Piruri
|
Podiramo kakšen rekord v čvekanju? Dva dni vas ne berem, pa sem zdaj le bežno preletela 15 strani zaostanka!!!Uffff... Pocka...super, da ti je pecivo ratalo...vaja dela mojstra, naslednjič bo hitreje...jaz upam, ker jih moram za božič pripravit 3 x toliko ... IZVIRNO SPOROČILO: lejca Piruri..noro vsec so mi tvoji copatki,a bi men tud kej zastrikala? verjetno si ze ugotovila,od kod " priletim" Oh...da ne bo pomote...copatke štrika PUPA, tako, da boš njo mogla pocukat za rokav-pa ne rokav tiste roke, ki jo rama boli....ona je mojstrica za to...jaz skrbim bolj za spalne trenutke dojenčkov ... IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala? velja... S čim bom nafilala glavo, ma ne vem, imam ene stare pliškote doma,ki so za stran, tako,da bom verjetno kar tisto filo uporabila za celo punčko, zdaj sem šele pri obrazku...mene pa lasi malo begajo, kako jih boš ti naredila? Punce...jaz imam eno vrečo koščkov vatelina, če bi katera rabila za polnilo...jih nimam kje ponucat in se mi samo nabirajo...dejte raje pliškote nest v kakšen vrtec...pa vama jaz dostavim, ko pridemo dol... IZVIRNO SPOROČILO: Janjap Drugace ne jem vsega ker sledim eni dieti, saj sem bila lani diagnosticirana s kronicno vnetno crevesno boleznijo (ne morejo se zeediniti ali imam Crohna ali ulcerozni kolitis ker imam za oba netipicne simptome) in do sedaj moram reci, da ceprav je dieta ful drasticna, mi je uspelo popolnoma izbrisati bolezenske simptome, prenehati z vsemi zdravili.... Moj ima tudi Ulcerozni kolitis in smo imeli letos poleti celo dramo s tem (sicer ga ima že 8 let)...in koliko moremo pazit, kaj jemo...no, tokrat mu je zdravnik rekel, da naj je vse kar mu paše in če opazi, da mu kaj škodi, naj črta nekaj časa iz seznama...in koliko zdravil ima...trenutno je ena zdravila, ki mu večajo apetit in se kakšen dan bojim, da mi bo razžrl iverko od predala, ker ne bo dovolj hitro pri hrani ... Mi tudi pripravljamo dekoracijo za december...letos bova delali obeske iz servete, ki jo bom na koncu pošprejala z bronasto...za na okno pa si bom naredila bordo zavese in gor našprejala bronaste zvezdice...kako fajn je, ker je naša letos že dovolj velika, da jo te stvari zanimajo in mi dosti raje pomaga ustvarjat... Zdaj pa grem šivat naprej in seše kaj oglasim.... Aja, EN VELIK POZDRAVČEK VSEM!!!!!