|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.1.2009 20:36:43   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
No, pa imamo prvo punčko
user posted image  

Lara je dobila čisto enakega dojenčka za rojstni dan....ste že poslušali kako smrči?user posted image

Anchikaa nutelino torto sem tudi jaz delala za Larin roj. dan, je super dobra in enostavna, tudi jaz priporočam. Jaz sem v nadev dodala še višnje in je blo mnjami.

Sem hotla kaj več napisat pa mi je zmanjkalo, ne vem kaj sem še hotla napisatuser posted image  No pa še Lara se je posračkala, moram it previt, da ne bo spet rit rdeča. Pa še za vrtec pripravit....uf je že spet ponedeljek tukajuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.1.2009 20:49:27   
Anonimen
Čer!

Danes pa smo se imeli fajn. Smo pop delali velikega snežaka in škrata sta full uživala, potem pa smo se še mal lovili in kepali...pol pa hitro na toplega čajčka. Po večerji in kopanju sta oba samo kapnila dol. Sedaj že 2 noči Jan celo noč prespi, brez prebujanja, tudi za dudo mu ponoči ni več mar. Naj le tako ostane, da se bom končno lahk naspala.

Jutri pa zopet vrtec, jaz pa imam frajn. Kako bo to pasalo, da si bom lahk mal stanovanje v red spravla, pa goro cunj mam za popeglat....delam 6 ur tedensko in potem sem v pon in čet fraj.

Triš, Anchika in Sunny
lepe slikice praznovanja. Še malo pa to tudi nas čaka...

Glede umivanja zobk, pa je tudi pri nas potrebna velika animacija, drugače pa jo on lepo grizlja, sam potem ko bi mami rada še mal podrgnila je pa že večji problem...ampak gre, sej se bodo navadili...

Glede srečanja vidim, da smo si kar vse nekako enotne, da je sedaj preveč virusov naokoli, pa je boljše da to prestavimo na poletje.

Tak, želim vsem mirno in lahko nočko!!!

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.1.2009 20:52:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
No, pa imamo prvo punčko
user posted image   

Lara je dobila čisto enakega dojenčka za rojstni dan....ste že poslušali kako smrči?user posted image

Čisto mimo...ko en stari dedec.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.1.2009 21:32:27   
lutiropan
Ojla...
user posted image Imam eno vprašanje. Kako naj najdem našo temo recimo 2 ali 3. del.Rabim nekaj pogledat- debato tam maj- junij.

Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.1.2009 21:41:56   
dašabina
Lutiropan, evo, upam, da je ratalo:

http://www.ringaraja.net/forum/Son%C4%8Dki_januar%C4%8Dic_2008_%2D_2%25_del/m_2719920/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/Son%C4%8Dki_januar%C4%8Dic_2008_%2D_3%25_del/m_2901853/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/Son%C4%8Dki_januar%C4%8Dic_2008_%2D_4%25del/m_3143912/tm.htm

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.1.2009 22:07:01   
ljubljana
sem komaj prebrala, pa sem tako fuč kot da bi maraton pretekla, se mi ne da pisat. V glavnem triš ti si caricauser posted image user posted image

kahlica, imamo še kar nekaj časa, ga bodo že v vrtcu navadili.

srečanje enkrat maja ali junija zunaj na sončku.

sprehodi, vedno in ob vsakem vremenu, razen če ima vročino.

sunny, karmika, anchika in triš super slikice

ursalala, iskreno sožealje in čim prej se pozdravite

vaney user posted image za uspešnost

obutev, doma imamo vedno usnjene copatke

katee, da bi bilo čim manj bolečin.

ursulina super frizurica.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.1.2009 22:18:50   
lutiropan
Lutiropan, evo, upam, da je ratalo:

EJ Dašabina super. Hvala. Sem že najdla eno debato junija, pa ene slikice sem iskala, ki sem jih gor nalimala. Res še enkrat hvala. Zlata si.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.1.2009 22:43:17   
nana35
Triš,super lepe slikice...

dašabina,super delaš avatarje,ni kaj,pa praviš,da ne znaš tako slikat kot mala pikica...saj samo obrežeš,pa je...

