|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 15:34:34   
Pupa7
pupe moje,

jaz mam sonce vam ga z veseljem dam, ker ga ravno izkoristit ne morem, je pa tak lepa spalnica vsa v rumenem pa rožice ki mi jih je moj včeraj prinesel so obsijane z njim prav lepo user posted image user posted image user posted image ma vam ga dam vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
3.12.2008 15:41:34   
Pupa7
ahjoj, sm si pol kakija uspela strest po pižami... user posted image user posted image user posted image user posted image štor je štor ni kej .... zdaj bom mojga ki je napoti počakala v toplessu hahaha to bo vesel hahahaha

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
3.12.2008 15:42:11   
Yassy
pupa- bi bla zlo vesela soncka ja,...iz 21 na - pridt,..mi ne sede prevec,...brrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrazuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
3.12.2008 15:43:27   
Pupa7
ja yassy pridi, sej sem te že vabla, pa še sama si rekla da prec prideš če vstanem hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
3.12.2008 15:44:02   
Yassy
pupa,...pazi da mu z rok vse ne pade k bo nt stopu pa te zagledu,...user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
3.12.2008 15:44:49   
Pupa7
hahaha ni 2x za rečt pol bom mela pa še pridigo, da moram pazit da se ne prehladim hahahahahhahahaha

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
3.12.2008 15:46:04   
Yassy
sm bl pr ta pocasnih zadne dni, bi kr trajal,....sicer pa sej kokr sem uspela zadnjic zacutit v zurichu,...toplo lih ni kej prevec,...mi je skor rita zmrznla k sem v jopci prsla iz Cairauser posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
3.12.2008 15:47:47   
Yassy
ja sej to pa le pazi,..sonce je lahko varljivo hehehehe, sicer pa bo njegov pogled(tvoj dragi) tko vroc, da sploh pomoje ne bos cutla da je kje sluha in duha o mrazu user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
3.12.2008 15:50:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

sm bl pr ta pocasnih zadne dni, bi kr trajal,....sicer pa sej kokr sem uspela zadnjic zacutit v zurichu,...toplo lih ni kej prevec,...mi je skor rita zmrznla k sem v jopci prsla iz Cairauser posted image

hehe jaz sem malo južneje, v sončni švici preden se začno alpe, so sama jezera pa palme user posted image user posted image user posted image tak da sem tud jaz do nedavnega (kake tri tedne nazaj) na balkonu v kratkih rokavih sedela pa štrikala ko so naše pupe v deželici naši že zmrzovale...

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   Ojla
3.12.2008 15:54:19   
Tejči H
Kako smo souser posted image ?

Nekje sem prebrala, da za nosečnice ni dobro, da se kopa v bazenih.
A je to res? A se katera kopa? Jst obožujem vodo in plavanje, pa zdj kr ne vem al bi šla al ne.

Drug tedn imam test za sladkorno. A me bo G pred tem kj pregledala? Nek sem prebrala, da naj
bi v tem tednu izmerili matenični vrat, da preverijo al obstaja možnost prezgodnjega poroda.

Pri dojenju bom povsej vrjetnosti rabila nastavke. Pa me zanima, če katera ve ( tiste, k ste že rodile) katere
so najboljše.

Lepo se imejte.

Lp, Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   RE: Ojla
3.12.2008 16:02:44   
Pupa7
tejči ravno dans smo obdelvale ta MV in verjetno ti ga ne bodo merli, če ni nič narobe s tabo... prezgodnji porod pa nakazuje tudi marsikatera druga stvar... kar se bazenov tiče, jaz osebno jih ne maram, se pa pupe naše kopajo in so zadovoljne... je pa res da je precej enih bakterij ki jih lahko stakneš, glede tega pa morš vedet sama kok si nagnjena k čemu takemu, drugač pa praši svojo G ti bo znala povedat.

za nastavke pa juj, se boš mogla na kero drugo obrnit...

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
3.12.2008 16:04:03   
PERSIDA
kdo noče nič napisat - jaz sem za srečanje,samo malo mi ,pa že morate povedat kje se dobimo ,da mojga malo izprašam kje je to,da ne bom po lj hodila do takrat ko bo že drugo srečanje.user posted image .

tasa_m - a greva v petek na kapučino v lj?

