|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
6.12.2008 12:51:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma kaj vse jeste???

no jaz upam da bom tud kmal, ker mi že kruli po želodčku user posted image

blizu-si še neke izpiske delamuser posted image user posted image

vidim da si že skor vse znaš hahahahhaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.12.2008 12:56:03   
Yassy
pupe se cujemo kaj kasneje, grem kaj skuhat, pa malo pospravit,..uzivajte

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.12.2008 12:59:18   
spps

ma kaj vse jeste???

no jaz upam da bom tud kmal, ker mi že kruli po želodčku user posted image

blizu-si še neke izpiske delamuser posted image user posted image

vidim da si že skor vse znaš hahahahhaa user posted image user posted image user posted image

če imam pa duple možganeuser posted image user posted image user posted image

sej še moram it neki za kosilo naredit,preden moj pride iz službe,danes bo kar pečen krompirček in pohan siruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.12.2008 13:08:44   
Lolita23
spps jaz bom stiskala pesti,da narediš te izpiteuser posted image Glede kave 15. se pa morda res uštulim.user posted image user posted image

Midva sva že pojedla, danes je bila kar paradižnikova juha, pa ražnjiči pa pomfri, ša solata.Pri nas je meso na meizi obveze, ker je moj iz družine volkov in če ni mesa je joj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem ga pa sitaaaaa(mesa mislim)user posted image

tasa_m
dober tek

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.12.2008 13:16:21   
Pupa7
si mi dala dobro idejo bom izrazla željo za naslednje dni... pohan sirček... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem dobla domači pasulj iz zmrzovalnika in je blo njaamiiiiiiii pa solato zdaj pa jem sladoled....

pol pa se zvrnem na levi bok in zadrnjoham user posted image user posted image user posted image user posted image

papa do popoldan

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.12.2008 13:21:15   
čebeica maja
DANuser posted image

Je blo kr lušno, vas brat, sem bila v zaostanku, pol pa pridem na konc je pa konc, kot v knigi,  tej temi bi bi lahko naslov kriminalnaakcijskakomedija, glavne igralke-pisalke: Pupa, Tasa-m, Spps, Dali in ostale marčevke09. user posted image user posted image Pa ne mi zamert, ker knig ne maram brat mam tukaj na RR vse zvrsti.user posted image

Zdej grem pa mal se na desni bok, tam pa vas nevidim, ko se pa obrnem bom pa spet zvami, do takrat pa hiter pište, da bom imela kaj za brat.

Pa vse bolne se pozdravte in vaši otročkiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.12.2008 13:23:41   
tasa_m

si mi dala dobro idejo bom izrazla željo za naslednje dni... pohan sirček... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaazzz tudi bi to jedla! Pridem..user posted image

spps- kake izpite pa imaš za naret? Bom držala pesti, ti sam javi kdaj jih imaš..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.12.2008 13:33:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaaazzz tudi bi to jedla! Pridem..user posted image

spps- kake izpite pa imaš za naret? Bom držala pesti, ti sam javi kdaj jih imaš..

tasa zaj še ptički žvižgajo da ma v pondelk user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti kaj je toj lubi reku hahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.12.2008 13:36:25   
mama_milchy
Halo,

dve urci me ni gor, pa že par strani naklepetanih;

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Moj pa veselo kuha, taak diši, ampak kak kos tortice od mame_milchy bi mi tud zapasal.. user posted image   

Tasa_m, ti kr pride; če štartaš zdaj, boš ravno do večera tu, ko bo torta pripravljena za rezat

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

grem zdaj torto dokončatuser posted image

to bi še  pa jaz poskusla-mi je cuker padeluser posted image user posted image a mate kakšno fešto.da si tolk pridna?

Mi si fešto nardimo vsake tolko, ni potrebnega razloga; sicer pa danes ni nobene fešte ampak peko manija - nosečniška user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da dobimo obiske ampak to ni razlog, da pečem. Ko se mojima fantoma kaj zahoče pač mamica-ženica to speče in tako je tudi danes. Ko pa karkoli spečem sladkega, povabim tudi sosede na kavico - ženski del, moški dela pa imajo vinsko pokušino.

