|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
14.11.2008 23:05:54   
Najaa
Jaz sem poslavljam do jutranje kavice. Sem postala ful zaspana.
Lahko noč.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 401
14.11.2008 23:07:01   
MalaČebelica
vau. čist ste se razpisale.

tasa_m sem dobila tvoj mail. sem ti že odgovorila.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 402
14.11.2008 23:07:34   
MalaČebelica
ja pa kam zaj vse grete. 

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.11.2008 23:08:10   
tasa_m
aha, si bom nekam zapisala in za miklavža dobiš..
Sicer pa saj če bomo imeli srečanje 5.12 ali ni to predvečer miklavža ? Na ta datum sem jaz dobila sestrico..,no zdaj je že prava "baba" tak da je sestra user posted image .

Zdaj pa grem jaz tud spat. Mi že nekaj oči skup vleče user posted image Upam,da bom lahko zaspala, ponavadi glih takrat ne morem, ko imam šanso..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.11.2008 23:09:01   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem poslavljam do jutranje kavice. Sem postala ful zaspana.
Lahko noč.

lahko noč....jst pa očitno še ne bom šla tok hmau v mižule....bom najbrž kr mojga počakala.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.11.2008 23:10:06   
helimaša
no pa pejte vse spat.....lahko noč....najaa kam si pa ti deca poslala....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.11.2008 23:14:31   
MalaČebelica
joj kake ste. tepa idite spat zdaj, ko sem jaz ravno za akcijo user posted image user posted image user posted image

joj pa res tasa_m, prav imaš. dobimo se ravno na predvečer miklavža. joj kaj če nas parklji odpeljejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.11.2008 23:16:08   
helimaša
ti kr začni in odpri temo....jst še ne grem spat....kr povej kaj te zanima....nč te bit sramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 408
14.11.2008 23:21:03   
helimaša
pa ste res vse ušle....no pa lahko noč

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.11.2008 23:21:32   
MalaČebelica
he he he. bravo helimaša. zlgeda da so nama vse druge pobegnile?

kak to, da si tak polna energije? v čem je tvoja skrivnost? ko pa si ravno pisala prej, da slabo spiš, ker tvoja mala kašlja...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.11.2008 23:25:03   
helimaša
jem Milko z lešnikiuser posted image user posted image .....po mojem sem res preveč zaspana in potem sploh ne morm spat....mi pa res ponavadi rečejo kako to da sem vedno nasmejana in dobre volje ob majhnem otroku.....pa sej ni panike....sm včasih ti pa res vnese in ne zmorš vsega.....jah kaj čmo....ne mormo bit vedno polni elana

Neposredna povezava do sporočila: 411
14.11.2008 23:29:56   
helimaša
po mejlu z prjatlco četam in je tko fajn....mi paše....za dušo....da mal čvekave in obujave spomine k smo bli mladi in neumni....očitno je to dons v modi

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.11.2008 23:34:03   
MalaČebelica
ja to je res glede tega, da ne moremo biti polni elana vedno...

hm, milka z lešniki mmmm user posted image user posted image user posted image jaz sem prej ravno eno z rozinami zmazala. mogoče pa je res skrivnost v milki in sva zato edini še tu gor ob taki uri.user posted image no jaz sem še enih par palačink s čokolado zmazala za večerjo he he.

zdaj bom pa po moje tudi jaz šla spat počasi. jutri sma se z mojim namenila v avstrijo malo pogledat za te otroške zadeve. zadnjič sem na srečanju mariborčank čist v depresijo padla, ker vse že pridno nabavljajo stvari za svoje pikice, midva pa še nič user posted image user posted image user posted image grema zdaj v izvidnico jutri. tebi je tako verjetno še dosti od maše ostalo, ne? kolko je  stara?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.11.2008 23:34:43   
MalaČebelica
meni so pa vsi moji chaterji pobegnili... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
14.11.2008 23:38:02   
helimaša
21 mescev......tko da bo 2 leti razlike....ja jst ne bom nč kupvala....ker mam občutek da bo itak še ena bejba....tko da mamo tok cot da jih bom začela okol talat....če pa bo fantek pa bomo kej dokupil sam mam tud za fantka ful velik cunjc....tko da bomo ful pršparal....smo se pa pr taprvi ipsil....jah enkrat je treba....
nč jst bom tud odkorakala.....grem še mal pred TV....mogoče mi uspe zaspat....ponavadi mi rata....sej pol me itak Maša zbudi k zajoka in skočim skor do stropa....nč Čebelca.....lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 415
14.11.2008 23:45:05   
MalaČebelica
no saj meni tudi zmanjkuje energije. je čokolada popustila...

lepe sanje želim pa se tipkamo kaj, ko bo spet trenutek za to.

