|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 9:44:21   
blaža
Moja mama je prava faca. je šla dol 22 kg in po novem letu začne spet z drugim krogom dijete. jaz sem šla dol 10 in bi šla rada še tri do štiri kile, tako, da se ji januarja pridružim, samo jaz bom samo en mesec sfurala in pol naprej normalno ločevala.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.12.2008 9:45:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

u ella, mi pa še nismo probali po stopnicah gor. Smo namontirali nazaj ograjco.

jaz sem pa včeraj čist za foro probala, k me je ena mamica na to spomnila, k ima mesec starejšega user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.12.2008 9:45:14   
blaža
edino 9. januarja se bom mogoče kej malega pregrešila ko imam okrogel roj. dan!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.12.2008 9:46:49   
blaža
Blaž je srečen samo, če lahko puza naokoli. če ga daš v stolček al stajico kriči in teži. ma ne morem cel dan sedet potleh z njim. vsako popoldne od štire do pol sedme špidira naokoli, da ima že kolenčka polna modric.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.12.2008 9:49:55   
blaža
Tle pa tako čuden dež pada, skoraj kot da bi bil malo leden, tako na drobno, da sem gledala, če sneži.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
11.12.2008 9:50:49   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

z branjem sem iber v zaostanku user posted image , tako, da res ne vem točno več kaj se dogaja.
Se nekaj javljate, da so se vaši pikeci začeli zbujat ponoči. user posted image  Evo, še Lano vpišem v ta klub. user posted image  Danes je ponoči imela prav nastop, sem prav šla ven iz spalnice, da se je moj z njo ukvarjal. user posted image  Ja kar tulila in tulila. user posted image  Tudi joška ji ni bila dovolj. user posted image Sem mojemu kar rekla, da jo jutri preselim v svojo sobo, pa mir. user posted image
Sva jo pa lepo navadila, da ponoči oz. zjutraj, ko se zbudi pride k nama v posteljo. Ampak, danes ji to ni bilo dovolj. Mah, bo že. user posted image

februarka - še moje sožalje user posted image

stipe - pogumen mož user posted image , da tako čveka s samimi babami user posted image

Midve z malo pa pol pičiva k dermatologu, ker sem sita teh njenih suhih flekcev na nogici in naše P, ki mi non-stop teži, maži z oljem. Njen pa to že od 2M ne izgine. Pa da vidimo še drugo mnenje.
Popoldan pa imamo dedka mraza pri atiju v službi. user posted image  Darila za naše user posted image  pa smo morali kar sami nabavit. Toliko o prijazni javni upravi. user posted image

Še to: včeraj sem si privoščila spet gledališče, La Traviata je ZAKON. user posted image
Tako, da duševno zabavo sem včeraj opravila, jutri pa še pivska sledi. user posted image

Vsem, ki nabirate user posted image  , pa čimprej velik izplen. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
11.12.2008 9:52:03   
Blacky*

Moja mama je prava faca. je šla dol 22 kg in po novem letu začne spet z drugim krogom dijete. jaz sem šla dol 10 in bi šla rada še tri do štiri kile, tako, da se ji januarja pridružim, samo jaz bom samo en mesec sfurala in pol naprej normalno ločevala.

svaka čast

meni ne uspe, pa bi morala odpravit vsaj 10 kg... čakam na tisti klik, mogoče bo v službi lažje, ko nisi doma in ni hladilna blizu

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
11.12.2008 9:54:10   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutro, user posted image

z branjem sem iber v zaostanku user posted image , tako, da res ne vem točno več kaj se dogaja.
Se nekaj javljate, da so se vaši pikeci začeli zbujat ponoči. user posted image  Evo, še Lano vpišem v ta klub. user posted image  Danes je ponoči imela prav nastop, sem prav šla ven iz spalnice, da se je moj z njo ukvarjal. user posted image  Ja kar tulila in tulila. user posted image  Tudi joška ji ni bila dovolj. user posted image Sem mojemu kar rekla, da jo jutri preselim v svojo sobo, pa mir. user posted image
Sva jo pa lepo navadila, da ponoči oz. zjutraj, ko se zbudi pride k nama v posteljo. Ampak, danes ji to ni bilo dovolj. Mah, bo že. user posted image

februarka - še moje sožalje user posted image

stipe - pogumen mož user posted image , da tako čveka s samimi babami user posted image

Midve z malo pa pol pičiva k dermatologu, ker sem sita teh njenih suhih flekcev na nogici in naše P, ki mi non-stop teži, maži z oljem. Njen pa to že od 2M ne izgine. Pa da vidimo še drugo mnenje.
Popoldan pa imamo dedka mraza pri atiju v službi. user posted image  Darila za naše user posted image  pa smo morali kar sami nabavit. Toliko o prijazni javni upravi. user posted image

Še to: včeraj sem si privoščila spet gledališče, La Traviata je ZAKON. user posted image
Tako, da duševno zabavo sem včeraj opravila, jutri pa še pivska sledi. user posted image

