nana35
|
Triš,super lepe slikice... dašabina,super delaš avatarje,ni kaj,pa praviš,da ne znaš tako slikat kot mala pikica...saj samo obrežeš,pa je... No,jaz sem včeraj šla kupit Klemnu leseni stolček,ki je kot Trip trap,ampak cenejši,ker ga imajo v akciji v Baby centru,pa sem zadovoljna,že zato,ker Klemen zelo rad sedi v njem,v tistem plastičnem pa ne mara biti...samo v tem in Antilopu.Antilop je pa itak zakon...Če bi prej vedela,bi imeli 3 Antilope...Povsod enega. sunny m.,tudi vaše slike so čudovite...in tudi mi imamo "samo"6 zobkov. Mi smo se pa šli danes sankat pod Pohorje in sem naredila nekaj slikic,jih bom dala kaj gor,ampak potem,ker jih zdaj še nisem naložila v shrani. si.Nismo bili dolgo,je pa bilo lepo,ker je bilo toplo,snega se topi...vse kar teče,tako da nismo zmrzovali.Smučarjev na nočni smuki pa je bilo res zelooo malo,vse kar sameva,meni se res zdi škoda,da je smučarija tako draga,ko bi lahko res zaslužili tudi z nižjimi cenami,pa lokali in hoteli bi bili res polni,tako pa sama žalost...Vsake par minut se pripelje en smučar v ciljno areno. Ančika,tudi tvoje slikice so lepe,sem jih z veseljem pogledala,pa tortica tudi zgleda dobro. IZVIRNO SPOROČILO: martinca pri nas pa je navada da daš pred njega denar, molitvenik in knjigo. denar pomeni bogataš, molitvenik da bo župnik, knigo pa da bo učenjak. no samo pri nas tega nismo izvedli tak da ne vemo kaj bo Zakaj niste??Mogoče pa bi Patrik izbral molitvenik.... To bi bila mami vesela... Jaz sem jutri še prosta,v torek pa spet veselo na delo...tako je nam smrtnikom pač... Zdaj grem naložit še par slikic in jih kasneje prilepim...