|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
4.12.2008 21:14:50   
mala pikica
ljubljana ni kaj, takšne fante bi pa si jaz tudi želela user posted image Pa če malo pomislim, sem kar na dobri poti, moj dragi je fenomenalen kuhar, bo verjetno kar nekaj veščin naučil Gašperja user posted image Res lepe fotke!

Luka priden, da si tako lepo preživel prvo urico v vrtcu user posted image

mml res čudovite fotke! Je pa prava pravljična idila na Gorenjskem. Mi bi tudi malo!!!!

nana če se prav spomnim, so bile tisti mere pri sedmih mesecih user posted image Če pa sem se zmotila, pa se vama s Klemnom opravičujem user posted image

katee vau, vas bomo gledali, samo nas bo verjetno treba še v četrtek ali petek popoldan spomnit user posted image Pa čestitke za 8.zobek! Gašper je že kak mesec in pol s sedmimi, osmega ni niti na vidiku.

seznam... če vas je večina za to, da imamo tri mere zapisane, prav. Meni se sicer zdi nepotrebno, ne vem, če še kdo sploh pogleda mere od drugih. No, bom pripravila seznamček user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
4.12.2008 21:26:16   
klepetka
LAna spet komandirauser posted image .In tako še vedno  veselo vriska.

Sem si mogla kar en kapučino narest zdajle, da si mal živce ohladim. Danes je že x-ti kapučino. Že dopoldne sem 3 ; je prišla ena RR-jevka z dojenčkom na obisk. Pa sva prav prijetno poklepetali in pokapučinčkaliuser posted image .

SEm pozabila povedat, da bom jutri bogatejša za sušilni stroj. Sem ga šla danes plačat, pa mi je prijazni prodajalec rekel, da naj rajši pridem jutri, ekr da so dvojne pike jutri v Mercatorju. In tako se bo še na pikah nekaj nabralouser posted image .

nana, kakšen levček pride to stanovat in h komu?! SEm kaj spregledala?

katee, to bomo pa gledali, da vidimo našo učiteljicouser posted image (se bomo prepričale, kolk zdaj matraš punce ; kakšne bodo na TVuser posted image )

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
4.12.2008 21:51:14   
mala pikica
muzika imaš moje pozdrave v RR nabiralniku user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.12.2008 21:57:32   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Nana, bravo za zvezdiceuser posted image pa da si bolj zdrava, pa sem zdaj pogruntala, da sva dva dni narazenuser posted image

Pa res!!!!No,sva že dva ovna.Pa reči,če nismo to fajn ljudje...user posted image

klepetka,ekr,ekr,ekr,k osme,...pa se trudiš,vedno manj se motiš.Tisti mail,ki si mi ga 1x poslala,ja tisti je tvoj!!!!user posted image Pa še en ekr v zadnjem postu...
Levček-Klemen je dobil čestitko od Ikee in v njej piše,da ker ima kmalu rojstni dan mu podarijo plišastega levčka,le da moramo ponj na otroški odd.v Ikei in prinesti tole čestitko in kartico zraven.
user posted image
katee,user posted image za Žan Lukov zobek.Malo nas še spomni kdaj boste na TV,ker je to še malo daleč.Pa bi mogoče res rade videleuser posted image .

mala pikica,mi smo imeli mere pri 6.mesecih,tistele 8 in nekaj kg.Sem pogledala v kartonček.

To je pa tudi vse...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.12.2008 22:00:20 >

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.12.2008 21:59:27   
muzika
Ljubljana, a z nutelo pa nimaš slabe vesti???user posted image  Pa tvoj Martin je pa ful super fant.user posted image  Le kdo ga je vsega tega naučil?

mml, tista s pralnim strojem mi je čisto znana. Lahko bi bil na sliki tudi Jakob.

Mala pikica, imaš zs.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.12.2008 21:59:48   
nana35
A takole deluje tale kapučino....
No pa še za vse vas

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
4.12.2008 22:03:28   
martinca
dober večer!

alfabeta, mi smo še vedno v Klubu brezzobih. najemnina pa je res že draga.user posted image

nana, mislim, da je že Suzanin ALjaž tudi v Klubu.
kakšen Levečk pride h Klemnu stanovat?

mml, zelo lepe slike. kje pa ste se slikali, da ste imeli toliko snega?

jaz pa pogrešam piškomiško.....kje si???

klepetka, a ti zbiraš zdajšnje nalepke od Mercatorja? če jih ne, a bi te lahko prosila zanje?

jaz imam pa nov hobi. vam pokažem čez ena dva dni kaj ustvarjam. user posted image

zdaj pa lahko noč

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
4.12.2008 22:04:49   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Levček-Klemen je dobil čestitko od Ikee in v njej piše,da ker ima kmalu rojstni dan mu podarijo plišastega levčka,le da moramo ponj na otroški odd.v Ikei in prinesti tole čestitko in kartico zraven.

nana, kako pa v Ikei vejo, kdaj ima Klemen rojstni dan?

mala pikica,mi smo imeli mere pri 6.mesecih,tistele 8 in nekaj kg.Sem pogledala v kartonček.

