|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
3.12.2008 21:27:27   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Kako ne najdete zs? Na strani http://www.ringaraja.net/ imate zgoraj levo MOJA RINGARAJA , tam klikneš in notri so vse debate, malo nižje pa še zs-jiuser posted image

Meni je pa tole super boljše od prejšnje

Ja, alfabeta, dobra si, da si to pogruntala. Ampak moraš pa priznati, da je zaenkrat ful zmeda. Sem malo brala na forumu 'o portalu', so v fazi prenove in bo čez čas baje vse bolj jasno user posted image Če ne druga, so za zdaj vsaj tisto grozno zeleno barvo spremenili v črno user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.12.2008 21:28:18   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Kako ne najdete zs? Na strani http://www.ringaraja.net/ imate zgoraj levo MOJA RINGARAJA , tam klikneš in notri so vse debate, malo nižje pa še zs-jiuser posted image

Ja, alfabeta, dobra si, da si to pogruntala. Ampak moraš pa priznati, da je zaenkrat ful zmeda. Sem malo brala na forumu 'o portalu', so v fazi prenove in bo čez čas baje vse bolj jasno user posted image Če ne druga, so za zdaj vsaj tisto grozno zeleno barvo spremenili v črno user posted image

ja, ampak tole je pri meni že 2 mesec ziheruser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
3.12.2008 21:31:00   
Intruder24
nana user posted image čimprej se pozdravite...Pa super lepa slikica.user posted image .Jaz sem tudi hotela kapico kupit, pa je moj dragi rekel ne...ja pol pa ne user posted image če ne...

filip...mali fantek, ti ga pa res vsekaš user posted image

Žan Luka super user posted image za prva korake user posted image

Koala tudi meni se zdi, da janurački nekam hitijouser posted image ...Se je Vid danes kr nekaj postavljal ob omarah in odpiral predale, morem po zaščite, da si ne bo kaj nardil, ker to je 1, 2, 3..user posted image ...pa tak sem upala, da se ne bo do 12m user posted image

Anchikaa upam, da boš čimprej bolje!

Anita user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.12.2008 21:32:44   
mala pikica

ja, ampak tole je pri meni že 2 mesec ziheruser posted image

Aja user posted image user posted image user posted image Jaz sem vedno desno čisto zgoraj gledala. Tukaj na levi pa nisem nikoli pogledala, zato pa danes nisem nikjer našla. Bo treba zgleda malo potrpljenja, da vse uštimajo, potem pa se bomo že navadile na spremembe.
Ampak si predstavljate, da bi morale na teh mega velikih reklamah na desni strani gledati Murkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.12.2008 21:32:47   
Intruder24
Pa je res mirno tukaj user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.12.2008 21:34:35   
mala pikica
Ampak iskalnika pa še vedno nikjer ne najdem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.12.2008 21:35:17   
Intruder24

[Ampak si predstavljate, da bi morale na teh mega velikih reklamah na desni strani gledati Murkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murko je user posted image  in res mi ni jasno kdo še ga promovira...sicer pa ga jaz sploh nisem opazal, dokler se niste ve menle user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.12.2008 21:36:28   
Intruder24
mala pikica sem zadnjič bolj površno brala in ne vem če si pisala, a si dobla fiziterapije za kolena in križ?

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.12.2008 21:41:53   
Alfabeta

Ampak iskalnika pa še vedno nikjer ne najdem user posted image

kako ne? V vrstici kjer imaš Moja ringaraja na koncu, temno rdeč okenček in v njem piše Google iskanje po meri

Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.12.2008 21:42:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

[Ampak si predstavljate, da bi morale na teh mega velikih reklamah na desni strani gledati Murkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murko je user posted image  in res mi ni jasno kdo še ga promovira...sicer pa ga jaz sploh nisem opazal, dokler se niste ve menle user posted image

Dddddd, SAM se promovira!

Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.12.2008 21:45:59   
sani1
Čer...

Vse spremenjeno vse čudno. Zame anti talenta za računalnike te spremembe niso ravno dobrodošle. No se bom že navadila. Je pa to za ZS smotano...

