|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 22:51:11   
dolenjka
aja, nočko user posted image  dolgoooooooooooo in mirnooooooooooooooooooo seveda user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
10.12.2008 22:52:48   
ella79
dolenjka naša se tudi kar stran obrača user posted image jo komaj zadržim v rokah. Potem jo pa nazaj v postlo dam, pa spet ni dobr user posted image jaz vem, ene parkrat bi jo mogla okrog prinest, da bi brez zize zaspala nazaj, pa bi se odvadila tegale user posted image ob petih 

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
10.12.2008 22:53:52   
ella79
dolenjka mirno in dolgo noč tudi vam user posted image
jaz grem pa še mal knjigo brat, pa mo bo pomoje tudi kmal zmanjkal user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
10.12.2008 22:57:57   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

punce, brez panike.
Mi smo meli danes 5 budnic, k že lep cajt ne tokuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je za danes zaključil z njimi user posted image

ja, tud jst upam.
Sm vidla, da sem narobe napisala. Prejšnjo noč je mel 5 budnic. Dons je pa pokonci že veliko večino časa, spat je šel pa ob 20.40user posted image

sej bo jencili, mu david pošilja en paketek spanja user posted image

paketek že deluje, je tišina iz spalniceuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
10.12.2008 23:01:15   
jencili
m prehitro rekla, je spet jokuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
10.12.2008 23:01:40   
listek1
drage moje, mirno in dolllllllllgggggggoooooooooo nočko brez napakic

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
10.12.2008 23:26:26   
lillchy123
čer
doma vse popedenano, cela hiša spi, vse spakirano,sam še pižama se mora posušit.user posted image  lepo se mejte, bpa v petek kaj mislite na nas in držite pesti, da bo moj škratek vse skupaj čim boljš prenesel. zdej šibam pa še pod tuš, pa spat.
lepe sanje in mirno nočko vsem

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
10.12.2008 23:41:54   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer
doma vse popedenano, cela hiša spi, vse spakirano,sam še pižama se mora posušit.user posted image  lepo se mejte, bpa v petek kaj mislite na nas in držite pesti, da bo moj škratek vse skupaj čim boljš prenesel. zdej šibam pa še pod tuš, pa spat.
lepe sanje in mirno nočko vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
10.12.2008 23:48:01   
Blacky*
Drugače pa dober večer...

sem že nazaj iz fešte... je bilo prav lušno... pa še darilce smo dobili.. zdaj pa sem vas hotla za nazaj prebrat, a mi še ni uspelo... ste kar naklofale...

skratka... želim vsem noč brez napak

Naš je danes tudi nekaj sračkal in zaspal šele ob 21, kar je za njega pozno.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.12.2008 0:15:15   
Blacky*
Februarka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal v teh trenutkih ni besed, ki bi ti olajšale dušo, edina stvar, ki nam je v pomoč so lepi spomini.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.12.2008 7:13:23   
blaža
jutro!user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.12.2008 7:20:20   
buči
Jutro, no, smo nekako prespali noč. Samo sem še čisto zlomljena. Tilna sem 2x v spanju odnesla v kopalnico, da sva mu ščistila nos, ker se mu je totalno zabasalo. Saj potem ko je preostanek materiala še pomalical, je pa spal. No, od 2.30 spi še sedaj. Me pa boli grlo, glavo imam prepolno vsega. Sem razvajena bit doma z možgani na off. Zdaj je pa v službi kar nekja zadev, ki mi pač ne grejo iz glave, zgodbe otrok, take in drugačne, žalostne, včeraj je kolegu umrla mama, pa ravno na 4. rojstni dan njegove punčke ... Poskušam, da se ne bi preveč čustveno odzivala na vse to, ampak je vedno slabše. če bi imela 5 otrok, bi najbrž jaz začela jokat, predno bi koga poklicala pred tablo, da je vprašan ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.12.2008 7:21:00   
buči
Februarka, sožalje! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
11.12.2008 7:49:40   
misar
dobro jutro

saj noč je bila še kar solidna, sam če bi pa ta otrok zjutraj mal dlje spal pa tud ne bi blo nič narobe user posted image user posted image . torej zaspala je ob 20:30, ker je spet enga pred spanjem usekala user posted image , budnica potem ob 00:30 in ob 4h, aja pa moj je enkrat šel dudo popravit...sem se delala mrtvouser posted image ..ob 4h sem jo vrgla med naju, ma je tko nemirno spala, pa že ob 5:30 naju je vlačila za lase in nosuser posted image user posted image user posted image user posted image

saj pravim, noč sploh ne bi bla tko hudo slaba, če bi mal dlje spala...

