|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
3.12.2008 9:21:39   
limma
nana,
user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro jutro si me nasmejala do ušes... še vedno se smejim tvojemu party-ju user posted image user posted image , pred tem sem se pa že rokerju, super je!

Čestitke za peto user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj te bom pa še malo "zamorila", ker si profesorica RRjauser posted image Zakaj meni rokerja noče skopirat? Niti tvojega, niti iz zwani.com strani... kaj delam narobe user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.12.2008 9:31:33   
mala pikica
user posted image

Naš sonček je že veliko boljši, se niti enkrat ponoči ni zbudil user posted image Je mami zelo razpoložena user posted image

nana pa kje ti pobiraš te fotke... Me vsako jutro nasmejiš user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za 5 zvezdic. Zdaj pa si klepetulja najvišje klase user posted image Pa hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

sunny in triš user posted image Upam, da se čez dan kaj naspita.

martinca ful luškana slikica user posted image Čisto za ta čas user posted image

Anita vse naj, naj!

user posted image

Pa še za vse en sonček, zunaj ga verjetno danes ne bomo videli.

user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 3.12.2008 9:34:13 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.12.2008 9:31:51   
limma
klepetka, user posted image user posted image hvala za kavico.......odlična je, ravno prav penc user posted image

sani, danes ti je pa ne bom jaz kuhala, ker nimam tako fine v ponudbi dneva user posted image

nana, zate in za krompirčka user posted image Upam, da bosta čim prej zdrava.

klaja, upam, da tvoj dragi obdrži službo user posted image Drugače se bo pa nekaj boljšega našlo, kot pravi intruder.

intruder, super pomlad user posted image Jaz jo tudi komaj čakam, samo še naši sončki prej praznujejo vsak zase in vsi skupaj user posted image

Patrik je pravi fotomodel user posted image

Anita, vse najboljše! user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.12.2008 10:13:05   
ljubljana
evo  se še jaz oglasim, se počupim kot bi z lune padla, same zvezdice o9koli mene. Res ste naklofale ostala sem tam nekje na 40 strani, ampak ne bom šla brat za nazaj. ž

Jakob je mnogo bolje je že skoraj zdrav, včeraj se mi je iztekla porodniška tak da imam danes prvi uradni delovni dan, ki ga preživljam na bolniški. in tako do petrka v pon pa začnem z dopustom, razen če ne bo kdo zbolel, bom šla raj na bolniško, pa prišparala  dopust.

No Jakob mi je tako kot vsak dan, pred računalnikom, ob tem času, zaspal na joški. Sedaj je v postelji in lepo spančka.

Zdaj grem pa eno seminarsko o epilepsiji pisat. Pa lepo se mejte vse in hitro se pozdravite.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Sonki januaric 08 - 5. del
3.12.2008 10:15:30   
ljubljana
user posted image

pa e ena zapeljivo diea za vse kofetkariceuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
3.12.2008 11:53:03   
katee
Dober dan!

Da se še jaz malo javim.

Včeraj na telovadbi je Žan Luka naredil samostojno prve korake. Je bila mami vsa ponosna user posted image user posted image user posted image user posted image . Zvečer imamo še vedno borbe za spanje, ki trajajo od 30 min, pa tudi do ure in pol user posted image . Ne vem, ne vem, kaj je mojemu sončku zvečer.

Danes imamo v službi miklavževanje. Se spomnim, ko sem bila sama majhna in sem hodila k dedku mrazu v mamino službo. Je bilo vedno polno otrok!

nana: upam, da se danes bolje počutiš!!! In user posted image user posted image user posted image za zvezdice!!!!

Gašper user posted image user posted image user posted image za prespano noč.

