|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 22:51:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dolenjka - pa se tolažim, da nisem edina s tako velikim user posted image  

ti se kar tolaži, pa upaš tudi lahko, ker upanje umre zadnje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.11.2008 22:52:20   
Februarka08
Mojga še vedno ni gor, jaz sem se pa zdele ful nasmejalauser posted image user posted image Larisi sem mogla itak ene 3x dudo popravlatuser posted image upam da bo zdej spala...

Grem se stuširat.
Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.11.2008 22:53:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mojga še vedno ni gor, jaz sem se pa zdele ful nasmejalauser posted image user posted image Larisi sem mogla itak ene 3x dudo popravlatuser posted image upam da bo zdej spala...

Grem se stuširat.
Nočkouser posted image

O ti user posted image  gorenjski! Ves čas si bila budna pa si rajš v taveliko kišto bula, kot da bi bikla z nami user posted image  Pazi se user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.11.2008 22:55:02   
dolenjka
Punce, jaz vas tudi zapuščam user posted image  Mojga še ni, pa grem 1x v miru spat, brez smrčanja user posted image

Dolgo in mirno nočko vam želim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.11.2008 22:56:53   
srečka nosečka
jencili - je res user posted image , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. user posted image  Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. user posted image
Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.11.2008 23:00:36   
jencili

jencili - je res user posted image , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. user posted image  Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. user posted image
Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo. user posted image

ja vem, sam a res sanja 5x na noč, vsako noč?
Tud z vodo sem že probala, k sm misnla, da je žejen - jok!
Sm ga nosila gor in dol, da bi zaspal - jok.
Edino kar pali je joška, pa še ta ne vednouser posted image user posted image

Mah sej bo. Z leti vse mine in tud to bo. Če ne prej, se bom čez kako leto že uspela naspatuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 756
14.11.2008 23:02:19   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Mah sej bo. Z leti vse mine in tud to bo. Če ne prej, se bom čez kako leto že uspela naspatuser posted image

Saj vem, da se ni fajn zbujat tolikokrat na noč. Samo, ko bodo naši user posted image  večj bomo vse neprespane pozabili. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.11.2008 23:06:30   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Saj vem, da se ni fajn zbujat tolikokrat na noč. Samo, ko bodo naši user posted image  večj bomo vse neprespane pozabili. user posted image

itakuser posted image  - al si bomo pa takrat še enega omislili in se šli 'ponovi vajo'user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
14.11.2008 23:07:10   
mala_pikica
Janey upam, da boste imeli mirno noč, sicer pa naj danes tvoj dežura.

Srečka, ja presežek vitamina C se res ne skladišči v telesu, saj je topen v vodi. Za citruse je problem, da so alergeni, če pa je dnevni vnos vit.C zelo prekoračen pa lahko to povzroči pri user posted image  bruhanje, slabost, drisko,.. to se lahko zgodi tudi odraslemu( pojej na tešče par kivijev, boš videla rezultatuser posted image user posted image ).
To za razkrajanje beljakovin pa je kriv encim, ki naj bi ga vsebovali kivi, ananas in papaja, za zadnjo nisem čisto sigurna, če je prava.

Neposredna povezava do sporočila: 759
14.11.2008 23:08:57   
mala_pikica
Nočko punce jaz grem pod kožo gledatiuser posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.11.2008 23:09:57   
srečka nosečka
jencili - user posted image  za ponovno vajo. user posted image

mala pikica - ti verjamem, da je tako. Pa hvala za nasvet s kivijem, mi bo zelo prav prišel. user posted image  Zakja pa jaz vidim samo tvoji prvi dve slikici? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 761
14.11.2008 23:11:36   
jencili
tud jst se grem mal stuškat in v postlo...

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 762
14.11.2008 23:11:44   
srečka nosečka

Zakja pa jaz vidim samo tvoji prvi dve slikici? user posted image

Popravljam, vidim vse user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 763
14.11.2008 23:12:12   
srečka nosečka
vse bežite, pa odhajam še jaz

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 764
15.11.2008 5:18:03   
jencili
jutrouser posted image user posted image

Ne vem a čm sploh kej rečt?
To je bla 3. budnica, kar bi blo zlo fajn, če ne bi bla že ob 3 in bi bla zdej že več kot dve uri pokonci, mali pa nimi malo znakov zaspanosti ali utrujenosti ne daje od sebe. Ne vem al ta luna tud name vpliva, ampak 1. v 9 mesecih se počutim kot cota in sm se prej prov zjokala, ker mi primanjkuje energije dons resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
15.11.2008 8:05:08   
mala_pikica
Dobro jutro!

jencili, ko gre mali spati, pojdi tudi ti z njim. Saj bo boljše user posted image . Naš ga tudi že kar nekaj časa biksa ponoči. Če pa Luka spi, pa ga Lana svira. Danes se je tudi Lana zbudila 2x ponoči, pred 6 pa je že vstala, ko pa mora iti v vrtec pa jo moram vedno zbujatiuser posted image . Luka pa kar nekaj gnavi in cvili in to kar na pol v spanju, je danes zopet v najini postelji pristal, lump mali.

