|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
21.11.2008 8:44:01   
pocka
Moj pa ko mu rečem, joj kako sem se zredila, vedno naredi, ma neeee mišiiii, lepa si, a verjetno si misli ti pujsa pujsastauser posted image . Ker, ko grem že tretjič v kuhinjo po rebrco milke, mi vedno reče a ni počasi dovolj.user posted image No, ga pa vsaj ne žuli več moja koščena rit, ko mu na kolenih sedim, zdaj je vse bolj mehko, ker prej sem bila pravi shiranček.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
21.11.2008 8:44:36   
Najaa
mama_milchy, hvala za kofe, Njami, paše. Sej res, kofetkarce, koliko kave kaj spijete na dan? Jaz ene dve, ampak z veliko mleka.

Naspala sem se, komaj čakam da vidim mojo princesko danes. user posted image

Tole je in bo trebutno v Lidlu, če katero zanima.

http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20081124.index

< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.11.2008 8:45:29 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
21.11.2008 8:46:19   
pocka
Zjutraj eno veliko šalico in to je to.

Nič punce,grem v bolnico pokazat tole moje uho, pa ne preveč pisat, ker bom pol spet eno uro brala,da pridem na tekoče.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.11.2008 8:52:45   
tasa_m

Sej res, kofetkarce, koliko kave kaj spijete na dan? Jaz ene dve, ampak z veliko mleka.

Jaz spijem zjutraj en cappuccino pa še to z veliko mleka, pol pa več ne. Pol pa sem na sadnih čajih.
Če pa grem ven z kolegicami pa si privoščim še kakšno kavico..

Jaz pa sem včeraj napisala na msn, da si za roj.dan želim barve za steklo user posted image  in je bil odziv takoj tu. Najboljša kolegica mi je takoj napisala: draga moja mici, dobiš od mene! Tak da jee, še tedn dni bomo počakali, pol pa bomo barvali in risali.. user posted image
Najaa a nimaš Tije doma ?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.11.2008 8:55:23   
Najaa
Tija je že cel teden na počitnicah pri babi in dediju. Nisi zasledila, da jo pogrešam? user posted image
Tule v lidlovi reklami imaš barve za steklo od pon. Ok, itak jih dobiš za RD, tak da spreglej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.11.2008 9:03:38   
tasa_m
user posted image user posted image  ja, saj se spomnim ko je šla na počitnice ampak sem mislila, da je že doma.. user posted image
No, pol pa bo danes pop. oz. jutri bolj veselo.

Aja, sem zadnjič kazala slikice od vaših tamalih, ki jih imate v albumu moji mami in se je vsa raznežla..kake lepe princeske imate.. upam, da bo vsa raznežena tudi pri naši tamali. Bo le prva vnukinja.

Me je zdaj klicala iz službe in ona meni ful resno: veš Nataša, sem se zaj pogovarjala z eno, ki ima jan.rok (ki,ji je le uspelo prit po mescu dni iz bolnišniceuser posted image ) in ji je patronažna rekla, da ne sme prat otroških oblačil z mehčalcem in da mora dat čist malo praha. Pa se začnem smejat pa samo rečem: že vem draga moja mami to. Pa ona ful jezno, zakaj pa te pol jaz kličem tak zgodaj in ti mislim povedat nekaj novega?? Hmm, ne vem če je ona pozabla, da sem doma in imam čas štofirat po netu kjer vse piše user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.11.2008 9:03:43   
PERSIDA
Dobro jutro!Če glih je bla noč za popent.Nihče ni hotel z mano igrat kart.

spps -a te smem vprašat kje,pa delaš ,ker tudi pri nas v avtom.industriji v Preventu je sedaj samo sranje.Sploh ni dela,pa kar grozijo z odpuščanjem?

mama_milchy ,buksi - pridne ,da še hodita delat.Jaz že tako dolgo ne delam,da si je moj našel vzdevek "sponzor".Tako,da ,ko me kdo od mojih kliče vprašajo ,kje ,pa je danes sponzoruser posted image user posted image user posted image .

tasa_m- čuj zdaj še zašijem en plašč do probe ,pol,pauser posted image .Vrata naj bodo ,kar odklenjena ,da ti jih slučajno dol ne vržem user posted image user posted image user posted image .Ker ,če se ti 100 kg user posted image  zaleti v vrata bo od njih ostal samo še prah user posted image .

helimaša -če ne najdeš kandidata za šoping pol mene zraven vzami.Ziher bova pol trgovine pokupileMoj ,pa mi pol ,da odpoved domauser posted image .