No,jaz sem včeraj šla kupit Klemnu leseni stolček,ki je kot Trip trap,ampak cenejši,ker ga imajo v akciji v Baby centru,pa sem zadovoljna,že zato,ker Klemen zelo rad sedi v njem,v tistem plastičnem pa ne mara biti...samo v tem in Antilopu.Antilop je pa itak zakon...Če bi prej vedela,bi imeli 3 Antilope...Povsod enega.

sunny m.,tudi vaše slike so čudovite...in tudi mi imamo "samo"6 zobkov.user posted image

Mi smo se pa šli danes sankat pod Pohorje in sem naredila nekaj slikic,jih bom dala kaj gor,ampak potem,ker jih zdaj še nisem naložila v shrani. si.Nismo bili dolgo,je pa bilo lepo,ker je bilo toplo,snega se topi...vse kar teče,tako da nismo zmrzovali.Smučarjev na nočni smuki pa je bilo res zelooo malo,vse kar sameva,meni se res zdi škoda,da je smučarija tako draga,ko bi lahko res zaslužili tudi z nižjimi cenami,pa lokali in hoteli bi bili res polni,tako pa sama žalost...Vsake par minut se pripelje en smučar v ciljno areno.

Ančika,tudi tvoje slikice so lepe,sem jih z veseljem pogledala,pa tortica tudi zgleda dobro.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

pri nas pa je navada da daš pred njega denar, molitvenik in knjigo. denar pomeni bogataš, molitvenik da bo župnik, knigo pa da bo učenjak. no samo pri nas tega nismo izvedli tak da ne vemo kaj bouser posted image

Zakaj niste??Mogoče pa bi Patrik izbral molitvenik....user posted image To bi bila mami vesela...user posted image

Jaz sem jutri še prosta,v torek pa spet veselo na delo...tako je nam smrtnikom pač...

Zdaj grem naložit še par slikic in jih kasneje prilepim...

:))

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.1.2009 23:00:29   
nana35

Nekaj slik (2) smo naredili s fotoaparatom,pa je bila baterija prazna,še dobro da imamo mobitele...
user posted image
Mi smo se kar znašli in smo montirali sedež od gugalniceuser posted image ,je bolj praktično.
user posted image
Prva vožnja s sankami.
user posted image
Ena ČB slikica
user posted image
Tako,pa me je ati vlekel v hrib.
user posted image

user posted image
In tako sva se spustila v dolino...
user posted image

user posted image
Že zadnja vožnja.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 18.1.2009 23:01:38 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.1.2009 23:47:26   
muzika
Nana, se pa znajdete! Kje pa ste kupili to gugalnico?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.1.2009 3:54:33   
TRIŠ
Sunny nore fotke sploh tista ko Neja nese prijateljauser posted image user posted image user posted image

Anchikaa lepa torticauser posted image user posted image user posted image ,Daša je pa prava ženskauser posted image

ljubljana hvalauser posted image ,si me ti namamila s tem marcipanomuser posted image

nana sedaj se bomo pa mi tudi sankali,ker imamo tak sedežuser posted image user posted image user posted image user posted image ,slikice pa so enkratneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.1.2009 9:09:31   
nana35
muzika,gugalnico sem kupila v Europarku v tisti trgovini zgoraj kjer imajo igračke,mislim,da se reče Umko.

Triš,me veseli,da se boste tudi vi sankaliuser posted image .Mi smo sedež  pritrdili z vezicami,saj veš,tistimi za kable.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.1.2009 11:53:47   
katee
Ojoj, sem nas našla že na drugi strani!

Jaz sem bila z Žan Luko malo zunaj, se je revež tako utrudil, da je potem kar dol padel. Očitno je to edini recept, da potem brez problemov zaspi.

Drugače smo pa super. Danes je celo noč prespal brez jamranja do 7.30user posted image .

