|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
6.2.2009 7:29:43   
Lunca1
Dobro jutro.

No danes imam pa res dopust, ne bolniško. Bo sicer moj peljal Luka na pregled, ker še vedno grdo kašlja. Drugače smo pa malo bolje.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.2.2009 7:46:10   
klaja
Jutro!

AnitaV me pogrešaš, kaj!? Enostavno mi ni za pisat, pa še nič kaj takega se ne dogaja. Me pa uničuje tole vreme in komaj čakam na pomlad, da bomo lahko več zunaj in se ne bomo rabile tako oblačit, poln kufer imam teh bundic in pajacov...

Midva z mojim pa sva se sedaj dokončno odločila, da še zaenkrat ne bomo delali prizidka k hiši. Malo zaradi financ, malo pa tudi zato, ker naša dva pravita, da bi si "mogoče" potem naredila stanovanje v babičini hiši, tako da se nama ne zdi smiselno nekaj zraven zidat. Tako da sva šla včeraj po novo spalnico in se bomo samo zamenjali. Midva greva v Julijino sobo, Julija in Hana pa bosta imeli domovanje v najini bivši spalnici, saj je tam občutno več prostora, pa še skupaj bosta v sobi. Tako da bomo imeli zdaj kaj za delat.

Povejte mi tiste, ki imate otroke skupaj v sobici, kako se kaj obnese? Imam strahove, da  bosta zbujali ena drugo in ne bosta spali, predvsem čez dan bo verjetno bolj kriza.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.2.2009 7:52:35   
katee
Klaja: super za novo spalnico in da bosta imeli mali dve princeski večko sobo user posted image user posted image user posted image .- Veš, saj meni tudi že mori tole vreme. Ta zima je res grozna. Se ne spomnim, kdaj smo imeli ntako malo sonca.

Lunca: in kaj boš delala danes, ko imaš dopust? Sigurno boš doma pospravljala user posted image user posted image

Midva z Žan Luko greva pa sedaj k pediatru, ker ima pod učki neke rdeče pike in ne izginejo. Je rekla na sistematskem, da bodo same izginile, pa jih je še več. Pa še vodo moram odnesti; upam, da se mi vrečka ne bo ponovno odlepila, kakor se mi je že 3× do sedaj.
Potem poročam, kaj so rekli za pikice.

Lep dan!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.2.2009 8:15:32   
martinca
dobro jutro!

sem imela včeraj popoldne že en post napisan pa ko sem ga hotla kopirat sem kar nekaj tipk še poleg stisnila in je šlo vse v maloro. sem bila tak jezna da sem kar računalnik ugasnila.user posted image no pa da malo po spominu odgovorim za včeraj.

klepetka,user posted image user posted image za Marušo.

mml, čestitke Maticu za samostojno hojo.user posted image

katee, lepe slike, pa kuža je tudi užival se vidi.

mala pikica, no vidiš pa si ti tudi dočakala da je Gašper postal takšen cartljivec. se še spomnim kako si pisala tu gor kakšen je bil Gašper. si se mi takrat res smilila.

vaneyuser posted image user posted image   za Anžeta.

sunny, super za Nejine mere. no Patrik tudi je dvakrat na dan Lino samo on ga je na žlico tako da bi še po moje moralo bit bolj hranljivo pa se Patrik nič kaj bolj ne redi. user posted image ko sem ga zdaj sama. doma tehtala je že imel 8,7 kg pri 13 mesecih.200g je pridobil.user posted image
a v blok dobite optiko (f kvadrat oz. fiber to the home)? potem pa si kar na dobri lokaciji doma, ker tu v Mariboru delajo to šele na določenih delih mesta. ampak je že kar veliko tega. kdaj bo šele to pri nas domauser posted image no enkrat že,saj imamo VIP (veze in poznanstvo) karticouser posted image a prej pa nisi mogla imet Siol tv? ste toliko stran od centrale?

muzika, imaš ZS.