Žan Luka čestitke za prve korake!!!user posted image

Klemen je pa tak cuker. Nana bodi ponosna nanj!

alfabeta- nič ni narobe. Se zgodi. Sem itak mogla it spat. Ti pa povem, da sem se danes nasedela 2 uri sem bila tam.  Tvoj Filip je pa res priden dečko.

limma- sem si pa danes privočila zelo dobro kavico sama v tišini in z časopisom v roki.  Je pasalo...

Je pa res danes zatišje tukaj. Bo jutri kaj več za prebrat.

Sicer nisem najboljše volje čeprav sem dobila veliko dobrih pohval ampak me to zdravje skoz nekaj sekira... Bo že. Se ne dam kar tako... Pri nas pravijo: Da slaba svat ne pride hitro bek ( stran)...  Tako, da se ni za bat...user posted image   Sploh pa jaz, ki sem tako slaba oseba. Juser posted image ga pač ne znam biti tiho.
Včasih se sprašujem tudi zakaj bi bila. Ne vem v čem je smisel si zatiskat oči? Da potem na stara leta ugotoviš, da si zblefirano živel.user posted image   Mogoče...  Velikokrat si zapojem tisto pesem: bog ne daj da bi crknil televizor...    Pa se nasmejem in grem dalje.

Ma zdej pa že filozofiram...

Grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.12.2008 21:49:23   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Sicer nisem najboljše volje čeprav sem dobila veliko dobrih pohval ampak me to zdravje skoz nekaj sekira... Bo že. Se ne dam kar tako... Pri nas pravijo: Da slaba svat ne pride hitro bek ( stran)...  Tako, da se ni za bat...user posted image   Sploh pa jaz, ki sem tako slaba oseba. Juser posted image ga pač ne znam biti tiho.
Včasih se sprašujem tudi zakaj bi bila. Ne vem v čem je smisel si zatiskat oči? Da potem na stara leta ugotoviš, da si zblefirano živel.user posted image   Mogoče...  Velikokrat si zapojem tisto pesem: bog ne daj da bi crknil televizor...    Pa se nasmejem in grem dalje.

Grem...

jaz te ne poznam ravno dobro...pa kdo tebi tolko govori, da si slaba? user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.12.2008 21:50:06   
Intruder24

Dddddd, SAM se promovira!

pa če bi jaz imela RR ga najbrž za noben dnara nebi gor dala user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 3.12.2008 21:52:26 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.12.2008 21:53:10   
Intruder24
 user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 3.12.2008 22:03:11 >

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.12.2008 21:53:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: limma

nana, Klemen je prelep user posted image Kje si kupila tako lepo kapico z zvezdico spredaj? Zdaj si profesorica, ne glede na to, kaj si se tu naučila... 5 user posted image ni kar tako user posted image

limma,hvala za kompliment,pravi Klemen.user posted image Na kapici je več zvezdic,ki svetijo,ker je v kapi baterija,je moje velikosti,samo da sem jo zadaj spela,tako da je izgledala majhna.

Ančika,dobrodošla v klubu bolanih,jaz sem gotova.

Alfabeta,ne vem,katera zvezdica bi še bila .Pri koliko postih??Nisem zasledila...
Hvala za lepe želje,jaz si obupno želim,da se jutri zdrava zbudim.
A sta s sani spet klepetali?Škoda,da nisem vedela....bi se pridružila.Aha,berem,da si ugotovila,da ni več zvezdic...da smo svoje dosegle.user posted image  Vidiš,tvoj sine pa je že skoraj samostojen,počasi ne bo treba več skrbeti za njegov želodčekuser posted image ,jih pa strese,ni kaj ima domišljijo.Pa seveda je tudi priden.A si preverila,da ni mogoče zato,ker prihaja Miklavž ali pa Božič??user posted image Nikoli se ne ve,saj vidiš da je prefrigan.
Ojoj,pa že v službo...še malo pa grem tudi jaz,a vztrajno odganjam misli...
Pa super si pogruntala tole Mojo ringarajo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala

nana iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je čemen lepi, pravi cuker.

Tole sem se pa nasmejala,saj vem da si lepo mislila,samo ko si napisala čemen...user posted image user posted image user posted image

lutiropan,jaz sem debelo pogledala,ko sem prišla na RR,ker popoldan take oblike še ni bilo...zdaj pa se spet uči ja.Upam,da vse deluje po starem.

sunny m.,ja meni je mali pikec tukaj tudi res zlat,ko se takole smejka.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image

Tako pa je nam uspel naš mali Božiček.

