nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica nana na srečo še do sedaj res nismo nikoli potrebovali baby vaca. Kje pa to lahko kupim? www.babyvac.com Sem pa tudi,kakor pravi triš dajala Klemnu v nosek 1x Operil in to pred spanjem,čez dan pa fiziološko,ampak jaz sem sesala z babyvacom tudi po 3x na dan,ko je bil ful prehlajen,seveda sem mu pa še prej dala v nosek veliko fiziološke raztopine,potem pa posesala. Hvala,bom poskusila z banano ali jabolkom proti driski. lutiropan,sem si kar mislila,zakaj pošiljaš mali pikici ZS,zaradi avatarja.Lep je,sem ga opazila. limma,ja sem pila kuhano vino,rdeče iz Lidla,je bilo kupljeno,pa sem ga zagrela v mikrovalovni in je bilo res dobro,tako za poskušnjo sem ga kupila,da ga ne kuham sama,ker nimam prave družbe za pitje kuhanega vina in sem ga kot nalašč polila po tipkovnici.No,glavno da imam še eno doma... sani,danes bo 5 zvezdic,obljubljam .Mislim,da ne bo problema. klaja,jaz vseeno upam,da tvoj dragi ne bo pristal na Zavodu za zaposlovanje...res pa je,časi so se spremenili,upam,da bo kmalu bolje na svetu in pridemo iz te gospodarske krize... mala pikica,mi smo tudi dobili Lino koledar,pravzaprav dva,ker sem poslala 2x.Če bi prej rekla,bi prej dobili .Nisem pa opazila da Murkota več ni,no,to sem opazila,da ga ni,ampak kdaj pa je izginil,pa nimam pojma.Se je kar odtihotapil...A torej sem ti zgoraj zaman napisala naslov od babyvac?? No,tudi prav,zdaj ga ne grem brisat. Lusa,lepe venčke si ustvarila,ti si res človek idej...to mi je všeč,jaz pa nimam nikoli nobenih in vedno samo kopiram...pa nisem bila vedno tako neizvirna.Zdi se mi odkar nisem več v šoli mi manjka domišljije...In seveda sem opazila tvoj avatar.Bom poskusila tudi jaz malo poslikat Klemna v božični kapici,bom spet kopirala.Pa kaj,glavno,da bodo slike lepe.Danes žal ne grem v Europark,grem na pokopališče in poskusno bom potem pekla torto,da se izurim do Klemnovega rojstnega dneva.Če bo dobra bom povedala,če ne pa bom tiho,kot miška. triš,nimam linexa,ga bom šla potem kupit v lekarno,pije že pije,pa malo tudi kaj poje,čisto brez hrane ni.Pediatrinje ne morem poklicat,ker mislim,da je na porodniškem,pa popoldan tudi ne dela,bom jutri klicala,verjetno je kakšna nadomestna.