Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:41:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bi loh blo bolj je bil tko zmatran da je po pol ure zaspal... to zato ko ne zna nehat delat... pa dans nedelja pa dela pa jutri je praznik pa dela pa... eh... sej ne morm nč, ker so moje besede bob ob steno... še dela namest tebe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:42:10
|
|
|
|
Dali*
|
spps - super za bolniško...joj, kok bomo čvekale...glede seznama, sma pa obe istočasno prestavljale zgleda...ker ste bile včeraj spet tok pridne s tipkanjem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:42:59
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 trezika =jasna= Pupa7 spps Piruri lejca dali* Lolita23 čebeica maja felix7 yania mojčika Najaa tasa_m Mala Čebelica mama_milchy trinity22 Kokica32 drevozivljenja PERSIDA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:43:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bi loh blo bolj je bil tko zmatran da je po pol ure zaspal... to zato ko ne zna nehat delat... pa dans nedelja pa dela pa jutri je praznik pa dela pa... eh... sej ne morm nč, ker so moje besede bob ob steno... še dela namest tebe Bi z veseljem delala sama ... DA SE NE DEREM TLE ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:43:57
|
|
|
|
Dali*
|
Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:44:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps - super za bolniško...joj, kok bomo čvekale...glede seznama, sma pa obe istočasno prestavljale zgleda...ker ste bile včeraj spet tok pridne s tipkanjem... jp.še ga bomo srale sem slikce bu8šijev glih komaj našla,so bli bušiji na 122 strani,3dni nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:45:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bi loh blo bolj je bil tko zmatran da je po pol ure zaspal... to zato ko ne zna nehat delat... pa dans nedelja pa dela pa jutri je praznik pa dela pa... eh... sej ne morm nč, ker so moje besede bob ob steno... še dela namest tebe Bi z veseljem delala sama ... DA SE NE DEREM TLE ... boš po porodu vse nadoknadla,tak da se nič ne boj boš za nazaj spravljala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:46:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh Dali potem se pa le napapcaj,da boš velika zrastla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:47:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh dali jaz sem natrenirala z FEMINA MEDENIČNIMI UTEŽMI ZAKON ZADEVA, tko da dr. Arnold Kegel, ki je leta 1948 izumil te vaje hvala ti čeprav so kitajke že davno uporabljale isto finto in dvigovale po 3 kg ... svaka jim čast... jaz pa 70 g in sema asica hahahahah če kero zanimajo te uteži pošlji ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:48:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh dali jaz sem natrenirala z FEMINA MEDENIČNIMI UTEŽMI ZAKON ZADEVA, tko da dr. Arnold Kegel, ki je leta 1948 izumil te vaje hvala ti čeprav so kitajke že davno uporabljale isto finto in dvigovale po 3 kg ... svaka jim čast... jaz pa 70 g in sema asica hahahahah če kero zanimajo te uteži pošlji ZS kakšne so pa te uteži,saj lahk kr na forum pišeš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:48:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh dali jaz sem natrenirala z FEMINA MEDENIČNIMI UTEŽMI ZAKON ZADEVA, tko da dr. Arnold Kegel, ki je leta 1948 izumil te vaje hvala ti čeprav so kitajke že davno uporabljale isto finto in dvigovale po 3 kg ... svaka jim čast... jaz pa 70 g in sema asica hahahahah če kero zanimajo te uteži pošlji ZS a pol si pa za v cirkus al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:49:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bi loh blo bolj je bil tko zmatran da je po pol ure zaspal... to zato ko ne zna nehat delat... pa dans nedelja pa dela pa jutri je praznik pa dela pa... eh... sej ne morm nč, ker so moje besede bob ob steno... še dela namest tebe Bi z veseljem delala sama ... DA SE NE DEREM TLE ... boš po porodu vse nadoknadla,tak da se nič ne boj boš za nazaj spravljala tukaj je porodniške tako ali tako samo 3 mesece... še dobr da mava privat firmo da bom lepo doma kot ve, drugač bi šla zlo hitr nazaj v slovenijo matr jim,,,, švicarji trapasti, potem pa se ženske iz službe vozijo domov dojit... res no comment