Srečka jaz tvojega albuma ne vidim, samo tiste stare. Sem jih zdaj malo pogledala, joj kje je že to, ko so bili taki mičkeni. Pa videla sem, da imava enako sedežno, le barva je drugačna, pa enake ima Lana čebelice za na voziček, kot jih je imela moja Lana in sedaj Lukauser posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.11.2008 8:17:54   
Februarka08
Jutro.

Naša noč..... solidna... lahko bi bla boljšauser posted image ampak enkrat bo žeuser posted image
Zdaj pa že zajtrk veselo pripravljam, še glavo si morm it umit, da bom sploh upala ven pogledatuser posted image

Lep vikend vam želim, mi danes ne bomo spet nič skupaj, jutri pa upam da vsaj malouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 767
15.11.2008 9:36:23   
ella79
jutro user posted image
upam, da ste imele fajn noč user posted image naša je bla tam-tam, glede na to, da smo že od mal pred sedmo pokonc
lepo soboto

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 768
15.11.2008 9:57:52   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč je bila spet kopirana, ne vem a je tamala že zdaj začela indigo uporabljat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jedli smo pa samo 1x, ob 6.30 user posted image

Zdajle jo spakiram spat, ker je pojedla celo banano in 1 kaki, pol gremo pa na lov za novim lap topom, da vas bom tudi iz severa lahko zabavljala, kadar ne bom na šihtu  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.11.2008 10:10:46   
listek1
dan, za nami je sicer dobra nocka, ampak me je zdele moj klicu, da je mali pojedel sam ene par lik :( jencili - ne vem kaj naj ti reem, ampak ti poiljam en velik objemcek :) ce ne pa taja mal k men pripelji, da se bos ti mal naspala :) bom pa mal kasnej se kaj napisala, ker je prej telefona tezko tkole tipkat. Bom pa lepa dones samo za vas, sem pr frizerju :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.11.2008 10:29:44   
jencili
jutro...againuser posted image user posted image

No, Taj je zaspal mal čez 5.30 jst pa seveda dobre pol ure za njim šeleuser posted image .
Je bil pa vsaj tok priden, da je potegnu do 9.30, da sem vsaj malo k sebi pršla.

Zdej grem pa počasi zajtrk skupi spravit in za Taja kašico prštimat.

Se kasneje kej javim...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.11.2008 10:35:06   
dolenjka
Jencili user posted image  user posted image  user posted image

Naša pančka, jaz sem si pa tako kot februarka čupo umila, da sem za med ljudi user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.11.2008 10:45:51   
dolenjka
Drage moje, pravkar mi je Saša polepšala dan s svojo kolumno user posted image  user posted image  user posted image  Sem vesela, da imam punčko, po drugi strani pa se i že v naprej smili čez 30 let user posted image  user posted image  user posted image  

http://bibaleze.si/clanek/starsi/moski-otroci-v-velikih-telesih.html

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.11.2008 11:01:34   
ella79
dolenjka a še niste šli user posted image user posted image user posted image user posted image naša je tudi zaspala, ni nič kazala znakov zaspanosti, pa jo v postlo položim in v sekundi pri palčkih user posted image

jencili user posted image user posted image kaj pa če ga tist na luleku kej moti in nervira user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.11.2008 11:04:12   
misar
dobro jutro...noč kr neki... ma ni čudno, ker je včerčez dan enkrat 3 ure v kosu spala, drugič pa dve uri user posted image ...pol smo mel pa ponoč akcijo user posted image ...saj je spala lepo, sam ko se je pa zbudila je bil pa užas, ne pa ne zaspat nazaj.
no ja polovico noči je fajn spala, da sva s user posted image eni dve jotici skuhala user posted image user posted image user posted image , pa zdaj tud spančka, sva še mal joto premešala user posted image user posted image user posted image . pol greva pa k tašči na kosilo. bo pripravila men najljubšo njeno jed: fižolova juha, ma res dobro naredi user posted image user posted image user posted image

grem zdaj še cunje v sušilca zmetat, pa tamali kosilce naredit. danes bo imela zelenjavo kuhano na juhici pa polentico.

lep dan vsem

< Sporočilo je popravil misar -- 15.11.2008 11:07:09 >

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......