nana35
|
Dobro jutro,malo bolj pozno,pa vendarle. Najprej Patrik,vse najboljše za prvo svečko,da bi bil zdrav in priden,se veliko igral...in na koncu zrasel v velikega in močnega fanta. Čestitke tudi mamici Martinci,to je tudi tvoj praznik.In atijev. Se še spomnim,ko sva skupaj v porodnišnici gulile postelje . vaney,vse čestitke od mene za tvoj rojstni dan!! ... Martinca,upam,da bomo lahko v nedeljo prišli,ker je Klemen nekaj bolan,tako da bomo videli.Proti jutru smo imeli drenje ,pa drisko in non-stop posračkan... in tudi prehlajen je,tako da ne vem,kaj se bo izcimilo. Ja,kot sem že napisala martinci je moj Klemen za zdaj še narahlo zbolel,je še vedno dobre volje,samo kašlja in mislim,da bo kaj kmalu začel smrkati.Kašlja bolj poredko,ampak vseeno.Drugače je še vedno stari Klemen,le pleničko mu menjujemo velikokrat,ker je večkrat pokakan,pa nima vsakič driske,imel je normalno blato,samo 1x je bilo bolj tako-tako v plenički.Tudi mene je posral.V postelj...skoraj sem bruhala in to čisto zares.Samo to še mi je manjkalo,da bi, pol bi bili kompletni. Sicer je nekaj pojedel in v čaj sem mu dala linex,tako da zaenkrat sem naredila kar sem mogla,dalje pa poročam. Alex,tudi tebi vse najboljše za obmesečnico!! dašabina,sem ravno včeraj malo pogledala tvoj album iz porodnišnice...pa tudi druge albume iz preteklosti od vseh. katarinas,naša spalnica je bila tudi cela v smradu,ko sem se vrnila nazaj,me je skoraj vrglo na pragu.Še zdaj imam v nosu smrad...A misliš,da bi tudi lahko bilo tole od zobkov?Tole kakanje pa tako?No,ne vem,naš je še prehlajen zraven,oz.malo pokašljuje,sračka pa obilno! Pa seveda čestitke za prve korake!!Naš Klemen je še vedno najbolj varen po vseh štirih in če hodiva z eno rokico.Ko ga spustim,pa se takoj počepne. karatina,jaz sem tabletke za zobke sicer dobila,a mu jih nisem dajala,ker nisem naletela na dobre kritike...vsaj tukaj na forumu...jih še šparam doma. Tako,sem pokomentirala in povedala svoje zaenkrat.Alfabeta,klepetka,vama pa lep pozdrav.