Drage moje, zdaj sem ostala sama, moja dva fanta sta šla h kolegici po vino, jaz pa šibam bombo v kuhinji pospravit, da bomo lahko kosilali. PA še tla moram pobrisat, ker je Žiga z mano kuhal, pekel, packal in je kr nekaj na tleh.

Pupa, kako se ti počutiš?

spps, user posted image user posted image user posted image  za podaljšano bolniško; zakaj pa komplicirajo, če greš iz bolniške na dopust? Sej ne greš na dopust kot dopust ampak da ga ponucaš kar ti ga je ostalo, da ti ne propade

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.12.2008 14:02:14   
tasa_m
...
tasa zaj še ptički žvižgajo da ma v pondelk user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti kaj je toj lubi reku hahahaha

ups user posted image user posted image  nisem nikjer zasledila.. user posted image

pupa sploh mu nisem nič rekla, saj veš pametni odnehajo..user posted image user posted image  ko bi me zdaj slišal user posted image  bi verjetno rekel, zato pa je on tolk krat tiho raje..user posted image

Naj že pride toti frizer ker mam dovolj tega čakanjaaa user posted image . Bom dala slikico gor, če mi bo ratalo. Samo te ko njega nebo v bližini, da nebo mel kakih komentarjev pametnih user posted image . Se mi zdi, da danes pa ma dan pametnih pripomb.. user posted image  jaz itak preslišim!
Zdaj pa grem na kavč, mala binca..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.12.2008 14:08:46   
Najaa
Ojoj, ne morem verjet, kok ste se razpisale. A ni ena rekla, da bo čez vikend zatišje? user posted image  Jah tako je, ne, če si privezan na posteljo? Grem malo pogledat, če je padla kakšna konstruktivna debata al so vas spet hormoni metal. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.12.2008 14:15:04   
Pupa7
spps sam zate za pavzo hahahasaha

http://www.genspot.com/video-44353/a-je-to-voda.aspx

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.12.2008 14:17:04   
Grahec
Ojla,
sem vas prišla samo malo počekirat.
Včeraj sem imela pa jaz pekarno, sem pekla orehove rogličke s kg moke pa mi ni bilo zadosti in so mi ostajali beljaki pa sem še čoko-kokos srčke z vanilijevo kremco kar malo po svoje spacala skupaj in jih do zdaj skoraj sama vse pojedlauser posted image , ker so bolj dietna varjanta in so mi ful dobri, ker so zelo malo sladkani. Sem ugotovila, kaj moram narest, da mi možek ne popapca vsega - manj cukra dam v pecivo pa je! user posted image

Drugače pa izgleda, da sem bila kar pridna oziroma, da sem najbolj pridna kadar spim.user posted image Miklavž mi je prinesel dve luštne pižamici, eno za zdaj, eno za po porodu(taka z zgornjim delom na gumbke za dojit), pa še spalno srajčko je mislil pri mami pustit, pa pravi, da se je premislil user posted image user posted image user posted image , jo bo najbrž katera od sestric dobila, jaz pa kaj druzga.

Zdaj pa moram it mizo pripravit, ker pride sestra z možem na obisk.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.12.2008 14:20:44   
Najaa
tasa, sej do zdej je tvoj že izvedel razplet? Če ni pa mu prišepni: v finalu sta Sergej in Cirila.
Pupa ful si luštna na fotki v postelji! In lepo pižamo imaš! user posted image user posted image user posted image  Miklavž je pa tudi bil radodaren. user posted image
spps, to je to glede bolniške. Če so ti tudi zdaj podaljšal, ti bodo naslednjič do porodniške, sigurno. Super!user posted image

