Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:14:50
|
|
|
|
mala pikica
|
ljubljana ni kaj, takšne fante bi pa si jaz tudi želela Pa če malo pomislim, sem kar na dobri poti, moj dragi je fenomenalen kuhar, bo verjetno kar nekaj veščin naučil Gašperja Res lepe fotke! Luka priden, da si tako lepo preživel prvo urico v vrtcu mml res čudovite fotke! Je pa prava pravljična idila na Gorenjskem. Mi bi tudi malo!!!! nana če se prav spomnim, so bile tisti mere pri sedmih mesecih Če pa sem se zmotila, pa se vama s Klemnom opravičujem katee vau, vas bomo gledali, samo nas bo verjetno treba še v četrtek ali petek popoldan spomnit Pa čestitke za 8.zobek! Gašper je že kak mesec in pol s sedmimi, osmega ni niti na vidiku. seznam... če vas je večina za to, da imamo tri mere zapisane, prav. Meni se sicer zdi nepotrebno, ne vem, če še kdo sploh pogleda mere od drugih. No, bom pripravila seznamček
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:26:16
|
|
|
|
klepetka
|
LAna spet komandira .In tako še vedno veselo vriska. Sem si mogla kar en kapučino narest zdajle, da si mal živce ohladim. Danes je že x-ti kapučino. Že dopoldne sem 3 ; je prišla ena RR-jevka z dojenčkom na obisk. Pa sva prav prijetno poklepetali in pokapučinčkali . SEm pozabila povedat, da bom jutri bogatejša za sušilni stroj. Sem ga šla danes plačat, pa mi je prijazni prodajalec rekel, da naj rajši pridem jutri, ekr da so dvojne pike jutri v Mercatorju. In tako se bo še na pikah nekaj nabralo . nana, kakšen levček pride to stanovat in h komu?! SEm kaj spregledala? katee, to bomo pa gledali, da vidimo našo učiteljico (se bomo prepričale, kolk zdaj matraš punce ; kakšne bodo na TV )
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:51:14
|
|
|
|
mala pikica
|
muzika imaš moje pozdrave v RR nabiralniku
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:57:32
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Nana, bravo za zvezdice pa da si bolj zdrava, pa sem zdaj pogruntala, da sva dva dni narazen Pa res!!!!No,sva že dva ovna.Pa reči,če nismo to fajn ljudje... klepetka,ekr,ekr,ekr,k osme,...pa se trudiš,vedno manj se motiš.Tisti mail,ki si mi ga 1x poslala,ja tisti je tvoj!!!! Pa še en ekr v zadnjem postu... Levček-Klemen je dobil čestitko od Ikee in v njej piše,da ker ima kmalu rojstni dan mu podarijo plišastega levčka,le da moramo ponj na otroški odd.v Ikei in prinesti tole čestitko in kartico zraven. katee, za Žan Lukov zobek.Malo nas še spomni kdaj boste na TV,ker je to še malo daleč.Pa bi mogoče res rade videle . mala pikica,mi smo imeli mere pri 6.mesecih,tistele 8 in nekaj kg.Sem pogledala v kartonček. To je pa tudi vse...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.12.2008 22:00:20 >
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:59:27
|
|
|
|
muzika
|
Ljubljana, a z nutelo pa nimaš slabe vesti??? Pa tvoj Martin je pa ful super fant. Le kdo ga je vsega tega naučil? mml, tista s pralnim strojem mi je čisto znana. Lahko bi bil na sliki tudi Jakob. Mala pikica, imaš zs.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 21:59:48
|
|
|
|
nana35
|
A takole deluje tale kapučino.... No pa še za vse vas
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 22:03:28
|
|
|
|
martinca
|
dober večer! alfabeta, mi smo še vedno v Klubu brezzobih. najemnina pa je res že draga. nana, mislim, da je že Suzanin ALjaž tudi v Klubu. kakšen Levečk pride h Klemnu stanovat? mml, zelo lepe slike. kje pa ste se slikali, da ste imeli toliko snega? jaz pa pogrešam piškomiško.....kje si??? klepetka, a ti zbiraš zdajšnje nalepke od Mercatorja? če jih ne, a bi te lahko prosila zanje? jaz imam pa nov hobi. vam pokažem čez ena dva dni kaj ustvarjam. zdaj pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 22:04:49
