|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
15.11.2008 11:40:58   
jadrnica
uf to pa so novice,

vlomi v hišo pa prehladi...punce, no tole pa ni ravno najboljše, dajte se pazit...moram potrkat, da še mene kaj ne zagrabi, pa v službo hodim, zato se bolj malo na RR oglašam,ž

- bom pa danes probala muffine od PUPE pa javim kakoin kaj, pa jutr jabolčne cmoke, pa da vidmo kako in kaj,

- za meeting kar določte dan, pa uletim...no upam da ne bo nič prišlo vmes, se bom potrudila ker bi vas res rada videla.....pa da še kakšno rečemo.

tolk na hitr , grem kuhat pa pospravljat, kup perial je kar velik....cau

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.11.2008 14:09:10   
trezika
aloalo
Kako smo kaj? Js sn dans po dolgem času spet dobla voljo do ustvarjanjauser posted image  sn si naredla ene uhane pa eno verižicouser posted image user posted image  pač kič, ampak js mam to radauser posted image user posted image  
Mi smo pa dans jedli rižoto z morskimi sadeži...v bistvu sva jo jedle js pa tašča ostali pa hrenovke pa pomfriuser posted image user posted image user posted image  tako je to pr nas, ko je eden bolj izbirčen kot drugiuser posted image user posted image user posted image

aja, poglejte si to: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/video-podrli-so-jih-4-345-027.html 
so podrli več kot 4 milijone domin...vsaka jim čast...

Zdaj pa grem verjetno na en kratek sprehod...sam se morn fejst oblečt kr je videt mrrrrrrzlo

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
15.11.2008 14:15:22   
marec2009
Ojla, midva sva tud pravkar pojedla
Po zelo dolgem času sem naredila:
pire, kuhano repo pa pečenico
mi je skoraj kuhinja eksplodirala,
sem pečenico pozabila prebost, pa pokrovka je tko skakala, da je zgledal kot atentat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.11.2008 14:17:56   
tasa_m
hei punce, kako smo? Danes pa je mrzlo..user posted image
Čakam na kosilo, sem mojega nafehtala da danes on kuha..po kosilu pa greva malo ven na luft user posted image očitno mu po nočnem pohajkovanju paše..user posted image
Helimaša, upam, da je tvoj ok prišel domov? user posted image

Naša user posted image pa je danes tak živa,..ko ležim se sploh noče premaknit, če pa se vsedem pa mislim, da me bo razneslo user posted image Se vidi,da še ima dosti placa...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.11.2008 14:19:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Ojla, midva sva tud pravkar pojedla
Po zelo dolgem času sem naredila:
pire, kuhano repo pa pečenico
mi je skoraj kuhinja eksplodirala,
sem pečenico pozabila prebost, pa pokrovka je tko skakala, da je zgledal kot atentat user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.11.2008 14:45:31   
Pupa7
Hojla pupe,

ma kaj imaste res tako mrzlo? Jaz že od kosila v kratkih rokavih sedim na balkonu na sončku in štrikam jopico za malega (sm čist penzionistka ratala, ko pa ma moj lubi tok dela user posted image ), zdajle pa mi je malo cukr padu, pa sm pršla not na en biškot user posted image ...

jadrnica - sporoči kako so ti uspeli moji slastni muffini user posted image , pa ne sekiraj se, če malo skup padejo so vseen odlični sam zgledajo ubogo hahaha user posted image

pa lepo popoldne vam želim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.11.2008 15:18:35   
sahary
Ahoj
joj jaz vam sploh ne uspem sledit...res ste čveke, taprave hehe
jaz sem imela včeraj pregled pa mi je rekel da mi spola ne more povedat ???!!!
Joj menda se ja ni na 4d uz zmotil...huh to bo še zanimivo!
Drugače pa ima moje dete 590g in morfologija vse ok, datum PDP paše... Mam pa tud kri v redu in sladkorne nimam (kr dosti mojih nosečih kolegic jo je imelo)
kri rešujem pa predvsem s suhimi slivami pa kako šumečo tableto tu pa tam....
Zdele grem pa mal na luft tele pol urce dokler je še svetlo

< Sporočilo je popravil sahary -- 15.11.2008 15:19:07 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.11.2008 16:13:20   
lejca
Ciao..
vas pozdravljam tudi jaz..
prej sem prisla iz plavanja in se pocutim ful fajn, ce ne stejemo da sva se z mozekom dons mal skregala in zdej kuham mulo...ajoj..user posted image
ti hormoni mi tolk zadnje case spilajo ,da je boljs ne bit v moji blizini.user posted image
upam ,da me bo kmal minil.

