|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
19.11.2008 22:41:47   
pina-1
zdaj pa res grem. NOčko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.11.2008 23:07:08   
Janey
ja še kar sem tu...lubeku sem zdaj obhladke nardila...ima spet krepko čez 39user posted image user posted image user posted image user posted image oxy sem našla...se je najedel in pokakal(v pesekuser posted image user posted image user posted image user posted image ) zdaj se je šel pa nazaj skrit...sem mu nastavuila dekico če bo na njej spal.

jaz grem spat

lahko noč

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.11.2008 23:17:42   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Nimam časa kej velik pisat zdej, sam neki: Nobene slike tistim, ki niso prišle samo zato, ker se jim ni dal v LJ vozit user posted image  user posted image  primorski user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa resno sem mislila user posted image

Čerrrr....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dolenjka dej zrihti naslednjič v Areni da se dobimo , bi jaz tudi prišla user posted image
Tebe moram spoznat preden odputuješ user posted image user posted image user posted image , ne morem te kr tko pustit da greš user posted image user posted image , če si ti nam pisala odpusnice za porodno , moramo še mi tebi eno napisat user posted image

Punce lepo da ste se fajn imele user posted image , prosim lepo za kakšno slikico
bamby user posted image user posted image user posted image  prosim za slikice...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.11.2008 6:40:41   
itata
jutro, prvauser posted image  smo že od 6h seveda pokonc. ponoč klasično 3x zbujanje, sam da sem bila včeri taka koma, da sem šla spat skupi z jakobom ob 8:30 in spala do 6h, ok s tremi hitrimi prekinitvami.... sem se mal naspala. še danes bom ponovila vajo pa bom mogoče se mal skup spravla. ah ja.
danes grem do sodnika pa mu bom reklal, da naj mi kar malo več stvari da, da potreniram...
pridne bodite, grem še mal za nazaj prečitatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.11.2008 6:42:52   
vrtnica76
Jutro!
Spanja je bilo mogoče vsega skupi za kakšno uro,tko da sem dobesednouser posted image s krvavimi učkami.Aja,celo sanjat sem imela čas in sicer,da je Janezku zgornji levi zobek ven pokukaluser posted image .Ojej,ko se bo pato zgodil bomo pa zabavo nardiluser posted image .Vsi lepo vabljeni!
Zdej pa čakam,da voda za kavo zavre,ker si bom dons en škaf kofeta privoščila.Pol morm pa že Tamaro v luft vršt za v šolo in če bo ratal kakšno kitico še oddremat-ČE NE BO MALI REKELuser posted image user posted image user posted image mati kar misli siuser posted image .Nč nauš spala!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.11.2008 6:48:15   
vrtnica76
Itata,tut jaz bi se lahko pridružla tvojemu podpisuuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.11.2008 6:54:26   
vrtnica76
Ekola,škaf kafeta je pripravljen,Tamara že zajtrkuje,jaz se grem pa zrihtat,ker sem user posted image rdečga fasala na obiskuser posted image .Pa tooooolkuser posted image ,tko če me dolg ne bo nazaj sem zaspala al pa me je pobraluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.11.2008 7:18:43   
buči
Jutro, samo na hitro, pridem potem spet nazaj: včeraj je Aljaž dal izjavo za Info TV in je bil ob 21.45 pri poročilih. Pa prav suvereno se je držal. Pa za svoja lepa je prav fajn "pametno" povedal, sva ful ponosna nanj! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.11.2008 7:37:02   
itata
buči: ja bohvar to včeri povedat preden je blo na TV!!! vseeno čestitkeuser posted image

vrtnica: ta podpis mam že nekaj mesecev... še zmer držiuser posted image

meti: ok v tor pol velja po našem kopanju kavica!! odličnouser posted image

dolenjka: nasl teden po mojem nujno še eno srečanjeuser posted image  jaz bi predlagala spet sredo al pa petek, ker pon me ne bo, tor pa dop zasedam na sodišču, ampak ve se odločte. sej sem že ta teden čvekalauser posted image  tko da se še od tebe konkretno poslovimo!! ajdi

glede srečanja: midva sva bila 3 ure pa smo tolk čvekale, da je minil kot sekunda... vedno je super čvekat z vami!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.11.2008 7:37:39   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, samo na hitro, pridem potem spet nazaj: včeraj je Aljaž dal izjavo za Info TV in je bil ob 21.45 pri poročilih. Pa prav suvereno se je držal. Pa za svoja lepa je prav fajn "pametno" povedal, sva ful ponosna nanj! user posted image

