|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
2.1.2009 10:50:02   
nana35
Dobro jutro,malo bolj pozno,pa vendarle.

Najprej Patrik,vse najboljše za prvo svečko,da bi bil zdrav in priden,se veliko igral...in na koncu zrasel v velikega in močnega fanta.
Čestitke tudi mamici Martinci,to je tudi tvoj praznik.In atijev.
user posted image
Se še spomnim,ko sva skupaj v porodnišnici gulile posteljeuser posted image .

vaney,vse čestitke od mene za tvoj rojstni dan!!
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...
Martinca,upam,da bomo lahko v nedeljo prišli,ker je Klemen nekaj bolan,tako da bomo videli.Proti jutru smo imeli drenje ,pa drisko in non-stop posračkan... in tudi prehlajen je,tako da ne vem,kaj se bo izcimilo.

Ja,kot sem že napisala martinci je moj Klemen za zdaj še narahlo zbolel,je še vedno dobre volje,samo kašlja in mislim,da bo kaj kmalu začel smrkati.Kašlja bolj poredko,ampak vseeno.Drugače je še vedno stari Klemen,le pleničko mu menjujemo velikokrat,ker je večkrat pokakan,pa nima vsakič driske,imel je normalno blato,samo 1x je bilo bolj tako-tako v plenički.Tudi mene je posral.V postelj...skoraj sem bruhala in to čisto zares.Samo to še mi je manjkalo,da bi, pol bi bili kompletni.
Sicer je nekaj pojedel in v čaj sem mu dala linex,tako da zaenkrat sem naredila kar sem mogla,dalje pa poročam.

Alex,tudi tebi vse najboljše za obmesečnico!!
user posted image
dašabina,sem ravno včeraj malo pogledala tvoj album iz porodnišnice...pa tudi druge albume iz preteklosti od vseh.

katarinas,naša spalnica je bila tudi cela v smradu,ko sem se vrnila nazaj,me je skoraj vrglo na pragu.Še zdaj imam v nosu smrad...A misliš,da bi tudi lahko bilo tole od zobkov?Tole kakanje pa tako?No,ne vem,naš je še prehlajen zraven,oz.malo pokašljuje,sračka pa obilno!
Pa seveda čestitke za prve korake!!Naš Klemen je še vedno najbolj varen po vseh štirih in če hodiva z eno rokico.Ko ga spustim,pa se takoj počepne.

karatina,jaz sem tabletke za zobke sicer dobila,a mu jih nisem dajala,ker nisem naletela na dobre kritike...vsaj tukaj na forumu...jih še šparam doma.

Tako,sem pokomentirala in povedala svoje zaenkrat.Alfabeta,klepetka,vama pa lep pozdrav.user posted image

:))

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.1.2009 11:15:35   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Dašabina mi gremo v ponedeljek v vrtec, kdaj pa vi?
user posted image user posted image mi tud mi smo pri MČ, pa Lara, tja greva ob 9. 00 uri, se mogoče vidiva......

hmmm res ne vem kaj pomeni MČ user posted image user posted image  Skupina mogoče? Aha ob devetih, no mogoče mi tud ob devetih...jaz sploh nisem še bla nič tam, a bi se mogla prej kaj pozanimat, mah sej mi bodo vse v pon. povedali ne?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.1.2009 11:16:39   
dašabina
Suny, kje pa, tisto user posted image  je bilo namenjeno temu, da bova s Katarinas skupaj, drugač bi bila jaz še ful rada doma..... mi prej ni delala tipkovnica, pa nisem mogla napisat prav.........saj kaj čmo,kar se mora, se mora

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.1.2009 11:17:55   
dašabina
MČ pomeni vzgojiteljico Marijo Črv, to je skupina 1-3, druga skupina pa je 1-2, jaz sem mal poklicalauser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 2.1.2009 11:19:28 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.1.2009 11:19:19   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ponoči je spala tako tako. Ob 3.20 se je odločila, da bo malo feštala in sem bila pokonci do 5.30. user posted image je pa itak norel. Že milijontič mi je rekel, da sva zaključila z user posted image . Njemu je to odgovor na Nejine težave, ki jih zdaj prestaja z zobki. Še dobro, da je bolj malo doma, ker bi po njegovem mogoče morali še Nejo oddat. user posted image

Eh ti moški moški....user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.1.2009 11:21:31   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

MČ pomeni vzgojiteljico Marijo Črv, to je skupina 1-3, druga skupina pa je 1-2, jaz sem mal poklicalauser posted image

Aha....no fino jaz pa nisem nič klicala, zdej pa ne vem kje smo mi...mogoče tudi pri MČuser posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.1.2009 11:40:39   
vaney
Najlepša hvala vsem za čestitkeuser posted image

