Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 16:32:21
|
|
|
|
Najaa
|
A katera ve, zakaj je slika v mojem avatarju tako motna? Na rač. se pa lepo vidi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 16:33:52
|
|
|
|
tasa_m
|
hei hei. jaz sem postrižena-končno je rekel da je to njegovo darilo za moj roj.dan... Naj še večkrat pride.. Moj pa se je zdaj vrgel na čiščenje kopalnice, jap pa grem spucat ogledala. Se tipkamo, ko prispem domov. Grem na k sari!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 17:08:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A katera ve, zakaj je slika v mojem avatarju tako motna? Na rač. se pa lepo vidi. mogoče ker je resolucija slaba, nevem je itak srček ta mičkena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 17:22:06
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe vidim vas naj kera kej napiše men je tko dolgčas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:21:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe vidim vas naj kera kej napiše men je tko dolgčas kaj je smotka mene ne vidiš,usmilila se se te pa vseen
< Sporočilo je popravil spps -- 6.12.2008 18:22:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:23:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, za podaljšano bolniško; zakaj pa komplicirajo, če greš iz bolniške na dopust? Sej ne greš na dopust kot dopust ampak da ga ponucaš kar ti ga je ostalo, da ti ne propade to je pa naša firma-ki vedno komplicira tam ko je najmanj treba nič novega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:24:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps jaz bom stiskala pesti,da narediš te izpite Glede kave 15. se pa morda res uštulim. ni problema-bi blo faajn,da se spozn ava,če bova slučajn cimri v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:31:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Je blo kr lušno, vas brat, sem bila v zaostanku, pol pa pridem na konc je pa konc, kot v knigi, tej temi bi bi lahko naslov kriminalnaakcijskakomedija, glavne igralke-pisalke: Pupa, Tasa-m, Spps, Dali in ostale marčevke09. Pa ne mi zamert, ker knig ne maram brat mam tukaj na RR vse zvrsti. Zdej grem pa mal se na desni bok, tam pa vas nevidim, ko se pa obrnem bom pa spet zvami, do takrat pa hiter pište, da bom imela kaj za brat. Pa vse bolne se pozdravte in vaši otročki marčevke smo boljše od vaske knjige
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:32:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe vidim vas naj kera kej napiše men je tko dolgčas kaj je smotka mene ne vidiš,usmilila se se te pa vseen oj, si se pa pozna spomnla name si dobla tvoj a je to ? za pavzo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:33:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ojoj, ne morem verjet, kok ste se razpisale. A ni ena rekla, da bo čez vikend zatišje? Jah tako je, ne, če si privezan na posteljo? Grem malo pogledat, če je padla kakšna konstruktivna debata al so vas spet hormoni metal. danes je bolj umirjeno-vikendu primerno,kajbo pa na večer,bomo še pa vidli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:33:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe vidim vas naj kera kej napiše men je tko dolgčas kaj je smotka mene ne vidiš,usmilila se se te pa vseen oj, si se pa pozna spomnla name si dobla tvoj a je to ? za pavzo sem vidla,sem imela mojo mamo na obisku,pa nisem mogla prit do compa boljš pozno,kot pa sploh ne
< Sporočilo je popravil spps -- 6.12.2008 18:34:59 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:36:04
|
|
|
|
Pupa7
|
se strinjam draga popolnoma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:38:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se strinjam draga popolnoma sej ti nič drugega ne preostane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:40:44
|
|
|
|
Pupa7
|
ma sem skromna pa za malim zadovoljna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:46:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma sem skromna pa za malim zadovoljna če te nobena druga ne šmirgla moraš bit tud z mano zadovaljna-kruto vendar resnično in kaj si počela razen,da si risanke gledala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:47:40
|
|
|
|
Pupa7
|
pa zelo pester dan sem imela, sem še spala hahahahah nič tok mi je že tečno da se mi počas meša, mal sem brala pa križanke rešvala pa tebe pa vse vas pogrešala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 18:52:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa zelo pester dan sem imela, sem še spala hahahahah nič tok mi je že tečno da se mi počas meša, mal sem brala pa križanke rešvala pa tebe pa vse vas pogrešala sam,da mene ne izpustiš še boš lahko spala.kje imaš pa tvojga?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 19:03:08
|
|
|
|
Pupa7
|
je delal in je zdaj prišel domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 19:10:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 je delal in je zdaj prišel domov aha... ti je rekel,če si še kr na RR?če si se kaj novega naučila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 19:39:14
|
|
|
|
lejca
|
Ojla, ma jst sm se tud mal naspala..sm prsla od plavanja , pa sm vas na hitr pocekirala pol sm pa kr padla na kavc pa zaspala... zdej sm pa konc po 5 dneh spet govorila z mojim( eno uro) po telefonu ,pa ga spet tak pogresam da je joj... Mi je dal zeleno luc ,da zacnem kupovat stvari za najinega miseka... . Itak bom tud kupovala v ce...z sekato...je ful vesela,da bo sla z mano po trgovinah..upam,da bo vsaj kej lepo vreme!!!! Sm mislila dans nardit rolado z bananami,al pa kr neki pa nimam casa...ker grem dol k tasci na vecerjo... ..no mogoc me se prime pa kej specem.. PUPA , vidim,da tecnaris na RR , nimas boljsga dela...npr strikanje itd... , si sla kej v kuhno gledat? Boljs da ne!!!kak se kej pocutis? Mali skace sem in tja? Pa me res grabi,da bi kej spekla, zadnje case mal prevec sladkarij pojem ,ne vem kaj to je z mano? Se nazaj drzim pa nc ne pomaga ko me vse premami!!! Pa ostale, ste kej ze razm,isljale za darila,kaj boste kuple...??? Jst zdej ko grem v slo, morm tolk nakupit ,da najraje neb sla.. ... Je pa tak fajn po trgovinah hodit pa gledat ,ko majo kup lepih stvari... lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 20:29:32
|
|
|
|
Najaa
|
Ej čveke, nikjer nobene. Popoldan je padel sprehod, smo šli ven po temi in občudovali lučke. Potem so prišli obiski in potem sem ugotovila, da se mi je filter v pralnem stroju zamašil tak da sem še s tem imela delo. Jah no, od nečesa mroa biti človek zmatran, ne? Hitro se bom pobrala v posteljo, da se naspim za jutri. Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 20:37:41
|
|
|
|
Pupa7
|
hehe lejca tud štrikat se mi več ne da... pa v postli je težk ko se lovim pol s pletilkam... v kuhno nism šla, me pa neki čudn po ledvicah pa po križu štiha pojma nimam kaj bi loh blo, pa ni fajn... mali ima itak kot vedno vaje redno in potem se kaj lepga zmenva pa pobrca nazaj... zdaj pa se grem stiskat k lubiju ki kostanj je lep večer in lahko nočko vam želim papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 20:45:25
|
|
|
|
Yassy
|
dober vecer pupe,....vse vidnein nevidne:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 20:52:28
|
|
|
|
čebeica maja
|
Pupa-nisi še pokazala, kaj si ustvarjala, za na steno. Jst sem za Mihca, takrat sama nardila vso postelnino z medvetki, blago sem fotokopirala in medvetke nalimala na steno, zdaj ko bomo prebelili, bomo verjetno pa sm dodali še Nodije, nalepke iz pene,ker ga miha obožuje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 21:10:45
|
|
|
|
Yassy
|
čebeica_maja-zgleda da se pupa ze stiska:)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?