Lep dan želim vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.1.2009 12:12:09   
Alfabeta
Jutro....aja, dober dan! Sem že zjutraj hotela napisati pa nisem uspela.....user posted image

V glavnem smo dobro, sinko je malo slabše, ampak bo šlo na bolje. VEM da bo!

Moram pohvaliti vse slikice in avatarje...so vsi krasni. sunny vidim da sta prijatelja z Markom user posted image  oz. z njo.....no, zaradi nje jaz če kaj kupim, kupim v BC, ker je super!

Toliko za enkrat. Šibam, ker imam skoz delo in stranke.....

Lep dan -------)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.1.2009 12:24:26   
lutiropan
Oj Dašabina....Tel. imam jaz kar svojo na vizitkah, pa telefon imam tudi svoj....Mi še ne "pripada."... A si dobla meil...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.1.2009 12:26:40   
Anchikaa
Dan.

Malečka je začela nekaj štrajkat s spanjem zjutrj in se že 4dni zbudi točno ob 7:10,niti minute prej ali kasneje.Ali ma vgrajeno uro ali kaj.In sma tako danes zjutraj do 8h gledale risanke,pol pa je že sila bila in je mogla it jest.

Zdaj po kosilu je šla ajo ajo,mami pa za računalnik.Ko pa se zbudi pa grema malo ven,ker je tako lep sonček,pa prav toplo je zunaj.

Nana si mi dala idejo,ker se mi zdi BV kupovat sanke s tistim sedežem,ko pa že tak imamo doma dvojne,samo sedež namontiramo pa je.Je moj pravo že da bo avtosedež naštimal gor.user posted image

Saj nimam kaj druga za napisat.

Lepo se imejte,izkoristite ta sonček zunaj.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.1.2009 12:30:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Triš,me veseli,da se boste tudi vi sankaliuser posted image .Mi smo sedež  pritrdili z vezicami,saj veš,tistimi za kable.

No hvala tega materjala pa imamo dovolj,ker je ati štromaruser posted image user posted image user posted image user posted image Hvalauser posted image ,samo sedaj pa pada dežuser posted image

Dašabina
vidim da čekiraš.Bi te poklicala pa ne upam ,ker se je prej oglasila neka stroga gospauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.1.2009 12:34:28   
Lunca1
Pozdravljene.

Luštne slikce.user posted image

No mi smo pa včeraj praznovali Lukov rojstni dan s prijatelji. otroka sta končno zdrava, mama pa malo manj.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.1.2009 12:34:40   
TRIŠ
Sunny morning a ni tale tvoja črna kolegica delala včasih v arielu.Tako se mi zdi znana pa ne vem kam naj jo dam.Joj kako ženske vse prečekiramouser posted image user posted image user posted image

Sem šla pa po Žana je spal eno uro in bil super priden.Zjutraj ga je samo vzela in meni rakla naj gremuser posted image mene ji čist šokiralo da sem celo pot user posted image pol pa non stop mislila na njega in ko me je poklicala sem šla kot raketa ponj.On pa me je samo božal in se stiskal.Dojimo se samo še enkrat do dvakrat in to se je fant sam odločiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.1.2009 12:50:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny vidim da sta prijatelja z Markom user posted image  oz. z njo.....no, zaradi nje jaz če kaj kupim, kupim v BC, ker je super!

Ja z njo sva prijateljici že od vrtca ali celo malo prej, posledično smo pa še Markota fasal.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning a ni tale tvoja črna kolegica delala včasih v arielu.Tako se mi zdi znana pa ne vem kam naj jo dam.Joj kako ženske vse prečekiramouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, je delala v Arielu. Potem je šla na porodniško, ta čas je pa BC kupil Ariel, tako da je zdaj v BC.