Praznovala ne bom nič posebej, popoldne gremo mi 3 na tortico, potem pride zelo dobra kolegica na kavico, jutri pa grem s kolegicami malo ven.

sunny, danes pa najbrž nisi posebej dobre volje, kaj? Kaj pa, če bi se z Nejo, ko ima fešto ponoči, preselile v dnevno sobo in bi dragi lahko malo več spa? Bi bilo potem boljše? Pri nas je to sicer čisto vseeno, ker Anže že od 3. meseca spi v svoji sobi, ampak se probava usklajat tako, da se vsaj eden naspi, pa drugič drugi...

dašabina in katarinas, a niste imele uvodneg sestanka z ravnateljico, vodjo prehrane in svetovalno delavko ter vzgojiteljico in pomočnico, da bi vam točno povedali, kje, kdaj in kako? Pa individualni razgovor z vzg., da ve njej poveste vse o otroku, ona pa vam o uvajalnem obdobju....čudno, mi imamo to vedno, preden pride nov otrok v skupino

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.1.2009 11:41:56   
lutiropan
Alex ob obmesečnici

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.1.2009 11:50:34   
Anchikaa
Pozdravljene.

Patrik vse najboljše ob prvi upihnjeni svečki,da bi bil še naprej tak sonček kot si bil do zdaj in razveseljeval mamico in atija.Martinca,to je tudi tvoj praznik,ki se ga boš za vedno spominjala ko je na svet prav na ta dan prijokal tvoj sonček.Tudi tebi vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Vaney tebi tudi vse naj naj ob tvojem osebnem prazniko,veliko zdravja in da bi se ti izpolnile vse skrite želje.user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega,razen tega da je Daši Dedek Mraz prinesel peti zobek,prav 1.1. je prikukal ven.

Zdaj pa grem napast sarmo,ki mi jo je mami včeraj prinesla,hvala ji,čeprav tega ne bere pa ok.

Lepo se stiskajte,ker je zunaj tak mrzlo,da majo vsi ptiči trde kljune.user posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.1.2009 11:51:37   
Anchikaa
Joj Alexa sem pozabla.

Tebi tudi vse najlepše ob obmesečnici.

Koala nisem pozabla na slike,ti jih potem popoldan pošljem.OK?

LP

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   Sončki januarčic 08 - 5. del
2.1.2009 11:53:00   
karatina
PATRIK, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO.

ALEX TUDI TEBI VSE NAJ OB OBMESEČNICI.

VANEY, ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU.

Vsem ostalim lep dober dan user posted image

Karin je šla malo počivat, ati pomaga zunaj dediju, jaz pa hitro malo na RR in pol za štedilnik.

Hvala za odgovore o tabletkah za zobke. Ko sem jih dobila sem tudi dolgo kolebala, če bi jih dala ali ne, in sem se glede na mnenja odločila ne dajat; zdaj ko rastejo, me pa tu in tam malo zaskrbi, če sem prav naredila...

To bo zaenkrat to. Moram it kuhat, da ne bo iz kosila večerje.

Lep dan vsem in se pišemo...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.1.2009 11:56:24   
limma
Patrik, vse najboljše za 1.upihnjeno svečko
user posted image

Vaney, tudi tebi vse najlepše in najboljše
user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.1.2009 12:07:20   
limma
katarinas, čestiteke Lari za hojo user posted image

benika, user posted image za uspelo operacijo. Se pridružujem, Jakob ima res prelepe oči user posted image Pa držim pesti za čim prejšnji user posted image user posted image

sunny, user posted image user posted image saj si bo še premislil...

Mi še zdaj ne spimo, pa smo budni že od 5.30 user posted image Očitno ti zobki nikomur ne prizanašajo user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 2.1.2009 12:08:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.1.2009 12:18:45   
koala
Dan!
Jao, že od lani se nisem oglasilauser posted image user posted image user posted image .

Najprej se vsem zahvaljujem za čestitke, tako preko maila, kot preko sms-a in po pošti. Hvala vam. No, meni se je najprej pokvaril telefon, tako da je zdaj na servisu, potem pa je še net zružil tako da,.........

Silvestrovali samo doma, Alex se je zbujal skozi ob 3 minute čez polnoč pa se je odločil da bo silvestroval tudi on, je ves navdušen voščil babici, si poskušal priboriti malo penine, potem pa žural do 1.30, zjutraj pa je bil pokonci kot ponavadi.
Tudi danes nismo spali, tako da sem odpovedala kopanje, ker sem kot da bi me povozil vlak.

Lana z zamudo a iz srca vse naj naj ob pihanju prve svečke.

Patrik tudi tebi vse naj naj ob pihanju svečke.

Alex se zahvaljuje za čestitke, joj je leto hitro minilo, samo še malo pa bomo tudi pri nas pihali prvo svečko.
Sonček moj, vsak dan bolj sva ponosna nate in vsak dan bolj te imava rada, ostani zdrav in zadovoljen.

benika Jakob je pravi cukerček! Pa upam da čimprej ugledaš plusek.

mml, upam da ste zdravi!