Vsem, ki nabirate user posted image  , pa čimprej velik izplen. user posted image

Jaz sem iz zasebnega sektorja pa je isto. Sem pa vesela, da imamo vsaj igrico in dedka mraza... drugače bi bil naš letos brez take izkušnje. Po  moje so se časi, ko je služba dala vse: igro, dedka mraza, veliko vrečo igrač počasi končali

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
11.12.2008 9:54:14   
blaža
Blacky, jaz sem se pa odločla it na ločevalno lih na porodniški, ko lažje kuhaš te stvari. in imaš več cajta redno ob isti uri jest. npr. kosilo ob enih in večerjo ob šestih.user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
11.12.2008 9:55:13   
blaža
Moja firma tudi ne bo dala nič ker je niuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
11.12.2008 9:55:23   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

u ella, mi pa še nismo probali po stopnicah gor. Smo namontirali nazaj ograjco.

jaz sem pa včeraj čist za foro probala, k me je ena mamica na to spomnila, k ima mesec starejšega user posted image

mi doma nimamo stopnic... je pa pri babici in dedku že sprobal hojo po stopnicah in mu gre... gor lažje kot dol...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
11.12.2008 9:57:16   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Jaz sem iz zasebnega sektorja pa je isto. Sem pa vesela, da imamo vsaj igrico in dedka mraza... drugače bi bil naš letos brez take izkušnje. Po  moje so se časi, ko je služba dala vse: igro, dedka mraza, veliko vrečo igrač počasi končali

Res je tako, da je bilo tega za otroke včasih več, oz. firme se nekaj dale na to. Mah, saj to s polno darili tudi meni ni po godu, ker pol vse zgubi na pomenu. Manj je več. user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
11.12.2008 9:57:53   
Blacky*

Blacky, jaz sem se pa odločla it na ločevalno lih na porodniški, ko lažje kuhaš te stvari. in imaš več cajta redno ob isti uri jest. npr. kosilo ob enih in večerjo ob šestih.user posted image

Ko sem se jaz pred dvem leti odločila za to dieto sem si kuhala in nosila v službo... pa je kar šlo. Jaz sem si nabrala kg že pred nosečnostjo, ko je bila moja mami zelo bolna in sem ji kuhala pa zraven jedla, da je sploh kaj spravila v sebe. A mi ni žal. Se je splačalo, da smo vsaj malo dalj bili skupaj. Zdaj je pa user posted image in nas čuva.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
11.12.2008 9:58:23   
srečka nosečka

Bo dala - za tvojega pikeca boš imela še več časa in to je SUPER.
Sicer pa vem, da bi rada našla službo. Saj bo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
11.12.2008 9:59:03   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Bo dala - za tvojega pikeca boš imela še več časa in to je SUPER.
Sicer pa vem, da bi rada našla službo. Saj bo. user posted image

jaz tudi držim pesti za eno dobro službo, pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
11.12.2008 10:04:59   
blaža
hvala punce zlate ste. me kar malo žuli ja ko nimam službe.user posted image

Blacky, žal mi je za tvojo mamo.user posted image

jaz sem jih imela preden sem zanosila 70 pri višini 166, pa si nisem bla bed, čeprav sem bla kar pošteno zalita. In pol, ko sem zanosila z Blažem sem šla dol v prvih par mesecih12 kg, na 58 in pol gor na 72 kg. ko sem rodila sem imela 66kg, in se pol zredila še 2 kg, na 68. Kar naenkrat sem se vidla, da si nisem ok. na Pagu sem bla ajajoja v kopalkah in takoj, ko sem prišla z dopusta sem se lotla dijete in sem prišla na 58 kg.user posted image

To je točno 12 kg manj, kot ko sem zanosila z Blažem in tri manj kot ko sem se poročila. zdej pa pazim in bi šla rada še ene tri dol za rezervo.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
11.12.2008 10:07:29   
ella79
blaža pridne sta z mami z ločevalno user posted image user posted image user posted image user posted image sej če prav zastopim ni to ravno dieta, k si jo vsi predstavljamo, ampak le pravilno prehranjevanje in kombiniranje hrane user posted image

jaz sem pa lani v naši firmi organizirala dedka mraza, igrico, darila za vse otroke, letos pa ne vem, al še ni bilo al so pa na Zojo pozabili user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
11.12.2008 10:08:12   
Blacky*

Bog je bil že skoraj gotov s svojo stvaritvijo, v torbi sta mu ostali le

še dve pomembni reči, ki ju je nameraval razdeliti med Adama in Evo.

Povedal jima je, da ima v torbi še zelo praktično zadevo, ki omogoča, da
 lahko imetnik lula stoje in ... Preden je povedal do konca, je Adam
planil in moledoval: 'Oh, daj meni, rad bi lulal stoje. To mora
absolutno dobiti moški! Prosim. Prosim te. Prooooosim, da jo meni!'

