|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
5.12.2008 11:36:20   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jutro!

Sem hitra ne user posted image Pa da ne bo slučajno katera mislila, da sem šele sedaj vstala, sem že od pol šestih pokonci user posted image

Ja, ja ti se samo izgovarjaj, mi tako vemo, da sta z Gašperjem spala do sedajuser posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
5.12.2008 12:03:34   
sani1
No moja pupa spi in jaz sem zavila sem. Pri nas ful dežuje in je vreme za user posted image ...  Bomo lepo doma na toplem.

katarinas- vse najboljše tvoji Lari za 11 mesecev. user posted image user posted image user posted image   Ja še malo pa bo prva svečka... 
Čestitke tudi za oddajo diplome. user posted image

luša- pa delaš vanili puding z mlekom ali vodo iz jabolk? No sicer ima pa vsak svoj okus. V vsakem primeru je pa sladko in en kos bi vsak z veseljem zmazal in si obliznil prste.user posted image   Ni takšnega smajlija z jezikom...  Se ti pa  user posted image   pol ko po teh dobrotah stopiš na tehnico...user posted image

klaja- pa si ti kdaj na tepežen dan kaj zaslužila?  Jaz kot otrok sem ful...user posted image

mala pikica- pridna, da pečeš piškote za dragega. Si se že odločila za Gašperjevo torto? Jo boš sama spekla?

tepežen dan- to je dan nedolžnih otrok. (28.12.)  In pri nas je navada, da na ta dan z šibo, ki jo dobiš za miklavža zgodaj zjutraj vstaneš in natepeš starejše ljudi za zdravje v naslednjem letu. Oni pa ti morajo za to, ker si jih natepel in jim zaželel zdravja obvezno plačati in dati kakšen dinar. No zdej evro. Smo pa mi imeli rek: Reši se reši starega leta, da boš zdrav in vesel v novem letu!
So sicer še drugi reki ampak jaz poznam tega...  

Se mi zdi, da se ti stari običaji kar pozabljajo in je vse bolj v materialnih stvareh. Obvezno kaj boš kupil in kaj dobil. Pri nas je miklavž vedno prinesel samo suho sadje, pomaranče in mogoče še kakšno čokolado.
No ne vem kako je bilo drugod ampak mi bomo to tradicijo kar obdržali...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
5.12.2008 12:33:28   
limma
Lunca,
vse najboljše od naju z Nežo

user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
5.12.2008 13:03:58   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- a ne kako so prijazni v Ikeji. Pa res se potrudijo jaz sem ob novem katalogu dobila še en list, da me vabijo...  in itd...  v slovenščini.  Pa njihove stvari se mi zdijo preproste in super uporabne...  Zdej bo pa tvoj Klemen po novem levček ne krompirček...user posted image   Ja pa ovni ste res fajn ljudje!!!

Ja lepo da so se spomnili...Pa naj bo Klemen še naprej krompirček...user posted image
Da smo ovni fajn ljudje mislimo samo ovni pa mogoče naši dobri prijatelji.In tisti,ki nas ne poznajo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In čestitke tvojima prijateljicama za dva frajerja.

Lusa,zelo si pridna,ko tako lepo urejuješ hiško.
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

nana-ja daša je dobrovoljček ,tako ,da ni sploh opazit ,d abi bilo kaj z njo narobe...je pa zato Luša kontra ima vročine komaj 37 ,pa jo že tako zdela

Ja vsega ne moremo imet kajne?

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
5.12.2008 13:05:08   
katee
Mama Lunca vse najboljše!!!!!

Lara vse naj naj za 11 mesecev!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
5.12.2008 13:06:19   
limma
Nam spet ni delal internet... je bilo treba menjat modem... že drugič 14 dneh user posted image

Neža spi, očitno bomo začeli spat samo še 1x/dan... upam, da bo to več kot 20 minut user posted image

Tukaj je beda od vremena, pada leden dež... pred 4. leti na današnji dan sva uživala v toplih krajih....