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Levček-Klemen je dobil čestitko od Ikee in v njej piše,da ker ima kmalu rojstni dan mu podarijo plišastega levčka,le da moramo ponj na otroški odd.v Ikei in prinesti tole čestitko in kartico zraven. nana, kako pa v Ikei vejo, kdaj ima Klemen rojstni dan? mala pikica,mi smo imeli mere pri 6.mesecih,tistele 8 in nekaj kg.Sem pogledala v kartonček. Bom popravila, se opravičujem
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 22:22:06
|
|
|
|
klepetka
|
nana, zdaj pa še kdaj reci, da ga kaj mimo usekam s pisanjem . SEm ti celo dokazilo poslala, tako da lepo prosim .Ej ko sem dobila tist mail sem se pa res nasmejala. Meni pisan na kožo . Pa hvala za kapučinček martinca, nalepke zbiram, če pa bo kakšna viška ti jo bom pa rade volje odstopila. Bom vidla jutri kolk jih bo, pa ti sporočim . Baje kar nekaj mala pikica, božični avatarček. Krasen je
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 4.12.2008 22:27:08
|
|
|
|
klepetka
|
help, help!!!! ( ne gori glih voda, amapk eno tako mimo vprašanje;) ko se hočem prijavit na gmail, mi sporoča da so piškotki izključeni in da naj ji h vključim .Ok, ok, jih bom, samo kje ?! Pojma nimam, ali katera druga ve? Hvala že vnaprej za morebitni odgovor
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 4.12.2008 23:18:49
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Lunca super, da je Luka tako dobro prenesel prvi dan . A računaš na 14 dni uvajanja ali manj? 3 dni
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 5:29:24
|
|
|
|
TRIŠ
|
LUNCA DANES KO PRAZNUJEŠ ,NAJ BO ZATE POSEBEN DAN, POLN VESELJA IN PRESENEČENJ.NAJ BO TAKIH DNI ČIMVEČ VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE TI ŽELIM Nana za Ikeo pa sprašujem ,da bi mi še kdo prinesel mizico za Antilop,ker jih je zmanjkalo,ko je šla Limma .No ti pa malo opiši levčka,mogoče ga še naročim ,aha sem prebrala,da je dobil čestitko. Mala pikica mislim da bi bile mere samo pri rojstvu in potem pri enem letu Drugače pa si je moj možiček vzel dopust in bo z nami od 20 decembra pa do januarja .Meni je december res tako poseben,družinski,čaroben,lep.Sem pa rekla da gremo po trgovinah okrog 15.pol pa samo še nujno,ker te gužve me ubijajo.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 6:17:27
|
|
|
|
ulla78
|
Jutro vsem skupaj. Sem bolj "jutranja" . Takrat imam najbolj mir, ker v glavnem otroci se spijo. Nika spi tja do pol osmih, sicer enkrat ponoci se poje, to je pa tudi vse. Se sicer ne smem prevec pohvaliti, da ne bo ze danes kriza ... Sina je spet vceraj popoldan zvijalo, tako da ni pomagalo cisto nic. Se potem tako sekiram... Bi veliko raje videla, da bi bolelo mene. Imamo sicer tablete za zelodec in potem lahko vzame se Rupurut, samo vseeno ne deluje takoj. Upam, da cim prej pozdravimo vse skupaj. Sem brala, da ste ze bile v Ikei. Jaz sem bila v Grazu, v Celovcu se ne. Sem pa pogledala katalog in se mi zdijo nekateri artikli prav super in sploh kar poceni. Nika je dobila za darilo pliskota v obliki kravice ( Ikea ) in brez nje zdaj ni spanja . Zaradi teze se zdaj ne sekiram vec toliko, ker je lepo pridobila. So me pa zasekirali, tako da sem bila cisto zalostna. Ena izmed "cvetk" je bila ta, da otroci z prenizko tezo, ne napredujejo mentalno kot je potrebno... Katera morda ve, kako pripnem slikice kar zraven posta?? Imate ze vse lepe slikice zrave imen, jaz pa ne . Hvala vnaprej.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 7:13:58