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:50:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bi loh blo bolj je bil tko zmatran da je po pol ure zaspal... to zato ko ne zna nehat delat... pa dans nedelja pa dela pa jutri je praznik pa dela pa... eh... sej ne morm nč, ker so moje besede bob ob steno... še dela namest tebe Bi z veseljem delala sama ... DA SE NE DEREM TLE ... boš po porodu vse nadoknadla,tak da se nič ne boj boš za nazaj spravljala tukaj je porodniške tako ali tako samo 3 mesece... še dobr da mava privat firmo da bom lepo doma kot ve, drugač bi šla zlo hitr nazaj v slovenijo matr jim,,,, švicarji trapasti, potem pa se ženske iz službe vozijo domov dojit... res no comment najboljš,da si takrat otroka s sabo neseš....bedarija...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:50:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh dali jaz sem natrenirala z FEMINA MEDENIČNIMI UTEŽMI ZAKON ZADEVA, tko da dr. Arnold Kegel, ki je leta 1948 izumil te vaje hvala ti čeprav so kitajke že davno uporabljale isto finto in dvigovale po 3 kg ... svaka jim čast... jaz pa 70 g in sema asica hahahahah če kero zanimajo te uteži pošlji ZS a pol si pa za v cirkus al kaj? hahaha ne samo pripravla sem se na porod še preden zanostla res zadeva ni neumna sploh če že maš kak porod za sabo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:53:07
|
|
|
|
Pupa7
|
ka jst zadnje čase na momente tko težko diham... katastrofa ... prov sapo lovim pa ležim madonca...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:54:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ka jst zadnje čase na momente tko težko diham... katastrofa ... prov sapo lovim pa ležim madonca... ja,tega se kr navadi,ker bebica bo vedno višje,in ti bo vse pritiskalo navzgor...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:54:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, na hitro vam zaželim dobro jutro in si tipkamo kasneje...grem zajtrkovat... Pridne ste s čvekanjem, ni kaj... Punce...keglove vaje...sploh ti Pupa, da se manj vstajaš, ko je treba na WC, heh dali jaz sem natrenirala z FEMINA MEDENIČNIMI UTEŽMI ZAKON ZADEVA, tko da dr. Arnold Kegel, ki je leta 1948 izumil te vaje hvala ti čeprav so kitajke že davno uporabljale isto finto in dvigovale po 3 kg ... svaka jim čast... jaz pa 70 g in sema asica hahahahah če kero zanimajo te uteži pošlji ZS a pol si pa za v cirkus al kaj? hahaha ne samo pripravla sem se na porod še preden zanostla res zadeva ni neumna sploh če že maš kak porod za sabo... saj po mojem ne more bit slaba zadevca...vsaj pri kihanju ni strahu,da bi ti ušlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:55:23
|
|
|
|
Pupa7
|
a to že zdej tko??? jao jao jao
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:56:33
|
|
|
|
spps
|
<kaj se mi dobr zdi,ko mi na trakcu piše 2meseca in 4 tedne čeprav so še celi trije meseci... komaj čakam....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:57:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a to že zdej tko??? jao jao jao ti še maš pa po mojem držo takšno,ker moraš bit v postelji skoz... a zdaj še ti trebuh kaj utrdeva al si zdaj ok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:58:13
|
|
|
|
Pupa7
|
jst sm to čist naštudirala in temu da če kihneš al pa zakašljaš al pa kaj težkega dvigneš pa ti uide par kapljic se reče stresna urinska inkontinenca in tele uteži so perfektne da to prekineš pa da je vse normalno naprej. delaš tko vsak dan po 10 minut kok dolg je odvisn od tega kok maš "poškodovane" mišice tam kake 3 tedne mesec... pol pa sam vsake par mescov probaš če še držiš tisto utež s katero si nazadnje delala.. ni slobo tko da priporočam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 9:59:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a to že zdej tko??? jao jao jao ti še maš pa po mojem držo takšno,ker moraš bit v postelji skoz... a zdaj še ti trebuh kaj utrdeva al si zdaj ok? buši da za enkrat kar mir, vsake tolko rata trd ampak ne cel, tko da ti ni panike. sm se vsedla zdajle na postli pa še zmer težk diham...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 10:00:36
|
|
|
|
spps
|
pupa,pol pa lahk tvojga zagrabiš,kot lačen pes kost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 10:01:13
|
|
|
|
Pupa7
|
ja če bo kej bliz pršu drgač pa švoh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 10:05:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja če bo kej bliz pršu drgač pa švoh... kaj bote pa danes imeli za kosilo?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?