Prosjačil je in cepetal z nogami kot otrok. Eva se je nasmehnila in
rekla Bogu: 'Pa mu daj, če si tako zelo želi.'

Bog je dal Adamu stvar, s katero lahko lula stoje in Adam je bil
presrečen. Takoj je začel lulati po drevesnih deblih in s curkom pisati
 v pesek svoje ime, ob tem se je pa veselo smejal.

Bog in Eva sta ga nekaj časa opazovala, potem pa je Bog rekel Evi: 'No,
tu je še druga stvar, ki potemtakem pripada tebi.'
'Kako se pa imenuje?' je vprašala Eva.
 'Možgani,' je odgovoril Bog

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
11.12.2008 10:09:55   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Hvala vsem za tolažbo, ki sicer bolj velja za mojega moža ker je čisto na tlehuser posted image ampak tud meni ni lahko. Včerajšnjih trenutkov/prizorov nočem nikdar več doživljatiuser posted image

Skratka... za nami ena najbolj krutih noči tud kar se tamale tiče. Non stop se je zbujala.... non stop. Uspela sva celo zaspati slabe 3 ure v kosu. Sem totalno nenaspana, zmatrana, moj ni hotel biti doma in je šel kar v službouser posted image Upam da bo vsaj jutri doma, da mal k seb pride. Tamala je prehlajenauser posted image groza, upam da ne bo vročine, ker potem morava it dat urinuser posted image ne, sam to ne..... ah, vse je na kupu, jaz pa brez energije. Že tuli in cvili in morm k njej.

Se še potem kaj javim, itak bova spet cel dan notriuser posted image

februarka - tamala verjetno čuti, da sta tudi vidva čisto na tleh. Držim pesti, da se pri tamali ne bo razvilo naprej in da ostane samo pri prehladu. Vse bo ok. Pošiljam ti pa en velik user posted image user posted image user posted image  in pa mislim nate user posted image . Drži se

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.12.2008 10:11:24   
Blacky*
zdaj pa šibam malo stanovanje v red spravit... je bil mali samo 1 uro pokonci pa je že čist razmetano... pa zrihtati se moram za user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
11.12.2008 10:17:55   
blaža
Blacky, dober vicuser posted image user posted image user posted image

februarkauser posted image  tudi jaz mislim nate.

ella, ločevalna 90 dnevna je prav dijeta, da oklestiš kile, samo pol mora to postat tvoj način prehranjevanja za vedno. Montignak pa ima samo drugače način prehranjevanj, pa tudi za vedno. se moraš odločit tako živet. meni je ok, ki se mi zdi, da je zdravo, ker je zelo veliko sadja in zelenjave, pa malo mesa, riža,.... v glavnem zmerna prehrana, samo da ločuješ in pol telo lažje predela in pobere ven stvari ki jih telo rabi. Res se počutim boljše kot prej. In pol ti preide v kri in ne študiraš dosti kaj boš jedel, samo malo večkrat kot prej pomislim, koliko jem, da ni nekontrolirano basanje.

No moj Blaž spi že eno uro in 20 minuser posted image user posted image . Se je pa poboljšal. Ja, ja dedek Mraz vse vidi.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 11.12.2008 10:18:13 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
11.12.2008 10:28:19   
Suzi*
dan.

februarka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža, a ti dojiš? me zanima glede diete in dojenja. jaz bi res mogla začet hujšat, pa me skrbi da bo mleko pošlo zarad spremembe v prehrani...user posted image  žana je pa še ful na zizi.  če se ne bom že prej lotila, se bom kar tebi pridružila januarja, a lahko? me boš mal v rit brcala? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
11.12.2008 10:31:12   
srečka nosečka
Lep dan vam želim, kljub temu turobnemu vremenu. user posted image
Midve šibava na Ptuj, pa da vidimo, kaj bodo rekli.

dijo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
11.12.2008 10:33:46   
Februarka08
Dan.

Jaz sem v pogonu... letam za tamalo z robčkom in brišem svečkeuser posted image no, pa sej bo vse ok, če bo le pri tem ostalo... zdaj si belim glavo komu naj jo dam v varstvo, da bom šla lahko na pogrebuser posted image user posted image upam da jo bodo merkale sestrice, čeprav bi šle tudi rade... pa botrica se je tudi javla... no, nekdo bo žeuser posted image če ne jo bom pa kar eni izmed vas poturilauser posted image user posted image saj še opazle ne boste, da imate 2 user posted image user posted image hec...

Mi že razbija kabinet, ne morm nič pokomentiratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
11.12.2008 10:37:58   
jencili
dan,

za nami je najslabša noč, odkar smo družinicauser posted image
Taj se je zbujal čisto celo noč. Edini čas za spanje je bil zjutraj ene 3 urce, ponoči pa skoz jok in stokuser posted image
Prov bogi je bil in čisto brez moči, temu primerno pa zgledava tudi midva danes. Ati itak ni šel na šiht, ker smo v k*** totalno vsi trije.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?