limma, user posted image zate. da Neži hitro pridejo zobki na plano da ne bo več sitna, tebi pa želim da te ta glavobol čimprej mine. 
dašabina, če sem prav prebrala torej Miha zdaj sam hodi.?! user posted image user posted image Miha.

user posted image user posted image user posted image ....mislim, da nas je ža kar nekaj v tem klubu. jaz sem jo tudi namreč včeraj dobila.

klaja, jaz ti ne vem povedat kako je spanje obeh otrok v sobi. pa držim pesti da se bo vseeno dobro obneslo in bosta Hana in Julija pridni v sobi. pa super za novo splanico, kje pa sta jo kupila?
ja saj če boste tako naredili se res ne splača še nekaj zraven gradit. midva pa rabiva prostor, ker zdaj imamo v mansardi najino spalnico, Patrikovo bodočo sobico, pa še ena soba samo je rpemala za sobo, zato je zdaj kar računalniška soba, pa še ena soba kjer sta svakinja in njen fant, tisto sobico bo pa enkrat imel PAtrikov bratec ali sestrica, pa kopalnica. nimava pa nikjer kuhine in dnevne. za kuhinjo je sicer vse že nareto v sobi od svakinje, samo bi midva potem eno sobo izgubila. pa potem ko so otroci večji rabijo vsak svojo sobo, pa sva se odločila da si zato še malo zraven dogradiva pa bo volk sit in koza cela. user posted image bomo malo več prostora imeli.

katee, dobro zrihtajta z Žan Luko pri P. kako pa je Suzana kaj? sem jo včeraj 2x klicala na mobitel pa se ni oglasla. a nima več te številke?

nana, hvala za čvek in kapučino. mogoče spet v četrtek ponoviva, ker je Urošu bilo zelo fajn na bowlingu.user posted image

no zdaj pa sem bila res dolga. zdaj je moj post podoben že naninem in klpetkinem. pa saj ne bosta zamerili, ker se to pri meni res pordko dogaja.user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.2.2009 9:16:19   
klaja
Martinca v Rutaru sva našla eno ful poceni varianto, ker sem hotela imet omaro na drsna vrata in manjšo posteljo 140x200. Kasneje pa bova dokupila še komodo in kako polico za nad posteljo, ampak za to je še čas. 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.2.2009 9:19:08   
Lunca1
Klaja našadva se ne zbzjata. Ob 19h damo spat Luka, po 20. uri pa še Pino. Tudi če eden kašlja ali joka se ne zbujata.

Katee nič bat, imam celo družino doma.user posted image

Mala pikica boš morala še večkrat na službeno pot. Saj se brez problema porihtajo.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.2.2009 9:31:16   
Intruder24
Dobro jutro,
mi smo fajn. Vid ima vedno manj pikic. Komaj čakam ponedeljek, da vidim vsaj kaj od sadja lahko je.

Lepo se mejte.

Radi se mejte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.2.2009 9:33:38   
Alfabeta
Dan!
Kako ste?

Mi dobro! No, boljše.

anita, ja jaz v glavnem non-stop šibam. Imam omejitve s časom...user posted image  Bo že boljše.

klaja, to tudi jaz razmišljam kako bi se to obneslo, spanje v skupni sobici. Pri nas sicer ni sile da bi že šla mala k velikemu, ampak razmišljam, če morda ne bi bolje spala, ker ko jaz pridem spat, pa pridem kot miška tiho, pa se vseeno zbudi. Sem rekla, da bom poskusila en vikend pa kar bo bo.

eh, delo kliče....

ker nisem vseh pokomentirala, vsaki posebej pošiljam user posted image  in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.2.2009 10:21:33   
nana35
Klaja,user posted image za odločitev glede prizidka,verjetno je res tako še najbolje.Pa za menjavo sob.

katee,dobro opravita z Ž.Luko pri pediatru.

martinca,dobrodošla sta seveda tudi v četrtek na obisk,mi prav paše,če kdo pride.

Alfabeta,upam,da glava več ne boli...