Bom popravila, se opravičujem user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.12.2008 22:22:06   
klepetka
nana, zdaj pa še kdaj  reci,
da ga kaj mimo usekam s pisanjemuser posted image . SEm ti celo dokazilo poslala, tako da lepo prosimuser posted image .Ej ko sem dobila tist mail sem se pa res nasmejala. Meni pisan na kožouser posted image .

Pa hvala za kapučinčekuser posted image

martinca, nalepke zbiram, če pa bo kakšna viška ti jo bom pa rade volje odstopila. Bom vidla jutri kolk jih bo, pa ti sporočimuser posted image . Baje kar nekajuser posted image

mala pikica, božični avatarček. Krasen je user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.12.2008 22:27:08   
klepetka
help, help!!!!user posted image ( ne gori glih voda, amapk eno tako mimo vprašanje;)

ko se hočem prijavit na gmail, mi sporoča da so piškotki izključeni in da naj ji h vključimuser posted image .Ok, ok,  jih bom, samo kje ?!user posted image user posted image Pojma nimam, ali katera druga ve?
Hvala že vnaprej za morebitni odgovor

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
4.12.2008 23:18:49   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Lunca super, da je Luka tako dobro prenesel prvi dan user posted image . A računaš na 14 dni uvajanja ali manj?

3 dniuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.12.2008 23:21:33   
ljubljana

1.

Odprite program Internet Explorer tako, da kliknete Start, nato pa kliknite Internet Explorer.

2.

Kliknite gumb Orodja in nato Internetne možnosti.

3.

Kliknite jeziček Zasebnost in pod možnostjo Nastavitve premaknite drsnik do vrha, če želite blokirati, ali do dna, če želite dovoliti vse piškotke; nato kliknite V redu.
Če blokirate piškotke, se mogoče nekatere spletne strani ne bodo pravilno prikazale.

Tole so navodila za visto

Pa mogoče boš tu kaj našla

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/sl-SI/help/c9daa36b-3bc0-47fa-aea1-5a250e2b4e561060.mspx
http://www.lugos.si/delo/slo/KDE-sl/2.1/sl/kcontrol/piskotki.html
http://www.lugos.si/delo/slo/KDE-sl/1.1.2/kdebase/kcontrol/kcmkfm/kfmnastavitvespletnegastreznikapiskotki.html

Pa upam, da boš uredu uredila.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 4.12.2008 23:24:35 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
5.12.2008 5:29:24   
TRIŠ
LUNCA DANES KO PRAZNUJEŠ ,NAJ BO ZATE POSEBEN DAN, POLN VESELJA IN PRESENEČENJ.NAJ BO TAKIH DNI ČIMVEČuser posted image VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE TI ŽELIMuser posted image

Nana za Ikeo pa sprašujem ,da bi mi še kdo prinesel mizico za Antilop,ker jih je zmanjkalo,ko je šla Limmauser posted image .No ti pa malo opiši levčka,mogoče ga še naročimuser posted image ,aha sem prebrala,da je dobil čestitko.user posted image user posted image user posted image

Mala pikica mislim da bi bile mere samo pri rojstvu in potem pri enem letuuser posted image

Drugače pa si je moj možiček vzel dopust in bo z nami od 20 decembra pa do januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image .Meni je december res tako poseben,družinski,čaroben,lep.Sem pa rekla da gremo po trgovinah okrog 15.pol pa samo še nujno,ker te gužve me ubijajo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
5.12.2008 6:17:27   
ulla78

Jutro vsem skupaj.