Jaz sem pa ferbčnauser posted image user posted image .V zvezi s čem je pa blo?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.11.2008 7:40:09   
vrtnica76
O,ne res je obveljala tista zuser posted image ,da mat ne bo nč spala.Mali se že prav veselo oglaša iz posteljice.Juhu,spet bo pestrouser posted image .Grem...

Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.11.2008 8:22:07   
Februarka08
Jutro.

Larisa še kar spiuser posted image se je zbudila ob 6.40 pa sem jo preslišala, se je neki časa sama zabavala, zdej je pa zgleda zaspalauser posted image user posted image
Mene je pa vse začel bolet, se komi premikamuser posted image kot da bi mela muskrfibruser posted image sam ne vem od kvauser posted image

Bajsa, tale dogodivščina od včer je pa res user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.11.2008 8:34:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Tebe moram spoznat preden odputuješ user posted image user posted image user posted image , ne morem te kr tko pustit da greš user posted image user posted image , če si ti nam pisala odpusnice za porodno , moramo še mi tebi eno napisat user posted image

ampak, tiste , ki so pravočasno dobile odpustnico, so vse neki zamujale user posted image user posted image
nč, dolenjka hit še eno srečanje, da te zacopramo, da kmalu prideš nazaj

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 20.11.2008 8:35:14 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.11.2008 8:36:00   
misar
dobro jutro punce

ja danes spet klasika ponoči...3x budnica, kar je seveda solidna noč.

včeraj sem se imela zares superuser posted image user posted image ...vse, ki sem vas spoznala na novo blacky, listek, amaya, sayuri, bamby, lucija, pa še mogoče katera, ki naj mi ne zameri, če sem jo mogoče pozabila, ste prav super punce, tiste, ki vas pa poznam že od prej pa to itak že veste user posted image user posted image user posted image

bajsa...se spomniš, da si včeraj rekla, da se ti zdi, da bomo dobili eno spodnjo dvojko?...no danes sem prečekirala in dobil bomo obe spodnji dvojki user posted image ...glede na to, da smo še prejšnji teden dobili zgornje enke zares nisem pričakovala, da tako hitro dobimo še kak zob, a glej ga user posted image , očitno bomo dobil kar vse zobe v roku 1 meseca. zdaj smo ponosni lastniki že šestih zob, sedmi pa že prebija na plan.

pa še to, včeraj zvečer je pojedla 200ml žitne kašice, to ponavadi poje v dveh obrokih, če mamo dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image , očitno se je od koga kej nalezla apetita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdele se ne spomnem več kaj sem imela namen napisat user posted image ...aja amaya, če ti ni odveč mi na ZS sporoč tel. številko, da se kaj dobimo, ko bom kaj na obali v kratkemuser posted image

počas bomo zaspani, pa grem mal popedenat našo prinčipesko

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.11.2008 8:49:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

jaz sem že doma, sem že šla tut v nakup po stvari za našega novega člana, dobimo muuucoooo in sem malo tut pokidala po stanovanju,. lubek je tak bogi, da mi je kar groza ima namreč čez 39 vročin. pa noče da mu zbijemopočakam še malo, pol mu grem pa dat neke obhladke, ker to ni normalno.