Jaz sem prišla ob 10h že domov iz opravkov,sem bila hitra in imam malo časa,ker je Klemen zunaj z botrco,ga danes pazi,ko me ni bilo.Pa sem mislila,da me dalje ne bo,tako pa imam več časa...user posted image

Lep sončen dan,pri nas je sonček in 9 stopinj.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.2.2009 10:53:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Lep sončen dan,pri nas je sonček in 9 stopinj.

Kako sonce? V Ljubljani je oblačno,megleno, turobno...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.2.2009 11:30:48   
lutiropan

Pri nas tudi...user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.2.2009 11:47:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Ampak sedaj  je sonček pri nas začel sramežljivo kukati izpod oblakov user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, če bo imel dovolj poguma, da se pokaže cel!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.2.2009 11:59:38   
klaja
Naš termometer kaže 14°C. Juhu!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.2.2009 12:09:36   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Ampak sedaj  je sonček pri nas začel sramežljivo kukati izpod oblakov user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, če bo imel dovolj poguma, da se pokaže cel!

Po mojem ne bo nič s sončkom..pri nas se je že skril...sicer mora pa Matic v posteljo in spat, ker je pokonci že od 7.30, ampak je prav dobre volje...

lunca upam, da boste kmalu zdravi in zdravi tudi ostali user posted image

klepetka kakšno je zdravstveno stanje pri vas???

Jaz sem bila celo dopoldne brez interenta, ker smo prešaltali s Telekoma na SIOL, smo sešteli, da prihranimo okrog 25€/mesec, če gremo na trio paket...to je pa že nekaj...no zdaj pa zadeva spet dela user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.2.2009 13:06:20   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz sem bila celo dopoldne brez interenta, ker smo prešaltali s Telekoma na SIOL, smo sešteli, da prihranimo okrog 25€/mesec, če gremo na trio paket...to je pa že nekaj...no zdaj pa zadeva spet dela user posted image

Sam da ste zrihtali!!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.2.2009 13:32:38   
katarinas
Hello!

Da ne boste preveč pogrešale sončka vam jaz enega pošiljam (čeprav ga tud jaz danes nisem nič v živo videla):

user posted image

Danes sem že zadnji dan na bolniški, jutri pa že delam...hja čeprav je sobota. Pa user posted image  tudi jutri dela tako, da bo Lara pri babici....šmrk cel dan je ne bom videlauser posted image . No sem pa vsaj nedeljo frej. user posted image  se je pripravljal za na tek na Trdinov vrh pa ne vem če bo kaj iz tega, ker je fasal vneto grlo...mogoče bomo šli pa vsi trije samo na pohod (al pa sam midva).

Lara je dosti boljša, postaja spet bolj živahna in ne več tako tečna HBuser posted image , tud jest je začela lepo nazaj...sem kar živce zgubljala ker je za vsako žličko že če jo je od daleč zagledala, zmajevala z glavo in govorila NE NE!!user posted image

Sem jo pa včeraj skopala v materini dušici od Justa... a pozna katera (Alfabeta sigurno)...kremo sem že prej imela, zdaj sem si pa naročila še esenco za kopeli...in je suuuper, res krasno, sem se potem še sama namočila. Vpliva na dihala in tudi razkuži.

user posted image  Neja, zdaj boš lahko pa že sama v šoping hodilauser posted image  Sunny menda se ni gumb iztaknil, sej si kej majstra pa ga boš že nazaj našraufala...(he he tole je bila čist pristna slovenščina)user posted image  Se je pa Neja popravila v papanju, je pridno pridobila kg, Lara jih še nima 10, ji manjka ene 200 guser posted image

Dašabina vsakič pozabim v vrtcu vprašat ali kaj naši hodijo ven, morda ti veš?

Muzika lep avataruser posted image

TRIŠ je zdaj res manj časa za peko in nasploh kuho a ne? js pravim tko: važno, da nismo lačniuser posted image ....pride pa prav če kdo drug skuha, jst že mam to srečouser posted image

Klaja lepo, da boste dali punčke skupaj v sobico, ne bo jima dolgčas.