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.11.2008 16:17:19   
spps
ojla!
ve ste pa vsaki dan bolj čvekaveuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo to!
jaz sem pa danes utruuuuuujena,pa nisem ničdrugega naredila,kot pa kosilo skuhala in en pralni stroj prerila obesla(en še me čaka)user posted image user posted image user posted image user posted image
a še ima katera sedaj v nosečnosti bolj izrazite podočnjake?ma jaz sem pod očmi takšna,kot ,da bi se mi maskara razmazala pod očmi,pa da nimam nobene prave barve....
mi smo pa danes dopolnili 24.tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na momente sem napihjena ,ko žaba,ker me vse tiščiuser posted image user posted image user posted image

a tiste ,ki vam je bilo slabo,a so vam vsem slabosti ponehale?men je sedaj slabo,sam če mi je prevročeuser posted image user posted image user posted image

kaj počnete?
jaz sem hotla mal počivat,pol mi je pa mala zvonila na vhodnih vratihuser posted image user posted image user posted image user posted image
tečno vreme....a tako bo celo jesen?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.11.2008 16:18:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao..
vas pozdravljam tudi jaz..
prej sem prisla iz plavanja in se pocutim ful fajn, ce ne stejemo da sva se z mozekom dons mal skregala in zdej kuham mulo...ajoj..user posted image
ti hormoni mi tolk zadnje case spilajo ,da je boljs ne bit v moji blizini.user posted image
upam ,da me bo kmal minil.

lp lejca
s čim te je pa tako razjezil?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 435
15.11.2008 16:45:03   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ? user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image   +3,5 kg, 85 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+5 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +6 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  17.11, KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO user posted image , 87 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 32 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
15.11.2008 16:45:56   
Dali*
Pa sej vas ni za folgat. Mal sem vas na hitro počekirala in seznamček ažurirala, zdej pa šibam ...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
15.11.2008 19:05:54   
trezika
dolgčas..........user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
15.11.2008 19:06:51   
trezika
pa čakam, da pride dragi iz službe, da mi čokolado prineseuser posted image user posted image  tako je to, ko imava spet samo en avto in sn prisiljena doma bitiuser posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 439
15.11.2008 19:10:30   
trezika
aja, da spet ne pozabim...zadnjič ste se menle o nekih vajah za nosečnice, če se ne motimuser posted image  Kaj bi mi jih lahko katera prosim posredovala kr se mi, po pravici povedano ne da iti nazaj iskat katera je bla, spomin pa tako že imam ko zlata ribicauser posted image  Prosim...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
15.11.2008 19:35:26   
Najaa
Malo sem vas prišla pokukat. Danes sem čisto obležala. Čisto sem hin, vse me boli, smrkam in kašljam, vročine pa na srečo nimam. Komaj se držim pokonci, ampak ležat pa ne morem več. user posted image
Apetita niti energije za kuhat nisem imela, tak da sem se bolj z juhico šlepala. user posted image

Vidim, da je bilo včeraj zvečer še malo pestro. Očitno čokolada milka res daje energijo. user posted image

mojčika, kje pa igra tvoj? Po lokalih ipd.?

spps, meni je kak dan tudi še slabo. Če sem lačna, utrujena, ipd. (to je pa itak vsak dan user posted image )

trezika, meni je spps poslala vaje za hrbet. Če hočeš, ti pošljem, samo mail naslov mi pošlji na zs. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
15.11.2008 19:47:33   
tasa_m

hei user posted image ..
danes pa je res eno tako zaspano vreme, da joj. Jaz sem 1,5 urce tak spala kot dojenček..user posted image se vidi da nimam Milke doma, da bi mela energijo..