Slavljenčki vse naj naj!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa izležavat, ker Žan Luka spi!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.12.2008 12:30:47   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Zdaj te bom pa še malo "zamorila", ker si profesorica RRjauser posted image Zakaj meni rokerja noče skopirat? Niti tvojega, niti iz zwani.com strani... kaj delam narobe user posted image user posted image

To da sem mojstrica RR-ja sploh ne bo držalo,jaz pač vedno vprašam,potem pa se naučim in gre.Do tega je bila res dolga pot,sicer pa sploh ni nič posebnega,mml je mojstrica vsega.Jaz sem na zwani-ju najprej naredila na slikico copy in potem v post Paste pa je šlo,no potem sem ga pa tukaj še 1yx enostavno skopirala.Mogoče moraš na Zwani naredit tako kot mala pikica,skopirat kodo,ki je pod rokerjem.Ne vem,bo mogoče mala pikica bolje vedela ali pa mml.

martinca,lepo slikico si ustvarila,ni kaj.Patrik je pravi mačouser posted image .

ljubljana,lep deloven začetek ti želim,kadarkoli že to bo.Zdaj se že začenja...

katee,user posted image  user posted image  user posted image za prve korake tvojega lepega fanta.Moje počutje je vedno bolj mizerno,tako da...sem že 2x bruhala.No,zdaj je že en čas mir,jedla nisem pa še nič,ker se bojim,da bo šlo vse ven.

Klemen tudi spi,imam pa mamo na obisku,mi je prinesla zdravila,zdaj pa mi kuha,HB,vsaj nekaj.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.12.2008 12:53:18   
koala
nana pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anita vse naj naj ob prazniku
user posted image

Geem ker nekdo rabi novo plenico

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.12.2008 13:49:38   
mala pikica
Naš Gašper pa se je zdaj zbudil po treh urah spanja user posted image Se vidi, da mu nosek ne dela več težav user posted image

limma bom se zvečer potrudila in ti obrazložila vse o lepljenju slikic. Zdaj moram iti kuhat kosilo, sicer bo dragi lačen user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.12.2008 14:44:55   
martinca
katee, user posted image user posted image user posted image Žan Luki za prve samostojne korake.

hvala vam za pohvale mojega Patrika.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.12.2008 14:58:22   
koala

Žan Lukauser posted image user posted image user posted image  za prve korake, se mi zdi al nekam hitijo ti naši januarčki?

martinca Patrik pa je res cukerček na slikici.

Nisem vedela

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.12.2008 17:17:47   
nana35
Samo malo sem vas prebrala...se beremo naprej zvečer..

Intruder,hvala za skrb.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.12.2008 18:10:27   
nana35
user posted image

Tako pa je nam uspel naš mali Božiček.

user posted image

In se je že naveličal kapice...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.12.2008 18:46:01   
limma
Kako zatišje je danes tukaj user posted image

mala pikica, saj jaz drugače znam prilepiti fotko, tekst (nisem tako "leva" kot večina moje strokeuser posted image ), ampak teh smajlijev, itd. mi pa ne greuser posted image Edino, če si posebej shanim in prilepim preko shrani.si.

Klepetka, kje se potepaš? Čakam tvoje daljše poročilo... Alfabeta, tebe tudi ni...

Žan Luka in Anže user posted image user posted image user posted image za prve korake!

nana, Klemen je prelep user posted image Kje si kupila tako lepo kapico z zvezdico spredaj? Zdaj si profesorica, ne glede na to, kaj si se tu naučila... 5 user posted image ni kar tako user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.12.2008 19:03:06   
Anchikaa
Čer.

No kot sem pred dvema dnevoma napisala da smo vsi zdravi,zdaj če mene nekaj kuhat.Glava boli,kašlam ma ni da ni no.

Nana bravo za 5 zvezdic.Meni še malo manjkauser posted image user posted image user posted image .Klemen pa je itak lejpi.

Je pa danes res zatišje tu gor.

Grem pod tuš pol pa malečko spravit spat,pol pa grem kmetijo gledat.Počasi bo finale!

LP,
Anchikaa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.12.2008 19:24:18   
Alfabeta
Čer!

IZVIRNO SPOROČILO: limma

mala pikica, saj jaz drugače znam prilepiti fotko, tekst (nisem tako "leva" kot večina moje strokeuser posted image ), ampak teh smajlijev, itd. mi pa ne greuser posted image Edino, če si posebej shanim in prilepim preko shrani.si.