čao

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.11.2008 6:36:38   
mojčika
Dobro jutro, že eno uro sem pokonci in me bo razneslo. Moj je prišel s špila, mala ga je slišala in itak, auf..... groza, spala sem 4 ure, pa je že akcija. To mu pa vrnem možeku danes na potencouser posted image

Joj ste jih naklofale enih strani, kdo vam bo sledil, eh se proti koncu boste že bolj utrujeneuser posted image , ko bodo naši miškoti tu, pa bo manj časauser posted image , pa bomo malo manj pridne lahko sledileuser posted image ... hec punce, uapam, da boste imele čim bolj pridkane otročkeuser posted image

Kupovali pa tudi mi ne bomo nič, če bo res user posted image , imamo že vse, če bo pa po nekem naključju res user posted image , imamo pa dva pobalina od 16 in 6 mesecev v familiji, pa tudi dobim dovoljuser posted image

MMMM jaz bi pa zdaj gorenjko z lešniki in rozinamiuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 417
15.11.2008 8:51:33   
trezika
pa saj ne morem verjet kakšne čveke ste veuser posted image user posted image  sploh vam ne utegnem sledituser posted image user posted image

No, js sn pokonci, že sita (dans je dragi zajtrk pripraviluser posted image ), zdaj pa grem verjetno še na eno malo kavico....je že celo večnost nisem pila... lepo soboto vsem..sicer pa tk pridem pol enkrat nazaj...je dragi popoldan v službi js pa seveda cel popoldan samauser posted image  še dobro da mam vasuser posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 418
15.11.2008 9:27:14   
tasa_m
Dobro jutro in vsem eno user posted image pa naj bo kava, cappuccino,čaj ali kakao user posted image
Včeraj med zadnjimi odšla iz RR, danes pa med prvimi gor. Hmm,zlata ura..rana ura user posted image .
Moj še spi,..je neki proti jutru domu prišo tak da imam še nekaj časa za sebe.

Kaj boste danes kaj kuhale? Jaz mislim,da bom njoke z tunino omakco..se mi lušta full.

Zdaj grem malo še risanke pogledat.. (se že navajamuser posted image ) te pa vas še pridem malo prečekirat,verjetno boste že bolj pokonci..

MalaČebelica jaz nisem včeraj dobila tvojga sporočila user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.11.2008 9:28:07 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.11.2008 9:33:39   
helimaša
jutro!

jst sm zdele čokolino pojedla....ga Maša ni hotla....mi je težila da bi ga jedla pol pa nč....zdej bere knjigic-----jst pa lahko mal preberem.....
moj tud še spi....joj....jst bi tud spala sm kaj ko Maša že navsezgodi auf.....pol pa risanke....jst pa kr učke dol....ma je spet tok slabo spala.....ful kašlja....pa sploh ne vem kaj čm narest da bo bolš spala.....
pr nas naj bi dons mož kuhal....tko da bomo vidl v kakšnem stanju bo....sicer naj bi šu še mal delat....pol pa bo piščančka naredu..... pa pire kroompirček....njami....sm že lačna.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.11.2008 9:43:53   
helimaša
mojčika kaj tvoj pr kakšnem ansamblu špila

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.11.2008 9:57:59   
mojčika
mojčika kaj tvoj pr kakšnem ansamblu špila

Ja, največkrat pa kar sam na kitari. Jej se mi postelja prikazujeuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.11.2008 9:59:54   
tasa_m
Mojčika in helimaša, pripeljita svoji dve pikici do mene. Jaz sem se naspala, vama ju bom pazla tačas da se naspita user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 423
15.11.2008 11:03:03   
pondelak
živjo nosečke!
končno mi je uspelo zmeriti obseg in je pri 162cm in 72kg kar 103cm...se mi zdi da kar dosti...
zdaj grem pa na eno user posted image potem pa na piknik!jej

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.11.2008 11:11:15   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mojčika in helimaša, pripeljita svoji dve pikici do mene. Jaz sem se naspala, vama ju bom pazla tačas da se naspita user posted image user posted image

iz tvojih ust....v božja ušesa....zdele se ji neki spi....mogoče ji uspa zaspat....pa še meni mal....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?