Midva pa greva zdaj slike od poroke gledat, ki je bla 25.10. Malo smo pozni ampak bolje pozno kot nikoli..

najaa upam,da se pozdraviš..ena zate user posted image
trezika - si že dobila čokolado? Šparaj jo za kak dan, ko boš brez energije. Baje pomaga user posted image
spps - čestitam za 24.tednovuser posted image
lejca - midva sva tudi mela včeraj podobno situacijo kot jo imaš ti. Jaz se muflam še danes, on pa se trudi in mi vse k "riti" nosi user posted image   se trma ponavadi splača. evo en user posted image sam zate

Zdaj pa še moram počakat da je športa konec pol pa gremo..se tipkamo kaj jutri..

Za vse kar ste bolane ali vas nekaj lovi ena user posted image za vse ostale na forumu pa user posted image

diiijjoooo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
15.11.2008 20:04:51   
MalaČebelica
ojla!

danes vas pozdravljam bolj pozno, ker sma bila v avstriji in me ni bilo cel dan. nisma pa nič kaj takega kupila, ker sma ugotovila, da se vse dobi kar tukaj v mb... je pa taka gužva v grazu, da te kap. kaj imajo avstrijci kake praznike zdaj, al že opravljajo božične nakupe? nimam pojma. še nikoli nisem videla take gužve...

tasa_m - kaj sploh nisi dobila mojega maila?  jaz sem dobila tvoje sporočilo na moj mail in pol sem ti kar odgovorila na tvoj mail. ti še enkrat pošljem?

zdaj pa vidim da je neki lušni filem na tv.... user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 443
15.11.2008 20:15:00   
Najaa
Kje je kaki luštni film? Meni je takooo dolgčas! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
15.11.2008 20:17:23   
trezika
najaa sn ti poslala zs...hvala...

ne, nisem še dobla čokoladeuser posted image  čez kakšne pol ure bo domauser posted image  eh saj malo je bom mogla šparat...ob takšni uri si je tako ne smem preveč privoščit....ja, to zdaj pravi, ko sn še brez njeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
15.11.2008 20:22:32   
lejca
ma ja...jst se kr mal trmarim...
tasa- je pa res ,da tud moj se mal pocut krivga in me kr naprej sprasuje ce bi to al ono...user posted image

zdej kuham eno corbico,se mi jo je tak zalustal, pa mi je dragi pomagu rezat zelenjavco...user posted image

potem pa spet med knjige , nc tv, ni casa,je treba naknadit izgubljen cas

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
15.11.2008 20:25:28   
MalaČebelica
Najaa lušni filmček je na Kanalu A. O nekem kužeku.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 447
15.11.2008 20:35:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa lušni filmček je na Kanalu A. O nekem kužeku.

Aja. Hvala. Pa se mi nekako ne da it nazaj na kavč. Sem cela povožena in vse me boli.
Aaaaaaa, sam jamram! Ne bom več.
V trebuhu imam pa zadnja dva dneva pravega telovadca. user posted image  Kakšne dela! Včeraj sem prvič vidla brco na trebuhu, prav izboklina se je vidla. Sam ko ga začnem požat, se pa kar umiri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
15.11.2008 21:29:35   
trezika
dragi mi je prinesel 300 gramsko milko z lešnikiuser posted image user posted image user posted image  tako da je bo še sigurno ostalo kaj za dolgočasne dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
15.11.2008 22:31:55   
duda1
Pozdravljene marčevke, sem aprilčica 2009. Pišem pa vam, ker mi je ena izmed aprilčic namignila, da imate pri vas user posted image  iz Slovenskih Konjic. Zanima me namreč, če mogoče ve, kako je s prispevkom občine Slovenske Konjice ob rojstvu otroka. Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor!

Sicer pa vsem želim  lepo nosečnost! 

Aprilčica 2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?