Pa še vsem mojim januarčicam in njihovim družinam bi zaželela čudovito leto v katerega smo stopili, pa naj prinese samo dobre stvari.

Aja, glede tega kdaj se selimo na Otroški forum, pa nikar čakati Alexa. Zaradi mene se lahko kar preselimo.

Ancika ni panike z slikicami, ko boš mela čas.

< Sporočilo je popravil koala -- 2.1.2009 12:20:45 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.1.2009 13:39:16   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

katarinas,naša spalnica je bila tudi cela v smradu,ko sem se vrnila nazaj,me je skoraj vrglo na pragu.Še zdaj imam v nosu smrad...A misliš,da bi tudi lahko bilo tole od zobkov?Tole kakanje pa tako?

Ma ne vem, ampak pravijo, da jih potem mogoče tudi malo zvija in več kakajo... samo zdaj pri Lari nisem več tako prepričana. Se je takoj po kosilu tako "usrala", da sem jo spet mogla celo preoblečt in je blo čist tekoče in kašasto, mislim pa da je to od mleka - po pomoti sem enkrat kupila Aptamil po 12. mesecu in sem zdaj hotla tole porabit, samo ji zgleda ne paše.

Vaney prvič slišim tole za individualne razgovore, kaj šele z ravnateljico in vodjo prehraneuser posted image  Tukaj pri nas nisem še od nobenega slišala, da bi to imel. Mi smo dobili domov en tak rumen list na katerem piše nekaj stvari kako bi se otrok navadil. Sem se pa pogovorjala z eno soc. delavko al kaj je, ampak to čist slučajno, ko sem nekaj tja nesla. Imate pa pri vas lepo navadouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.1.2009 14:11:13   
majra
Dan!

Lana, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image -malo z zamudo, ampak od srca

Patrik, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Alex, vse najboljše ob obmesečnici user posted image

Vaney, vse kar si sama želiš user posted image user posted image

user posted image user posted image  za samostojne korake

user posted image user posted image  za nove zobke

Tako, silvestrovanje smo preživeli brez kakih posebnih travm zaradi petard, ker se je gospodična odločila, da bo spala na mamici user posted image  in se ni dala motiti, čeprav smo imeli kot na bojišču.

In ker moji user posted image  sosedi niso porabili vse municije, so si včeraj ob 7 naredili še enkrat silvestrovo, in to glih ko sem dajala Katjo spat, tako da se je prestrašila in smo bile celo noč več ali manj budne. Pa še zobki nas zezajo....

Kdaj zrastejo vsi zobki user posted image  Jih že imamo poln kufer, pa prve 4.nismo niti pogruntali, ti sedaj nam pa dajejo vetra

Ne vem katera je spraševala, ampak bolj pogosto kakanje ali celo driska se lahko pojavi pri izraščanju zobkov. Pri nas je tako, s tem da nam dela družbo še zabasan nosek user posted image
Imamo kar pestro user posted image

Zdaj pa pripravljam križ, ker moram uspavat Katjo in po dnevi ne gre več drugač kot na rokah...

Sunny user posted image

Alfabeta user posted image user posted image user posted image  upam, da se ne izcimi nič hudega in je samo viroza

Držim pesti, da se bodo vsi januarčki hitro navadili na vrtec. Vsaj teh skrbi nimam,HB. Bo že tako kar šok, ker se me zadnji teden drži kot klop in ni preveč navdušena nad nikomer drugim. Pa delat tudi ne začnem v pon. ampak šele v sredo-dva dni več uživancijeuser posted image

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.1.2009 14:36:40   
Golobček
Takole zaenkrat samo na hitro !

Patrik čestitke za 1. upihnjeno svečko!!
user posted image

Alek za obmesečnico!
user posted image

Mamica Vaney Vse najboljše tudi tebi !!!
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.1.2009 15:08:45   
urssyy
PATRIK, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN. user posted image

user posted image user posted image user posted image   ALEX VSE NAJ OB OBMESEČNICI.

VANEY, TUDI TEBI ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU.
user posted image user posted image user posted image

Vse lepo pozdravljam v novem letu, hvala da ste držale pesti in sva tako  z Vivien novo leto dočakali doma user posted image . Vivien je že bolje, je antibiotik dobro del, upam da se vsaj malo pozdraviva do ponedeljka ko grem v službo, Vivi pa v varstvo k moji sestri.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.1.2009 15:37:37   
benika
Patrik, vse najboljše za rojstni dan!
user posted image

Mamica Vaney, iskrene čestitke!