Vid super, da pikice izginjajo, in da boš lahko kaj dobrega sadja jedeluser posted image

Joooj mml čist ceeeeelo dopoldne brez interneta?! Grozauser posted image user posted image  Sej se hecam, važno, da boste zdaj ceneje gledal in surfal....jst bi tud siol tv, saj ga imamo v hiši ampak samo na eni tv in še to ima sestra v svojem stanovanju šmentuser posted image

Hja nč toliko zaenkrat....grem še mal drugam posurfatuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.2.2009 14:01:08   
Anchikaa
Dan.

Ja mi imamo prekrasen sončen dan,sva že bili 1uro zunaj pa pol popoldan gremo spet,ko se najemo in Daša naspi.Je frajla že danes ob pol osmih vstala in je bila tako tečna,da ni niti juhe do konca pojedla,ker se mi je drla s polnimi ustmi,pa sem jo raje dala spat.Upam da še malo spi,da kosilo do konca naredim.

Smo delali snežaka in revčka že pobira po malem.Glavna akterja pri snežaku sva bla mi2 z tastom,Daša pa je samo gledla če se nama je poslabšalo,ko nekaj po snegu rogovilima.

Ker nimam kaj pametnega za napisat,bom nekaj slik prilimala,po dolgem času,da jo pokažem spet fračo malo.

Tako je mandarine:
user posted image

Kravžl bavc se afna prej ko gre ajo ajo:
user posted image

Naša oz. dedejeva iznajdba za sankanje:
user posted image

Nič mi ni jasno:
user posted image

Mi pa smo šli iz Telekoma in Siola na Amis.Trio paketa itak ne moremo met,ker smo preveč odddaljeni od centrale,pa še šparovni čemo malo bit.Prej smo cca.30evrov plačevali telefona,pa 32evrov interneta,zdaj pa bo položnica 28evrov,neomejen dostop do interneta,pa še 700 min imamo zastonj vsak mesec v vsa fiksna omrežja v Slo.Majo pa to akcijo z 4MB prenosa,ampak nama ni šlo,ker smo preveč oddaljeni od centrale, in popoldan ko se je zabasala centrala smo bili brez neta in telefona.So nama pa prijazno ponudili da ostane ta paket,samo da se iz 4MB spremeni na 2MB,kar pa je itak zadosti kaj mi rabimo.

Nič,lepo se imejte,pa veliko se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.2.2009 14:01:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
user posted image user posted image user posted image za Gešperejevo spanje, pa tudi Nejino spanje naj se nadaljuje.(včerajšnja noč Sunny je bila le izjema, da se spomniš kako je bilo)

Najbrž res. user posted image

Mi bomo s kahlico počakali kar do poletja, čeprav jo že imamo ampak je ful dobra za noge dajat v njo in se afnat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Povejte mi tiste, ki imate otroke skupaj v sobici, kako se kaj obnese? Imam strahove, da  bosta zbujali ena drugo in ne bosta spali, predvsem čez dan bo verjetno bolj kriza.

To je po moje čisto odvisno.Pa user posted image za novo spalnico.
Midva tudi razmišljava, da bova morala nekaj naredit. Oba bi in ne bi hišo. Pa za hišo je treba ful denarja. Mogoče bova tole stanovanje malo predelala (zaprla balkon, prerazporedila kuhinjo in bo dnevna še vedno dovolj velika) in bi Neja ostala sama v zdajšnji spalnici. Kasneje, če bova imela še enega user posted image bi pa nekaj časa pač bila skupaj v eni sobici. Ma se mi zdi, da včasih kar preveč kompliciram. Bo že.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a v blok dobite optiko (f kvadrat oz. fiber to the home)? potem pa si kar na dobri lokaciji doma, ker tu v Mariboru delajo to šele na določenih delih mesta. ampak je že kar veliko tega. kdaj bo šele to pri nas domauser posted image no enkrat že,saj imamo VIP (veze in poznanstvo) karticouser posted image a prej pa nisi mogla imet Siol tv? ste toliko stran od centrale?

