bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Bamby; hvala za linke, ti si pa že čisto not padla . Nekaj od tega bom ziher nabivila. Kaj pa imaš ti za Anajo, si se že odločila? Res sem že noter padla. Se želim malo prej pripravit za vsakega otroka, kaj mu je za kupiti. Še najlažje izberem za svoja dva, ker vem kaj imata, za nečake je pa bolj kriza, ker tam pa res nisem toliko na tekočem, kaj bi bilo najbolj primerno zanje. Za Anajo še nisem odločena, kaj ji bom kupila. Bosta eni dve igrači, ker eno bo prinesel Miklavž in drugo Božiček, potem ima pa čez mesec dni že RD. Mi je pa všeč knjigica, telefonček ali pa ena didaktična hiša ali lesen didaktični center. Se bom še mogla odločit. blacky, dobrodošla, ti kar čvekaj z nami, pa jutri ne pozabi v LJ na srečanje priti (Supernova, ob 10h, z liftom v 1. nadstropje) putina, po moje jo imaš lahko kar v spalni vreči, da je ne bo zeblo, če se bo razodela. Če bo svečka prijela itak ne bo vročine. Naša se je pa okrog pol šestih zbudila, pol sem ji dlaa pa dudo in je spala skoraj do pol desetih . Sem ji dala kar flašo mleka za zajtrk, za kosilo je pa z nami jedla pire krompir in zrezke v omaki in je zelo lepo jedla kot že dolgo ne. Zdaj je šla pa palčkom družbo delat. Popoldan, ko se zbudi, gremo pa malo k noni in nonotu na obisk. Sem danes mamo po telefonu poklicala in sem ji rekla, naj malo Anajo obgovori. Ve ne veste, kako je gledala naokoli, kje je in kje se skriva. Sem pa videla, da je ugotovila kdo je na drugi strani, zato ker se je potem prav na glas zasmejala in zacvilila .
|