|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
21.11.2008 14:39:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka pridna si bla, k si pospravla in pred leti še kile dol spravla user posted image user posted image pa zdej ti čist nič ne fali, tako da nehi user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image
Larisa se je zbudila po 2.5 ureuser posted image kaj pravte, si zasluži enga lepga lupčka, a ne?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.11.2008 14:43:42   
vrtnica76
user posted image Larisa,zdej ko si se napančkala boš pa super dobre volje in mamica bo toool vesela.Je prec dan lepšiuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.11.2008 14:46:21   
blaža

Blaža,tudi jaz ti želim,da najdeš službo.Voljo v roke vzemi,pa bo .

Vrtnica hvala ti!user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 21.11.2008 14:47:39 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.11.2008 14:47:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla
pridne ste z dietami

ella79, to si mi pa tako lepo napisala. Hvala, to sem rabla!

vem

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.11.2008 14:53:22   
blaža
Zdej pa grem počasi. Moram peljat Matija h ortodontu. Se oglasim kasneje, če bom v formi.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.11.2008 15:02:52   
dolenjka
Naša pa za spremembo od vaših pravi, da ne bo šla spat user posted image  Sva se 1 uro aktivno na tleh igrali, speglali 1 žehto in veliko njenih cunj pripravili v potovalko, je pojedla 1 skutko in mal banane pa ne bi spala user posted image  Zdej sem ji dala mal kruha za glodat ker imam feeling, da jospet ful zobje matrajouser posted image
Jaz germ pa kuhat, če mi bo pustila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.11.2008 15:03:40   
larisa
Ella, ja res sta lušna in se morata videt user posted image

Dolenjka, hvala za slikce. Bom še jaz pobrskala med unimi morskimi, pa ti kakšno pošljem user posted image

Ella, super link od kruha. Pa karkoli sem odprla, nisem jajca zasledila user posted image  Sam bom pa prov drug teden šla en dan k uni teti v štacuno, pa se bova mal pogovorileuser posted image user posted image  Upam, da je res vse tako kot piše, ker meni je rekla, da je v kruhu tud svinjska kri, haloooo, če to ni res, a si predstavljate, da nekdo, ki v pekarni dela to okrog širi, pa sploh ni res user posted image  
No nima veze.....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.11.2008 15:05:02   
vrtnica76
Se je frajar ravno kar zbudil.Spal je 2uri in 45minuser posted image .Zdej si pa tut Janez zasluži enga velikega lubčkauser posted image .Me že kliče!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.11.2008 15:05:15   
larisa
Aja, še to. Mi smo pa dobili pošto od zobarja in ima Nejc že 1.12. pregled pri zobozdravniku user posted image  Men je to tolk smešn, on pa k zobarju, tko mejčken user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.11.2008 15:20:39   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja, še to. Mi smo pa dobili pošto od zobarja in ima Nejc že 1.12. pregled pri zobozdravniku user posted image  Men je to tolk smešn, on pa k zobarju, tko mejčken user posted image user posted image user posted image

midva mava tud takrat. a masta v domžalah?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.11.2008 15:23:27   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Ja. 10.30. Pa vidva? user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.11.2008 15:26:09   
dolenjka
No, pa je naša zaspala user posted image  user posted image  user posted image  Sej prov dolg ne bo, ker bo lačna, sam bolj kot nič user posted image

Larisa, moram jaz tudi morske najti še user posted image  Svinjska kri user posted image  Ta je pa ena psihopatka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.11.2008 15:26:58   
lillchy123
sem končno prebrala mal za nazaj, ampak za komentirat sem pa vse pozabla. v glavnem jaz mojmu ne upam dati suhega sadja, ker mene fuuuul napenja. Je ko da bi bli na fronti če jem suhe marelice user posted image
s kruhom ste me kar mal prestrašle, ker ga Luka ful je
eno? jaz jem bolj kot ne krompir, riž in testenine, kar koli drugega je zame čista eksotika. Lukatu sem do zdaj dajala za pop. malico žitne kašice, zdaj pa jih noče več. Kaj mu naj dam. Bom probala kus kus, ampak kje ga pa v trgovini sploh najdem? user posted image  še kakšen nasvet in recept prosim!

že neki časa mava rdečo ta zadnjo, in sem dons kupila kremo od Lumpija. Upam, da bo kej boljš.

sem bla pa v supernovi in leclerku, pa je vse izropano!!!! le zakaj? user posted image user posted image user posted image

tko da če bo v sredo res srečanje, bom šla jaz 2 uri prej, da bom še kaj dobila! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.11.2008 15:28:20   
lillchy123

9.30 user posted image  a greva na kavo? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.11.2008 15:32:04   
larisa

9.30 user posted image  a greva na kavo? user posted image

No, neki sem zeznila user posted image

Seveda, bi blo fajn da greva. Lahko se zmeniva vmes, po vajinem pregledu in pred najinem, al kako misliš, da bi blo ok?