No drage moje koliko vas je za akcijo?Da ne bova s taso_m same sedele v lj.
Trezika ,mediuhec,MalaČebelica,kokica32, itd......kaj je zdaj z vami?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
3.12.2008 16:04:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

ja sej to pa le pazi,..sonce je lahko varljivo hehehehe, sicer pa bo njegov pogled(tvoj dragi) tko vroc, da sploh pomoje ne bos cutla da je kje sluha in duha o mrazu user posted image user posted image

hahahaha men je tak al tak non stop vroče hahahah

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
3.12.2008 16:06:57   
pondelak
pozdravljene ženskice.joj joj od sinoči me ni pa me že čaka 10 strani!!neverjetne ste!user posted image
mv-meni ga je g prejšnji teden izmeril,pa je bil 5 cm,pa pravi da je to dobro...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
3.12.2008 16:08:21   
pondelak
glede kopanja v bazenih pa sem jaz tudi slišala da ni dobro,ampak to samo zarad bakterij ki so v vodi...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
3.12.2008 16:12:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kdo noče nič napisat - jaz sem za srečanje,samo malo mi ,pa že morate povedat kje se dobimo ,da mojga malo izprašam kje je to,da ne bom po lj hodila do takrat ko bo že drugo srečanje.user posted image .

tasa_m - a greva v petek na kapučino v lj?

No drage moje koliko vas je za akcijo?Da ne bova s taso_m same sedele v lj.
Trezika ,mediuhec,MalaČebelica,kokica32, itd......kaj je zdaj z vami?

bi se dalo zmenit ja. user posted image
Sicer tud jaz Lj ne poznam, tak da če grema se morma dobro pripravit, da neboma midve kje drugje čakali.. user posted image user posted image
Kokica32 ima dopust, Mala Čebelica pa mislim,da zdaj ni zmožna, ko je komaj iz bolnišnice prišla. Trezika pa bi lahko bla za ja.. user posted image  

Pupa ti maš sonček jaz pa dež.. Pa midve sma kot magnet. Ena + druga - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
3.12.2008 16:14:49   
PERSIDA
jjasna85 - me veseli ,da si spet z nami .Včasih si res pošteno manjkala.

=jasna= -kaj ,pa s tabo si še vedno za en drek al preprosto nimaš časa? 

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
3.12.2008 16:16:00   
Pupa7
pa jaz sem taka ASICA hahahahaha, mi je ratal narest ta ticker, sem šla goljufat z IE hahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa če ga češ mal sonca ti ga dam, sam pohit, ker ga bo zmanjkal že počas zahaja hahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
3.12.2008 16:17:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

glede kopanja v bazenih pa sem jaz tudi slišala da ni dobro,ampak to samo zarad bakterij ki so v vodi...

to sem slišala tudi jaz. Sicer mi G. ni rekla, da naj ne grem, rekla pa mi je kolegica ki medicino študira, da se naj nena nekaj izpostavljam. No, pa jo bom pač poslušala in se veselo namakam samo v  user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
3.12.2008 16:22:58   
PERSIDA
kopanje v bazenih - kolikor jaz vem je pri bazenih problem prevroča voda in bakterije.Jaz se kopam kar doma v bani in vsi trije uživamo.Si ,pa naredim vodo bolj toplo kot vroče ,če glih se rada haram.Dokler je pa še šlo ,pa sem kar v jezero hodila plavat.Sicer njegova botra še skoz hodi jaz ,pa ne bi mojga srca preizkušala.Tako ,da mislim ,da  bosta ta mičkena prišla na svet izurjena plavalca,ker kadar mi kaj manjka je voda zakon.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
3.12.2008 16:25:37   
tasa_m
ma kje so zdaj vse? ko pridem gor pa nobena nič ne piše. Ajoj, ajoj user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
3.12.2008 16:28:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ma kje so zdaj vse? ko pridem gor pa nobena nič ne piše. Ajoj, ajoj user posted image user posted image

kaj ne pišemo ti nas ignoriraš hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
3.12.2008 16:32:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj ne pišemo ti nas ignoriraš hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah to pa ne!
Skačem pa res malo k onim ko so glih pred porodom, da vidim kaj se njim kaj dogaja. Ampak je pri nam vseeno bolj zanimivo user posted image
Jaz pa sem še vedno sama,..moj še kuj na predavanjih user posted image . Počasi bom lačna postala, mam občutek da ga nebom mogla počakat, da bom mogla pečico vklopit.. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
3.12.2008 16:33:22   
Pupa7
tasa no kaj sm rekla, nič ne pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
3.12.2008 16:34:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa no kaj sm rekla, nič ne pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe kak ne, če pa sem takoj za tabo
očitno sma res sami. user posted image  Se mi zdi da sma že navajeni, ko sami tu gor strašima.. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?