|
|
|
|
dašabina
|
Lunca vse naj, naj in bravo za Lukata
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 7:38:50
|
|
|
|
Sunny Morning
|
LARA (katarinas) mamica Lunca
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 8:21:46
|
|
|
|
nana35
|
No,mala pikica,krasen Božiček na avatarju. V Ikei vejo,da ima Klemen r.dan,ker sem ko sem tam izpolnila kartonček za Ikeino kartico vpisala tudi njegove podatke,ker so jih zahtevali,no zahtevali,bilo je za napisat.Saj na tem odd.prodajajo tudi otroške stvari. martinca,sem že 2x napisala,pa naj bo še 1x za tebe-h Klemnu pride stanovat levček iz Ikee,ker ga dobi za darilo ob rojstnem dnevu in so se spomnili nanj. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, zdaj pa še kdaj reci, da ga kaj mimo usekam s pisanjem . SEm ti celo dokazilo poslala, tako da lepo prosim .Ej ko sem dobila tist mail sem se pa res nasmejala. Meni pisan na kožo . Ja to sem si tudi jaz mislila,da ti je ta mail pisan na kožo in da vas je več takih klepetk .Ne vem kje se vključijo piškotki na gmailu,upam,da katera ve...in upam da ti ljubljanina navodila kaj pomagajo. triš,evo ker toliko sprašujete o tem levčku,sem ga slikala in bom potem nalepila slike,samo za vas.Pa upam,da razumete kaj nemško .No,pa uživajte od 20.12. naprej... Lunca vse naj...naj... Lara tudi tebi!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 8:26:35
|
|
|
|
nana35
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 8:56:40
|
|
|
|
lutiropan
|
Lara mamica lunca1
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 9:09:13
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro! Kavica za vse! In to s smetano. Sem naredila pecivo in zdej zjutraj zmiksala gor še smetano in evo ravno fino še ena žlica za na kavico. Jutranje kalorije! Sem pa naredila tisto pecivo, ki je zadnjič dala gor recept Suzana. S tem, da ga jaz naredim pa malo drugače po zelo zelo starem receptu moje babice... Albert keksi+ puding (obvezno saden najboljši je borovnica, ker jabolka in borovnice ful pašejo skupaj. Tako da v tisti vodi skuhaš borovničev puding) + jabolčna čežana z malo želatine + sladka smetana na koncu. In je res super... katee- probaj s tem pudingom ne z vanilijo boš videla da je super... Pa Suzano pozdravi! No v bistvu sem pa morala porabiti jabolka zato tudi to pecivo... nana- a ne kako so prijazni v Ikeji. Pa res se potrudijo jaz sem ob novem katalogu dobila še en list, da me vabijo... in itd... v slovenščini. Pa njihove stvari se mi zdijo preproste in super uporabne... Zdej bo pa tvoj Klemen po novem levček ne krompirček... Ja pa ovni ste res fajn ljudje!!! mml- super fotke! Sem kupila kahljico navadno in po tvojem predlogu začela Manjo navajat nanjo. Zdej že drugi teden zvečer lepo hodi lulat na kahljico in včasih jo ulovim tudi zjutraj. Je pa danes že dugi dan zjutraj kakala vanjo. Tako, da sem bila ful vesela. Hvala ti za nasvet, da lahko že začnemo... mala pikica- jaz bi tudi predlagala, da daš gor na seznam samo ob rojstvu in zdej ob enem letu. Ker bo najbolj pregledno in najmanj komplicirano... Si pa res pridna, da se obadaš s tem seznamom! Hvala! ulla78- nič se ne sekiraj. Vse bo še dobro... Lunca- želim ti vse kar se na tem svetu da želeti!!! A ja pa še to vam moram povedati, da je 1 decembra na svet prijokal Aleksander in 4. decembra Lukec!!! Čestitke mojim kolegicam in evo Manji zopet dva ženina več! Danes zvečer pa hodi stric Miklavž bo prinesel tudi kakšno šibo? Pri nas že... A vi poznate tepežen dan?