pocka - zateuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.11.2008 9:05:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps - brez skrbi da ti bodo podaljšali bolniško. Meni so jo tudi do 12.12. tak da še lahko malo uživamo. Ampak jaz priznam, da upam, da bo do konca..ker si ne predstavljam, da bi sredi dec.,ko je največja gužva morala it delat. Pa jaz po enem dnevu umrem od bolečin v križu. Ker takrat se večkrat zgodi, da delaš dokler je gužva, same pa veste da se decembra nobenemu nikamor ne mudi, tak da bi tio avtomatsko pomenilo cel dan. Uh, za user posted image

bomo vidli kaj bodo naredili,ker ne bom imela nobenga novega izvida-fizioterapijo pa imam komaj 5.1.
ma bomo že,sem si danes privoščila po dveh mesecih en kafe s sodelavko-kjer sem spet izvedela,da so na firmi spet nekaj delavk dol dali...kriza...
me prav zanima kaj bo naslednje leto,ko napovedujejo,da naj bi gosp.kriza takrat dosegla vrh,še posebej v avto industriji....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.11.2008 9:08:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

dobro jutro!

JOj sem že v službi. Me je navsezgodaj že en učenec mal živce dvignil. vedno en in isti brez naloge!!!!!!

DRugačče pa je tud mene včeraj mal psiha zvila. Sem bila cel dan sama doma, pol pa vse sorte premišljuješ......
MOj ni bil še na nobenem pregledu z menoj, ima pač tako službo. Si pa to res zelo želim in na koncu sem mu tud to povedala. Da bi rada da je malo bolj zraven pri nosečnosti. Sem se res ful sama včer počutla.  SAj ne , da ni, sam kar naenkrat tak občutek. Upam, da če bo našel čas, da bo lahko šel z mano na pregled in da bo G. pustila.

OK. Lepo se imejte in se še javim. Upam, da bo dan čimhitreje minil.

buksi,ne se s tem obremenjevat,moški vseen drugač gledajo na nosečnost kot pa me.
moj tud 6let nazaj ni bil z mano na pregledu.
zdaj pa je sam izrazil željouser posted image
mal hormončki delajjo svoje in znamo na momente kakšno malenkost vredu zakomplicirat.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.11.2008 9:09:19   
KOKICA32
Vidim, da veliko pišete o gospodarki krizi. Res je hudo, še bolj kot si mislimo. Najbolj žalostno je pa to, da bo sedaj velika večina firm to krizo uporabila kot izgovor, da bodo lahko odpuščali. Pa, da ne bo 13. plače in božičnic.
Spps in ostale, ne skrbite, kot nosečnice ste zaščitene. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.11.2008 9:10:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

bomo vidli kaj bodo naredili,ker ne bom imela nobenga novega izvida-fizioterapijo pa imam komaj 5.1.
ma bomo že,sem si danes privoščila po dveh mesecih en kafe s sodelavko-kjer sem spet izvedela,da so na firmi spet nekaj delavk dol dali...kriza...
me prav zanima kaj bo naslednje leto,ko napovedujejo,da naj bi gosp.kriza takrat dosegla vrh,še posebej v avto industriji....

ma se men zdi, da bo gospodarska kriza kr vsepovsod, ne samo v avto industriji.
Moj je tud včeraj prišel iz fuzbala pa mi pol reče, da se je pogovarjal z enim, ki je rekel, da ne ve kak bo po novem letu v njihovi firmi. Za enkrat še krize ne občutijo in bo decembrska plača še normalna, za jan. pa ne upa nič rečt. Kr slabo mi je postalo..user posted image  Moj pa tak flegma: ja pol pa bomo pač dopust koristli.. Haloo, se mu meša?? user posted image

persida- jaz pa sem ti poslala sms, ker nisem videla tvojega posta... user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.11.2008 9:11:54 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.11.2008 9:11:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica a hodiš kaj po Konjicah?

V Konjice v tem letnem času glih ne hodim, poleti bolj, ko nam je to klasična pot z motorjem "okoli Pohorja".

Tudi jaz sem bolj slabo spala, saj se je moj user posted image očitno z nečim zastrupil, mu je bilo slabo, zato se je celo noč premetaval in s tem zbudil tudi mene. user posted image

user posted image user posted image user posted image  no,če pa boš kdaj v bližini  pa lahk vseen javišuser posted image
jaz tud ponavad ne hodim v bistrico-edin ,ko sem si dala šivat obleko za ohcet,sem hodla tja k šiviljiuser posted image user posted image

kaj pa jedel tvoj?al je sam prepozno jedel?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.11.2008 9:12:15   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, hvala za kofe, Njami, paše. Sej res, kofetkarce, koliko kave kaj spijete na dan? Jaz ene dve, ampak z veliko mleka.

