misar
|
dobro jutro punce ja danes spet klasika ponoči...3x budnica, kar je seveda solidna noč. včeraj sem se imela zares super ...vse, ki sem vas spoznala na novo blacky, listek, amaya, sayuri, bamby, lucija, pa še mogoče katera, ki naj mi ne zameri, če sem jo mogoče pozabila, ste prav super punce, tiste, ki vas pa poznam že od prej pa to itak že veste bajsa...se spomniš, da si včeraj rekla, da se ti zdi, da bomo dobili eno spodnjo dvojko?...no danes sem prečekirala in dobil bomo obe spodnji dvojki ...glede na to, da smo še prejšnji teden dobili zgornje enke zares nisem pričakovala, da tako hitro dobimo še kak zob, a glej ga , očitno bomo dobil kar vse zobe v roku 1 meseca. zdaj smo ponosni lastniki že šestih zob, sedmi pa že prebija na plan. pa še to, včeraj zvečer je pojedla 200ml žitne kašice, to ponavadi poje v dveh obrokih, če mamo dober dan , očitno se je od koga kej nalezla apetita zdele se ne spomnem več kaj sem imela namen napisat ...aja amaya, če ti ni odveč mi na ZS sporoč tel. številko, da se kaj dobimo, ko bom kaj na obali v kratkem počas bomo zaspani, pa grem mal popedenat našo prinčipesko