Tako lepe slikice pa jaz že dolgo nisem videla user posted image

Hvala mala pikica...
No,HB da Murkota tukaj ni več,drugače se ti ne bi ravno pogosto javljala tukaj.user posted image

Pa veste kaj je še najbolše na tej novi preobleki od RR?Ko stisnem da grem na zadnjo stran,me vrže na tisto kjer sem ostala,čeprav ste odprle že 63 stran,mene je poslalo pa 62user posted image .To je enkratno,nič več ne bom iskala,če sem kje zadaj ostala.No,pri meni se to bolj redko zgodi.user posted image

Klemen že pančka,jaz sem adijo,ampak sem se še vsedla za računalnik. Zgleda da pa tako boga še nisem,lahko bi bil še huje.Potem pa še malo na FB... Mali Klemen je bil danes priden,pa saj je skoraj vedno,seveda je mali razvajenec,ampak temu sem jaz kriva,priznam.

Intruder,boste pa prišli na obisk ali pa prideva midva s Klemnom in prinesem kapice,imam dve in lahko slikava mala dva.Pa lepo v rdeče jih vržemauser posted image .In super da se Vid postavlja.Zdaj bo res veselo...če verjameš.Samo vstajam in ga vlečem stran od šip.ker tolče po njih,sploh po balkonski,potem tolče po TV-ju...nemogoč je kar se pospravljanja tičeuser posted image .

Da takega lepotca nisi opazila,potem pa res rabiš špegle...ti lahko dobrega optika priporočim???user posted image Ker tole je resno stanje.

Evo,jaz sem pri koncu,moja klepetka se mi je že itak izneverila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.12.2008 21:54:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- nič ni narobe. Se zgodi. Sem itak mogla it spat. Ti pa povem, da sem se danes nasedela 2 uri sem bila tam.  Tvoj Filip je pa res priden dečko.
A danes nisi nič skričala, da so te pustili 2 uri sedet tam?user posted image

Kaj te je pa pičilo sedaj? A spet kdo šnofa? Sem najprej mal grš napisala, pa sem popravlauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.12.2008 21:57:39   
Alfabeta
nana sva mal poklepetale, ja. ampak tebe pa ni blo nikjer bliz, sem čekirala. Ne, sinko ma večkrat take pridne prebliske, samo napišem sam takrat ko ma kako hudo. Drugače pa je res prefrigan. V službo pa grem ker me rabijo, pa še inventura pa to....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.12.2008 21:57:41   
Intruder24
nana zmejeno za slikanje user posted image ... 1x naslednji teden, vrei? vrei user posted image
ja pol pa daj za optiko no..pa to takega, ki hecne pjebe da na steno namesto tistih črk..pa da vidim, če jih bom opazla user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.12.2008 21:57:59   
nana35
sani hvala za kompliment,sem zelo ponosna na mojega sinka,če pomislim samo na to,da sem mislila,da otročka nikoli ne bom imela...potem pa pride moj mali bonbonček.Glede tega,kar si napisala,da si slaba oseba...jaz nisem imela takega vtisa o tebi,čeprav se ne poznamo dobro.Meni se zdiš posebna,drugačna od nas nekaterih...in prav je tako!!Ostani takšna in vse bo ok.

Oj,sem zdaj videla kako dolg poste sem spet napisala...ampak zdaj je itak že vseeno,saj imam 5 zvezdic,pot pa je bila res trnova,s tako dolgimi posti prilezti tako daleč,ja ni kar tako,kot pravi limma.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.12.2008 22:00:22   
nana35

nana sva mal poklepetale, ja. ampak tebe pa ni blo nikjer bliz, sem čekirala. Ne, sinko ma večkrat take pridne prebliske, samo napišem sam takrat ko ma kako hudo. Drugače pa je res prefrigan. V službo pa grem ker me rabijo, pa še inventura pa to....