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 10:21:35
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Sunny evo delavci so prišli, moram bit doma, pa to ne moreš verjet, že 14 dni je tako...saj bodo počasi končali in upam, da drug teden končamo s tem. Ampak samo še en teden in jaz grem delat Obvezno se dobimo drug teden, samo v ponedeljek ne morem, ker grem v Lj na faks, nesem tja diplomo Ne vem kaj ga tvoja Neja biksa, je pa tud Lara imela tako obdobje, HB ni dolgo trajalo...smo se menda vsako uro vstajali, zjutraj sem bila pa ko povožena kokoš Mala pikica zelo lep avatar. Ulla slikico moraš najprej malo pomanjšati, da jo lahko prilepiš v avatar. Triš super, da bo možiček z vami, moj bo menda skoz delal Lunca tebi vse vse najboljše In še moji Lari vse najlepše za 11. mesecev...samo še en mesec in bomo pihali prvo svečko.... Zdej pa moram it, ker Lara stoji v posteljici in kliče: dej dej dej dej.... najbrž misli s tem: DEJ ME ŽE SPAT!!!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 10:23:27
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 A vi poznate tepežen dan? Kaj bi že to bilo?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 5.12.2008 10:48:07
|
|
|
|
Lusa
|
..malo se oglasim ,ker pol pa moram it hišo pospravit ,pa stopnice bi še rada polakirala(samo če bomo šle k babi spat) ...sem včeraj štok barvala ,ko je daša spala... mala pikica-lep avatar .le kdo bi to bil na sliki? nana-ja daša je dobrovoljček ,tako ,da ni sploh opazit ,d abi bilo kaj z njo narobe...je pa zato Luša kontra ima vročine komaj 37 ,pa jo že tako zdela ljubljana-hvala za pohvale glede avatarja.maš pa res pridnega sina mml-prelepe slikice.Manca bo pa prava dama ,ko bo velika ,že zdaj ve ,akj si mora obut lunca-Zate vse najboljše!In me veseli za lukca .Kako dolgo pa ga misliš uvajat?Jaz bom samo prvi dan 1uro z njo ,drugi dan 2uri sama,tretji dan pa jo že pustim cel dan ,ker pravijo ,da je tako bolje za otroka in so pol manjši problemi... katee-to še nas spomni za rtv ,ker jaz bom ziher pozabila.Veš kje je še petek? sani-jaz tud delam s vanili ,sem že z vsemi ostalimi ,pa je vanili najboljš in tud mojemu bratu...Kdaj pa je tepežen dan? ..sem pa že zavila darila za miklavža ...gremo danes in jutri na miklavževo predstavo/proslavo...
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 10:50:52
|
|
|
|
klaja
|
Sani čestitke tvojima prijateljicama za Aleksandra in Luka! Tepežen dan pa je 28. 12.,ko so nedolžni otroci. Čestitke Lari za 11. mesecev! Lunca1 Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj naj za ... rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 11:09:20
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Sem hitra ne Pa da ne bo slučajno katera mislila, da sem šele sedaj vstala, sem že od pol šestih pokonci Gašper zdaj spi, jaz pa pečem piškotke, ima najin ati v nedeljo rojstni dan Pa ne bom kaj veliko pekla. Zvečer še spečem biskvit za torto, da jo lahko jutri dopoldan okrasim. To pa bo tudi vse. Bom še tako cel mesec nekaj pekla. Lara vse naj, naj! Mami Lunca tudi tebi vse naj, naj!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?