To je pogled z najine hišice: user posted image Se vidi (okrog drevesa), da je že okrašeno za Feliz Navidad (vesel Božič)

To je pa najlepša plaža, kar sem jih videla... se je bilo treba kar potrudit, da sva prišla do nje, ni bilo javnega prevoza (taksijev itak ne), tako da sva rentala kolesa in rinila v en hrib... pričakalo pa naju je tole:user posted image In najboljša stvar - bila sva čisto sama... samo morje, sonce, pesek, ... RAJSKO user posted image

Pa še malo večerne romatike:user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 13:07:53 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
5.12.2008 13:08:42   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Da smo ovni fajn ljudje mislimo samo ovni pa mogoče naši dobri prijatelji.In tisti,ki nas ne poznajo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No tukaj se tudi jaz pridružujem, ker sem tudi jaz user posted image , po kitajskem sem pa user posted image user posted image user posted image

Eno user posted image  - katero mleko kupujete, mislim s koliko maščobe? Zdi se mi, da je meni P rekla, da lahko kupujem 1,6...zdaj pa mi eni govorijo, da mora biti 3,5 ?!! Kako je s temuser posted image , prosim za odgovore....user posted image

Ohhhhhh limma kakšne skomine nam ti delašuser posted image Kje pa je tale suuuuupeeer plaža, najbrž ni ravno za vogalomuser posted image  Kakšen Bali mogoče?

< Sporočilo je popravil katarinas -- 5.12.2008 13:10:45 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
5.12.2008 13:12:49   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Eno user posted image  - katero mleko kupujete, mislim s koliko maščobe? Zdi se mi, da je meni P rekla, da lahko kupujem 1,6...zdaj pa mi eni govorijo, da mora biti 3,5 ?!! Kako je s temuser posted image , prosim za odgovore....user posted image

Mleko naj bi pili polnomastno - torej 3,5.

Ohhhhhh limma kakšne skomine nam ti delašuser posted image Kje pa je tale suuuuupeeer plaža, najbrž ni ravno za vogalomuser posted image  Kakšen Bali mogoče?

Ne, ni Bali...nikoli ne uganeš... po moje lahko vse ugibate, pa boste težko ugotovile... ker je ena taka država, da ne bi rekel, da ima takšne plaže...imaš še tri poskuse user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 13:13:44 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
5.12.2008 13:13:49   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Mleko naj bi pili polnomastno - torej 3,5.

Ne, ni Bali...nikoli ne uganeš... po moje lahko vse ugibate, pa boste težko ugotovile... imaš še tri poskuse user posted image

Havaji? Ne vem, men padejo same take na pametuser posted image
Aja sem zdej vidla, da je taka država kjer si ne bi mislil, da so take plaže...pa mende ja ne v Sloveniji?! user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 5.12.2008 13:15:18 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
5.12.2008 13:14:56   
limma
Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je user posted image Niso Havaji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
5.12.2008 13:17:43   
katarinas

Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je user posted image Niso Havaji user posted image

Ok, jaz se predamuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
5.12.2008 13:18:47   
limma
user posted image user posted image Ja, v Sloveniji - fototapeta, si uganila... saj ne, se hecam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
5.12.2008 13:19:40   
limma

A pustiva še drugim, da ugibajo ali ti povem? Na uho....

Neposredna povezava do sporočila: 1663
5.12.2008 13:20:25   
mml
Lunca vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku
user posted image

Lara vse najboljše
user posted image

katarinas do pred dobrim letom je bilo priporočilo WHO in raznih pediatričnih združenj, da naj otroci do 3. leta uživajo polnomastno mleko in mlečne izdelek. Po zadnjih raziskavah in glede na "epidemijo debelosti", so priporočila spremenili in priporočajo tudi za otroke do 3. leta polmastno mleko (se pravi 1, 5 oziroam 1,6)...tako da je oboje čisto OK user posted image

limma super fotke user posted image ...imaš pa prav...za najlepše in najboljše plaže se je ponavadi treba zeloooo potrudit user posted image

Moja dva čmrlja sta pa spet prehlajena...tokrat sta začela sočasno...včeraj zvečer oba kašljati user posted image , Matic je prekašljal pol noči in tudi zdajle ne more spati, ker kašlja...tako da bo tale konec tedna prav zanimiv...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1664
5.12.2008 13:22:36   
katarinas

A pustiva še drugim, da ugibajo ali ti povem? Na uho....

