepše preživita z jutrišnji dan piškamiška, tudi jaz sem imela težave pri ZS, pa sem ravno danes ugotovila, da me skoraj v nos dregnejo .Tam ko piše moja ringaraja, je v oklepaju napisano število novih neodprtih ZS-jev. Saj se bomo navadli na tele novitete..potem bodo pa spet spremenili dašabina, ja bogi Mihec, no .Upam da bo čimprej bolje , pošiljam mu en roj suny, upam da vaša današnja noč le ne bo taka kot ti misliš. za Nejin nosek