Sem bolj "jutranja" user posted image . Takrat imam najbolj mir, ker v glavnem otroci se spijo. Nika spi tja do pol osmih, sicer enkrat ponoci se poje, to je pa tudi vse. Se sicer ne smem prevec pohvaliti, da ne bo ze danes kriza user posted image ...
Sina je spet vceraj popoldan zvijalo, tako da ni pomagalo cisto nic. Se potem tako sekiram... Bi veliko raje videla, da bi bolelo mene. Imamo sicer tablete za zelodec in potem lahko vzame se Rupurut, samo vseeno ne deluje takoj.
Upam, da cim prej pozdravimo vse skupaj.
Sem brala, da ste ze bile v Ikei. Jaz sem bila v Grazu, v Celovcu se ne. Sem pa pogledala katalog in se mi zdijo nekateri artikli prav super in sploh kar poceni. Nika je dobila za darilo pliskota v obliki kravice ( Ikea ) in brez nje zdaj ni spanja user posted image .

Zaradi teze se zdaj ne sekiram vec toliko, ker je lepo pridobila. So me pa zasekirali, tako da sem bila cisto zalostna. Ena izmed "cvetk" je bila ta, da otroci z prenizko tezo, ne napredujejo mentalno kot je potrebno...user posted image
Katera morda ve, kako pripnem slikice kar zraven posta??
Imate ze vse lepe slikice zrave imen, jaz pa ne user posted image .

Hvala vnaprej.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
5.12.2008 7:13:58   
dašabina
Lunca vse naj, naj

user posted image

in bravo za Lukata user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.12.2008 7:38:50   
Sunny Morning
LARA (katarinas)
user posted image

mamica Lunca
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.12.2008 8:21:46   
nana35
No,mala pikica,krasen Božiček na avatarju.
V Ikei vejo,da ima Klemen r.dan,ker sem ko sem tam izpolnila kartonček za Ikeino kartico vpisala tudi njegove podatke,ker so jih zahtevali,no zahtevali,bilo je za napisat.Saj na tem odd.prodajajo tudi otroške stvari.

martinca,sem že 2x napisala,pa naj bo še 1x za tebe-h Klemnu pride stanovat levček iz Ikee,ker ga dobi za darilo ob rojstnem dnevu in so se spomnili nanj.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, zdaj pa še kdaj  reci,
da ga kaj mimo usekam s pisanjemuser posted image . SEm ti celo dokazilo poslala, tako da lepo prosimuser posted image .Ej ko sem dobila tist mail sem se pa res nasmejala. Meni pisan na kožouser posted image .

Ja to sem si tudi jaz mislila,da ti je ta mail pisan na kožo in da vas je več takih klepetkuser posted image .Ne vem kje se vključijo piškotki na gmailu,upam,da katera ve...in upam da ti ljubljanina navodila kaj pomagajo.

triš,evo ker toliko sprašujete o tem levčku,sem ga slikala in bom potem nalepila slike,samo za vas.Pa upam,da razumete kaj nemškouser posted image .No,pa uživajte od 20.12. naprej...

Lunca vse naj...naj...
user posted image
Lara tudi tebi!!

user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.12.2008 8:26:35   
nana35
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.12.2008 8:56:40   
lutiropan
Lara user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica lunca1  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.12.2008 9:09:13   
sani1
Dobro jutro!

Kavica user posted image   za vse!  In to s smetano. user posted image

Sem naredila pecivo in zdej zjutraj zmiksala gor še smetano in evo ravno fino še ena žlica za na kavico. user posted image   Jutranje kalorije!user posted image user posted image user posted image

Sem pa naredila tisto pecivo, ki je zadnjič dala gor recept Suzana. S tem, da ga jaz naredim pa malo drugače po zelo zelo starem receptu moje babice...user posted image
Albert keksi+ puding (obvezno saden najboljši je borovnica, ker jabolka in borovnice ful pašejo skupaj. Tako da v tisti vodi skuhaš borovničev puding) + jabolčna čežana z malo želatine + sladka smetana na koncu.  In je res super...

katee- probaj s tem pudingom ne z vanilijo boš videla da je super...  Pa Suzano pozdravi!

No v bistvu sem pa morala porabiti jabolka zato tudi to pecivo...user posted image  

nana- a ne kako so prijazni v Ikeji. Pa res se potrudijo jaz sem ob novem katalogu dobila še en list, da me vabijo...  in itd...  v slovenščini.  Pa njihove stvari se mi zdijo preproste in super uporabne...  Zdej bo pa tvoj Klemen po novem levček ne krompirček...user posted image   Ja pa ovni ste res fajn ljudje!!!

mml- super fotke!  Sem kupila kahljico navadno in po tvojem predlogu začela Manjo navajat nanjo. Zdej že drugi teden zvečer lepo hodi lulat na kahljico in včasih jo ulovim tudi zjutraj. Je pa danes že dugi dan zjutraj kakala vanjo. Tako, da sem bila ful vesela. Hvala ti za nasvet, da lahko že začnemo...user posted image

mala pikica- jaz bi tudi predlagala, da daš gor na seznam samo ob rojstvu in zdej ob enem letu. Ker bo najbolj pregledno in najmanj komplicirano...  Si pa res pridna, da se obadaš s tem seznamom! Hvala!user posted image

ulla78- nič se ne sekiraj. Vse bo še dobro... 