Klepetka, kje se potepaš? Čakam tvoje daljše poročilo... Alfabeta, tebe tudi ni...

Kaj pa je potem tvoja stroka, mi je nekako ušlo to....user posted image

klepetka mora itak oddat daljše poročilo ker če ne, je ziher nekaj narobe z njouser posted image

Jaz pa sem tukaj, nič bat. user posted image Samo nič pametnega nisem imela za povedatuser posted image

Žan Luka in Anže user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

anchikaa, upam da boste hitro zdravi user posted image user posted image user posted image

Gašper user posted image user posted image user posted image za prazen nosekuser posted image

nana, šcccccc hitro bacile stran in veliko user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za novo user posted image . In zakaj naj bi bila zadnja? Saj je še ena, samo ta vsaj pri meni ne bo še ........ohoho cajta user posted image

sani oprosti za včerajšnjo prekinitev...najprej se je Ajda zbudila, potem mi je pa linijo dol vrglouser posted image

klaja, moč pozitivnih misli.....glede može službe, pa bo. Samo ne negativno misliti. Držim pa pesti, da se izteče tako kot se mora

ljubljana hvala za tako krasen recept za pito. Je res 1a, samo meni je malo presladka. Drugače pa user posted image

triš in sunny, očitno je bila taka noč, ker mi tudi od 2-4 nismo spali. Sva pa potem potegnili do 9 zjutraj.

Moram še tole povedat....eno Filipovo.....prideva zjutraj z Ajdo v dnevno (ob 9) in on gleda tv (to si vse sam naštima, dvd, al pa siol pa to) in gledam kaj ima na mizi. In je imel šalčko, pa žličko not in ga vprašam, da kaj je to in mi razloži takole: "Mami, jaz sem bil lačen in takole mau razmišljam in sem se odločal al bi si odrezal kruh in si namazal marmelado al med pa sem se odloču, da je bolj pametno da si vzamem šalčko in si nalijem puding. Tko, pa sem poskrbel!"user posted image user posted image user posted image  
Jao, sine moj. Je bil pa ful priden danes, mi je vse posesal, sam, da ne bi katera mislila, da izkoriščam poceni delovno silo user posted image . Hotel mi je naredi veselje. Pa AJdo mi je tako lepo zamotil. user posted image

martinca, Patrik je pa full luškanuser posted image

kje pa ursulina hodi?

Evo, takole malo sem zapolnila tole stran da boste imele kaj za prebrat.

Aja, pa še tole..Jaz grem drugi teden delat, tamala bo v privat varstvu pri eni gospe do 31.12.08, potem pa gre 5.1.09 v vrtecuser posted image
Ampak to ne pomeni, da dopoldan ne bom nič pisala ali pa vsaj prebrala.....Bom, bom, sem cel dan pred compom user posted image user posted image user posted image .
O joy!!!!!!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.12.2008 19:34:19   
lutiropan
Anita vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.12.2008 19:51:15   
koala
nana iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je čemen lepi, pravi cuker.

Alfabeta tvoj Filip pa je res zlatuser posted image user posted image user posted image  dečko.

Nisem vedela

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.12.2008 20:27:06   
lutiropan
A imate ve tudi vse  spremenjeno? Mislim  sama oblika rr.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.12.2008 20:42:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- ti pa zlezi v škatlo in malo zaspi...user posted image

Ne bi bilo slabo, samo se mi zdi, da škatla ne bi zdržala te obremenitve.user posted image  Je šla ob 10.00 spat in sva obe spali več kot eno uro. HB.

Žan Luka user posted image za pve korake.
Še malo pa bodo vsi sami hodkali.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
user posted image  

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je prisrčen.

nana user posted image user posted image user posted image

Anchikaa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan
A imate ve tudi vse  spremenjeno? Mislim  sama oblika rr.

Ja pri meni je tudi vse novo. Sem iskala kam grem, da najdem svoja ZS pa sem kar odnehala.