včeraj sva bili bolj ali manj cel dan doma, je blo vreme ubitačno...ma se nisva pretirano dolgočasili, mal v otroški, mal v spalnici, mal v dnevni pa v kuhinji, kopalnici...saj se da user posted image user posted image user posted image user posted image
me ob 16:30h kliče moj, da bo pol urce kasnej pršu domov, ker gre na en pir s sodelavci, ja sej sem vedela, da to bo dooolge pol ure user posted image user posted image

sicer pa sam en majhen komentar za včeraj

februarka en velik user posted image user posted image user posted image zate.

pridem še po zajtrku mal,če bo madam dovolila

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
11.12.2008 8:17:15   
Februarka08
Jutro.

Hvala vsem za tolažbo, ki sicer bolj velja za mojega moža ker je čisto na tlehuser posted image ampak tud meni ni lahko. Včerajšnjih trenutkov/prizorov nočem nikdar več doživljatiuser posted image

Skratka... za nami ena najbolj krutih noči tud kar se tamale tiče. Non stop se je zbujala.... non stop. Uspela sva celo zaspati slabe 3 ure v kosu. Sem totalno nenaspana, zmatrana, moj ni hotel biti doma in je šel kar v službouser posted image Upam da bo vsaj jutri doma, da mal k seb pride. Tamala je prehlajenauser posted image groza, upam da ne bo vročine, ker potem morava it dat urinuser posted image ne, sam to ne..... ah, vse je na kupu, jaz pa brez energije. Že tuli in cvili in morm k njej.

Se še potem kaj javim, itak bova spet cel dan notriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
11.12.2008 8:27:47   
blaža
prej sem samo pozdravla, ker sem v mes dala še blažu zajtrk, pa Matijo spokala v vrtec.

No naša noč je bla kot ponavadi. zbudil se je ob dveh, pa ob treh, pa ob štirih, pa pol ob petih, ko je pil mlako, pa dokončno ob 6ih pa 8 min, ko smo morali vstat.user posted image user posted image

jah kaj čmo. Mi ni jasno kako zdrži od 6ih do 19ih to je13 ur, z spanjem v mes samo dve slabi uri, pa še to ne v kosu, včasih tudi manj. enkrat 40 min in enkrat če je sreča 1 uro pa petnajst.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
11.12.2008 8:28:53   
Blacky*
Dobro jutro,
danes ponoči je bila sicer ena napakica, a nisem mogla vstati in je po minuti negodovanja, zaspal nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bova šla pa kar v Supernovo ker moram malo zaloge obnoviti, pa nekaj darilc nakupiti. Morava biti pa hitro nazaj, ker imamo ob 12 plavanje in mora prej odspati.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
11.12.2008 8:44:36   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No naša noč je bla kot ponavadi. zbudil se je ob dveh, pa ob treh, pa ob štirih, pa pol ob petih, ko je pil mlako, pa dokončno ob 6ih pa 8 min, ko smo morali vstat.user posted image user posted image

jah kaj čmo. Mi ni jasno kako zdrži od 6ih do 19ih to je13 ur, z spanjem v mes samo dve slabi uri, pa še to ne v kosu, včasih tudi manj. enkrat 40 min in enkrat če je sreča 1 uro pa petnajst.user posted image

ej blaža, mi smo mel eno obdobje cca 1.5-2 meseca, ko se je na noč zbudila tud po 8x user posted image ...takrat je bil moj koruznik permanentno izseljen na kavč, ker, če bi morala tolikokrat vstat ponoč bi se mi zmešalo...no zdaj se je spet mal vnesla. jaz sem krivila zobe...zares pa nimam pojma

aja, mi že spimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
11.12.2008 8:45:19   
misar
aha in zbudil smo se tud...celih 15 minuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.12.2008 8:49:36   
misar
in se mi zdi, da smo že zaspali nazaj? skor, da ne verjamemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
11.12.2008 8:53:45   
misar
in take lepe samogovore mam user posted image user posted image user posted image user posted image , morda nam pridelam eno stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
11.12.2008 8:53:57   
misar
hmmm kaj pa zdele?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
11.12.2008 8:54:10   
misar
še kar ne?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
11.12.2008 8:54:22   
misar
mater mam jaz časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
11.12.2008 8:54:48   
misar
no zdaj je pa že tolk neumno, da je še bolj neumno, če nehamuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?