Se moram pohvalit, da sem tudi jaz včeraj naredila eno pecivo. Tako na izi in predvsem hitro user posted image - čajne kolute, ne vem kako bi drugače rekla. Vmes med dvema je masa, malo je tudi ruma noter, da bomo bolj veselo gledali. user posted image user posted image
Veste, kaj sem pa za kosilo jedla? Solato s tuno, sirom, jajcem in ogromno zelenjave. Tega sem ful pojedla v študentskih časih, zdaj pa bolj redko.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.12.2008 14:32:11   
Pupa7
najaa hvala user posted image user posted image in miklavž je bil radodaren ker sem jaz bla tko pridna user posted image user posted image user posted image

pridna da si za vse nas zdravo jedla hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.12.2008 15:03:27   
Infinity1
Pupa7 a pri vas je tud bil sonček danes zjutraj? Pri nas je en majček posijal... pa sem že upala da bo mogoče trajalo .

Lejca me veseli da si se pozabavala z uganko, jaz sem si ko sem jo reševala kar samolepilne listke pisala in jih sestavljala skupaj, mi je blo super reševat to uganko, je pa res da ko enkrat najdeš rešitev ni več zanimiva. Podobne pa nikjer nisem zasledila.

Lep dan še naprej čvekice, velik ste natipkale danes, pa vas je že nekdo grajal, da sedaj ko je vikend pa nič ne bo .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.12.2008 15:07:34   
Pupa7
mi mamo že cel dan sonček, samo jaz ga ne morem koristit zato pa vam ga pošiljam user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.12.2008 15:07:44   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DANuser posted image

Je blo kr lušno, vas brat, sem bila v zaostanku, pol pa pridem na konc je pa konc, kot v knigi,  tej temi bi bi lahko naslov kriminalnaakcijskakomedija, glavne igralke-pisalke: Pupa, Tasa-m, Spps, Dali in ostale marčevke09. user posted image user posted image Pa ne mi zamert, ker knig ne maram brat mam tukaj na RR vse zvrsti.user posted image

Zdej grem pa mal se na desni bok, tam pa vas nevidim, ko se pa obrnem bom pa spet zvami, do takrat pa hiter pište, da bom imela kaj za brat.

NEBOSTE NIČ KOMENTIRALE

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.12.2008 15:13:54   
Pupa7

DANuser posted image

NEBOSTE NIČ KOMENTIRALE

PA KAJ SE DEREŠ HAHAHAHAHAH, se opravičujem, zdaj komentriam kako si ti moja "sotrpinka" kako ležanje, gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.12.2008 15:19:06   
Pupa7
ja kaj zdaj, se boš uspela obrnt z ene strani na drugo user posted image user posted image user posted image pa kaj napiši meni je tud tečno...

moj je šel spet delat ...

jaz pa kot po navadi ležim hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.12.2008 15:25:46   
Najaa
pridna da si za vse nas zdravo jedla hahaha user posted image user posted image user posted image

Brez skrbi, bom nadoknadla s palačinkami z nutelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.12.2008 15:27:10   
Pupa7
glej jo glej jo kako si se kar naenkrat prpodila na RR s palačinkam user posted image user posted image user posted image sam da lušte delaš hahahaha

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.12.2008 15:32:01   
Pupa7
na pa sm ostala sama, bom šla pa še jaz malo spat... če mi bo mali pustu, ko ma spet telovadbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.12.2008 15:45:27   
čebeica maja
Če ti popravici povem se še nisem obsnila, sem avdatar slikco rihtala, naj saj ona skače, k jst nemorem. 

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.12.2008 16:06:52   
Najaa

glej jo glej jo kako si se kar naenkrat prpodila na RR s palačinkam user posted image user posted image user posted image sam da lušte delaš hahahaha

Ja kaj čem, palačinke so del kosila. Ne morem sam solate jest. user posted image  Sem počakala tamalo, da se je zbudila in sva se skupaj basali. user posted image
Zdaj bo pa treba en sprehod užgat.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?