Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:34:34
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje, jaz mam sonce vam ga z veseljem dam, ker ga ravno izkoristit ne morem, je pa tak lepa spalnica vsa v rumenem pa rožice ki mi jih je moj včeraj prinesel so obsijane z njim prav lepo ma vam ga dam vseeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:41:34
|
|
|
|
Pupa7
|
ahjoj, sm si pol kakija uspela strest po pižami... štor je štor ni kej .... zdaj bom mojga ki je napoti počakala v toplessu hahaha to bo vesel hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:42:11
|
|
|
|
Yassy
|
pupa- bi bla zlo vesela soncka ja,...iz 21 na - pridt,..mi ne sede prevec,...brrrrrrrrrrrrrrrrrrr mraz
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:43:27
|
|
|
|
Pupa7
|
ja yassy pridi, sej sem te že vabla, pa še sama si rekla da prec prideš če vstanem hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:44:02
|
|
|
|
Yassy
|
pupa,...pazi da mu z rok vse ne pade k bo nt stopu pa te zagledu,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:44:49
|
|
|
|
Pupa7
|
hahaha ni 2x za rečt pol bom mela pa še pridigo, da moram pazit da se ne prehladim hahahahahhahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:46:04
|
|
|
|
Yassy
|
sm bl pr ta pocasnih zadne dni, bi kr trajal,....sicer pa sej kokr sem uspela zadnjic zacutit v zurichu,...toplo lih ni kej prevec,...mi je skor rita zmrznla k sem v jopci prsla iz Caira
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:47:47
|
|
|
|
Yassy
|
ja sej to pa le pazi,..sonce je lahko varljivo hehehehe, sicer pa bo njegov pogled(tvoj dragi) tko vroc, da sploh pomoje ne bos cutla da je kje sluha in duha o mrazu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 15:50:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy sm bl pr ta pocasnih zadne dni, bi kr trajal,....sicer pa sej kokr sem uspela zadnjic zacutit v zurichu,...toplo lih ni kej prevec,...mi je skor rita zmrznla k sem v jopci prsla iz Caira hehe jaz sem malo južneje, v sončni švici preden se začno alpe, so sama jezera pa palme tak da sem tud jaz do nedavnega (kake tri tedne nazaj) na balkonu v kratkih rokavih sedela pa štrikala ko so naše pupe v deželici naši že zmrzovale...
|
|
|
|
Ojla 3.12.2008 15:54:19
|
|
|
|
Tejči H
|
Kako smo so ? Nekje sem prebrala, da za nosečnice ni dobro, da se kopa v bazenih. A je to res? A se katera kopa? Jst obožujem vodo in plavanje, pa zdj kr ne vem al bi šla al ne. Drug tedn imam test za sladkorno. A me bo G pred tem kj pregledala? Nek sem prebrala, da naj bi v tem tednu izmerili matenični vrat, da preverijo al obstaja možnost prezgodnjega poroda. Pri dojenju bom povsej vrjetnosti rabila nastavke. Pa me zanima, če katera ve ( tiste, k ste že rodile) katere so najboljše. Lepo se imejte. Lp, Tejči
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:02:44
|
|
|
|
Pupa7
|
tejči ravno dans smo obdelvale ta MV in verjetno ti ga ne bodo merli, če ni nič narobe s tabo... prezgodnji porod pa nakazuje tudi marsikatera druga stvar... kar se bazenov tiče, jaz osebno jih ne maram, se pa pupe naše kopajo in so zadovoljne... je pa res da je precej enih bakterij ki jih lahko stakneš, glede tega pa morš vedet sama kok si nagnjena k čemu takemu, drugač pa praši svojo G ti bo znala povedat. za nastavke pa juj, se boš mogla na kero drugo obrnit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 16:04:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
kdo noče nič napisat - jaz sem za srečanje,samo malo mi ,pa že morate povedat kje se dobimo ,da mojga malo izprašam kje je to,da ne bom po lj hodila do takrat ko bo že drugo srečanje. . tasa_m - a greva v petek na kapučino v lj? No drage moje koliko vas je za akcijo?Da ne bova s taso_m same sedele v lj. Trezika ,mediuhec,MalaČebelica,kokica32, itd......kaj je zdaj z vami?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 16:04:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ja sej to pa le pazi,..sonce je lahko varljivo hehehehe, sicer pa bo njegov pogled(tvoj dragi) tko vroc, da sploh pomoje ne bos cutla da je kje sluha in duha o mrazu hahahaha men je tak al tak non stop vroče hahahah
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:06:57
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravljene ženskice.joj joj od sinoči me ni pa me že čaka 10 strani!!neverjetne ste! mv-meni ga je g prejšnji teden izmeril,pa je bil 5 cm,pa pravi da je to dobro...