Filip user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.12.2008 20:43:26   
Sunny Morning
Alfabeta o kakšni zvezdici ti govoriš? A za 10.000 je še ena?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.12.2008 20:49:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Alfabeta o kakšni zvezdici ti govoriš? A za 10.000 je še ena?

moja napaka! Sem šla poiskat eno ki jih ima 10.000 pa ima 5 user posted image - Se posipam.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.12.2008 21:09:29   
ursulina
živjo punce moje!!! da vas končno spet pozdravim, sem ostala na ohoho nazaj strani, raje ne povem user posted image

čestitke vem za prve korake in vse druge dosežke, predvsem pa upam, da se vsi, sončki in mamice čimprej pozdravite...
pri nas (trkam na les) je ati danes ponoči začel nekaj kašljat. da sem ga skoz rukala, naj neha, da mi ne bo treba malega nazaj uspavat user posted image , tako da upam, da se ne razvije v kaj resnejšega... glede na to, da mali ni bil še nič resno bolan, upam da tako ostane...

zobki nas fino mučijo, en cel teden smo bili večinoma pokonci ponoči, zato tudi nisem prišla do tega, da bi se vam kaj oglasila, zdaj pa dva dni je kar mir in lepo spi, s par popravki dude ponoči in to je to...

pri nas je predvsem novo to, da je lenart začel sam jest piškotek, če mu ga dam v roko, kar je totalno velika stvar, ker do sedaj je bil komot in se je lepo pustil pitat... pa sem ga pustila s piškotom v roki, ko je bil ful lačen in je pogruntal... ljubljana, kako pa je s tem pri vas?

ja, pa avtomobilček vozi naokoli po tleh, ne za dolgo, ga pa. ima bagerja WOW, ki so res fine igrače. ful je glasen, vpije cel ljubi dan, buuuuu, pa aaaaaaa in podobno... mamam in amamam. prvo za to, da se stisne k meni in drugo za papanje... pije še vedno ful malo - glede tega sploh ne vem kaj narest... zdaj hodi ob opori in se drži samo z eno roko, ko stoji...

darila... nekaj že imamo, nekaj še v procesu nabave. miklavž pa že ima za lenarta nekaj zelo velikega, pa še ne smem povedat kaj... user posted image

lepo se imejte in se beremo...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.12.2008 21:17:14   
mala pikica
Danes pa je neverjetno misrno tukaj. Ne pomnim, kdaj sem na isti strani imela jutranjo in večerno izdajo hkrati user posted image

Žan Luka
bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image Pa res hitijo ti naši januarčki.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image

Tako pa je nam uspel naš mali Božiček.

Tako lepe slikice pa jaz že dolgo nisem videla user posted image

limma oprosti user posted image Saj bi se lahko spomnila, da nam vsako jutro kuhaš kavico user posted image Na zwaniju tudi meni ne gre drugače kot preko shrani.si.

lutiropan pri nas je tudi vse spremenjeno. Sem že tolkla po ekranu, pa ni nič pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ja pri meni je tudi vse novo. Sem iskala kam grem, da najdem svoja ZS pa sem kar odnehala.

sunny na vrhu prvega posta ti piše 'nahajate se:' forum,... Tam klikni na forum in prideš na staro stran, pa boš spet našla ZS. Ampak samo na tisti strani, drugje jih tudi jaz nisem našla user posted image Jaz ne vem, zakaj morajo nonstop nekaj spreminjat.

Sem pa jaz totalno prehlajena, pa še grlo me je začelo boleti user posted image Sem verjetno kaj od Gašperja pokasirala. Pa nič za to, samo da je moj sonček boljši.

Nočko vsem user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.12.2008 21:20:39   
Alfabeta
Kako ne najdete zs? Na strani http://www.ringaraja.net/ imate zgoraj levo MOJA RINGARAJA , tam klikneš in notri so vse debate, malo nižje pa še zs-jiuser posted image

Meni je pa tole super boljše od prejšnje

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.12.2008 21:21:20 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?