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.1.2009 15:38:25   
urssyy
Aja , kako pa kaj čistite zobke???Sprašujem zato, ker moja princeska še vedno zaspi ob flaški, saj zobeke prej umijeva, ampak učinka je pa bolj malo, če potem še spije čokolino na flaškouser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.1.2009 17:21:13   
koala
urssyy, midva z Alexom zobke umijeva ob večerni negi, samo potem zaspi ob dojnju, tako da z učinkom je tak tak.
Pa super sa se vVivi počuti bolje.

Alfabeta upam da se ne skuha kaj resnega.

vany vse naj naj ob prazniku, pa iskreno ti želim da vaju dragi postavi pred jago.

dašabina, sem se ti prej pozabila zahvaliti za nalepkice, hvala tiuser posted image user posted image .
Kak bom zdaj okranclanauser posted image , še enkrat HVALA VAM PUNCE!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.1.2009 17:36:14   
klaja
Patrik vse najboljše ob tvojem 1. rojstnem dnevu, da bi bil še naprej tako priden in bi osrečeval mamico in atija!

Vaney tudi tebi vse najboljše ob tvojem prazniku in lepo praznuj!

Alex tudi tebi vse lepo ob 11. mesecu!

Benika veš da nismo pozabile na tebe, sem te pa spremljala na sosednjem forumu, ko ste se pogovarjale o operaciji. user posted image Želim ti da čim prej zagleda plusek!

Glede prestavitve teme na Otroke, pa sem pisala moderatorki.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.1.2009 19:03:04   
ljubljana
katarinas tudi pri nas smo imeli uvodni sestanek za vse starše. Bil je enkrat septembra, oktobera so začeli s prvimi uvajanji.
Vzgojiteljica nam je vse razložila, nam razdelila urnik uvajanja, predstavila cel sistem, razdelila brošure, pokazala sobo, otroci so si jo tudi ogledali in stestirali igračke...
Tudi pri Martinu smo imeli v drugem vrtcu individualni uvodni sestanek, kjer je vzgojiteljica vse osebno razložila in povprašala o otrokovih posebnostih...

vaney user posted image

alex user posted image

patrikuser posted image user posted image

lanauser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 2.1.2009 19:12:55 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.1.2009 19:19:35   
ljubljana
sunny morning

pa kaj ma tvoj za komentirat tole dojenje. To je namreč edina stvar, ki jo samo ti lahko daš svojemu otročku in ena redkih stvari, ki jo zares potrebuje. Ne daj se motit in vstrajaj na svojem, pa reč mu, da naj se ne meša v ženske zadeve, ker nikoli ne bo mogel dojit in nikoli ne bo vedel kaj za mamo in otroka to pomeni. Pa čist mim grede mu lahko omeniš, da otrok ni robotek, ki ga izklopiš na gumbu stop al pa deinštaliraš program dojenje.

Pa oprosti če sem bila preveč direktna, mi tlak dvignejo take stvari.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.1.2009 19:40:49   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
katarinas tudi pri nas smo imeli uvodni sestanek za vse starše. Bil je enkrat septembra, oktobera so začeli s prvimi uvajanji.
Vzgojiteljica nam je vse razložila, nam razdelila urnik uvajanja, predstavila cel sistem, razdelila brošure, pokazala sobo, otroci so si jo tudi ogledali in stestirali igračke...
Tudi pri Martinu smo imeli v drugem vrtcu individualni uvodni sestanek, kjer je vzgojiteljica vse osebno razložila in povprašala o otrokovih posebnostih...

Hmmm zdej ne vem al sem samo jaz to zamudila al kajuser posted image  Ampak a ne Dašabina, da pri nas tega ni bilo? SAj bi me menda kaj poklicali, mogoče bi pa morala sama...no vse bo jasno v ponedeljek.
Ljubljana ti imaš pa verjetno v tistem vrtcu...joj sem zdaj pozabila kako se mu reče...no ki je tako kot šola v katero hodi Christian - no hotla sem rečt, da se verjetno tam bolj posvetijo otrokom in staršem.

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
sunny morning
pa kaj ma tvoj za komentirat tole dojenje. To je namreč edina stvar, ki jo samo ti lahko daš svojemu otročku in ena redkih stvari, ki jo zares potrebuje. Ne daj se motit in vstrajaj na svojem, pa reč mu, da naj se ne meša v ženske zadeve, ker nikoli ne bo mogel dojit in nikoli ne bo vedel kaj za mamo in otroka to pomeni. Pa čist mim grede mu lahko omeniš, da otrok ni robotek, ki ga izklopiš na gumbu stop al pa deinštaliraš program dojenje.
Pa oprosti če sem bila preveč direktna, mi tlak dvignejo take stvari.

Sory če se tlele vtikam...ampak ne vem če si prav razumela....Sunny že dolgo ne doji več, problem ni v tem. No menda nisem jaz narobe razumelauser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?