Jaz sem pa mislila,da se je domislil,da prihaja Božičekuser posted image .Potem pa sploh ni za pomišljat,darilo za Božič dobi v vsakem primeru,ker je vedno priden.

nana zmejeno za slikanje user posted image ... 1x naslednji teden, vrei? vrei user posted image
ja pol pa daj za optiko no..pa to takega, ki hecne pjebe da na steno namesto tistih črk..pa da vidim, če jih bom opazla user posted image

Posebaj za tebe jih bo obesil,bom poskusila po vezah,mogoče bo obesil še kakega Murkota za vratuser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.12.2008 22:01:49   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Posebaj za tebe jih bo obesil,bom poskusila po vezah,mogoče bo obesil še kakega Murkota za vratuser posted image .

fajn, ti bom zelo hvaležna, ker mogoče je pa res kaj narobe user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.12.2008 22:04:04   
Intruder24
zdaj pa res...ker se bom ziher spet prevečkrat zbudila ponoči user posted image  user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.12.2008 22:29:24   
klepetka
Dober večer,

še brcam, torej sem še sem še živa.Sam toliko, da  dam "cahn".Sem leteča.user posted image Pol mi pa zmanjka cajta, pa se mi prav toži it sem za računalnik  gnezdit.Bo bolje... ko se bom poboljšala.

Tale RR je pa nekam čudna danes...al sem pa jaz.user posted image user posted image user posted image

Limma, nana in sani, pa alfabeta tud,  ve me pa zmeraj pogrešiteuser posted image . Je prav lepo to prebrat, da se nekdo nate spomni.Hvala vamuser posted image

nana, upam da bo tvoje počutje čimrej ok. Držim pesti, saj veš da .Ej, kolk je pa zetko fkleten s tisto kapo... za požret. Pa se mi zdi , da je na uni sliki mal naši Lani podobenuser posted image .

In ti čvekalka... ja res je bila trnova pot do 5 . ih zvezdic s tako dolgimi posti. SEm dala vse to skozi.uhuser posted image

S tistim "party sliko " si pa zadela u nulo. Sem se tolk narežala kot že lep čas ne.user posted image

sani, super si in ne glumi, da si slaba. Ti to dobro vešuser posted image .KAj ima spet kdo viška cajta al kaj?Kako pa kaj tvoji sorodniki na koroškem?user posted image

mml, sem bila pol v ponedeljek, povedala kar mi je ležalo na duši, ... ozračje nič napeto, čist nekaj drugega proti zadnjič. Tako sladko, da mi je šlo kar na user posted image . In pa en kup opravičevanjauser posted image

limma sem se še posebej potrudila s kavo danes. SEm dodala ravno prav penceuser posted image

koala, user posted image  za izvide. SAj smo vedele, ko pa sm ovse držale pesti

ŽAn Luka ,user posted image  za prve korake. Ampak tile januarčki pa so res ekstra hitri. Naša, če bo šla po bratovih in sestrinih stopinjah-in zaenkart tako kaže, ima še pol leta časa, da shodiuser posted image user posted image

Je pa ratala tako hitra po vseh štirih, da to ni res. In vse omare okol obrne. Maruša je ravno včeraj rekla, da še 2 tedna nazaj je bilo lahko vse pospravljeno, zdaj pa samo da vleče vse  okoli user posted image

lusa, super slikce. user posted image Si pa res prava fotomojstrica. Vse pohvale.

adventni venčki; kako imate vse lepeuser posted image . Mi imamo pa enga tazga bolj na izi letos.JE pa home made doma spacanouser posted image .GA bom slikala še jaz
mala pikica, suepr da je Gašper boljši. Ste potem sploh kaj sprobali baby vac?

ursulina, nam imaš ti kaj pomembnega  za povedat?user posted image
Pa upam da vas nehajo mučit zobkiuser posted image user posted image

oddam prvi del, da ne bo spet Fata pridna

< Sporočilo je popravil klepetka -- 3.12.2008 22:32:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.12.2008 23:17:36   
klepetka
user posted image .......

.... ker se mi ne da več

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.12.2008 0:23:54   
muzika

Že nazaj iz term 3000. Priznam, da ni bilo tako lepo, kot bi moralo bit. Eden je bil z Jakobom v apartmaju/sprehodu, drugi pa na kopanju. Pa drugič bo boljše!

Sem zopet samo malo preletela, pa vidim, da nekaj o neki prenovi rr-ja govorite. Jaz imam še vse po starem.

mml, hvala za odgovor. Jakob je že dobil izpuščaje, ampak kopat se še pa nismo upali z njim Pa verjetno tudi ne bi bilo prav!

Mala pikica, seveda velja za naslednji teden. mml  pravi, da smo že sedaj zdravi!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?