Lunca-   želim ti vse kar se na tem svetu da želeti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja pa še to vam moram povedati, da je 1 decembra na svet prijokal Aleksander  in 4. decembra Lukec!!! 

Čestitke mojim  kolegicam 
in evo Manji zopet dva ženina več!user posted image user posted image user posted image

Danes zvečer pa hodi stric Miklavž bo prinesel tudi kakšno šibo? Pri nas že...user posted image

A vi poznate tepežen dan?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.12.2008 10:21:35   
katarinas
Dan!

Sunny evo delavci so prišli, moram bit doma, pa to ne moreš verjet, že 14 dni je tako...saj bodo počasi končali in upam, da drug teden končamo s tem. Ampak samo še en teden in jaz grem delat user posted image  Obvezno se dobimo drug teden, samo v ponedeljek ne morem, ker grem v Lj na faks, nesem tja diplomo user posted image
Ne vem kaj ga tvoja Neja biksa, je pa tud Lara imela tako obdobje, HB ni dolgo trajalo...smo se menda vsako uro vstajali, zjutraj sem bila pa ko povožena kokošuser posted image

Mala pikica zelo lep avatar.

Ulla slikico moraš najprej malo pomanjšati, da jo lahko prilepiš v avatar.

Triš super, da bo možiček z vami, moj bo menda skoz delaluser posted image

Lunca tebi vse vse najboljše user posted image

In še moji Lari vse najlepše za 11. mesecev...samo še en mesec in bomo pihali prvo svečko....
user posted image

Zdej pa moram it, ker Lara stoji v posteljici in kliče: dej dej dej dej.... najbrž misli s tem: DEJ ME ŽE SPAT!!!user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
5.12.2008 10:23:27   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
A vi poznate tepežen dan?

Kaj bi že to bilo?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
5.12.2008 10:48:07   
Lusa
..malo se oglasim ,ker pol pa moram it hišo pospravit ,pa stopnice bi še rada polakirala(samo če bomo šle k babi spat) ...sem včeraj štok barvala ,ko je daša spala...

mala pikica-lep avatar .le kdo bi to bil na sliki?user posted image

nana-ja daša je dobrovoljček ,tako ,da ni sploh opazit ,d abi bilo kaj z njo narobe...je pa zato Luša kontra ima vročine komaj 37 ,pa jo že tako zdela

ljubljana-hvala za pohvale glede avatarja.maš pa res pridnega sinauser posted image

mml-prelepe slikice.Manca bo pa prava dama ,ko bo velika ,že zdaj ve ,akj si mora obutuser posted image

lunca-Zate vse najboljše!In me veseli za lukca .Kako dolgo pa ga misliš uvajat?Jaz bom samo prvi dan 1uro z njo ,drugi dan 2uri sama,tretji dan pa jo že pustim cel dan ,ker pravijo ,da je tako bolje za otroka in so pol manjši problemi...user posted image

katee-to še nas spomni za rtv ,ker jaz bom ziher pozabila.Veš kje je še petek?

sani-jaz tud delam s vanili ,sem že z vsemi ostalimi ,pa je vanili najboljš in tud mojemu bratu...Kdaj pa je tepežen dan?

..sem pa že zavila darila za miklavža ...gremo danes in jutri na miklavževo predstavo/proslavo...

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
5.12.2008 10:50:52   
klaja
Sani čestitke tvojima prijateljicama za Aleksandra in Luka!

Tepežen dan pa je 28. 12.,ko so nedolžni otroci.

Čestitke Lari za 11. mesecev!

Lunca1

Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj za ... rojstni dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
5.12.2008 11:09:20   
mala pikica
Jutro!

Sem hitra ne user posted image Pa da ne bo slučajno katera mislila, da sem šele sedaj vstala, sem že od pol šestih pokonci user posted image

Gašper zdaj spi, jaz pa pečem piškotke, ima najin ati v nedeljo rojstni dan user posted image Pa ne bom kaj veliko pekla. Zvečer še spečem biskvit za torto, da jo lahko jutri dopoldan okrasim. To pa bo tudi vse. Bom še tako cel mesec nekaj pekla.

Lara vse naj, naj!

user posted image

Mami Lunca tudi tebi vse naj, naj!!!

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?