< Sporočilo je popravil larisa -- 21.11.2008 15:33:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.11.2008 15:32:13   
lillchy123
ja, zobarji so pa v naših krajih kar hitri. majo zgleda premalo dela user posted image
men je tud hecen, sploh, ker ma Luka 2,01 zob. user posted image  Ko je bla svakinja s tamalo, so ji povedal, da ma frajla slabo sklenino? user posted image  
me je pa kar groza, ker se jst fuuuul bojim zobarja. pa čist upravičeno, ker mam vedno kakšne ekstra posege ( mam zlomlena zoba od 12.leta, so mi delali apikotomijo, se mi je šravf zlomu so ga 4,5 ure ven spravlali... user posted image

upam, da bo mel Luka več sreče

Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.11.2008 15:38:12   
lillchy123
larisa, men bi blo tko super! user posted image  

nč, grem hit neki pojest, preden se Luka zbudi, pa preden mi začnejo user posted image  domov kapljat- ta vikend imava ta mali. aja. a veste kaj je ta velka madam pisala božičku. poleg drugih želja, je bla čez pol lista napisana želje: svojo sobo pri očiju. user posted image user posted image  opica
smo zmenjeni, da ko bomo mal zrihtali in če bosta dokazali, da znata tud mal pospravlat za sabo, pol ja, drugače bosta imele pa eno. sej mi je včas res ful hudo, pa bi ju najrajši preselila v dve, ampak pol se pa spomnim, da morta znat kakšno stvar pa tud mal cenit. hudga jima pa tko ni
grem papcat, pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.11.2008 16:04:48   
ella79
larisa a una v pekarni noče da si ti njena stranka user posted image  user posted image user posted image ti pa more točno povedat kaj vsebuje kruh oz. morjo imet točno navedeno. Kaj pa če je kdo na katero sestavino alergičen.... dobr da nismo mi dobili vabilo za zobarja, k smo brezzobi user posted image user posted image user posted image pa ne mu prej pozabit zobkov umit user posted image user posted image user posted image

lillchy jaz sem šla ravno zato iz preventive pred srečanjem v šoping user posted image user posted image user posted image

vrtnica in februarka mislim, da sta si vajina sončka zaslužila več kot enga lupčka user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.11.2008 16:17:58   
pina-1
DAN.
mi smo sitniiiiiiiiiiiiiiiiii.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAa.... user posted image user posted image user posted image
sedaj skupi tipkava, pa ji tudi to ni več všeč.

Lilči, jaz sem diplomirala iz krem za vneto rit. Me smo na koncu končali pri zdravniku. JE pa fajn krema bebival od mariborskih lekarn. Mi se sedaj samo s to mažemo pa s praško pasto in canastenom. Ampak čez praško dam še hladilno, ker le t a fajn izsuši. Pa še pelenice sva zamenjali in mava fixis. Sedaj v kobinaciji s pamperskami.

MEti, cuclje sem ti kupila. Sem jih sicer odprla, da probam če res grejo na flašo in grejo. So malo drugačne oblike ampak so uporabni, tako da mi pošlji na ZS naslov pa ti jih pošljem. čE ti slučajno ne bodo všeč ( malo so drugačni kot ta ki je trenutno gor) jih bova midve ponucale.

Tako grem kosilo končat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.11.2008 16:27:02   
lillchy123
pina, ko je res vneta rita je pri nas praška zakon. predvidevam, da frajerja mal juser posted image k je začel klobase delat. bomo vidli, kako se bo obnesla zdej od lumpija.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.11.2008 16:29:06   
mary_lou
lillchy mi pa se nismo dobil  od zobarja vabilo user posted image Upam da nas niso pozabili 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.11.2008 16:32:27   
buči
Dan! Končno je petek! Sem tako fajn utrujena, da se mi še po nabavi ne da, sem kar mojga poslala. Upam, da bo lep, miren, sončen vikend, da se malo nadiham svežega zraka.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.11.2008 17:04:57   
Februarka08
Evo, midve sva odvozičkale še eno konkretno rundouser posted image sva se napokale prej špinače in krompirja in sem si rekla, tole bo pa treba mal porabit (vsaj mami, če že hči neuser posted image ) in sva jo mahnile v hrib. No, očija še zmer ni domauser posted image user posted image potem pa itak pride še en njegov kolega in bosta računalnik okupirala, tako da se ne bom mogla nič več javit do jutriuser posted image

Vrtnica
, zgleda sta se Larisa in Janez danes nekaj zmenilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.11.2008 17:08:24   
dolenjka
Dan user posted image

Moja punčka je odspala 1 uro in pol user posted image  Zdaj pa z očijem jesta proseno kašo, bučke, korenček, kolerabo in goveje meso user posted image  Nič se ne pritožuje, zelo lepo je user posted image  user posted image  user posted image

Punce, a veste da bomo mi čez teden dni tak čas že nekje v severni Nemčiji user posted image  Sploh si ne predstavljam.... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.11.2008 17:11:59   
buči
Doelnjka, a ti greš že tako zgodaj? Pol nisem sledila!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......