KAVICA - eno, največ dve vnedar s polno, polno mleka;

kaj zdržiš tolko dolgo brez otročka sama doma? Jaz največ dva dni, pol pa ga grem že iskat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.11.2008 9:14:10   
Piruri
Podiramo kakšen rekord v čvekanju? Dva dni vas ne berem, pa sem zdaj le bežno preletela 15 strani zaostanka!!!Uffff...

Pocka...super, da ti je pecivo ratalo...vaja dela mojstra, naslednjič bo hitreje...jaz upam, ker jih moram za božič pripravit 3 x toliko user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Piruri..noro vsec so mi tvoji copatki,a bi men tud kej zastrikala?user posted image  verjetno si ze ugotovila,od kod " priletim"

Oh...da ne bo pomote...copatke štrika PUPA, tako, da boš njo mogla pocukat za rokav-pa ne rokav tiste roke, ki jo rama boli....ona je mojstrica za to...jaz skrbim bolj za spalne trenutke dojenčkov user posted image  user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala?

velja...user posted image
S čim bom nafilala glavo, ma ne vem, imam ene stare pliškote doma,ki so za stran, tako,da bom verjetno kar tisto filo uporabila za celo punčko, zdaj sem šele pri obrazku...mene pa lasi malo begajo, kako jih boš ti naredila?

Punce...jaz imam eno vrečo koščkov vatelina, če bi katera rabila za polnilo...jih nimam kje ponucat in se mi samo nabirajo...dejte raje pliškote nest v kakšen vrtec...pa vama jaz dostavim, ko pridemo dol...

IZVIRNO SPOROČILO: Janjap

Drugace ne jem vsega ker sledim eni dieti, saj sem bila lani diagnosticirana s kronicno vnetno crevesno boleznijo (ne morejo se zeediniti ali imam Crohna ali ulcerozni kolitis ker imam za oba netipicne simptome) in do sedaj moram reci, da ceprav je dieta ful drasticna, mi je uspelo popolnoma izbrisati bolezenske simptome, prenehati z vsemi zdravili....

Moj ima tudi Ulcerozni kolitis in smo imeli letos poleti celo dramo s tem (sicer ga ima že 8 let)...in koliko moremo pazit, kaj jemo...no, tokrat mu je zdravnik rekel, da naj je vse kar mu paše in če opazi, da mu kaj škodi, naj črta nekaj časa iz seznama...in koliko zdravil ima...trenutno je ena zdravila, ki mu večajo apetit in se kakšen dan bojim, da mi bo razžrl iverko od predala, ker ne bo dovolj hitro pri hrani user posted image  user posted image  user posted image ...

Mi tudi pripravljamo dekoracijo za december...letos bova delali obeske iz servete, ki jo bom na koncu pošprejala z bronasto...za na okno pa si bom naredila bordo zavese in gor našprejala bronaste zvezdice...kako fajn je, ker je naša letos že dovolj velika, da jo te stvari zanimajo in mi dosti raje pomaga ustvarjat...

Zdaj pa grem šivat naprej in seše kaj oglasim....

Aja, EN VELIK POZDRAVČEK VSEM!!!!!

www.by-ab.si

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.11.2008 9:14:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec
a veste kaj je moj user posted image  izjavil (mal mu je ušlouser posted image ), ko sem mu sedela na kolenih: ja, veš, zdaj pa že čutim, da si se zredila. halo? (sicer mu verjamem, ker je bolj pri drobnih, samo POUDARJAT mu pa tega res ji treba, a ne?)
zgleda,da našim dragim rado kaj takega uideuser posted image user posted image user posted image pr nama je že očitno,da sem se zredila,ker imam moj 65kguser posted image user posted image (saj ga ne stradam,da ne bo katera mislila),on ima isto kilažo odkar ga poznam-je kot,da bi imel vedno zadnji obrok,pa se ga nič ne primeuser posted image user posted image da bi jaz toliko pojedla.....

tu pa tam mu "spodrsne",pa kaj komentira,jaz mu pa sam povem,da naj še počaka,da bo konec nosečnosti al pu mu dam še kak primer,kaj bi lahko bilo....user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.11.2008 9:16:44   
spps

Tole je in bo trebutno v Lidlu, če katero zanima.

http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20081124.index
jaz zjutraj eno obvezno al pa dve,z mlekom vedno...mogoč čez dan kakšno....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.11.2008 9:19:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps -a te smem vprašat kje,pa delaš ,ker tudi pri nas v avtom.industriji v Preventu je sedaj samo sranje.Sploh ni dela,pa kar grozijo z odpuščanjem?

ti bom poslala ZS user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.11.2008 9:19:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

mama_milchy ,buksi - pridne ,da še hodita delat.Jaz že tako dolgo ne delam,da si je moj našel vzdevek "sponzor".Tako,da ,ko me kdo od mojih kliče vprašajo ,kje ,pa je danes sponzoruser posted image user posted image user posted image .