Ne ne, me zanima če bo katera uganila. Saj sem potrpežljiva, bom počakala.

Mml hvala za odgovor, se mi je zdelo, da je P nekaj v tej smeri govorilauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.12.2008 13:25:06   
limma
Velja, katarinas user posted image
Sem te pa malo zavedla, ampak nam je P rekla, da polnomastno - najbrž je mene pogledala in si mislila, da tudi meni ne bi škodilo user posted image

Hvala, mml user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.12.2008 13:29:04   
katee
Matic in Manca: čimprej se pozdravita!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.12.2008 13:30:14   
katee
Limma, za lažje ugibanje vsaj povej, kateri kontinent je! Jaz ciljam na Azijo!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.12.2008 13:34:01   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Limma, za lažje ugibanje vsaj povej, kateri kontinent je! Jaz ciljam na Azijo!

Ne, ni Azija. Govorijo špansko - zato sem napisala, Feliz Navidad.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.12.2008 13:39:27   
katee
Pol pa Južna AMerika. Ne, ne, že vem: Kanarski otoki. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
5.12.2008 13:41:27   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Pol pa Južna AMerika. Ne, ne, že vem: Kanarski otoki. 

Ne, niso Kanarci. Bolj J Amerika user posted image

Grem kuhat, če ne prej, povem zvečer...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
5.12.2008 13:42:16   
katee
A zadj si pa že zlobna! V J Ameriki je pa itak vse lepo! Jaz se predam

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
5.12.2008 13:42:58   
nana35
limma,lepe slikice si nam servirala,če ne druga si naredila nostalgijo tukaj po poletju...Kje je to?Ne bi vedela,nekaj si pisala o Feliz Navidad...tako da...no vidim da si tako napisala tudi katee,ampak tole sem tudi sama ugotovila. Zdaj ga bom biksnila,Katalonija?Nimam pojma kako tam govorijo...

katarinas,user posted image za ovenčka!!Ne vem kaj sem po kitajskem H.,meni se zdi da podganauser posted image .Mleko jaz kupujem 3.5 že skoz,tako da je bolje če je polnomastno.Vsaj tako sem poučena in delam vedno tako.

mml,pozdravite se soon!!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1673
5.12.2008 13:44:30   
TRIŠ
Sani lepo si napisala o tepežnem dnevu.Letos ga bomo pa kar uveljavljaliuser posted image .Drugače pa je res da je vse v dobrinah in to na žalost v materjalnihuser posted image

Limma sem dobila stolček in je krasen.Hvala tiuser posted image .Ne vem kaj je bilo včeraj ampak danes sem šla še enkrat gledat nakazilo in sem ti nakazala do centa natančno in me je sedaj kar sram.Sem delala več stvari zraven in zlomek sem vse delala brez pameti in prepisovalauser posted image Tako da naslednjič kavicauser posted image Mizice pa sploh ne bomo potrebovali,ker gre lepo k miziuser posted image .No pa dej povej če je mogoče to .......ne vem povej že,ker sem nestrpna.Pa me ne zanima ampak si me malo naredila firbčnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
5.12.2008 13:49:37   
limma

katee, nisem zlobna user posted image Ne smeš se tako hitro predat! Recimo, da je J Amerika... samo, ne me potem kregat, da vas zavajam user posted image

nana, ni Katalonija.. to je del Španije - Barcelona in okoliš in tam ni tako lepih plaž... so onesnažene in pooooolneee ljudi.

Triš, sploh še nisem gledala nakazila... saj je toliko stal (do centa), nimaš se kaj sekirat user posted image Super, da gre lepo k mizi. Kavico bova pa z veseljem skupaj spili user posted image

Ne povem vam še - še malo ugibajte, da skupaj ponavljamo geografijo... mogoče sem failila poklic in bi morala matrati otroke? user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?