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:08:21
|
|
|
|
pondelak
|
glede kopanja v bazenih pa sem jaz tudi slišala da ni dobro,ampak to samo zarad bakterij ki so v vodi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 16:12:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kdo noče nič napisat - jaz sem za srečanje,samo malo mi ,pa že morate povedat kje se dobimo ,da mojga malo izprašam kje je to,da ne bom po lj hodila do takrat ko bo že drugo srečanje. . tasa_m - a greva v petek na kapučino v lj? No drage moje koliko vas je za akcijo?Da ne bova s taso_m same sedele v lj. Trezika ,mediuhec,MalaČebelica,kokica32, itd......kaj je zdaj z vami? bi se dalo zmenit ja. Sicer tud jaz Lj ne poznam, tak da če grema se morma dobro pripravit, da neboma midve kje drugje čakali.. Kokica32 ima dopust, Mala Čebelica pa mislim,da zdaj ni zmožna, ko je komaj iz bolnišnice prišla. Trezika pa bi lahko bla za ja.. Pupa ti maš sonček jaz pa dež.. Pa midve sma kot magnet. Ena + druga -
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:14:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
jjasna85 - me veseli ,da si spet z nami .Včasih si res pošteno manjkala. =jasna= -kaj ,pa s tabo si še vedno za en drek al preprosto nimaš časa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 16:16:00
|
|
|
|
Pupa7
|
pa jaz sem taka ASICA hahahahaha, mi je ratal narest ta ticker, sem šla goljufat z IE hahhaha tasa če ga češ mal sonca ti ga dam, sam pohit, ker ga bo zmanjkal že počas zahaja hahahaha
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:17:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak glede kopanja v bazenih pa sem jaz tudi slišala da ni dobro,ampak to samo zarad bakterij ki so v vodi... to sem slišala tudi jaz. Sicer mi G. ni rekla, da naj ne grem, rekla pa mi je kolegica ki medicino študira, da se naj nena nekaj izpostavljam. No, pa jo bom pač poslušala in se veselo namakam samo v
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:22:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
kopanje v bazenih - kolikor jaz vem je pri bazenih problem prevroča voda in bakterije.Jaz se kopam kar doma v bani in vsi trije uživamo.Si ,pa naredim vodo bolj toplo kot vroče ,če glih se rada haram.Dokler je pa še šlo ,pa sem kar v jezero hodila plavat.Sicer njegova botra še skoz hodi jaz ,pa ne bi mojga srca preizkušala.Tako ,da mislim ,da bosta ta mičkena prišla na svet izurjena plavalca,ker kadar mi kaj manjka je voda zakon.
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:25:37
|
|
|
|
tasa_m
|
ma kje so zdaj vse? ko pridem gor pa nobena nič ne piše. Ajoj, ajoj
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:28:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kje so zdaj vse? ko pridem gor pa nobena nič ne piše. Ajoj, ajoj kaj ne pišemo ti nas ignoriraš hahahahah
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:32:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kje so zdaj vse? ko pridem gor pa nobena nič ne piše. Ajoj, ajoj kaj ne pišemo ti nas ignoriraš hahahahah ah to pa ne! Skačem pa res malo k onim ko so glih pred porodom, da vidim kaj se njim kaj dogaja. Ampak je pri nam vseeno bolj zanimivo Jaz pa sem še vedno sama,..moj še kuj na predavanjih . Počasi bom lačna postala, mam občutek da ga nebom mogla počakat, da bom mogla pečico vklopit..
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:33:22
|
|
|
|
Pupa7
|
tasa no kaj sm rekla, nič ne pišeš
|
|
|
|
RE: Ojla 3.12.2008 16:34:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa no kaj sm rekla, nič ne pišeš hehe kak ne, če pa sem takoj za tabo očitno sma res sami. Se mi zdi da sma že navajeni, ko sami tu gor strašima..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?