SUPER STE PUNCE, res sem vesela da sem vas spoznala.

ella zoja je cuker od cukra. lepo  je bilo poklepetati s tabo in se smejati z zojo. upam da jaka ni pojedel vse njene malice
jencili ne morem verjeti da je taj tak jedec, pa taki drobižek je

pina drugič pa pazi ano...da ti kam ne vuidecarice sta. ono bi mela na zs plisza vozek

mesečnica vesela sem da smo se videli. luna je prava lepotička. upam da je bilo danes vse ok. sem mislila na vas

suzi tudi midve nisma kaj dost čvekaleampak žana je taka faca. se bi morala več z jakcem družit da ga give me 5 nauči

bamby ej...super siuser posted image sem mislila da si kot doskrat napišeš, da si malo starejša in da si malo bolj tak...sej veš odrasla, pa sploh ne...anaja je pa tvoja slika...istaaauser posted image user posted image

itata tebe sem bla še posebej vesela. jakob je pravi čvekač

meti škoda da si tak pozno prišla sem bla žalostan ko sem videla da te še ni.

februarka upam da naslednjič kaj več čvekamouser posted image

blacky lepo da si prišla, zdaj sta pa našauser posted image user posted image sta lahko za vzgled ta novim, no tut amaya je prišla...ti sicer res nisi ta nova, ampak ni te pa dolgo blo..pa lepo nosečnost ti želim.

bajsa tebe sem si pa čist drugače predstavljala...kak mi je to zanimivo, ko si nardiš neko sliko o neki osebi, o kateri veš samo preko foruma neke stvari, potem pa jo vidiš, pa ti puzzle ne gredo skupajuser posted image user posted image

misar
če se pelješ v lj bi se tut v mb lahko kdaj pripeljalauser posted image user posted image si prej
zdaj pa je mb na vrsti in imate da pridete....tudi primorkeuser posted image user posted image user posted image

listek upam da smo se kaj spanja nalezluser posted image user posted image user posted image pa hvala za pecivo...njaamaiiiiii

dolenči kako je bilo na posvetovalnici? a si že napisala mogočeuser posted image ker nisem nič brala, sam javit sem se htela

če sem ktero pozabila....se močno opravičujem, ker sem člist adijo. lubi je vedno huje, jaka ni htel spat, muc se mi je nekam skriluser posted image user posted image user posted image ga grem zdaj poiskat...če se mi bo dalo še pripopam sliko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo Luno.

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, samo na hitro, pridem potem spet nazaj: včeraj je Aljaž dal izjavo za Info TV in je bil ob 21.45 pri poročilih. Pa prav suvereno se je držal. Pa za svoja lepa je prav fajn "pametno" povedal, sva ful ponosna nanj! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa končno za kavo pristavit, vmes pa še slikce pošiljamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.11.2008 8:56:09   
dolenjka
Jutro user posted image

Več kot odlična noč user posted image  Ob 2.30 je oči dal dudo, ob 6.30 sem jo nahranila in je smrčala do 8h user posted image

Itata, če si mislila nasledni petek ne bo šlo, edin če na karavanke na eno kavo uletiš, ker mi takrat že potujemo user posted image

Se pa komot za naslednjo sredo zmenimo user posted image  Elma, prideš user posted image

Stare moje, jaz imam tako močno user posted image  da to ni res user posted image  še ponoči sem si mogla vložek zamenjat user posted image  Upam, da bo tampon med plavanjem zdržal user posted image  al naj rajš ne grem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.11.2008 9:00:20   
Maj78
Mesečnica ne vem če je to to, ma kaj čem.
Mogoče gremo danes vsi k babici spat pa da vidmo to nezbujanje, sicer smo se pa danes zbudili samo 3krat al 4krat no ja pa sej je vseen.
Uglavnem srečanja decembra se pa morm udeležit.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.11.2008 9:01:56   
Janey
jutro

evo jakca smo nahranili in že nazaj spi, oxyja tudi in se igra. za obema je bila cela štalauser posted image user posted image user posted image moram pa ga pohvalit, je celo noč spančkal ni nič jokal (oxy, ne jakauser posted image user posted image user posted image ) in lepo je šel na wcuser posted image user posted image user posted image jaka pa je tut kar dobro spal. smo se ene 5,6x zbudili kar je pravljica proti prejšnim dnem. na wc pa še sam ne znauser posted image user posted image user posted image hehe

lubek je šel k dr in ima anginouser posted image upam da naju ne naleze, sploh jakca. pa si je pozabil plačat zavarovanje (dodatno), zdaj ko se je zaposlil, ker je bil prej študent in je moral doplačat (sej samo neke 2 eur) samo bognedaj da se mu kaj hujšega zgodiuser posted image takoj ko bo bolši si mora to uredit. jaz sem še razmišlčjala preden se je zaposlil. zdaj v teh 20 dneh pa se nisem spomnila bučauser posted image

jaz pa čakam da se jaka zbudi in peljema oxy k veterinarju da ga pregleda če je vse ok, da nebi slučajno mi česa fasali. jakcu ga nebom niti prav kazala dokler mi ne rečejo da je vredu.