Grem še delat, čeprav sem bila že zelo pridna.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.1.2009 14:43:26   
ursulina
pozdravljene!!

malček spi, tako da sem mal prečekirala, kaj je novega...
glede srečanja tudi jaz mislim, da zdajle ni najboljši čas, ostane pa nam seveda avgustovski pikinik, a ne? user posted image

sprehodi: naša P je rekla, vsak dan ven po eno uro, ne pa ga matrat če je več kot -5°C. Kar se mi zdi kar pametno, sploh, ker imamo zelo suho kožico na ličkih, tako da mažem kar z bepantenom vsak dan. nam včasih ne znese it ven, veliko zračim in to je to. ko bo pa shodil, bomo pa zagotovo več zunaj, pa še vreme bo lepše...

lepe slikice, triš!!! pa nana, super ideja namesto sedeža!!!! postrigli pa malčka nismo preveč, ker ga nismo hoteli user posted image  nam je tak cortek z dolgo čupico.

mi imamo tudi "samo" 6 zobkov, čistimo jih tako tako, kot ostali, vidim user posted image

kahlica še ni v uporabi.

se pa zadnji teden dogaja, da hoče sam jest z žlico in izgubljam živce ob vsakem obroku, ker je packanja tu mač! sploh ne vem, kako naj spedenam obroke, ker je packarije povsod dovolj.... naročila sem une žličke ki so upognjene, da bo lažje jedel, ker ne dovoli, da mu pomagam žlico nosit v usta... vse bi sam in potem je to dizaster user posted image  vaši škratki že kaj sami jejo?

mi furamo shoo shoos copatke, da so že čisto obrabljeni :)

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.1.2009 14:48:22   
Lunca1
Ursulina jaz mu pustim, da sam je npr. kakšno hrenovko, ko nabada je že kar spreten.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.1.2009 18:28:06   
mala pikica
Mi smo vsi prehlajeni, pa še grla so povrhu vneta. Gašper se je izmazal v treh dneh in na srečo ni bilo nič hujšega, midva z dragim pa bova verjetno potrebovala kar 14 dni, da prideva k sebi user posted image Se vidi, kdo je pri hiši najbolj odporen.

Pa gremo lepo po vrsti...

muzika pri nas so večinoma velike težave z umivanjem zobkov. Ni pomagala first teeth ščetka, niti prava ščetka. Pred dvema dnevoma pa je videl atija, kako si umiva zobke in od takrat je drugače. Z atijem uspeta prav lepo umiti zobke, s pravo ščetko in first teeth zobno pasto. KAj hočem, so pač dela, ki jih ati opravi veliko bolje od mamice user posted image

triš kar nimam besed ob slikicah. Čudovito je kar premili izraz!

sunny tudi vaše slike so čudovite. Sploh tista je dobra, ko se Neja jezi na Aljaža v posteljici user posted image

anchika lepe slikice!

dašabina kakšnih slikic ne znaš delat? Ti pokažem, iz katere slike je narejen naš avatar?

user posted image

Vidiš, sploh ni potrebno pretirano znanje user posted image Potem pa samo obrežeš in je! Je pa res, da moraš ti spraviti tri otročke gor, jaz pa zaenkrat še samo enega user posted image (mimogrede, Majčica upam, da nisi huda user posted image )

nana tudi vaše slike so čudovite! Imate pa dobre mobitele, da delajo tako lepe slike user posted image Pa ful luškano kapico ima Klemen.

muzika zdaj sem se spomnila... Kaj si rekla, da imaš bolniško? Kdo pa je bolan?

Zdaj sem eno uro pisala teh nekaj vrstic, me Gašper vedno znova najde, čeprav se zelo potihem odtihotapim iz dnevne user posted image Zdaj pa obvezno kopiram...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.1.2009 18:34:21   
muzika
Mala pikica, jaz sem staknila vnetje srednjega ušesa. Sem že pozabila, kako to boli. Takoj za porodom, če mene vprašaš. No, sedaj je že boljše in jutri spet veselo na delo.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.1.2009 19:27:11   
ljubljana
Terapija končana, dobila vaje za rehabilitacijo pa enomesečno prepoved teka.

Sem za večerjo naredila brokoli juho, polnozrnato skutne štruklje in gobovo omako, pa sem se tako najedla, da me kar trebuh na vseh koncih boli.

Jutri pa v službouser posted image , sem bila do danes na bolniški.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?