martinca
|
dobro jutro! sem imela včeraj popoldne že en post napisan pa ko sem ga hotla kopirat sem kar nekaj tipk še poleg stisnila in je šlo vse v maloro. sem bila tak jezna da sem kar računalnik ugasnila. no pa da malo po spominu odgovorim za včeraj. klepetka, za Marušo. mml, čestitke Maticu za samostojno hojo. katee, lepe slike, pa kuža je tudi užival se vidi. mala pikica, no vidiš pa si ti tudi dočakala da je Gašper postal takšen cartljivec. se še spomnim kako si pisala tu gor kakšen je bil Gašper. si se mi takrat res smilila. vaney, za Anžeta. sunny, super za Nejine mere. no Patrik tudi je dvakrat na dan Lino samo on ga je na žlico tako da bi še po moje moralo bit bolj hranljivo pa se Patrik nič kaj bolj ne redi. ko sem ga zdaj sama. doma tehtala je že imel 8,7 kg pri 13 mesecih.200g je pridobil. a v blok dobite optiko (f kvadrat oz. fiber to the home)? potem pa si kar na dobri lokaciji doma, ker tu v Mariboru delajo to šele na določenih delih mesta. ampak je že kar veliko tega. kdaj bo šele to pri nas doma no enkrat že,saj imamo VIP (veze in poznanstvo) kartico a prej pa nisi mogla imet Siol tv? ste toliko stran od centrale? muzika, imaš ZS. limma, zate. da Neži hitro pridejo zobki na plano da ne bo več sitna, tebi pa želim da te ta glavobol čimprej mine. dašabina, če sem prav prebrala torej Miha zdaj sam hodi.?! Miha. ....mislim, da nas je ža kar nekaj v tem klubu. jaz sem jo tudi namreč včeraj dobila. klaja, jaz ti ne vem povedat kako je spanje obeh otrok v sobi. pa držim pesti da se bo vseeno dobro obneslo in bosta Hana in Julija pridni v sobi. pa super za novo splanico, kje pa sta jo kupila? ja saj če boste tako naredili se res ne splača še nekaj zraven gradit. midva pa rabiva prostor, ker zdaj imamo v mansardi najino spalnico, Patrikovo bodočo sobico, pa še ena soba samo je rpemala za sobo, zato je zdaj kar računalniška soba, pa še ena soba kjer sta svakinja in njen fant, tisto sobico bo pa enkrat imel PAtrikov bratec ali sestrica, pa kopalnica. nimava pa nikjer kuhine in dnevne. za kuhinjo je sicer vse že nareto v sobi od svakinje, samo bi midva potem eno sobo izgubila. pa potem ko so otroci večji rabijo vsak svojo sobo, pa sva se odločila da si zato še malo zraven dogradiva pa bo volk sit in koza cela. bomo malo več prostora imeli. katee, dobro zrihtajta z Žan Luko pri P. kako pa je Suzana kaj? sem jo včeraj 2x klicala na mobitel pa se ni oglasla. a nima več te številke? nana, hvala za čvek in kapučino. mogoče spet v četrtek ponoviva, ker je Urošu bilo zelo fajn na bowlingu. no zdaj pa sem bila res dolga. zdaj je moj post podoben že naninem in klpetkinem. pa saj ne bosta zamerili, ker se to pri meni res pordko dogaja.
|