komaj čakam slikeee

Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.11.2008 9:02:45   
Janey

Jutro user posted image

Več kot odlična noč user posted image  Ob 2.30 je oči dal dudo, ob 6.30 sem jo nahranila in je smrčala do 8h user posted image

Itata, če si mislila nasledni petek ne bo šlo, edin če na karavanke na eno kavo uletiš, ker mi takrat že potujemo user posted image

Se pa komot za naslednjo sredo zmenimo user posted image  Elma, prideš user posted image

Stare moje, jaz imam tako močno user posted image  da to ni res user posted image  še ponoči sem si mogla vložek zamenjat user posted image  Upam, da bo tampon med plavanjem zdržal user posted image  al naj rajš ne grem user posted image

idi, sej pa ko si v vodi se krvavitev malo ustavi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.11.2008 9:05:29   
dolenjka
ja Janey, sej vem, sam ta packarija mi gre na jetra user posted image  Vidiš, Jakec je tako dobro spal, ker je v bil končno v LJ, mora večkrat priti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.11.2008 9:06:15   
vrtnica76
user posted image user posted image user posted image Misar za zobke!So pa res pohiteli.Pomoje bo naš kar vse naenkrat dobil za 1.RDuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.11.2008 9:10:01   
Janey

ja Janey, sej vem, sam ta packarija mi gre na jetra user posted image  Vidiš, Jakec je tako dobro spal, ker je v bil končno v LJ, mora večkrat priti user posted image

sej nam gre vsem, mi smo imeli ko sem jo imela 2dni zapordoma plavanje pa je šlouser posted image user posted image

ja se moramo večkrat dobit, potem bi mogoče celo celo noč prespaluser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.11.2008 9:14:55   
mesecnica
Vrtnica76 - upam, da se čimprej poštimate. user posted image
Buči - user posted image  Aljaž.
Februarka08 - upam, da ne boš kaj zbolela user posted image
Misar - user posted image  za solidno noč user posted image  in za zobke.
Dolenjka - user posted image  za odlično noč.
Janey - user posted image  za boljšo noč.

Se včasih prav zamislim, ko prebiram kako opisujemo svoje noči: super, solidna, odlična,... Pa vsaka ima svojo predstavo o tem, kdaj je za njo odlična noč.
Naša je bila tudi kar OK - bujenje na 3,5 urce za zizo. Se je pa že ob 7.20 dvignila in ni hotela več spat. Saj potem je bila pa čez eno urco že gotova. Tako, da sedaj spi. user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.11.2008 9:18:05   
itata
mesecnica: kam je treba poslati prošnjo za podaljšanje porodniške? jaz jo bom poslala, sam mi je že P rekla, da praktično ni možnosti... probat ni grehuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.11.2008 9:20:18   
Neni13
:)
čakamo na slikice včerajšnjega dne..

user posted image user posted image user posted image Misar za zobeke, sam to pa je res hitra...

Naš pa strandard, mislim, da se je mene že malo navolu..user posted image
Kaj še naj delam??
V vozičku noče bit, še do trgovine komaj prideva,,tako dela not, rito v luft..
V avtu zdrži mogoče 10 minut, to je to..
Doma kr neki sitnari..Pleševa, pojeva, se voziva z avtom, skačeva, hodiva, razmetava.. pa nič mu ni po volji
Edino zadnjič je dobil obisk kolega, ki je 2 meseca mlajši, takrat je bil pa zadovoljen..
Po moje mu je malo dolgčas al kaj?

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......