sponzor user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra; mene doma in v službi klečejo šefica in zdaj je še Žiga začel me tako klicat; ko se on oglasi na telefon, reče: samo malo, dam šeficouser posted image  ; zdaj si pa ti misli svoje
jaz bom delala dokler bom lahko sicer pa mi hotel sedaj odpiramo - zapiramo tako da ni hudo v bistvu so to bol dežurstva zaradi seminarjev v kongresnem centru; pol po novem letu grem na koriščenje starega dopusta in del novega, pol pa bo že porodniška user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.11.2008 9:23:30   
KOKICA32

Jaz pa kave sploh ne pijem..že od 3 meseca nosečnosti, ker mi je takrat povzročala slabosti in ko sem to ugotovila sem se od nje poslovila. Sedaj pa se mi je sploh ne lušta. user posted image Pa še boljše je tako. Sem na čajih in kakavu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
21.11.2008 9:23:44   
Najaa
Moj tud ne hodi z mano na preglede. user posted image  Prvič, za Tijo je bil na vsakem pregledu zraven, pa čeprav v čakalnici, ker si je to lahko privoščil. Zdaj pa če ni služba, je pa Tija. user posted image  Saj ni važno. Važno, da je vse ok tam spodaj, vidi ga pa na slikci, pa je.

Piruri, če ti res hodi odveč vata, se je ne bi branila. Si jo s pocko razdeliva vsaka za svojo punčko. user posted image  Ker pliškote sem res nameravala v vrtec nest. Pol se pa kaj oglasi v kratkem, ne? Kakšno popoldne, če boš imela čas. Pa še pocka in druge z obale, da se vidimo. No, z mamo_milchy se dobiva v pon. okol 13h na kavi, če ima katera čas, da se pridruži?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
21.11.2008 9:25:14   
Najaa

Jaz pa kave sploh ne pijem..že od 3 meseca nosečnosti, ker mi je takrat povzročala slabosti in ko sem to ugotovila sem se od nje poslovila. Sedaj pa se mi je sploh ne lušta. user posted image Pa še boljše je tako. Sem na čajih in kakavu.

Poživilo je poživilo. user posted image  Hecam se.
Veš, v prejšnjih nos. tudi jaz nisem mogla videt kave, je vohat, kaj šele pit. Zdaj pa... je vse drugače. Sej pravijo, da nobena nosečnost ni ista. user posted image
Mi je pa zadnje čase slabo (predvsem zvečer) po čokoladi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.11.2008 9:26:17   
mediuhec
večina firm to krizo uporabila kot izgovor, da bodo lahko odpuščali. Pa, da ne bo 13. plače in božičnic.

točno tako, to bo enim fajn izgovor!

ja, midva sva pa oba v bolj gradbeniških vodah, pri nas se krize najprej pokažejo. če bo čudno stanje po porodniški, bomo pa še kakšnega otročka naštimali.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.11.2008 9:27:34   
spps

Vidim, da veliko pišete o gospodarki krizi. Res je hudo, še bolj kot si mislimo. Najbolj žalostno je pa to, da bo sedaj velika večina firm to krizo uporabila kot izgovor, da bodo lahko odpuščali. Pa, da ne bo 13. plače in božičnic.
Spps in ostale, ne skrbite, kot nosečnice ste zaščitene. user posted image
jp,kaj šele bo naslednje leto,ko bodo dejasnko vidne poslediceuser posted image
tud naša firma mislim,da zdaj to izkorišča...

zaenkrat ja...ampak,če gre firma v tri krasne,si tehnološki višek,pa ćao miki.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.11.2008 9:28:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

sponzor user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra; mene doma in v službi klečejo šefica in zdaj je še Žiga začel me tako klicat; ko se on oglasi na telefon, reče: samo malo, dam šeficouser posted image  ; zdaj si pa ti misli svoje
jaz bom delala dokler bom lahko sicer pa mi hotel sedaj odpiramo - zapiramo tako da ni hudo v bistvu so to bol dežurstva zaradi seminarjev v kongresnem centru; pol po novem letu grem na koriščenje starega dopusta in del novega, pol pa bo že porodniška user posted image

ta je pa dobra....user posted image user posted image user posted image dober je ta tvoj sin. Šefica!

Tudi jaz bom delala do konca, no če mi bo križ služil. user posted image Stari dopust bom izkoristila v prvem tednu decembra, ga imaš še samo 4 dni. V januarju pa bom koristila novega za leto 2009, potem pa direkt na porodniško (28 dni pred PDP)! Kak bo minilo.

Pa naslednji teden, od ponedeljka od srede sem na izobraževalnih dnevih na Bledu. Potem pa je že tak nori december tu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.11.2008 9:29:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image  ta je pa dobra ja...

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?