Tukaj na Dolenjskem so kar znoreli z optiko. TV bi pa že lahko imela ampak sva kar odlašala. Zdaj, ko bova morala pa kabel za optiko potegnit bova pa še za TV zrihtala...popravek, JAZ bom zrihtala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Se je pa Neja popravila v papanju, je pridno pridobila kg, Lara jih še nima 10, ji manjka ene 200 guser posted image

Neja je velika in sploh ne zgleda, da bi imela 10kg. Sem bila kar šokirana, ko sem jo dala na tehtnico.

Od Justa bi pa tudi jaz eno kremo. A ti koga poznaš, ki to prodaja?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.2.2009 14:16:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Sem jo pa včeraj skopala v materini dušici od Justa... a pozna katera (Alfabeta sigurno)...kremo sem že prej imela, zdaj sem si pa naročila še esenco za kopeli...in je suuuper, res krasno, sem se potem še sama namočila. Vpliva na dihala in tudi razkuži.

Ja, jo...ampak kaj pa to pomeni, da jo jaz sigurno?!?! A tako nos vtaknem v vse al kako user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.2.2009 14:31:17   
lutiropan

Poznamo in uporabljamo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
   Sončki januarčic 08 - 5. del
6.2.2009 14:33:22   
karatina
Dober dan

Res bi prav prišlo več sončka, pa bo že naslednje dni kaj pokukal

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ja,mislim,da sem se kar dobro odločila glede dela.Pisala točno ne bom kje delam,lahko ti napišem recimo na gmailu ali pa na ZS.Ne bi pa tako pisala tukaj,saj me razumeš.
Seveda. Bo pa moralo biti kar ZS, te variante na gmailu ne poznam user posted image

Klemen bi tudi kakal v kahlico ali v školjko,ker vem kdaj gre kakat in to takoj zjutraj,samo ga še ne dajem gor,sem brala,da otrok do 2.leta sploh nima občutka za take reči,kot je kakanje in lulanje in kdaj se bo to zgodilo.Jaz ne bom forsirala,ko bom mislila,da bo čas za to,ga bom dala na kahlico.
Tudi jaz mislim, da imava še čas za navajanje na kahlico.

Karin je dopoldanski sonček izkoristila z babico. Sta se malo potepali, pol je šla pa počivat in malo prej vstala. Smo popapcali kosilo in je spet šla malo k babici. Se je pa sonček tu pri nas že skril, tako da bosta verjetno kar notri.

Zdaj pa moram z računalnika, ima user posted image  neko službeno zadevo za delat, pa me preganja...user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.2.2009 14:34:37   
lutiropan
Mi bomo s kahlico počakali kar do poletja,

Mi tudi. Jo sploh še nisem poskusila dati gor. Enkrat spomladi se bomo začeli navajati. Sem pri vseh tako začela, pa so bili kmalu potem suhi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.2.2009 14:55:30   
Alfabeta
sunny, jaz se trudim da bi prišla do tega da bi imela to na zalogi. Ti lahko javim, če lahko malo počakaš, da se ti ne mudi

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.2.2009 15:33:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, jaz se trudim da bi prišla do tega da bi imela to na zalogi. Ti lahko javim, če lahko malo počakaš, da se ti ne mudi

Ni mi hudo nuja, bi pa vsekakor imela kremo materine dušice.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.2.2009 15:47:13   
Lunca1
Mi ga tudi še ne dajemo na kahlico. Je bila pa pri nas tudi Pina bolj pozna.

No moj je pa dopoldne Luka peljal k zdravnici, ker je še skoz tako grdo kašljala, pa ful mu še teče iz nosa. Je rekla, da prav da smo prišli, ker ima še vedno en del zabasan v pljučkih, mu ventolin ne pomaga čisto. ima menda malo pljučnice. Tako mora bit še en teden doma, dobil je še ventolin in sumamed.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?